• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ριζιτική Βλάβη 05-Ι1 και θεραπεία με Lyrica 75mg

Guest 523993

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
@rania40 Καλημέρα.
Νοιώθω καπως καλύτερα σήμερα, νομίζω δεν πρέπει να κάνω ασκήσεις τώρα το πρώι έτσι; Να το αφήσω να ηρεμήσουν κι άλλο τα νεύρα κ να κάνω ίσως το απόγευμα προς βράδυ κάπως χαλαρά;
Και από αύριο κανονικά;
Η πλάτη κάπως με ενοχλεί ίσως λόγω κ της σανίδας κ το ότι μου έκανε χειρομάλαξη σπρώχνοντας τους σπονδύλους προς τα μέσα. Η μέση λίγο έως καθόλου δεν ξέρω τι θα βγάλει πιο μετά.
Μου είπε πάντως κάθε πρωί να βάζω λίγο Countairpain να θερμαίνω την περιοχή της μέσης.
Εχθές ήμουνα πολύ χάλια, πραγματικά.

Guest 920123

Επισκέπτης

@rania40 Καλημέρα.
Νοιώθω καπως καλύτερα σήμερα, νομίζω δεν πρέπει να κάνω ασκήσεις τώρα το πρώι έτσι; Να το αφήσω να ηρεμήσουν κι άλλο τα νεύρα κ να κάνω ίσως το απόγευμα προς βράδυ κάπως χαλαρά;
Και από αύριο κανονικά;
Η πλάτη κάπως με ενοχλεί ίσως λόγω κ της σανίδας κ το ότι μου έκανε χειρομάλαξη σπρώχνοντας τους σπονδύλους προς τα μέσα. Η μέση λίγο έως καθόλου δεν ξέρω τι θα βγάλει πιο μετά.
Μου είπε πάντως κάθε πρωί να βάζω λίγο Countairpain να θερμαίνω την περιοχή της μέσης.
Εχθές ήμουνα πολύ χάλια, πραγματικά.
Καλημερα!
Όχι δεν θα κάνεις ασκήσεις σήμερα έχει χαλάρωμα ..όπως σου είπε αλοιφή συνέχεια και ζεστά είτε ντουζακια και να πέφτει το χλιαρό νερό στην περιοχη της μέσης είτε θερμοφόρα .

Κοιτά κάθε φυσικοθεραπεια έχει μετρό σύγκρισις με την προηγούμενη..
Πάντα σε πάνε ένα βήμα πιο πάνω και σε ασκήσεις και σε βελόνες ..
Από την αντίδραση σου μετά καταλαβαίνει ο θεραπευτής μέχρι που πρέπει να σε δουλέψει .Όλα αυτά που είχες χθες άλλα και μέχρι την επόμενη συνεδρία σου θα τα καταγραφείς καθημερινά σαν ημερολόγιο και θα του τα λες για να εχει πλήρη εικόνα....

Πάντως να σου πω κάτι?Για σανίδα και λάστιχα είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα δεν έχεις πλήρη σταθεροποιηση και είσαι φρεσκοχειρουργημενος ...έμενα αυτά ήρθαν στο δεύτερο κύκλο θεραπειών δηλαδή μετά τον χρόνο ....
Δεν ξέρω βέβαια τι βλέπει ο δικός σου και σε προχωράει τόσο γρήγορα.....
Η σανίδα θέλει πολύ καλή σταθεροποίηση και εσύ ακόμα δεν την έχεις....τα δε λάστιχα θέλει άψογη ευθυγράμμισή της σπονδυλικής σου στήλης και όχι με τον τρόπο που εκτελούν τις ασκήσεις οι υπόλοιποι ,εμείς ειμαστε σε άλλο φάσμα...

Δες τα λίγα αυτά και να ακούς το σώμα σου...χθες σου είπε στοπ ως εδώ ...

Και να τρως πολύ καλά ,χθες με την όλη αυτή την κατάσταση που πέρασες επιβάρυνες πολύ τον οργανισμό σου ...
Πολυ εμφιαλωμένο νερό να προτιμάς το Contrex και αισιοδοξία ,όταν σου είπα να δείξεις υπομονή και πολύ δύναμη μιλούσα γι αυτές τις μέρες :)

Guest 523993

Επισκέπτης

Καλημερα!
Όχι δεν θα κάνεις ασκήσεις σήμερα έχει χαλάρωμα ..όπως σου είπε αλοιφή συνέχεια και ζεστά είτε ντουζακια και να πέφτει το χλιαρό νερό στην περιοχη της μέσης είτε θερμοφόρα .

Κοιτά κάθε φυσικοθεραπεια έχει μετρό σύγκρισις με την προηγούμενη..
Πάντα σε πάνε ένα βήμα πιο πάνω και σε ασκήσεις και σε βελόνες ..
Από την αντίδραση σου μετά καταλαβαίνει ο θεραπευτής μέχρι που πρέπει να σε δουλέψει .Όλα αυτά που είχες χθες άλλα και μέχρι την επόμενη συνεδρία σου θα τα καταγραφείς καθημερινά σαν ημερολόγιο και θα του τα λες για να εχει πλήρη εικόνα....

Πάντως να σου πω κάτι?Για σανίδα και λάστιχα είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα δεν έχεις πλήρη σταθεροποιηση και είσαι φρεσκοχειρουργημενος ...έμενα αυτά ήρθαν στο δεύτερο κύκλο θεραπειών δηλαδή μετά τον χρόνο ....
Δεν ξέρω βέβαια τι βλέπει ο δικός σου και σε προχωράει τόσο γρήγορα.....
Η σανίδα θέλει πολύ καλή σταθεροποίηση και εσύ ακόμα δεν την έχεις....τα δε λάστιχα θέλει άψογη ευθυγράμμισή της σπονδυλικής σου στήλης και όχι με τον τρόπο που εκτελούν τις ασκήσεις οι υπόλοιποι ,εμείς ειμαστε σε άλλο φάσμα...

Δες τα λίγα αυτά και να ακούς το σώμα σου...χθες σου είπε στοπ ως εδώ ...

Και να τρως πολύ καλά ,χθες με την όλη αυτή την κατάσταση που πέρασες επιβάρυνες πολύ τον οργανισμό σου ...
Πολυ εμφιαλωμένο νερό να προτιμάς το Contrex και αισιοδοξία ,όταν σου είπα να δείξεις υπομονή και πολύ δύναμη μιλούσα γι αυτές τις μέρες :)
Σε ευχαριστώ!
Σήμερα θα χαλαρώσω, ίσως λίγο περπάτημα κάπου κοντά πιο απόγευμα.
Νερό πίνω φίλτρου, έχω Multipure MPad, το Contrex τι ιδιαίτερο έχει?

Guest 920123

Επισκέπτης

Σε ευχαριστώ!
Σήμερα θα χαλαρώσω, ίσως λίγο περπάτημα κάπου κοντά πιο απόγευμα.
Νερό πίνω φίλτρου, έχω Multipure MPad, το Contrex τι ιδιαίτερο έχει?
Έχει υψηλή περιεκτικοτητα σε Μαγνήσιο και Ασβέστιο πολύ σημαντικά για εμάς !

Εξετάσεις αίματος έκανες καθόλου μετά το χειρουργείο να δεις που κυμαίνονται οι τιμές σου?

Χθες είχα ραντεβού και με την γιατρο μου ,όταν πάω σπίτι θα σου στείλω να δεις τι μου πρότεινε για πρωτεΐνη που θα βοηθησει και στον νευροπονο.....και κλασικά επειδη οι εξετασεις μου ηταν στα πατωματα απο τιμες( γι αυτο αρχισε να με ενοχλει το νευρο) με φορτωσε με συμπληρωματα και μου ειπε οτι αν δεν τα παρω, σε κανα μηνα το πολυ, θα ποναω αρκετα παλι οποτε καταλαβαινεις οτι παιζει και αυτο ρολο...

Guest 523993

Επισκέπτης

ο συνεργάτης μου στην δουλειά μου είπε σήμερα για μία περίπτωση που πριν 15 χρονια στα 40 του τότε, ανέβηκε Αθήνα και έκανε επέμβαση σε καθηγητή πλήρης αποτυχία.. μετά 2 έτη έκανε 2ο χειρουργείο εδώ στο Ρέθυμνο σε γιατρό(πρέπει να τον πήγε σε ιδιωτική κλινική μάλλον Ηράκλειο ή Χανιά) όλα εντάξει, πέτυχε και είναι οκ... μου είπε δλδ ότι να έχω στο μυαλό μου κ το 2ο χειρουργείο, σίγουρα όμως σε άλλο γιατρό όχι αυτον του Βενιζέλειου που έκανε ότι έκανε. Αν γίνει 2η επέμβαση θα είναι σε ιδιώτη κ αφού το ψάξω πολύ καλά. Προς το παρών θα το παλέψω συντηρητικά και βλέπουμε.

Εχθές είχα ξεκούραση, ήμουνα σχετικά οκ, όχι ιδιαίτερες ενοχλήσεις εκτός από λίγα σφιξίματα στην μέση που φέρνουν κάτι σαν αδυναμία στα πόδια @fockos τι μπορεί να είναι; Υπάρχει περίπτωση η φυσικοθεραπεία να ενεργοποιεί το νεύρο κ είναι σαν παρενέργεια ή απλά σακατεύομαι;
Σήμερα πρωί ασκήσεις φαινόταν όλα οκ.. πρώτα αλοιφή countairpain για να ζεστάνω μέση, κ μετά τις έκανα.
Το απόγευμα βγήκα για περπάτημα ε στα 10' με έπιασε σφίξιμο στην μέση δεν μπορούσα να κουνήσω, είδα κ έπαθα να γυρίσω στο σπίτι. Μετά λίγες ασκήσεις στο πιο χαλαρό κ Lyrica 150mg + ιχθυέλαιο.
Άστε δράμα η κατάσταση...
@fockos ειλικρινά θα ήθελα μία άποψη σύμφωνα με αυτά που σου έχω γράψει στο παρελθόν. Έχω πιθανότητες να το σώσω με φυσικοθεραπεία(TECAR, ασκήσεις, βελονισμό, βεντούζες κτλ) ή.... νυστέρι;
Παίζει να παραλύσω;
Να το ξερω δλδ να ξυρίσω το κεφάλι μου να γίνω 2ος καθηγητής Εξάβιερ(των Χ-ΜΕΝ).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έχει υψηλή περιεκτικοτητα σε Μαγνήσιο και Ασβέστιο πολύ σημαντικά για εμάς !

Εξετάσεις αίματος έκανες καθόλου μετά το χειρουργείο να δεις που κυμαίνονται οι τιμές σου?

Χθες είχα ραντεβού και με την γιατρο μου ,όταν πάω σπίτι θα σου στείλω να δεις τι μου πρότεινε για πρωτεΐνη που θα βοηθησει και στον νευροπονο.....και κλασικά επειδη οι εξετασεις μου ηταν στα πατωματα απο τιμες( γι αυτο αρχισε να με ενοχλει το νευρο) με φορτωσε με συμπληρωματα και μου ειπε οτι αν δεν τα παρω, σε κανα μηνα το πολυ, θα ποναω αρκετα παλι οποτε καταλαβαινεις οτι παιζει και αυτο ρολο...
Ασβέστιο πίνω τόσο γάλα, στο τέλος θα νιαουρίσω. Τέσπα η μέση σήμερα δεν.... πολλά σφιξίματα κτλ, βγαίνει αδυναμία στα πόδια, κάτι συμβαίνει δεν ξερω.
Ή καλό μου κάνει όλο αυτό ή θα παραλύσω και δεν γλυτώνω το νυστέρι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια