...επειδή είχαν το άγχος του πώς (πρακτικώς) ένας άνθρωπος με (αρκετά) παραπάνω κιλά θα μπορεί να ανταποκριθεί στην εγχείρηση τη στιγμή που μπορεί τα κιλά να τον εμποδίσουν (πχ απ'το να σκύψει, να σταθεί αρκετή ώρα όρθιος κλπ). Νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.
το χειρουργικο τραπεζι ειναι αρκετα ψηλα τοποθετημενο, ωστε ο χειρουργος να μη χρειαζεται να σκυβει πολυ, για να μην κουραζεται..αυτοι που ανησυχουν, μαλλον καπου εχουν δει χειρουργους να κανουν καμψεις για να ραψουν μυτες.
καταλαβαινω την αγωνια των υποψηφιων, απλα τετοιοι προβληματισμοι, εμενα τουλαχιστον, μου ακουγονται λιγο παιδιαστικοι. επαναλαμβανω, ο καθενας μυαλο εχει, ας αξιολογησει με τι κριτηρια θα επιλεξει γιατρο.
σκοπος μας εδω δεν ειναι να "προωθηουμε" κανενα, οπως πολυ προκλητικα δηλωνει ο παραπανω συνδικτυος.
μπηκα να γραψω την εμπειρια μου, γιατι ειμαι χειρουργημενη.
ετυχε να ειμαι ευχαριστημενη απο το αποτελεσμα. να μη το πω?
με ρωτανε ποιος με χειρουργησε. να μη το πω?
ουδεποτε ισχυριστηκα οτι ο συγκεκριμενος γιατρος δεν εχει αποτυχει ποτε στη ζωη του η οτι δε προκειται ενδεχομενως να αποτυχει αυριο, διοτι δε γνωριζω την 30χρονη πορεια του περιστατικο-περιστατικο κ διοτι θεωρω αδυνατον οτι ενας ανθρωπος δεν εχει κανει λαθος ποτε! ακομα κ ο καλυτερος γιατρος της γης, σιγουρα εχει στο ιστορικο του περιστατικα, στα οποια θα εχει κανει καποιο λαθος!
τωρα αν αυτο ειναι "προωθηση", τοτε ενταξει...τοτε να μη μιλαμε εμεις οι χειρουργημενοι, να αφηνουμε να μιλανε ολοι αυτοι που εμειναν στο σταδιο της επισκεψης η ολοι αυτοι που διαβαζουν εδω μεσα το μακρυ κ το κοντο του καθενος, που μιλαει χωρις πολλες φορες να εχει προσωπικη πειρα...
θυμαμαι κ εγω στις αρχικες σελιδες που διαβασα εδω, μια κοπελα που ελεγε κ ξαναλεγε για τον Α.Σκ. οτι ειναι ο καλυτερος..κ ο καλυτερος..κ ο καλυτερος....σε σημειο να γραφει απο μονη της σε καθε ενδιαφερομενο που εμπαινε εδω, οτι πρεπει να παει σε "αυτον" τον γιατρο, αλλιως να μη περιμενει προκοπη (!!)...ειχε φτασει η κατασταση στο σημειο να τη ρωτανε απο εδω μεσα διαφορα θεματα λες κ ηταν ειδικη! ολες οι αρχικες σελιδες ειναι με αυτη την γυναικα η οποια παραδεχοταν οτι δεν ειχε κανει ποτε της ρινοπλαστικη, να μιλαει για εναν γιατρο ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ ποτε.
αν θυμαμαι καλα, ειχε συναντησει το συγκεκριμενο γιατρο ελεγε..σε μια επισκεψη, οπου εχε παει αυτη ως συνοδος..μιας φιλης της που ενδιαφεροταν ...και την επεισε μεσα απο τη μια αυτη συναντηση, περι των εξαιρετικων επιστημονικων του ικανοτητων κ εκτοτε εκεινη θεωρησε καθηκον της, να ενημερωσει τον κοσμο κ να τον προστατεψει απο ολους τους υπολοιπους γιατρους.
ε, αυτο ναι, ειναι προωθηση...κ ελεεινη μαλιστα.