Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

07-01-25

21:34
;;;Ψάξε μια ENS![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

07-01-25

21:35
Εmpty Nose Syndrome.
Το είχα διαβάσει σε ενα reddit story όταν ήμουνα μικρός και φοβόμουν ακόμα και να την φυσήξω

Irma
Νεοφερμένο μέλος
Η Irma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

07-01-25

23:00
Θα σου πρότεινα να μην κάνεις. Τα ποσοστά αποτυχίας είναι μεγάλα και ρισκάρεις πάρα πολύ, χωρίς προφανώς να σε ενημερώνει και κανένας ακόμα και να γνωρίζεις καθώς οι ειδήμονες απλά κρύβουν λόγια για να πάρουν τα χρήματα τους. Επίσης όλοι έχουν αποτυχημένες επεμβάσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ δεν θα είσαι το επόμενο.
Σεβαστές όλες οι γνώμες αλλά στην προκειμένη δε ζήτησα αποτρεπτικές συμβουλές αλλά επιτυχημένες εμπειρίες . Αν δε μπορείτε να βοηθήσετε και δεν έχετε αντίστοιχη εμπειρία δεν χρειάζεται να μπαίνετε στον κόπο να «τρομοκρατείτε» τον κόσμο με τον φόβο της αποτυχίας .
ForHope
Νεοφερμένο μέλος
Ο ForHope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα.

08-01-25

15:06
Για το ενέσιμο υαλουρονικό στη μύτη, τι γνώμη έχετε; Κάποιος που να είδε αρνητικά πράγματα όπως ευρυαγγειες ή νέκρωση του δέρματος ή ακόμα πιο σπάνια τύφλωση στην όραση;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

08-01-25

15:38
η φίλη μου με την επιτυχημένη ρινοπλαστική, μου είπε να σου πω, να μη ζητήσεις καινούργια μύτη, αλλά να κάνεις συγκεκριμένες διορθώσεις. Όσο πιο λίγα αλλάξεις, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχεις. Τα μεγάλα λάθη γίνονται στις μεγάλες αλλαγές.Σεβαστές όλες οι γνώμες αλλά στην προκειμένη δε ζήτησα αποτρεπτικές συμβουλές αλλά επιτυχημένες εμπειρίες . Αν δε μπορείτε να βοηθήσετε και δεν έχετε αντίστοιχη εμπειρία δεν χρειάζεται να μπαίνετε στον κόπο να «τρομοκρατείτε» τον κόσμο με τον φόβο της αποτυχίας .
Αυτά μου είπε η φίλη . Τώρα, καλή επιτυχία

09-01-25

02:33
Γλυκιά μου έχω αντίστοιχη εμπειρία και τραυματική για αυτό σε αποτρέπω. Αν θες να καταλήξεις να μην μπορείς να κοιτάζεις τον εαυτό σου μην με ακούσεις απλά. Βάλε τα χεράκια σου και βγάλε τα ματάκια σου αλλιώςΣεβαστές όλες οι γνώμες αλλά στην προκειμένη δε ζήτησα αποτρεπτικές συμβουλές αλλά επιτυχημένες εμπειρίες . Αν δε μπορείτε να βοηθήσετε και δεν έχετε αντίστοιχη εμπειρία δεν χρειάζεται να μπαίνετε στον κόπο να «τρομοκρατείτε» τον κόσμο με τον φόβο της αποτυχίας .

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ότι χειρότερο και μη αναστρέψιμοΨάξε μια ENS![]()

Irma
Νεοφερμένο μέλος
Η Irma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

09-01-25

02:46
« Γλυκιά μου» εσύ μπορεί να έχεις τραυματική εμπειρία υπάρχουν πόσοι άλλοι που έχουν θετική και και έμειναν ικανοποιημένοι . Αυτών λοιπόν την εμπειρία ζήτησα να ακούσω . Μια χαρά έχω γνώση τι γίνεται στην Ελλάδα γι αυτό και το ψάχνω απ όλες τις πλευρές . Επίσης, αν θες να μοιράσεις τις κακές απόψεις και εμπειρίες που αναφέρεις καν το σωστά με ονόματα , κλινικές και όχι με γενικόλογα ισοπεδώνοντας τα όλα . Κάθε άλλο παρά βοηθητική λοιπόν η άποψη σου !

09-01-25

02:47
Το έχω κάνει παραπάνω. Να ξέρεις απλά ότι σε αυτό το φόρουμ δεν θα πάρεις απάντηση με ονόματα καθώς διαγράφονται από τον διαχειριστή. Στείλε μήνυμα προσωπικό και ρώτα αλλιώς ότι ανεβαίνει μεταποιείται από τον διαχειριστή έτσι ώστε να μην έχει πληροφορίες. Καλή σου τύχη!
ForHope
Νεοφερμένο μέλος
Ο ForHope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα.

10-01-25

14:11
1)Για Τουρκία, τι γνώμη έχετε για επανορθωτική αισθητική ρινοπλαστική; 2) Τι τιμές παίζουν εκεί; Επίσης είδα ότι μπορούν να βάλουν πλευρό στη μύτη με κλειστή ρινοπλαστική.

10-01-25

14:42

Mirror: Πλαστικές Τουρκίας, η τρομακτική πραγματικότητα -Άνθρωποι που καταστράφηκαν διηγούνται - iefimerida.gr
Εκατομμύρια άνθρωποι φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις σε μια προσπάθεια να επιτύχουν αυτό που στα μάτια τους είναι η «τέλεια εμφάνιση» - με καταστροφικά όμως αποτελέσματα.

mpakam
Νεοφερμένο μέλος
Ο mpakam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

14-01-25

08:40
Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για λειτουργική ρινοπλαστική. Θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου πείτε την γνώμη σας για την Μάντζαρη και τον Τσούνη. Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα αν γνωρίζετε κάτι.ε,αιες
Εμαθες κατι τελικα για τον κυριο Μ.τσου? Ειναι πολυ σημαντικο στειλε μου μυνημα η απαντησε μου σε παρακαλω.
εμαθες κατι?Καλησπέρα.Μήπως μπορείτε να μου πείτε γνλωμες για Τσουνη?
εμαθες κατι για μ.τσ?ενδιαφέρομαι κεγω να μάθω για τον συγκεκριμένο.
ενω βλεπω τοσα μηνυματα εδω με εμπειριες απο ρινοπλαστικες και τα λοιπα δεν μπορω να βγαλω ακρη που αντι για τα ονοματα των γιατρων βαζετε τελιτσες.... ως νεο μελος στο φορουμ δεν καταλαβαινω πως λειτουργει αυτο και πως συνεννοειστε πργαματικα καποιος μια βοηθεια.
θα ήθελα κεγω να μαθω
ενδιαφέρομαι κεγω να μάθω για τον συγκεκριμένο.
ενδιαφέρομαι κεγω να μάθω για τον συγκεκριμένο.
Γεια σας, θα ήθελα να μου προτείνετε καλούς ρινοπλαστικούς στην Αθήνα, επίσης να μου πείτε αν εχετε ακούσει κατι αρνητικο για κάποιους
Σκεφτομουν για Μι.Τσ αν γνωριζετε και Γεω.Κα. παρακαλω στειλτε μου μηνυμα ευχαριστω!!
εμαθες κατι για μ.τσ?Καλησπέρα, έχει κάνει κάποιο πρόσφατα ρινοπλαστική με Τσ..νη, Κολ..., Κυπ...ου ή Λίαν. Ασημακ.....ου; και αν ναι μπορεί να μου στείλει προσωπικό; ευχαριστώ πολύ
ForHope
Νεοφερμένο μέλος

17-01-25

15:10
Όσοι έχετε κάνει ρινοπλαστική και δεν μείνατε ικανοποιημένοι από το αισθητικό κομμάτι, πως το αντέχετε να κοιτάτε κάθε μέρα τον πρόσωπο σας στον καθρέφτη έτσι ώστε να χτενιζεστε, να βάζετε make up, αντηλιακό κτλ για να πάτε μετά στη δουλειά;
parlapipas25
Νεοφερμένο μέλος
Ο parlapipas25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

22-01-25

14:37
Καλησπέρα σκέφτομαι σοβαρά για ρινοπλαστικη και συγκεκριμένα με τον Λουλούδη. Όποιος έχει εμπειρία με τον συγκεκριμένο παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ
Tsin tsan
Νεοφερμένο μέλος
Η Tsin tsan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

11-03-25

21:03
καλησπέρα μπορείτε να μ πείτε σε ποιον γιατρό πήγατε; Είμαι σε απόγνωση κ ψάχνω να κάνω διορθωτική επέμβαση. Κάθε γιατρός κ λέει κάτι διαφορετικό ο τελευταίος που πήγα κ ζήτησε 6.000€ ευχαριστώ εκ των προτέρωνΠαιδιά καλησπερα. Έκανα πλαστική στη μύτη μου το Νοέμβριο και δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Είχα άσχημη μύτη και εξακολουθεί να είναι άσχημη. Για την ακρίβεια δε καταλαβαίνεις καν ότι άλλαξε κάτι πέρα από το προφίλ μου. Στα 3/4 το κόκκαλο μου είναι εκεί. Τα ρουθούνια μου είναι διαφορετικά και τα προφίλ μου καμία σχέση το ένα με το άλλο. Υπάρχει κάποιος που να έχει κινηθεί νομικά; Αρχές του χρόνου θα συναντηθώ με τον γιατρο μου αλλά επειδή δε πρόκειται να βγάλω ακτή γιατί επιμένει να λέει πως θα αλλάξει (το κόκκαλο δε θα φύγει δια μαγείας) σκέφτομαι να πάω σε δικηγόρο. Επειδή διάβασα πολλούς δυσαρεστημένους υπάρχει κάποιος που να έκανε όντως μήνυση; Ευχαριστώ πολύ
Επίσης οποίος θέλει ας μου στείλει μήνυμα να του πω το όνομα του γιατρού για να μη πάει εκεί. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει σε σχέση με τη πραγματικότητα δεν έχουν απολύτως καμία σχέση!!
την είχα κάνει πριν 18 χρόνια σε οριλα. Τωρα έχω βρει τον κρε%%τση κ λέω μήπως την κάνω σε αυτόν.
καλησπέρα μπορείτε να μ πείτε σε ποιον γιατρό πήγατε; Ψάχνω πολύ καιρό να βρω κάποιον γιατρό για revisionΚαλησπερα σας...θα σας πω και την δικη μου εμπειρια πανω στο θεμα της ανοιχτης ρινοπλαστικης..εγω δεν ειχα θεμα ως προς το λειτουργικο κομματι παρα προς το αισθητικο.ανεπνεα 10 στα 10 αλλα στο θεμα της εμφανισης της μυτης υπηρχε προβληματακι.μεγαλη μυτη με καμπουριτσα και μικρη κλιση προς τα κατω..αν φας δεν φαινοταν ασχημο ,μονο στο προφιλ...πριν απο 2.5 χρονια αρχισα καποιες φορες λογω αλλεργιας (που δημιουργηθηκε στα 37 μου) να εχω καποιες φορες προβλημα στην αναπνοη..και ετσι θελησα να κανω διαφραγμα.μετα απο μισο χρονο ψαξιμο κατεληξα σε ενα ωρλ και μου ειπε οτι εχω λιγο στραβο διαφραγμα και μπορουμε με ανοιχτη ρινοπλαστικη να να την φτιαξω και εξωτερικα..παρολο που ετρεμα στην ιδεα ενος αποτυχημενου αποτελεσματος,καθυσηχαστηκα απο το ποσο επεξηγηματικος ηταν και απο την δουλεια του..μπηκα χειρουργειο και μετα απο 2 ωρες που βγηκα ειχα ταμπον στην μυτη(πραγμα φριχτο για μενα) γιατι ειχα τοσα χρονια συνηθισει να αναπνεω απο την μυτη κοιμηθηκα στο νοσοκομειο.την επομενη μερα αφαιρεσα τα ταμπον αλλα η αναπνοη δεν ειχε επανελθει.πολυ ελαχιστα...οταν βγαλαμε τον ναρθηκακι μετα απο 10 μερες το αποτελεσμα ηταν υπεροχο...ακομα και απο την φωτο την ημερα ακριβως μετα το χειρουργειο ηταν υπεροχη...ομως εγω ειχα κολλησει στην αποκατασταση της αναπνοης..οσο περναγε ο καιρος το αισθητικο κομματι ηταν τελειο..δεν φαινοταν καθολου οτι ειχα κανει πλαστικη...περασαν καποιοι μηνες αλλα ενιωθα την μυτη μουδιασμενη και ανεπνεα σαν να υπηρχε καποια αισθηση μπουκωματος..παρολο που πηγα και σε αλλους ωρλ εκτος απο αυτον ,η μυτη ηταν απο μεσα τελεια..τελειως ευθυγραμμισμενη..ολοι οι ωρλ με ρωταγαν που την εκανα..ακομα και τωρα που σας μιλαω ,μετα απο 1.5 χρονο απο την επεμβαση νιωθω καπως σκληρη την μυτη οταν παω να την κουνησω..και βεβαια δεν αναπνεω 10 στα 10 οπως πριν..αλλα μου εχουν πει οτι επειδη μικρηνε η μυτη θα ειναι λογικο γιατι εχει μικρυνει πανω στην κορυφη..δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρολο που καυτηριασε και τις κογχες..ακομα νιωθω οτι η μυτη ξεπρηζετε..μετα απο 1.5 χρονο..ειναι λογικο??μπορει να μην εχει φτασει στο αποτελεσμα της φωτο που μου ειχαν τραβηξει αλλα ακομα και τωρα η μυτη ειναι θεικη...μηπως επιβαρυνω τον εαυτο μου με τσαμπα αγχος?? Παντως ο γιατρος ειναι παρα πολυ καλος...και στο ακρορροινιο μου ειπε οτι εβαλε κατι σαν επιπλεον στηριξη για να μην πεσει ποτε προς τα κατω..συγνωμη για το κατεβατο...οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη...
Μπορείτε να μ πείτε το όνομα του γιατρό γιατί βρίσκομαι σε αναζήτησή! ΕυχαΡιχτώ εκ των προτέρων! Εχω κ εγώ να πάω για revision κ έχω πολύ άγχος στο να βρω το γιατρό που θα κάνει καλή δουλειάΚαταρχάς ψυχραιμία ! Όλα διορθώνονται . Έχεις πάει να δεις μήπως γίνεται να αλλάξεις την μύτη σου βάζοντας υαλουρονικο;
Μπορείτε να Μ στείλετε το όνομα τ γιατρού;Θα ήθελα κι εγώ να μάθω παρακαλώ!! afrovogio@gmail.com
Παρακαλώ στείλε μου την εμπειρία σου afrovogio@gmail.com
Σε παρακαλώ μου λες και μενα ποιον λες;
Παιδιά καλησπέρα θέλω να κανω διάφραγμα και παράλληλα να φτιαξω την χοντρή μυτη μου. Δεν εχω επισκεφτεί κανέναν γιατρό μόνο εχω παρακολουθήσει ιντερνετικα Καρκα και Τσου και θα ήθελα να μου πείτε εμπειριες και επίσης
Τι να προσέξω πριν καταλήξω σε γιατρό και επέμβαση?
Καλησπέρα afrovogio@gmail.comθα ήθελα πολύ να μαθω την δικη σου εμπειρία
Θα ήθελα κι εγώ να μαθω..
Μπορείτε ν μ στείλετε σε ποιον πήγατε; ΕυχαριστώΜην βιαστεις οπως εκανα και γω ψαξε για πλαστικους πηγαινε για μια επισκεψη απο κοντα καθως πολλοι εχουν δωρεαν την πρωτη ενημερωτικη επισκεψη και προτιμοτερο θα ηταν να βρεις πλαστικο με σπουδες στο εξωτερικο οχι απλα σεμιναρια στο εξωτερικο.
Εγω βιαστικα και πεταξα 4200 ευρω..και τωρα θελω αλλα 5.000 για επανορθωτικη
Επισης μαλλον λαθος καταλαβες ..δεν υπαρχει "ρινοπλαστικος" αλλα πλαστικος σκετο που γνωριζει την ανατομια της μυτης καλυτερα απο τον καθε ΩΡΛ ..απο εκει και περα ειναι θεμα του πλαστικου και της αισθητικης του
Froufroulaa
Νεοφερμένο μέλος
Η Froufroulaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

11-03-25

21:50
Έχετε εμπειρία με Τσ..νη??καλησπέρα μπορείτε να μ πείτε σε ποιον γιατρό πήγατε; Είμαι σε απόγνωση κ ψάχνω να κάνω διορθωτική επέμβαση. Κάθε γιατρός κ λέει κάτι διαφορετικό ο τελευταίος που πήγα κ ζήτησε 6.000€ ευχαριστώ εκ των προτέρων
την είχα κάνει πριν 18 χρόνια σε οριλα. Τωρα έχω βρει τον κρε%%τση κ λέω μήπως την κάνω σε αυτόν.
καλησπέρα μπορείτε να μ πείτε σε ποιον γιατρό πήγατε; Ψάχνω πολύ καιρό να βρω κάποιον γιατρό για revision
Μπορείτε να μ πείτε το όνομα του γιατρό γιατί βρίσκομαι σε αναζήτησή! ΕυχαΡιχτώ εκ των προτέρων! Εχω κ εγώ να πάω για revision κ έχω πολύ άγχος στο να βρω το γιατρό που θα κάνει καλή δουλειά
Μπορείτε να Μ στείλετε το όνομα τ γιατρού;
Irma
Νεοφερμένο μέλος

11-03-25

21:53
Γνωρίζετε κάτι για τον Α.Σ;
tttrap
Νεοφερμένο μέλος
Ο tttrap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

16-03-25

15:11
Έχει κάποιος εμπειρία με τον Γ.Μ.;
Ενδιαφέρομαι να κάνω ρινοπλαστική και ψάχνω πληροφορίες, αλλά δεν βρίσκω αναφορές γι' αυτόν. Αν κάποιος έχει εμπειρία ή γνωρίζει κάτι, θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσε να μοιραστεί τις εντυπώσεις του
Ενδιαφέρομαι να κάνω ρινοπλαστική και ψάχνω πληροφορίες, αλλά δεν βρίσκω αναφορές γι' αυτόν. Αν κάποιος έχει εμπειρία ή γνωρίζει κάτι, θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσε να μοιραστεί τις εντυπώσεις του
Nioniaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Nioniaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

17-03-25

23:26
Καλησπερα παιδια σας παρακαλω πειτε μου κ μενα μια συσταση. Εχω δει ΩΡΛ και πλαστικο αλλα κ οι 2 δεν με εκαναν να αιστανθω εμπιστοσυνη.Μπορείς να μου πεις σε πμ σε ποιον γιατρό πήγες;
Πες μας το ονομα γιατι κυκλοφορουν πολλοιεγω στειλε μου μηνυμα
Σε ποιον πήγες;
ohright
Νεοφερμένο μέλος
Η ohright αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

19-03-25

17:42
Να ψάξεις στο εξωτερικόΜετά τη δεύτερη αποτυχημένη ρινοπλαστικη μου φαντάζεστε το πως νιώθω.. για αυτό λοιπόν θα χρειαστώ τη βοήθεια σας
Γνωρίζεται κανέναν άξιο γιατρο, ικανό κ εξειδικευμένο στη Θεσσαλονίκη να πραγματοποιήσει διορθωτική ρινοπλαστικη μετά από δευτερεύουσα ρινοπλαστικη; Δεν αντεχω την όψη μου στον καθρέπτη είμαι ένα ράκος
Παρακαλώ πολύ πείτε με ονόματα γιατί τα αρχικά που βάζετε δεν τα καταλαβαινω
Να είναι ειδικός στην διορθωτική ρινοπλαστικη
Κ να ρωτήσω ισχύει ότι πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να διορθωθεί πάλι; Δεν αντεχω ζω μια κόλαση
ohright
Νεοφερμένο μέλος
Η ohright αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

26-03-25

12:54
Καλό θα ήταν να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος για ρινοπλαστική ότι ο γιατρός είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να τον ενημερώσει διεξοδικά για την διαδικασία, καθώς και για τα προβλήματα και τις βλάβες που μπορεί να προκύψουν από την επέμβαση και τυχόν λάθος ιατρικούς χειρισμούς. Η νομοθεσία είναι ιδιαίτερα αυστηρή σχετικά με την ενημέρωση για τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά συχνά δεν τηρείται. Επίσης, κάτι που πολλές φορές δεν αναφέρουν οι γιατροί είναι ότι δεν μπορεί να επιχειρηθεί διόρθωση των όποιων βλαβών, που μπορεί να γίνουν από ιατρικό λάθος, πριν από την πάροδο τουλάχιστον ενός έτους από την πρώτη επέμβαση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 468 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Stopsaksimo
- zina15
- AggK.
- tttrap
- brokebad
- Natsuko
- charmander
- Libertus
- Scandal
- Irma
- fids
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- Renap
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.