Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.107 μηνύματα.

22-08-24

21:08
Ενα θα σου πω.Καποια ''φεγγαρια'' ηλιους δηλαδη..ειχα βαλει μεχρι και βαζελινη..που ελεγαν παλια να βαζουμε για να μαυριζουμε!Μιλαμε για το απολυτο εγκαυμα! Καμια προστασια..αντιθετα τηγανισμα στον ηλιο!Στις αναμνήσεις είσαι άπαιχτη !!
Ναι, στο γλειφιτζούρι. Ως και τη γεύση θυμάμαι...
Αναφορικά με το coppertone, άσε !! Τότε ο ήλιος δεν έκαιγε τόσο και θυμάμαι να βάζω λάδι (ή και γαλάκτωμα) και να ξεροψήνομαι στην άμμο, για να μαυρίσω...Τώρα...και να με πληρώνουνε δεν το κάνω...

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

22-08-24

21:17
Αυτό το έχω ακούσει και εγώ.Ενα θα σου πω.Καποια ''φεγγαρια'' ηλιους δηλαδη..ειχα βαλει μεχρι και βαζελινη..που ελεγαν παλια να βαζουμε για να μαυριζουμε!Μιλαμε για το απολυτο εγκαυμα! Καμια προστασια..αντιθετα τηγανισμα στον ηλιο!![]()
Εγώ αν και δεν πρόλαβα τον φακό που δείξατε, θυμήθηκα που είχαμε έναν με δυναμό παλιά, σαν αυτόν:
Δε θεωρείται ρετρό μάλλον, αλλά το θυμήθηκα που το είχαμε όταν ήμουνα μικρή και παίζαμε με αυτόν. Ευχαριστώ Πουπουλίνα* για το memory unlock, είχα ξεχάσει εντελώς αυτό το πράγμα.
* Βασικά Scandal γιατί εσύ το έβαλες αλλά καταλάβατε

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

22-08-24

21:17
Κάναμε κι εμείς...Κι αυτά δεν είναι τίποτα...Ενα θα σου πω.Καποια ''φεγγαρια'' ηλιους δηλαδη..ειχα βαλει μεχρι και βαζελινη..που ελεγαν παλια να βαζουμε για να μαυριζουμε!Μιλαμε για το απολυτο εγκαυμα! Καμια προστασια..αντιθετα τηγανισμα στον ηλιο!![]()

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

01-09-24

20:26
iPod 5ης γενιάς (2005 - 2006)
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

01-09-24

20:33
Είχα ένα ίδιο 160GB το 2014. Τέρμα τα γκάζια η ένταση του. Μέχρι που του κάηκε ο σκληρός και έγινε άχρηστο.View attachment 137846
iPod 5ης γενιάς (2005 - 2006)
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

01-09-24

20:40
Εγώ το βρήκα τυχαία σήμερα στο αυτοκίνητο που παλιά ήταν του μεγάλου μου αδελφού αλλά του το αγόρασα πέρσι. Παίζει να έχει ανοίξει πάνω από 10 χρόνια. Άνοιξε και δουλεύει.Είχα ένα ίδιο 160GB το 2014. Τέρμα τα γκάζια η ένταση του. Μέχρι που του κάηκε ο σκληρός και έγινε άχρηστο.
Το πρόβλημα είναι ότι τώρα μου λέει να μην το πειράξω γιατί έχει σπάνια κομμάτια μέσα. Αλλά ήταν μέσα στο αμάξι που τώρα είναι δικό μου άρα ηθικά είναι δικό μου.

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

01-09-24

20:45
Το έχετε συναντήσει ποτέ;
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

01-09-24

20:45
Αμα βρεις μεσα στο φακελο της μουσικης ένα αρχείο nUmB - lInkIN PaRK.exe μην το πατήσεις!Εγώ το βρήκα τυχαία σήμερα στο αυτοκίνητο που παλιά ήταν του μεγάλου μου αδελφού αλλά του το αγόρασα πέρσι. Παίζει να έχει ανοίξει πάνω από 10 χρόνια. Άνοιξε και δουλεύει.
Το πρόβλημα είναι ότι τώρα μου λέει να μην το πειράξω γιατί έχει σπάνια κομμάτια μέσα. Αλλά ήταν μέσα στο αμάξι που τώρα είναι δικό μου άρα ηθικά είναι δικό μου.![]()
akikos
Επιφανές μέλος

01-09-24

20:48
Τώρα μου έρχεται να το πατήσω. Πάλι καλά που βαριέμαι να το ξανασυνδέσω.Αμα βρεις μεσα στο φακελο της μουσικης ένα αρχείο nUmB - lInkIN PaRK.exe μην το πατήσεις!
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

05-09-24

16:37
Δείτε τι βρήκα τις προάλλες:
Είχα ξαναδεί κασέτες αλλά όχι αυτές τις μεγάλες και μου έχουν κάνει εντύπωση
Είχα ξαναδεί κασέτες αλλά όχι αυτές τις μεγάλες και μου έχουν κάνει εντύπωση
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

15-09-24

16:22
Σούπερ - φορητή χτένα!
Scandal
Διαχειριστής

21-09-24

15:09
Πλέον έχουν εξευγενιστεί με ψείρες φωτάκια (τα οποία κάποτε ήταν πολυτέλεια αλλά τώρα γίνανε mainstream).
Οι μελωδίες οι χριστουγεννιάτικες που έβγαζε το κουτάκι που είχαν, ό,τι πιο χαρακτηριστικό των 90s παιδικών μας χρόνων!
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

21-09-24

18:11
View attachment 138926
Πλέον έχουν εξευγενιστεί με ψείρες φωτάκια (τα οποία κάποτε ήταν πολυτέλεια αλλά τώρα γίνανε mainstream).
Οι μελωδίες οι χριστουγεννιάτικες που έβγαζε το κουτάκι που είχαν, ό,τι πιο χαρακτηριστικό των 90s παιδικών μας χρόνων!
Scandal
Διαχειριστής

25-09-24

18:33
Ρετρό 80s - 90s κορυφές χριστουγεννιάτικων δέντρων.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

26-09-24

22:53
Ξέρει κάποιος απο που μπορώ να πάρω ενα παρόμοιο πληκτρολόγιο; (και κανα ασορτί ποντίκι ίσως)

akikos
Επιφανές μέλος

26-09-24

23:03
Σειριακή θύρα έχει για το ποντίκι;View attachment 139102
Ξέρει κάποιος απο που μπορώ να πάρω ενα παρόμοιο πληκτρολόγιο; (και κανα ασορτί ποντίκι ίσως)
![]()

Ποντίκι Η/Υ roline με θύρα ps/2 και μετατροπέα σε σειριακή θύρα

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

26-09-24

23:04
Exει ναι.Σειριακή θύρα έχει για το ποντίκι;
![]()
Ποντίκι Η/Υ roline με θύρα ps/2 και μετατροπέα σε σειριακή θύραvendora.gr
Ευχαριστώ για την ιστοσελίδα. Θα την ερευνήσω..
Scandal
Διαχειριστής

30-09-24

22:40
Όταν κυκλοφορούσε ένα νέο τραγούδι, στηνόμασταν στο στερεοφωνικό, συντονισμένοι στο ραδιοφωνικό σταθμό με μια άδεια κασέτα και μόλις έπαιζε το τραγούδι πατάγαμε το REC. 
Και νομίζαμε ότι κάτι κάναμε κιόλας που αποκτήσαμε δωρεάν ΕΝΑ τραγούδι!
Κι αυτό μην φανταστείτε, λειψό: με σχόλια των ραδιοφωνικών παρουσιαστών, ίσως όχι 100% από την αρχή κτλ κτλ.

Κι αυτό μην φανταστείτε, λειψό: με σχόλια των ραδιοφωνικών παρουσιαστών, ίσως όχι 100% από την αρχή κτλ κτλ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

30-09-24

22:49
Όταν κυκλοφορούσε ένα νέο τραγούδι, στηνόμασταν στο στερεοφωνικό, συντονισμένοι στο ραδιοφωνικό σταθμό με μια άδεια κασέτα και μόλις έπαιζε το τραγούδι πατάγαμε το REC.
View attachment 139268

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Reader
- Kate1914
- Joji
- charmander
- chester20080
- American Economist
- giannhs2001
- gademis
- fockos
- Fernando_A
- fourkaki
- AggelikiGr
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- jj!
- vasilis123321
- Paragontas7000
- Hased Babis
- linuxman
- jellojina
- GeorgePap2003
- Wonderkid
- physicscrazy
- epote
- touvlo
- Antonia Alexandra
- Libertus
- grtt
- kalhkardia
- Paladin
- rafaela11
- eukleidhs1821
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Indiana Jones
- Δροσουλίτης
- alexis.patrinos
- Memetchi
- marww
- ggl
- User2350
- Εχέμυθη
- Viedo
- harry akritas
- hirasawayui
- fretoe
- CiNeFiL
- Αλκης Κ.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.