Ρετρό / εικόνες και αναμνήσεις από το χθες

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
φαντάζομαι όλοι ξέρετε για τι πράγμα μιλάω
1735306594059.png

1735306593907.png

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Τι μανία ειχαν με αυτό οι γιαγιάδες μας, πού το είχαν δει, τι μόδα ήταν να το κάνουνε αυτο;
Εντάξει όπως και να το κάνεις ήταν κρίμα να πεταχτεί τέτοιο κουτί με τόσο δυνατό υλικό.
Και τότε εντάξει η ραπτική και το κέντημα ήταν standard κάθε γυναίκας που είχε σπιτικό, όχι μόνο των γιαγιάδων.

Scandal

Διαχειριστής

Μόνο Σικάγο
1000055747.jpg

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Είχαμε τις ίδιες κι εμείς!
Βέτλανς Νάουσα
1000055753.jpg

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Το πουλάνε ακόμα ή μπα;

(Πέμπτη, ημέρα φάστινγκ, πεινάω ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ)
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google φαίνεται υπάρχουν σαν μάρκα αλλα δεν έχει τη δύναμη που είχε τότε το όνομα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google φαίνεται υπάρχουν σαν μάρκα αλλα δεν έχει τη δύναμη που είχε τότε το όνομα.
Θα ισοπεδώσω τα ψυγειάκια με τα παγωτα. ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ!

Σταυροφορία για Σικάγο!

Scandal

Διαχειριστής

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Α καλά εσύ πείνας εγώ νυστάζω από το πολύ φαγί. Νόμιζα μίλαγες για τις κουβέρτες :P
Χαχαχααααα....

Είπα κι εγώ...

Τα 'χω δει τα παγωτάκια να κυκλοφορούν. Αλλά μιας και είπες ότι δεν "έχουν δύναμη", λέω κι εγώ ιδέα μου θα 'ταν...

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Θυμάστε τις εποχές που χρησιμοποιούσαμε τέτοιους τηλεφωνικούς καταλόγους (και αργότερα σε έντυπη μορφή);
1736447777220.png

Scandal

Διαχειριστής

Ανθολόγιο Δημοτικοϋ 90s
Το λάτρευα κι αυτό και το κίτρινο. Έχω σκοπό κάποια στιγμή να τα αναζητήσω και να τα διαβάσω.
1000055781.jpg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ενα πράγμα θυμαμαι απο το ανθολογιο.

Ποιηματα της Ρενας Καρθαίου.

Ποια στην ευχή ηταν η Ρενα Καρθαίου...

Scandal

Διαχειριστής

Ενα πράγμα θυμαμαι απο το ανθολογιο.

Ποιηματα της Ρενας Καρθαίου.

Ποια στην ευχή ηταν η Ρενα Καρθαίου...

Αν σου πω ότι τώρα που το λες το όνομα, οτι δεν μου ανασύρεις κατι από τους νευρώνες του εγκεφάλου μου πάρα τα 30 χρόνια εκφυλισμου και ανανέωσης των κυττάρων, θα πω ψέματα :P

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Αν σου πω ότι τώρα που το λες το όνομα, οτι δεν μου ανασύρεις κατι από τους νευρώνες του εγκεφάλου μου πάρα τα 30 χρόνια εκφυλισμου και ανανέωσης των κυττάρων, θα πω ψέματα :P
Κάτσε θα το ψάξω, έχω τον τροπο να βρισκω τα πάντα για όλα. Θα σου δειξω, μπορει να την ειχες βρει ως Ρ.Κ.

Scandal

Διαχειριστής

Έχω βάλει στο excel των οικονομικών μου να αγοράσω το τεύχη του ανθολογιου. Και ο,τι μπαίνει σε αυτο το excel ως απλή και όχι δυσκολοκατορθωτη επιθυμία, πάντα υλοποιείται. Δεν είναι τα χαμένα στο ντουλάπι χαρτάκια post it.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια