Ρετρό / εικόνες και αναμνήσεις από το χθες

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Ελα το βρηκα αλλα ειναι 29 ΜΒ

Πας εκει που λεει Γ ταξη και κατεβαζεις το κιτρινο, σελιδα 15
1737227916017.png

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.
Ανθολόγιο Δημοτικοϋ 90s
Το λάτρευα κι αυτό και το κίτρινο. Έχω σκοπό κάποια στιγμή να τα αναζητήσω και να τα διαβάσω.
View attachment 143853
Το έχουμε από τους δικούς μου, πολύ καλοδιατηρημένο και έτσι το έχω διαβάσει.
Έχει πολύ όμορφα κείμενα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Θα σκάσω αν δε το βάλω :laugh:
1000055807.jpg

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Εμ γιατί τα βραχιόλια, τα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια :P
Χαχαχααααα...

Τώρα τα πρόσεξα (εστίασα...) !!! Και σκουλαρικάκια...

Στα χρόνια μου θα τον λέγαμε..."λατέρνα"...

Τίποτα άλλο δεν είχε να βάλει ;; Μόνο την Άρτα και τα Γιάννενα ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια