Ρετρό / εικόνες και αναμνήσεις από το χθες

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.451 μηνύματα.
Φανταστείτε ότι ήταν οικοδομικό στοιχείο, το τσιμεντωνανε στο έδαφος.
1000057762.jpg

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.312 μηνύματα.
Ρε συ το ειδα και εγω! Τωρα κατι μου θυμιζει..ηταν κατω στο εδαφος αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ηταν αυτο που μου ηρθε στο μυαλο!
Ηταν για να καθαριζουμε τα παπουτσια μας απο τις λασπες;
Το πως ονομαζεται ιδεα δενε χω!

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.229 μηνύματα.
Ρε συ το ειδα και εγω! Τωρα κατι μου θυμιζει..ηταν κατω στο εδαφος αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ηταν αυτο που μου ηρθε στο μυαλο!
εγώ το έχω ακόμα στο σπίτι στο βουνό. Απομεινάρι ωραίο.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.911 μηνύματα.
ποδόμακτρο, να καθαρίζουμε τα παπούτσια από κάτω

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.665 μηνύματα.
1762208611067.png
1762208995281.png

Λέγεται (ή μάλλον λεγόταν) γκιλοτίνα για παπούτσια (ή αλλιώς boot scraper στα αγγλικά).
Τα δύο καμπυλωτά άκρα χρησιμεύουν για να στερεώνεται το εργαλείο στο έδαφος, ενώ το μεσαίο τμήμα με τις καμπύλες εγκοπές επιτρέπει να ξύνονται οι σόλες.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.911 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια