Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέο μέλος και χρειάζομαι επειγόντως την συμβολή και την βοήθεια σας!Χειρουργήθηκα πρίν απο 1 μήνα και 5 ήμέρες απο πολύ γνωστό πλαστικό με αρχικά Ζ.Μ, ο οποίος συνεργάζεται και με ΩΡΛ χειρουργό, και ήταν και οι δύο στο χειρουργείο. Αποφάσισα να κάνω την επέμβαση αυτή για προβλήματα αναπνοής που είχα΄λόγω διαφράγματος και επειδή ήταν ελάχιστα στραβή η μύτη μου απο ένα χτύπημα που είχα παλαιότερα. Δεν ήταν άσχημη, ελάχιστα στραβούλα, αλλά υπέφερα χρόνια με τιν αναπνοή μου, μπορουσα να ανασάνω μόνο με Dexarhin spray το οποίο ειναι κορτιζονουχο και βλάπτει και στα μάτια η συχνή χρήση του. Πήρα λοιπόν την απόφαση, πλήρωσα 4.000ευρώ και πήγα στο MEtropolitan να κάνω την επέμβαση μου, έχοντας συμφωνήσει με τον βοηθό του ιατρού και λίγο πρίν το χειρουργείο με τον ίδιο τον ιατρό, να μην αλλάξει η μύτη μου παρα μόνο να ισιώσει, για να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά μου!Μου είπε πως θα την σηκώσει και λίγο για να με βοηθήσει στην αναπνοή. Κατα τη διάρκεια του χειρουργείου λοιπόν και συγκεκριμένα την ώρα που μου έσπαγαν το αριστερο ρινικό οστό για να το επανατοποθετήσουν, γιατί απο αυτή την μεριά ήταν χτυπημένη η μύτη, εκέινη τη στιγμή...ΞΥΠΝΗΣΑ!!Δεν άνοιξα τα μάτια εντελώς, αλλά είδα το εργαλείο με το οποίο μου άνοιγε το ρουθούνι, άκουσα ότι έλεγαν,και κατάλαβα και τους 3 χτύπους με το σφυρί στη μύτη μου!Δεν ένιωσα πόνο, αλλά αυτο το άισθημα που έχουμε καμιά φορά στον ύπνο μας να θέλουμε να φωνάξουμε και να μην έχουμε φωνή, κάτι τέτοιο και πολύ χειρότερο! Ενα μήνα μετά, ειλικρινά σας μιλάω καμιά φορά στον ύπνο μου, το ξαναζώ και ακούω τονήχο που έκανε η μύτη μου όταν έσπαγε! Εκείνη τη στιγμή ανέβασα σφυγμούς φαίνεται και με ξανα ναρκώσανε. Ξύπνησα με πολύ δυσκολία, αφού έχω την άισθηση ότι ήμουν σε άλλη διάσταση, έχω ξανακάνει νάρκωση αλλά αυτη η φορά ήταν πολύ τραγική! Βέβαια την επόμενη μέρα που τους κάλεσα όλους στο δωμάτιο μου και τους τα έλεγα, ζητώντας εξηγήσεις, κανέις δεν παραδέχτηκε τίποτα, ήταν λέει το υποσυνείδητο μου και ότι μου φάνηκε. Τελος πάντων για να μην σας τα πολυλογώ,το προβλημα μου ξεκίνησε μόλις μου έβγαλαν τον νάρθηκα! Μου το έβγαλε ο βοηθός του ιατρού, χειρουργός και αυτός, πουήταν και στο χειρουργείο μου και δεν είχε ουτε καθρέφτη να την δώ την μύτη μου. Οταν πήγα σπίτι τελικά, η μύτη δεν μου άρεσε, είχε αλλάξει. Τώρα νομίζω ότι μου πάει αλλά εκεινη τη στιγμή δεν μου άρεσε η αλλαγή γιατι δεν την είχα ζητήσει και ήμουν κάθετη στο να μην αλλάξει!! Ακούστε τώρα το πρόβλημα μου. Η μύτη στο προφίλ είναι, και ήταν εξαρχής πολύ καλή, πρησμένη αλλά καλή. Στο ανφάς όμως είναι απογοητευτική! Και αυτό γιατί η αριστερή της πλευρά ( εκεί μου την έσπασαν), είναι πιο χαμηλά άπο την δεξιά και πιο πλατιά!! Παιδιά δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου. Πήγα στη δουλεια και φορούσα μάσκα χειρουργείου απο την ντροπή. Πρίν ήταν καλύτερη! Οσες προσπάθειες έκανα να δώ τον ιατρό μάταιες!Εβλεπα μόνο τον βοήθό που έχει στο γραφείο και προσπαθούσε να μου πει ότι θα ξεπρηστεί και πρέπει να περιμένω. Αφού μου έκλεισαν ραντεβού την ημέρα με τα χιόνια και πήγα φρεσκοχειρουργημένη και δεν είδα τον ιατρό και εκεί φόρτωσα και την επόμενη έκανα ντού χωρίς ραντεβού χωρίς τίποτα στο νοσοκομείο και περίμενα στο γραφείο του, μέχρι που βγήκε να με δεί. Του είπα ότι απο τη μία μεριά ειναι πεσμένη και μου είπε>"Που, δεν βλέπω τίποτα!Αν τώρα, η μύτη σου είχε κάποιο ελάττωμα εκ γεννετής δεν μπορώ να σου κάνω κάτι εγώ, ό,τι ήταν να κάνω το έκανα!Η μύτη σου είναι τέλεια" και με έβλεπε προφίλ, λες και το ανφάς δεν μετράει, φτιάχνουμε τη μύτη για να έχουμε καλό προφίλ. Απογοητεύτηκα πολύ και είπα να δώσω χρόνο. Ελα όμως που και όσοι με βλέπουν με ρωτάνε γιατι έιναι η μύτη μου στραβή!! Σας υπόσχομαι ότι θα βάλω φωτογραφίες γιατι θέλω τη γνώμη σας, επειγόντως! Απο την δεξιά μεριά ειναι πιο πάνω το ρουθούνι και πιο μαζεμένο, και απο την αριστερή αισθητά και ορατά πιο χαμηλά και πιο απλωμένο. Οταν δε, γελάω,νιώθω ένα έντονο τράβηγμα απο δεξιά, και όχι και απο αριστερά. Απο αριστερά ή μύτη απλώνει πιο πολύ. Παιδιά, κουράστηκα για να την κάνω αυτην την επέμβαση, απο το οικονομικο μέχρι τις αντιξοοτήτες που προέκυπταν στη δουλεια και πολλά άλλα. Επειδή ομως έπρεπε να λύσω το θέμα της αναπνοής μου και να σταματήσω ναπαιρνω φάρμακα, για να μπορέσω να κάνω και κάνα παιδάκι, το κατάφερα. Αλλά μου βγήκε ξινό. Πάω καθε εβδομάδα και με βλέπουν στο ιατρείο, οι αλλοι γιατροί βλέπουν τη διαφορά, ο ένας κιόλας μου είπε ότι καλό θα είναι να δώ όλο το χειρουργικό team και το ΩΡΛ μαζί για να ξαναδούμε τη μύτη και σήμερα που ξαναπήγα και είδα επιτέλους τον ιατρό, μου το έπαιξε πάλι τρελίτσα και τι τέλεια μύτη που σου έκανα και τέτοια, και του λέω ότι το ρουθούνι έιναι όρτσα και μου λέει ότι έτσι ήταν,ναι αλλά έπρεπε να διορθωθεί αφού ήταν έτσι ρε φίλε!Και μου λέει θα περιμένεις και στο 1.5 χρόνο θα δείς την μύτη σου τελειωτικά και να επιμένω εγώ και μου είπε ότι να μην ξαναασχοληθώ με τη μύτη μου, ειναι τέλεια! Είπα πάλι να περιμένω, μην τον αδικήσω κοτζαμ επιστήμονας, αλλά δεν το κόβω ότι έτσι είναι! Μπορώ να καταλάβω πως ακομα και αν΄ανέβει το ρουθούνι, πως γινεται να μαζεψει κιόλας? Πειτε μου βρε παιδιά κάτι, βοηθήστε με. Ειχατε εσεισ ανομοιμορφία στα ρουθούνια?Ηταν το ένα πιο κάτω απο το άλλο?Σας παρακαλώ και θα βάλω και φώτο σύντομα