ναι ειχα προβληματα αναπνοης! τη μιση μου ζωη στους ΩΡΛ την περασα...ενα σπρει σε καθε τσαντα!
απο το δεξι ρουθουνι δεν περναγε αερας σχεδον καθολου. ομως παρολο που ειχα το προβλημα της αναπνοης, δεν εβρισκα το θαρρος να μπω στο χειρουργειο για να φτιαξω το διαφραγμα μου. τη δυναμη αυτη μου την εδωσε η ελπιδα οτι θα φτιαξει και αισθητικα η μυτη μου. ετσι το αποφασισα..τωρα που το αναπολω, δεν μπορω να πιστεψω πως το τολμησα!!

γιατι ειμαι πολυ φοβιτσιαρα σε θεματα υγειας!!
ειναι απολυτα φυσικο να νιωθεις αγχος για το αποτελεσμα! εγω φοβομουν τοσο πολυ, που παραμονη της επεμβασης ηθελα να το ακυρωσω...! ειχα δωσει 1000 ευρω προκαταβολη κ ελεγα "δε με νοιαζει ας τα χασω!!"...ευτυχως πεσαν πανω οι δικοι μου κ με συνεφερανε!! παραλιγο να τα τιναζα ολα στον αερα!...σημερα, 15 μερες μετα, νιωθω ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στην ελλαδα!! κ ευγνωμονω τους δικους μου που με στηριξαν κ δε με αφησαν να παρεκλινω απο την αρχικη μου αποφαση.
χθες πηγα στον γιατρο, μου κοψανε τα ραμματα κ μου την ξανακαθαρισανε...η αναπνοη μου ειναι ηδη πολυ καλυτερη απο πριν, παρολο που θελει ακομα καιρο μεχρι να καθαρισει εντελως η μυτη! πως θα συνηθισω με τοσο αερα? χαχαχα...μου φαινεται πολυ περιεργη η αισθηση..
κ απο αισθητικο αποτεμεσμα δε το συζητω!!!...δε ξερω αν εγω ημουν πολυ τυχερη η αν ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι τοσο μεγαλος γλυπτης, αλλα ως τωρα οσοι ηξεραν οτι θα χειρουργηθω κ εχουν δει τη μυτη μου, τη χαζευουν...ειναι τοσο τελεια στις λεπτομεριες, τοσο συμμετρικη, τα ρουθουνια ειναι τελεια, ολοστογγυλα και κομψα, η ακρη ειναι ανσηκωμενη ενα τικ, οσο χρειαζεται για να δωσει θυληκοτητα...ξερεις πως φοβομουν μην εβγαινα μις Πιγκυ??!!!
δε ξερω παιδια ποιον να ευχαριστησω...το γιατρο? την τυχη μου? τον Θεο? ..ειμαι τοσο ευτυχισμενη.
Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ!!
παιδια, οσοι ετοιμαζεστε για τη μεγαλη αποφαση, να εχετε θαρρος!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ, εμπιστευτειτε το γιατρο σας κ ολα θα πανε καλα!
ααα!!! και οχι ρε συ dwarfins!! δεν αλλαζεις σε βαθμο που δε σε αναγνωριζεις!!! τι λες? χαχαχχαα!!

θα υπαρξουν ανθρωποι, που ουτε καν θα καταλαβουν οτι εκανες πλαστικη!!
εγω εχω κανει ηδη μια δημοσια εμφανιση σε γνωστους (που δεν ηξεραν για την επεμβαση, γιατι οσοι το ηξεραν την παρατηρουν τη μυτη κ ειναι λογικο!) κ κανεις δε μου ειπε τιποτα! πλην του οτι ειμαι πολυ ομορφη!!

κ δεν ηξεραν που να το αποδωσουν κ θεωρησαν οτι οφειλεται στα μαλλια...γιατι τα ειχα σηκωσει ψηλα..κατι που δε το συνηθιζα, λογω ανασφαλειας για τη μυτη!