την έχω επισκεφτεί για επανορθωτική επέμβαση (3η)....αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι είναι πολύ συνεργάσιμη, σε εξετάζει κανονικά κλπ, και γενικά αφιερώνει χρόνο, διατιθεμένη να συζητήσει, να σε ακούσει....σωστή επαγγελματίας, τουλάχιστον από θέμα συμπεριφοράς.....τώρα ως γιατρός, αυτό που εξέλαβα εγώ είναι ότι ναι, σίγουρα ξέρει την δουλειά της.....αλλά εμένα, επειδή βρίσκομαι σε δύσκολη κατάσταση, δεν με έπεισε πλήρως για επανορθωτική.....κάποιες πρώτες επεμβάσεις που είδα, γυναικών όμως, όχι ανδρών, ήταν πολύ καλές....οι επανορθωτικές της, που εμένα με ενδιαφέρουν, εκτός από μία η οποία ήταν
εξαίρετη, οι άλλες δεν μου άρεσαν.....αλλά δεν είδα και πολλές γτ τις είχε ανακατεμένες και βιαζόταν.....επίσης πριν μπω στο κτίριο, είδα μία κοπέλα η οποία έκλαιγε και μιλούσε στο τηλέφωνο, παραπονιόταν ότι η μύτη της δεν ήταν ωραία και δεν της πήγαινε....περιττό να σου πω ότι είχε μία άψογη μύτη.....και μάλιστα σκέφτηκα ότι για να κλαίει έτσι, μάλλον θα είχε μεγάλη μύτη πριν και τώρα η νέα της μύτη της φαίνεται ξένη....μάλλον δεν είχε προετοιμαστεί ψυχολογικά γι αυτό....

...πάντως ήταν πλήρως αρμονική με το πρόσωπό της....όμως είναι και λίγο υποκειμενικό αυτό....καλό είναι να πας να δεις και από μόνος σου....όταν πάρεις τηλ να κλείσεις ραντεβού, φρόντισε να ενημερώσεις την γραμματέα της ότι επιθυμείς να δεις φωτο ανδρών από πρώτες επεμβάσεις γτ μένεις μακριά και δεν θα σου είναι εύκολο να ξαναπας μόνο γι αυτό....όχι τπτ άλλο, μη φύγεις με την απορία....

...τέσπα, θα ξαναπάω σε αυτήν την τετάρτη, οπτ αν έχω κάτι νέο θα σε ενημερώσω αν θες....