Scandal
Διαχειριστής
 Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.451 μηνύματα. 

Φανταστείτε ότι ήταν οικοδομικό στοιχείο, το τσιμεντωνανε στο έδαφος.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
 Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.312 μηνύματα. 

Ρε συ το ειδα και εγω! Τωρα κατι μου θυμιζει..ηταν κατω στο εδαφος αλλα δεν ειμαι  σιγουρη αν ηταν αυτο  που μου ηρθε στο  μυαλο!
Ηταν για να καθαριζουμε τα παπουτσια μας απο τις λασπες;
Το πως ονομαζεται ιδεα δενε χω!
glayki
Διακεκριμένο μέλος
 Η Ευα αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός.  Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 

εγώ το έχω ακόμα στο σπίτι στο βουνό. Απομεινάρι ωραίο.Ρε συ το ειδα και εγω! Τωρα κατι μου θυμιζει..ηταν κατω στο εδαφος αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ηταν αυτο που μου ηρθε στο μυαλο!
chester20080
Επιφανές μέλος
 Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή  είναι συνδεδεμένος.  Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ..  Έχει γράψει 8.911 μηνύματα. 

ποδόμακτρο, να καθαρίζουμε τα παπούτσια από κάτωΡε συ το ειδα και εγω! Τωρα κατι μου θυμιζει..ηταν κατω στο εδαφος αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ηταν αυτο που μου ηρθε στο μυαλο!
Dias
Επιφανές μέλος
 Ο Dias αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Επαγγέλλεται Φυσικός.  Έχει γράψει 10.665 μηνύματα. 

Λέγεται (ή μάλλον λεγόταν) γκιλοτίνα για παπούτσια (ή αλλιώς boot scraper στα αγγλικά).
Τα δύο καμπυλωτά άκρα χρησιμεύουν για να στερεώνεται το εργαλείο στο έδαφος, ενώ το μεσαίο τμήμα με τις καμπύλες εγκοπές επιτρέπει να ξύνονται οι σόλες.
chester20080
Επιφανές μέλος
 Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή  είναι συνδεδεμένος.  Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ..  Έχει γράψει 8.911 μηνύματα. 

Το ποδόμακτρο του παρελθόντος...
Χρόνια πριν, όταν η άσφαλτος δεν ήταν κάτι το αυτονόητο για τους δρόμους κάθε πόλης και χωριού, κάθε σπίτι είχε το ποδόμακτρό του! Είχε δηλαδή μια σιδερένια λάμα που ήταν στερεωμένη είτε στο πεζοδρόμιο, είτε δεξιά της κεντρικής εισόδου του σπιτιού, ώστε να καθαρίζει όποιος μπαίνει τα παπούτσια...
				Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
 - rafaela11
 - Kate1914
 - chester20080
 - giannhs2001
 - charmander
 - Scandal
 - ghоul
 - American Economist
 - AggelikiGr
 - taketrance
 - camil