Εγω επεσα σε βλακα γιατρο γι αυτο τωρα φοβαμαι πολυ τη ρινοπλαστικη.. μην ξαναπαθω καμια επιπλοκη και βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο!

μου βγαλε νωριτερα τους προστατευτικους φακους και το βραδυ οταν κοιμηθηκα μετα δεν μπορουσα να ανοιξω τα ματια μου ειχαν κολλησει κυριολεκτικα!

υπεφερα, κοντευα να τρελαθω απο τον πονο και το πρωι που τον πηρα τηλεφωνο μου πε να βαλω μονη μου τους προστατευτικους φακους που μου χε δωσει καβαντζα και τους εβαλα! πηγα στο ιατρειο του λιγο αργοτερα να με δει και μου πε πως δεν βλεπει τπτ κ θα μου περασει! εν τω μεταξυ για καλη μου τυχη θα φευγε ενα ταξιδι και με στειλε σε ενα γνωστο του οφθαλμιατρο να με δει.. ευτυχως για μενα! πηγα λοιπον γιατι ειχα πεθανει απο τους πονους και διαπιστωσε οτι τα επιθηλια μου ειχαν γυρισει προς τα μεσα και χτυπουσαν στα νευρα των ματιων! και ξαναρχισα απο την αρχη γιατι επρεπε παλι να μου τα κοψει οπως κανουν την ημερα της επεμβασης και μου ξαναβαλε εκεινος τους προστατευτικους φακους απ την αρχη.. Μου χει μεινει ακομα ψυχολογικο να φανταστεις.. γι αυτο φοβαμαι τοσο πολυ πλεον..
Σκεφτομαι μηπως κλεισω ενα ρνβ στη γιατρο σου να δω τι θα μου πει αφου μου λες και συ οτι ειναι καλη...