Ωραια λοιπον, θα ξεκινησω απο το παρον κ σιγα σιγα θα προχωραω προσ το παρελθον, οπως στις ταινιες.
Αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο Los Angeles κ αναρωνω σ'ενα Holiday apartment λιγο εξω απ'την πολη. Εκανα την εγχειρηση 9 μερες πριν οποτε ειμαι σε θεση να δω τα αποτελεσματα τα οποια ειναι ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ! Το χειρουργχειο διηρκεσαι 8 ωρες (!), ηταν η 2η επεμβαση που κανω στη μυτη, και ο γιατρος χρησιμοποιησε χονδρο απ'το πλευρο κ απο τα 2 μου αφτια για να μου την ξαναφτιαξει. Η μυτη ειναι κυριολεκτικα αρματωμενη, οπως το σκληρο σκηροδεμα με το ατσαλι. Ο αλητης που μου την παραμορφωσε στην Ελλαδα δεν ειχε αφησει ουτε την μιση! Κ μιλαω για μια μυτη (η φυσιολογικη) μεγαλη λιγο κυρτη κ με μικρη καμπουρα. Δηλαδη δεν δικαιολογειται απο χειρουργικο σφαλμα τοση απωλεια ιστου, αλλα απο την νοσηρη "αισθητικη" αυτου του καθαρματος.
Κ το μονο που ηθελα ηταν συντηρητικες αλλαγες, γιατι μια μυτη που εχει σωστες αναλογιες ταιριαζει κ δινει αρρενωποτητα στο προσωπο κ ας ειναι κ λιγο μεγαλη. Ποτε δεν μπορουσα να φανταστω ποσο ομορφος θα γινομουν με μια μυτη που θα αγγιζε το φυσιολογικο, κατι που το βλεπω τωρα. Ολα αυτα τα χρονια πιστευα οτι δεν ηταν μονο η μυτη που με χαλαγε αλλα κ καποια αλλα χαρακτηριστικα του προσωπου μου που τωρα μενουν απαρατηρητα πλεον.