γνωριζει κατι καποιος για τον Παυλ.? και γενικοτερα τιμες περιπου για ρινοπλαστικη... καλυπτει κ το ικα καποιο ποσό ε?
δεν εχω εμπειρία. από όσα διάβασα στο ίντερνετ (τα περισσότερα εδώ - διάβασα όλες τις σελίδες εδώ)
αθήνα ιδιωτικοί μέση τιμή 3500. θεσ/κη λιγότερα. επίσης άσχετα με την πόλη, σε κάποιες περιπτώσεις
διάβασα για 1000-1500. μην κρίνεις μόνο από την τιμή. έλεγξε κι άλλα πράγματα. εγώ αν είχα χρόνο,
αφού έψαχνα πληροφορίες στο ίντερνετ και κατέληγα σε μερικούς γιατρούς, θα την άραζα έξω από
ιατρείο να παρατηρώ μύτες, χαρές, κλάματα
νομίζω τα ταμεία δεν καλύπτουν το αισθητικό αλλά μόνο το λειτουργικό πρόβλημα.
διάβασα για 700 ευρώ κάλυψη για διάφραγμα αλλά ίσως είναι εντελώς λανθασμένο αυτό.
για αυτόν που ρωτάς, κάποιοι του καταλογίζουν ότι:
- κάνει σχεδόν όλες τις μύτες ίδιες, ίδιο καλούπι-τεχνική
- αν το αποτέλεσμα δεν είναι αρεστό, δεν παραδέχεται-διορθώνει
- δεν είναι ιδιαίτερα συζητήσιμος, δεν εξηγεί, σε κόβει λέγοντας τα δικά του και είναι ελαφρώς αλαζόνας
- δε δείχνει σε υπολογιστή προσομοίωση, παρά μόνο προχειρότητες στο πρόγραμμα ζωγραφική
(όχι ότι άλλοι που κάνουν προσομοίωση 3D πετυχαίνουν πλήρως αυτό που δείχνουν στον υπολογιστή.
κι εγώ μπορώ να χειριστώ ένα πρόγραμμα, να τα δείχνω όλα ωραία εκεί και το αποτέλεσμα να είναι χάλι.
όμως το 3D βοηθάει πολύ στο να συνεννοηθούν γιατρός-ασθενής για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
δες αυτό το ωραίο βίντεο με εξομοίωση 3D
www.youtube.com/watch?v=FtM7Y645KaQ )
- από την άλλη δεν άκουσα κάποιον να πει πήγε σε αυτόν και του κατέστρεψε τη μύτη, του έκανε ζημιά κτλ.
- επίσης ο συγκεκριμένος φαίνεται να έχει αριθμητικά πάρα πολλές επεμβάσεις στο ενεργητικό του
(χωρίς αυτό να είναι κατ' ανάγκην κάτι θετικό. θα μπορούσε να είναι αρνητικό, π.χ. να σκεφτεί
κάποιος ότι κάνει πρόχειρες-γρήγορες επεμβάσεις ή ότι 6000+ επεμβάσεις είναι εξωπραγματικό νούμερο.
για κάποιους ΑΛΛΟΥΣ μάλιστα έχουν πει ότι ίσως να μη χειρουργούν οι ίδιοι οι "γνωστοί" γιατροί
και ότι εκτελούν άλλοι τις επεμβάσεις, π.χ. συνεργάτες, μαθητευόμενοι, εξού και τα κακά αποτελέσματα.
δηλαδή ο "γνωστός" γιατρός λειτουργεί ως "βιτρίνα", ως πόλος έλξης ασθενών-πελατών, και μόλις σε ναρκώσουν φεύγει πάει σε άλλον. αυτό ίσως είναι πολύ τραβηγμένο αλλά κάποια κακά αποτελέσματα δικαιολογούν αυτές τις υποψίες).
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΟ/ΩΡΛ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.
τα σχόλια στο ίντερνετ δεν είναι όλα ειλικρινή. κάποια μπορεί να κρύβουν
επαγγελματικές σκοπιμότητες ή να είναι γνώμες εντελώς υποκειμενικές.
@flower_blooms, είχα κι εγώ παρόμοιες απορίες.
αν κάνεις κλικ στον αριθμό μηνυμάτων μου (κάτω απο την εικόνα μου),
θα εμφανιστούν και μπορείς να τα δεις. για να τα διαβάσεις ολόκληρα
ψάξε τα κοιτάζοντας την ημερομηνία και την ώρα που φαίνεται δεξιά τους).