Zoi K.
Νεοφερμένο μέλος
Η Zoi K. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

09-12-24

04:54
Se poio giatro piges?Σε ποιον πήγες. αν μπορείς pm
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έχει χειρουργηθεί κάποιος/α στον ΔΛ ? Και αν ναι, είστε ευχαριστημένοι? Πέτυχε η επέμβαση? Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν απαντούσε κάποιος.
Helpme
Νεοφερμένο μέλος
Η Helpme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

15-12-24

00:48
Σε νιώθω όσο δεν φαντάζεσαιΚαλησπέρα. Όσοι δεν μείνατε ευχαριστημένοι από τη ρινοπλαστική, πώς μειώνετε τις σκέψεις της κακής μύτης από το μυαλό σας; Πως το βγάζετε από το μυαλό σας αυτό; Εγώ προσωπικά σκέφτομαι συνέχεια και δε μπορώ να ησυχάσω. Καταλήγω να βγαίνω σε αδιέξοδο με τις σκέψεις. Νιώθω ότι ίσως δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου.. κι αν υπάρχει νιώθω ότι δε θα αντέξω να φτάσω μέχρι τέλους. Δε θα αντέξω να φτάσω μέχρι τη λύτρωση.. Νιώθω ότι δε θα τα καταφέρω. Με έχει τρελάνει όλο αυτό..
´Εκανα δεύτερη επανορθωτική πριν λίγες βδομάδες
Το αποτέλεσμα είναι τραγικό και λίγα λέω
Ήθελα να δείχνω λίγο πιο γλυκιά να βελτιωθεί η όψη μου και είμαι μην πω σαν τι
Νιώθω απογοήτευση κ θυμό
Ηταν το κερασάκι στην τουρτα
Καταστράφηκα
Δεν έχω όρεξη να πάω πουθενά έχω μονιμως νευρα κ έχω πάθει ψύχωση με την εικόνα μ που δεν είχα ποτέ
Θα χρειαστώ κ 3η
Βοηθήστε με παρακαλώ εάν υπάρχει κάποιος έμπειρος γιατρος για διόρθωση όχι για μια αλλά για δυο προηγούμενες
Θεσσαλονίκη αλλά κ Αθήνα θα κατέβω για να το σωσω
Ποιον γιατρό προτείνεται για 3η φορά; Έκανα πριν λίγο καιρο τη δεύτερη για να διορθώσω τη πρώτη κ τωρα πρέπει να κάνω Τρίτη για να διορθώσω τη δεύτερη… δεν ξέρω πως να σας περιγράψω την απογοήτευση μου
Και δεν είναι εύκολη ούτε η ανάρρωση πυτε τίποτα θέλει αλλαγές στην καθημερινότητα
υπαρχουν μούδιασμα τα κ πόνο στη μυτη
Πρέπει να προσεχείς μην χτυπήσεις πως θα κοιμηθείς κτλ
Οκά αυτά που τραβάω κάθε μέρα τζαμπα
Κ πλήρωσα κιόλας τόσα λεφτά
Να τρελαίνεσαι πραγματικά
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-12-24

15:15
Καταρχάς ψυχραιμία ! Όλα διορθώνονται . Έχεις πάει να δεις μήπως γίνεται να αλλάξεις την μύτη σου βάζοντας υαλουρονικο;Σε νιώθω όσο δεν φαντάζεσαι
´Εκανα δεύτερη επανορθωτική πριν λίγες βδομάδες
Το αποτέλεσμα είναι τραγικό και λίγα λέω
Ήθελα να δείχνω λίγο πιο γλυκιά να βελτιωθεί η όψη μου και είμαι μην πω σαν τι
Νιώθω απογοήτευση κ θυμό
Ηταν το κερασάκι στην τουρτα
Καταστράφηκα
Δεν έχω όρεξη να πάω πουθενά έχω μονιμως νευρα κ έχω πάθει ψύχωση με την εικόνα μ που δεν είχα ποτέ
Θα χρειαστώ κ 3η
Βοηθήστε με παρακαλώ εάν υπάρχει κάποιος έμπειρος γιατρος για διόρθωση όχι για μια αλλά για δυο προηγούμενες
Θεσσαλονίκη αλλά κ Αθήνα θα κατέβω για να το σωσω
Ποιον γιατρό προτείνεται για 3η φορά; Έκανα πριν λίγο καιρο τη δεύτερη για να διορθώσω τη πρώτη κ τωρα πρέπει να κάνω Τρίτη για να διορθώσω τη δεύτερη… δεν ξέρω πως να σας περιγράψω την απογοήτευση μου
Και δεν είναι εύκολη ούτε η ανάρρωση πυτε τίποτα θέλει αλλαγές στην καθημερινότητα
υπαρχουν μούδιασμα τα κ πόνο στη μυτη
Πρέπει να προσεχείς μην χτυπήσεις πως θα κοιμηθείς κτλ
Οκά αυτά που τραβάω κάθε μέρα τζαμπα
Κ πλήρωσα κιόλας τόσα λεφτά
Να τρελαίνεσαι πραγματικά
Helpme
Νεοφερμένο μέλος
Η Helpme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

15-12-24

15:30
Όχι ακόμη
Το σκέφτηκα αλλά κρατάει λίγους μήνες απ όσο ξέρω
Αλλά να μου πεις στην ανάγκη τι να κάνω
Έτσι πως έγιναν τα πράγματα …
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-12-24

16:05
Όχι δεν κρατάει λίγους μήνες απλώς πρέπει να το ανανεώνειςΌχι ακόμη
Helpme
Νεοφερμένο μέλος

15-12-24

16:57
Ok θα το δω
Σ ευχαριστώ πολύ
Σ ευχαριστώ πολύ
Zoi K.
Νεοφερμένο μέλος
Η Zoi K. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

15-12-24

17:14
@Helpme δυστυχώς διαπιστώνω ότι υπάρχουν αρκετά άτομα με αποτυχημενες ρινοπλαστικες. Κιεγω έχω κάνει 2 φορές με πολύ άσχημα αποτελέσματα και απλά με το περασμα του χρόνου προσπαθώ να αποδεχτώ την νέα μου εικόνα. Θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω για τον ΔΛ από κοπέλλες που χειρουργηθηκαν, είναι ο μόνος που έχω ακούσει θετικά σχόλια.
ForHope
Νεοφερμένο μέλος
Ο ForHope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα.

16-12-24

12:57
Όσοι κάνατε παραπάνω από μια ρινοπλαστική για αισθητικούς λόγους. Χειρότερα αισθητικά ήταν η πρώτη επέμβαση ή η δεύτερη;
kite s pap
Νεοφερμένο μέλος
Ο kite s pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

18-12-24

14:05
Καλησπέρα παρακαλω τη βοήθεια σας. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΆ; ; ; Θα ηθελα προτασεις για ιατρο
Καλησπέρα μπορει καποιος να μου προτείνει καποιον καλο ρινοπλαστικο που να εχει μεινει ευχαριστημενος;Σε πμ ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!
Καλησπέρα μπορει καποιος να μου προτείνει καποιον καλο ρινοπλαστικο που να εχει μεινει ευχαριστημενος;Σε πμ ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!

20-12-24

22:03
Εγώ χειρουργήθηκα με πρωτογενή και ήταν ότι χειρότερο.@Helpme δυστυχώς διαπιστώνω ότι υπάρχουν αρκετά άτομα με αποτυχημενες ρινοπλαστικες. Κιεγω έχω κάνει 2 φορές με πολύ άσχημα αποτελέσματα και απλά με το περασμα του χρόνου προσπαθώ να αποδεχτώ την νέα μου εικόνα. Θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω για τον ΔΛ από κοπέλλες που χειρουργηθηκαν, είναι ο μόνος που έχω ακούσει θετικά σχόλια.
ludiaki2017
Νεοφερμένο μέλος
Η ludiaki2017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

21-12-24

16:28
Καλησπερα σας...θα σας πω και την δικη μου εμπειρια πανω στο θεμα της ανοιχτης ρινοπλαστικης..εγω δεν ειχα θεμα ως προς το λειτουργικο κομματι παρα προς το αισθητικο.ανεπνεα 10 στα 10 αλλα στο θεμα της εμφανισης της μυτης υπηρχε προβληματακι.μεγαλη μυτη με καμπουριτσα και μικρη κλιση προς τα κατω..αν φας δεν φαινοταν ασχημο ,μονο στο προφιλ...πριν απο 2.5 χρονια αρχισα καποιες φορες λογω αλλεργιας (που δημιουργηθηκε στα 37 μου) να εχω καποιες φορες προβλημα στην αναπνοη..και ετσι θελησα να κανω διαφραγμα.μετα απο μισο χρονο ψαξιμο κατεληξα σε ενα ωρλ και μου ειπε οτι εχω λιγο στραβο διαφραγμα και μπορουμε με ανοιχτη ρινοπλαστικη να να την φτιαξω και εξωτερικα..παρολο που ετρεμα στην ιδεα ενος αποτυχημενου αποτελεσματος,καθυσηχαστηκα απο το ποσο επεξηγηματικος ηταν και απο την δουλεια του..μπηκα χειρουργειο και μετα απο 2 ωρες που βγηκα ειχα ταμπον στην μυτη(πραγμα φριχτο για μενα) γιατι ειχα τοσα χρονια συνηθισει να αναπνεω απο την μυτη κοιμηθηκα στο νοσοκομειο.την επομενη μερα αφαιρεσα τα ταμπον αλλα η αναπνοη δεν ειχε επανελθει.πολυ ελαχιστα...οταν βγαλαμε τον ναρθηκακι μετα απο 10 μερες το αποτελεσμα ηταν υπεροχο...ακομα και απο την φωτο την ημερα ακριβως μετα το χειρουργειο ηταν υπεροχη...ομως εγω ειχα κολλησει στην αποκατασταση της αναπνοης..οσο περναγε ο καιρος το αισθητικο κομματι ηταν τελειο..δεν φαινοταν καθολου οτι ειχα κανει πλαστικη...περασαν καποιοι μηνες αλλα ενιωθα την μυτη μουδιασμενη και ανεπνεα σαν να υπηρχε καποια αισθηση μπουκωματος..παρολο που πηγα και σε αλλους ωρλ εκτος απο αυτον ,η μυτη ηταν απο μεσα τελεια..τελειως ευθυγραμμισμενη..ολοι οι ωρλ με ρωταγαν που την εκανα..ακομα και τωρα που σας μιλαω ,μετα απο 1.5 χρονο απο την επεμβαση νιωθω καπως σκληρη την μυτη οταν παω να την κουνησω..και βεβαια δεν αναπνεω 10 στα 10 οπως πριν..αλλα μου εχουν πει οτι επειδη μικρηνε η μυτη θα ειναι λογικο γιατι εχει μικρυνει πανω στην κορυφη..δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρολο που καυτηριασε και τις κογχες..ακομα νιωθω οτι η μυτη ξεπρηζετε..μετα απο 1.5 χρονο..ειναι λογικο??μπορει να μην εχει φτασει στο αποτελεσμα της φωτο που μου ειχαν τραβηξει αλλα ακομα και τωρα η μυτη ειναι θεικη...μηπως επιβαρυνω τον εαυτο μου με τσαμπα αγχος?? Παντως ο γιατρος ειναι παρα πολυ καλος...και στο ακρορροινιο μου ειπε οτι εβαλε κατι σαν επιπλεον στηριξη για να μην πεσει ποτε προς τα κατω..συγνωμη για το κατεβατο...οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη...
Helpme
Νεοφερμένο μέλος

23-12-24

00:13
Μετά τη δεύτερη αποτυχημένη ρινοπλαστικη μου φαντάζεστε το πως νιώθω.. για αυτό λοιπόν θα χρειαστώ τη βοήθεια σας
Γνωρίζεται κανέναν άξιο γιατρο, ικανό κ εξειδικευμένο στη Θεσσαλονίκη να πραγματοποιήσει διορθωτική ρινοπλαστικη μετά από δευτερεύουσα ρινοπλαστικη; Δεν αντεχω την όψη μου στον καθρέπτη είμαι ένα ράκος
Παρακαλώ πολύ πείτε με ονόματα γιατί τα αρχικά που βάζετε δεν τα καταλαβαινω
Να είναι ειδικός στην διορθωτική ρινοπλαστικη
Κ να ρωτήσω ισχύει ότι πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να διορθωθεί πάλι; Δεν αντεχω ζω μια κόλαση
Γνωρίζεται κανέναν άξιο γιατρο, ικανό κ εξειδικευμένο στη Θεσσαλονίκη να πραγματοποιήσει διορθωτική ρινοπλαστικη μετά από δευτερεύουσα ρινοπλαστικη; Δεν αντεχω την όψη μου στον καθρέπτη είμαι ένα ράκος
Παρακαλώ πολύ πείτε με ονόματα γιατί τα αρχικά που βάζετε δεν τα καταλαβαινω
Να είναι ειδικός στην διορθωτική ρινοπλαστικη
Κ να ρωτήσω ισχύει ότι πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να διορθωθεί πάλι; Δεν αντεχω ζω μια κόλαση
Irma
Νεοφερμένο μέλος
Η Irma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

03-01-25

15:22
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Μπορεί να μου προτείνει κάποιος χειρουργό ωρλ στον οποίο να χειρουργήθηκε και να έμεινε ικανοποιημένος αφενος με το λειτουργικό και αφετέρου με το αισθητικό αποτέλεσμα;
Μπορεί να μου προτείνει κάποιος χειρουργό ωρλ στον οποίο να χειρουργήθηκε και να έμεινε ικανοποιημένος αφενος με το λειτουργικό και αφετέρου με το αισθητικό αποτέλεσμα;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

03-01-25

15:52
Έχω φίλη που έχει κάνει ρινοπλαστική και έγινε τέλεια με την πρώτη.
Ο μεγάλος μου γιος χτύπησε κάποτε και έσπασε το ρινικό οστό και έκανε καρουμπαλάκι. Τον ίδιο, σαν έφηβο, τον εχοχλούσε και του είχα πει τότε, πως αν θέλει, να πάμε να το διορθώσουμε.
Στην πορεία, το καρουμπαλάκι μίκρυνε και πλέον δεν το συζητάμε καθόλου.
Διαβάζοντας όλους εδώ με τις αποτυχημένες ρινοπλαστικές, λέω, καλά που που δεν το ξεκινήσαμε.
Το Νοέμβρη 2021 είχα εγώ ατύχημα με συντριπτικό κάταγμα στο ρινικό οστό και έκανα αναγκαστική επέμβαση και είδα το χάρο με τα μάτια μου.
Από τότε τελείωσε και για το γιο μου η προοπτική της ρινοπλαστικής.
Έχω όμως τις εξής ερωτήσεις σε σας:
1. πριν κάνετε την πρώτη ρινοπλαστική, πόσο χάλια νοιώθατε με τη μύτη σας;
2. πόσο σας στοίχισε η πρώτη επέμβαση;
3. σας έδωσε εγγύηση; Δηλ όταν είδατε χάλια το αποτέλεσμα, σας αποζημίωσε ο γιατρός;
Ο μεγάλος μου γιος χτύπησε κάποτε και έσπασε το ρινικό οστό και έκανε καρουμπαλάκι. Τον ίδιο, σαν έφηβο, τον εχοχλούσε και του είχα πει τότε, πως αν θέλει, να πάμε να το διορθώσουμε.
Στην πορεία, το καρουμπαλάκι μίκρυνε και πλέον δεν το συζητάμε καθόλου.
Διαβάζοντας όλους εδώ με τις αποτυχημένες ρινοπλαστικές, λέω, καλά που που δεν το ξεκινήσαμε.
Το Νοέμβρη 2021 είχα εγώ ατύχημα με συντριπτικό κάταγμα στο ρινικό οστό και έκανα αναγκαστική επέμβαση και είδα το χάρο με τα μάτια μου.

Από τότε τελείωσε και για το γιο μου η προοπτική της ρινοπλαστικής.
Έχω όμως τις εξής ερωτήσεις σε σας:
1. πριν κάνετε την πρώτη ρινοπλαστική, πόσο χάλια νοιώθατε με τη μύτη σας;
2. πόσο σας στοίχισε η πρώτη επέμβαση;
3. σας έδωσε εγγύηση; Δηλ όταν είδατε χάλια το αποτέλεσμα, σας αποζημίωσε ο γιατρός;
Irma
Νεοφερμένο μέλος
Η Irma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

03-01-25

16:01
Εγώ δεν έχω υποβληθεί σε ρινοπλαστική ποτέ . Είμαι σε αναζήτηση γιατρού όλον αυτόν τον καιρό διότι βλέπω αρκετά αποτυχημένες επεμβάσεις και προβληματίζομαι . Η φίλη σας σε ποιον γιατρό την έκανε;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

03-01-25

16:37
θα την ρωτησω, αλλά είναι 57 ετων και την έκανε στα 25 της. Μπορεί να μην υπάρχει αυτός ο γιατρός πλέονΕγώ δεν έχω υποβληθεί σε ρινοπλαστική ποτέ . Είμαι σε αναζήτηση γιατρού όλον αυτόν τον καιρό διότι βλέπω αρκετά αποτυχημένες επεμβάσεις και προβληματίζομαι . Η φίλη σας σε ποιον γιατρό την έκανε;
εσένα τι σ΄ενοχλεί στη μύτη; Ξέρεις, πως για 2 μέρες θα αναπνέεις απ το στόμα και θα εισαι ταμποναρισμένη;
Αχ καλή μου @Irma , αν θες, διάβασε το ποστ 3546 μου με την εμπειρία μου απ την επέμβαση μύτης. Κανείς δε μιλά για τον γολγοθά. Μπρος στα κάλη...... αλλά για μένα, ο πόνος είναι πολύ σημαντικός. Ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση, δε θα έμπαινε στη διαδικασία, να κινδυνεύσει και μάλιστα με να παίξει φίφτυ φίφτυ το αποτέλεσμα
Έστειλα ερωτημα, για την κλινική τουλάχιστο
touvlo
Διάσημο μέλος

03-01-25

19:18
νομιζει ευρωκλινική, δε θυμάται. Ήταν μια κλινική κάπου πίσω απ τη λεωφόρο αλεξάνδραςΕγώ δεν έχω υποβληθεί σε ρινοπλαστική ποτέ . Είμαι σε αναζήτηση γιατρού όλον αυτόν τον καιρό διότι βλέπω αρκετά αποτυχημένες επεμβάσεις και προβληματίζομαι . Η φίλη σας σε ποιον γιατρό την έκανε;

07-01-25

20:53
Θα σου πρότεινα να μην κάνεις. Τα ποσοστά αποτυχίας είναι μεγάλα και ρισκάρεις πάρα πολύ, χωρίς προφανώς να σε ενημερώνει και κανένας ακόμα και να γνωρίζεις καθώς οι ειδήμονες απλά κρύβουν λόγια για να πάρουν τα χρήματα τους. Επίσης όλοι έχουν αποτυχημένες επεμβάσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ δεν θα είσαι το επόμενο.Εγώ δεν έχω υποβληθεί σε ρινοπλαστική ποτέ . Είμαι σε αναζήτηση γιατρού όλον αυτόν τον καιρό διότι βλέπω αρκετά αποτυχημένες επεμβάσεις και προβληματίζομαι . Η φίλη σας σε ποιον γιατρό την έκανε;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

07-01-25

21:07
Σκέτη κατάθλιψη είναι αυτό το θρεντ, φοβάμαι να φτιάξω τη δική μου 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 468 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Stopsaksimo
- zina15
- AggK.
- tttrap
- brokebad
- Natsuko
- charmander
- Libertus
- Scandal
- Irma
- fids
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- Renap
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.