Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να μη μας αργήσει κι εμάς τόσο πολύ.
Εσύ είσαι στο τσακ. Αφού δεν έχεις ξεπρηστεί ακόμα, θα σου γίνει μπαμ μπαμ, μέχρι το Πάσχα.
Αρκετά περίμενες, τώρα θα δεις τη μυτούλα σου όπως τη θες.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

vanitas vanitatum omnia vanitas.peeling, γυμναστική, υγιεινή ζωή, πλαστικές
Περαστικά για την εγχείριση εύχομαι.

Μίλησα χθες με το φίλο μας το γιατρό και μου πε ότι το φάρμακο που παίρνουν συνήθως οι διάσημοι λεγεται LASIX. Μου είπε ότι είναι διουρητικό και ότι αφορά περιπτώσεις πολύ έντονου πρηξίματος. Αλλιώς λέει δίνουν κορτιζονούχα, αλλά κι αυτά αν τα παίρνει κανείς συνέχεια, πρήζεται κι άλλο. Όμως να σας πω, για να μην παρεξηγηθώ, κανενα φάρμακο δεν πρέπει να παίρνουμε αν δεν μας το χει πει ο γιατρός μας. Μην πάτε να το πάρετε χωρίς να σας το χει γράψει γιατρός. Πιστεύω πως για να μη μας το δίνουν οι γιατροί μας, ίσως είναι και επικίνδυνο.
Από μια αναζήτηση στο google για το φάρμακο αυτό, έγραφε:
LASIX
Σύντομη περιγραφή
Το LASIX περιέχει φουροσεμίδη, ένα φάρμακο που ανήκει στα διουρητικά της αγκύλης.
Δραστικές ουσίες: furosemide
Η φουροσεμίδη (furosemide) ανήκει στα διουρητικά της αγκύλης. Είναι ένα ισχυρό διουρητικό που εμποδίζει την επαναρρόφηση χλωριούχου νατρίου και ύδατος στο ανιόν σκέλος της αγκύλης του Henle με ταχεία δράση (σε μια ώρα περίπου από το στόμα, και μισή ώρα ενδοφλεβίως που διαρκεί περί τις 6 ώρες).
Σημείωση ΟΔ: Παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση του παραπάνω φαρμάκου χωρίς την άδεια του Ιατρού σας!
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Rempeske, vanity is my middle name.

Αυτό λογικά κάνει κάτι αμα το πάρεις αμέσως. Τώρα τι να το κάνουμε...?
Rempeske, vanity is my middle name.
Δε ξέρω και αν κάνει να το πάρεις αμέσως. Ούτε εγώ δε θα το πάρω. Φαντάζομαι αν έπρεπε, θα μας το χε πει ο γιατρός.
Κάποια παρενέργεια θα χει, δε μπορεί..

Παιδια βρηκα αυτο σε ενα ξενο σα'i'τ https://www.realself.com/question/safe-advisable-lasix-after-rhinoplastyΔε ξέρω και αν κάνει να το πάρεις αμέσως. Ούτε εγώ δε θα το πάρω. Φαντάζομαι αν έπρεπε, θα μας το χε πει ο γιατρός.
Κάποια παρενέργεια θα χει, δε μπορεί..
σχετικα με το LASIX .ΜΗΝ πειραματιστει κανενας να το παρει ,απ'οσο ξερω κ γω χορηγειται σε ατομα με οξεια νεφρικη ανεπαρκεια.

Παιδια βρηκα αυτο σε ενα ξενο σα'i'τ https://www.realself.com/question/safe-advisable-lasix-after-rhinoplasty
σχετικα με το LASIX .ΜΗΝ πειραματιστει κανενας να το παρει ,απ'οσο ξερω κ γω χορηγειται σε ατομα με οξεια νεφρικη ανεπαρκεια.
Ναι κι εγώ το είδα στο ψάξιμο. Μακρυάααααααα...
Άλλωστε δε νομίζω πως μπορεί κανείς να πειραματιστεί. Θα θέλει συνταγή γιατρού.

Εγω το λεω επειδη στην Ελλαδα ζουμε,ποσα χαπια δινονται χωρις συνταγη γιατρου....Γι'αυτο μακρια οπως λες...Ναι κι εγώ το είδα στο ψάξιμο. Μακρυάααααααα...
Άλλωστε δε νομίζω πως μπορεί κανείς να πειραματιστεί. Θα θέλει συνταγή γιατρού.

Εγω το λεω επειδη στην Ελλαδα ζουμε,ποσα χαπια δινονται χωρις συνταγη γιατρου....Γι'αυτο μακρια οπως λες...
Έχεις απόλυτο δίκιο. Παιδιά συγγνώμη και που έγραψα το όνομα του φαρμάκου. Σε καμία περίπτωση να μην το πάρετε, και γενικα να μην παίρνετε ποτέ κάτι, παρά μόνο αν δε σας το δώσει ο γιατρός σας.
Είδες, και σ αυτή τη περίπτωση της Αμερικής, αυτό το φάρμακο της συνέστησε ο γιατρός της. Γι αυτό το πε και ο φίλος μου, θα χει ακούσει. Όμως όπως έγραφε, έχει παρενέργειες. Οπότε ας μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι..

Έχεις απόλυτο δίκιο. Παιδιά συγγνώμη και που έγραψα το όνομα του φαρμάκου. Σε καμία περίπτωση να μην το πάρετε, και γενικα να μην παίρνετε ποτέ κάτι, παρά μόνο αν δε σας το δώσει ο γιατρός σας.
Είδες, και σ αυτή τη περίπτωση της Αμερικής, αυτό το φάρμακο της συνέστησε ο γιατρός της. Γι αυτό το πε και ο φίλος μου, θα χει ακούσει. Όμως όπως έγραφε, έχει παρενέργειες. Οπότε ας μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι..
K οχι μονο αυτο ασχημες κ επικινδυνες παρενεργειες..στην καρδια..στον μεταβολισμο...κ το λεω κ εκ πειρας γιατι ειχα νεφροπαθη στην οικογενεια μου κ ειναι βαρυ φαρμακο..ασε που πιθανοτατα λεει οτι κ ολα καλα να πανε μολις το κοψεις επιστρεφει κ το πρηξιμο.

Καθόλου δεν πονάει αυτό, ίσα - ίσα, εγώ ούτε που το κατάλαβα.
Ξαφνικά είδα τη βοηθό του γιατρού να κρατάει τις σιλικόνες, και σκέφτηκα "Πότε τις έβγαλε?".
Ο γιατρός μου έδειξε νέες ασκήσεις μασάζ να κάνω.
Ρώτησα και για τον αναισθησιολόγο, μου είπε το ονομά του, και στη συνέχεια προσπαθούσε να μου τον προξενέψει, ενώ ο καλός μου ήταν ακριβώς απ έξω. Και επέμενε κιόλας. Μου λεγε "Μα είναι ελεύθερος!"..

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.
Η βοηθός του, μου έγραψε στο στικάκι μου και τις φωτογραφίες, το πριν, το μετά, και το πιο μετά.
Ωραίο είναι να το βλέπεις στην οθόνη, είναι μεγαλύτερη η αλλαγή από εκείνη που πίστευα. Απλά συνηθίζεις να βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη, και τελικά νομίζεις ότι η μύτη που έχεις τώρα είναι παρόμοια με την αρχική, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι..
Τώρα μασαζάκι ευλαβικά να ξεπρηστεί.
Α! και η μυρωδιά της μύτης έφυγε μαζί με τις σιλικόνες, όπως πολύ σωστά είχε πει η Christinelle...

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα είπε στο boyfriend ότι μου ετοιμάζει κατάσταση με τον αναισθησιολόγο, και ο καλός μου του απάντησε.. "Πόσα λέφτά θέλεις, να κανονίσεις το προξενειό πιο γρήγορα?".
Και ξεκαρδίστηκε ο γιατρός!!
Πω πω πω...

Χωρις να σε ξερω,χαιρομαι που ολα πηγαινουν καλα κ συμμεριζομαι την αγωνια σου!!!Καλη αναρρωση λοιπον !!!(Με το καλο κ ο γαμοςΠλάκα - πλάκα, μακάρι η Μ.. να παντρευτεί, γιατί με τόσες ώρες που δουλεύει, θα παντρευτεί τον ίδιο το γιατρο στο τέλος.
Εμένα είπε στο boyfriend ότι μου ετοιμάζει κατάσταση με τον αναισθησιολόγο, και ο καλός μου του απάντησε.. "Πόσα λέφτά θέλεις, να κανονίσεις το προξενειό πιο γρήγορα?".
Και ξεκαρδίστηκε ο γιατρός!!
Πω πω πω...

Χωρις να σε ξερω,χαιρομαι που ολα πηγαινουν καλα κ συμμεριζομαι την αγωνια σου!!!Καλη αναρρωση λοιπον !!!(Με το καλο κ ο γαμος![]()
Σ ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ.

Την δευτερη γιατρο την εχω επισκεφτει ηδη 2φορες κ σκεφτομαι σοβαρα να χειρουργηθω εκει.Μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις.Εχει χειρουργηθει καποιος γνωστος σου σε αυτην?Γεια σας παιδιά! Μου είπαν τα καλύτερα για έναν πλαστικό που χειρουργεί στο "Μητέρα" Θ. Β. και μια ΩΡΛ που χειρουργεί στο "Μετροπολιταν" ΑΡ. Κ.. Μήπως έχετε ακούσει κάτι; Τους ξέρετε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 470 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Guessing
- fids
- Scandal
- Kate333er
- kostaraspn
- Renap
- charmander
- brokebad
- Natsuko
- zina15
- tttrap
- Irma
- Stopsaksimo
- AggK.
- Libertus
- touvlo
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.