new life
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχαχα μπορει κ να το εκανα!!αλλα, πραγματικα, πιστευω πολυ στην τυχη!!αν δεν το χει η κουτρα σου να σου παει κατι καλα, και ολοκληρο επιτελειο επιστημονων να χεις απο πανω σου εισαι καταδικασμενοοοοοοοοοοοος κ απο την αλλη, αν σε αναλαβει κανενας, που κανει το αγροτικο του να σου πανε ολα περιφημα!!επισης true!
εγω παντως ποσοστο γιατρου-τυχης θα εδινα 80-20, αν μιλαμε για εμπειρο γιατρο, οχι 50-50....εσυ τους ξεφτιλισες ρε συ..χαχαχαχαχααααα!! 50-50 θα εδινα για καποιον που μολις τελειωσε το αγροτικο του![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα σε ρωτησω κι εγω το ιδιο με την brigitte...μηπως η μυτη της ειναι μια χαρα, εκεινης της αρεσει κ απλως εσυ δε την θεωρεις ομορφη, γιατι τα δικα σου προτυπα ειναι αλλα??παρολα αυτα σε εκεινη να ταιριαζει??!!παντως, παιδια, ενα εχω, πλεον, να πω...η ρινοπλαστικη, οπως κι ολες ανεξαιρετως, οι επεμβασεις, πλαστικες η μη, ελλοχευουν τον κινδυνο της αποτυχιας...αυτο ειναι αναντιρρητο γεγονος!!πιστευω, ομως, οτι 2 παραγοντες παιζουν το ρολο για μια επιτυχημενη επεμβαση, οι ικανοτητες του γιατρου κ η τυχη!!50% ο καθε παραγοντας(για μενα!!)!!ΠΟΤΕ δε θα μπορει καποιος να ναι σιγουρος για το αποτελεσμα!!παρολα αυτα, θεωρω οτι το ενδεχομενο μιας αποτυχιας ειναι πιο σπανιο απο αυτο της επιτυχιας!!το ρισκο, ομως, παντα θα υφισταται!!![]()
Η φίλη μου δεν είναι ικανοποιημένη 100% από το αποτέλεσμα.Και ο γιατρός το παραδέχτηκε επίσης και της πρότεινε να τη χειρουργήσει εκ νέου αλλά αυτή δεν το δέχτηκε.Πιστεύω πως εάν πήγαινε σε κάποιον καλύτερο θα είχε και καλύτερα αποτελέσματα και όχι μια "κουτσουρεμένη" μυτούλα.. Απλά πάνω στον ενθουσιασμό της δεν το έψαξε και πολύ τότε.

Δύο φορές στον γιατρό? Γιατί? Εγώ και καμία να μην πήγαινα (απλά να έμπαινα μέσα, να έλεγα "γεια" και να έφευγα) θα ήξερα αν μου κάνει ή όχι. Αν έχεις λεφτά, πήγαινε εξωτερικό όπως λες. 100% τέλεια βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση, μιλάμε για επέμβαση και όσο καλή και να είναι σαν το φυσικό δεν είναι.
Μην το λες.. Εχετε δει την Τσιμτσιλή πριν φτιάξει τη μυτόγκα της?Δηλαδή η γυναίκα
πέτυχε γαμώ τα αποτελέσματα αν κρίνουμε από το πριν...
https://www.axortagos.gr/stamatina-plastiki-tsimtsili.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω να σου τον εχω επισκευτει 2 φορες . ηταν λιγο σαν να μην το ενιαζε ρε γαμωτο . . ηταν στο στυλ μην dont worry κλασικη περιπτωση . μου λεγε κιολας εισαι ωραιος μονο η μυτη σε χαλαει .. ασε που παταει ενα κουμπακι κατεβαζει μπατζουρια , ανοιγει projectori λεω εδω ειμαστε υπερπαραγωγη . και ξαφνικα μου ανοιγει κατι σαν paint . kai πηρε γομα . και μονο που δεν εσβησε κουτελο μαλλια και αυτια . . με τις κινησεις που εκανε. .
οφειλω ομως να πω . το ξεχασα . πως στη δευτερη επισκεψη δεν μου πηρε λεφτα . . απλα σαν να ξεπεταγε τον κοσμο . . μαλλον δεν πρεπει οι γιατροι να επιτρεπουν ραντεβου 2 φορες τη βδομαδα μονο 2 ωρες καθε φορα . . ειναι λογικο μετα να μην καθονται να σου εξηγουν ....
Για ποιο γιατρο λες τον ΒΠ η τον ΑΜ?

πανος28
Νεοφερμένο μέλος

melinaki26
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

κατά την επέμβεση γίνεται διασωλήνωση από το στόμα, θα μπορούσε να δημιουργήσει ατύχημα στα δόντια με την εισαγωγή ή την εξαγωγή του σωλήνα?
Αυτό το μεταλλικό μπορεί να σπάσει κανά δόντι καμιά φορά. Η παρέμβαση όμως στην συγκεκειμένη περίπτωση δεν είναι τόσο επείγουσα οπότε οι πιθανότητα είναι αρκετά μειωμένες.

brigitte_bardot
Εκκολαπτόμενο μέλος

να στραβωσει δε, ενα δοντι ενηλικα, χωρις να σπασει, ειναι πολυ περιεργο. η ριζα του δοντιου ειναι πολυ βαθυα μεσα στα ουλα κ αν αυτο κουνιοταν θα πεταγοσουν επανω απο τον πονο.
εχει σπασει κανενα δοντι σου? εχει στραβωσει?
τις πρωτες μερες μετα την επεμβαση τα μπροστινα δοντια τα νιωθεις περιεργα. τα ακουμπας με τη γλωσσα κ τα νιωθεις μουδιασμενα. αυτο υποχωρει μεσα στην πρωτη εβδομαδα. μηπως αυτο το συμπτωμα ειναι που σε εχει φρικαρει κ νομιζεις οτι κατι συνεβη στα δοντια σου?
new life
Νεοφερμένο μέλος

βρε κοπελια, μηπως βγαζεις τιποτα φρονιμιτες??στο λεω, διοτι, οταν συμβαινει αυτο, υπαρχει περιπτωση να στραβωσουν καποια αλλα δοντια...!!εκανες την επεμβαση?? γιατι σε 'χω χασει λιγο εσενα!!!!ευχαριστώ τσάκος. επομένως όσον αφορά τα δόντια μπορούν να σπάσουν. το να αλλάξουν κλίση, να στραβώσουν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα?

melinaki26
Νεοφερμένο μέλος

brigitte_bardot
Εκκολαπτόμενο μέλος

μερικά σημεία των μπροστινών δοντιών έσπασαν ελαφρά.. και αυτό έγινε μετά την επέμβαση..........υποθέτω από τη διασωλήνωση, δεν μπορώ να βρω άλλη αιτία... επίσης μετά το χειρουργείο εκτός απτους συνήθεις πόνους στη μύτη, το κεφάλι και το λαιμό, είχα και πόνο στην οδοντοστοιχία μου................

ενας λεπτος σωληνας εισερχεται προσεκτικα, για να υποστηριζει την αναπνοη. για να σπασει αυτο το πραγμα, οχι δοντι, αλλα δοντια, θα πρεπει καποιος να το πιασει κ να το χτυπησει με δυναμη στην οδοντοστοιχια σου...πολλες φορες!

τα δοντια σου γενικα, βρισκονται σε καλη κατασταση? γιατι αν μιλαμε για υγιη δοντια, δε σπανε τοσο ευκολα. αν ομως το σμαλτο εχει φθαρει η αν εχεις τερηδονα, ισως τα δοντια να ειναι πιο ευθραυστα... δε ξερω κιολας βεβαια...υποθετω..

το ειπες στο γιατρο?
μελινακι δε νομιζω οτι δε πονεσες επειδη ησουν τυχερη, μαλλον σε ειχανε πλακωσει στα παυσιπονα κ δε καταλαβες τιποτασυνηθεις πονους???οσο διαβαζω αυτα που γραφετε διαπιστωνω ποσο τυχερη ημουν...εγω ουτε στην μυτη ειχα πονο ουτε στο κεφαλι ουτε στο λαιμο στο μονο σημειο που ενιωσα ενοχληση ηταν στο χερι εκει που μου εβαλαν την πεταλουδα.μηπως πονος υπαρχει οταν μαζι με την ρινοπλαστικη γινεται και διορθωση στο διαφραγμα?ή οταν γινεται ανοιχτη ρινοπλαστική και όχι κλειστή?

καποιοι πονοι στη μυτη ναι, ειναι συνηθες να υπαρχουν ...οχι τιποτα το φοβερο βεβαια, αλλα οσο να ναι καταγματα εχουν γινει, ραμματα εχουν γινει, αναμενομενο ειναι να υπαρχουν ενοχλησεις στην περιοχη.
τωρα αυτα που λεει η mmmm για πονους στο λαιμο κτλ κ εγω πρωτη φορα το ακουω, αλλα το πιθανοτερο ειναι πως θα υποχωρισουν ολα αυτα με τις μερες. προφανως καποιοι ειναι πιο ευαισθητοι, δεν αντιδρουν ολοι οι οργανισμοι το ιδιο.
πχ εγω οταν 4 μερες μετα την επεμβαση πηγα για να βγουν τα ταμπον, ημουν σε κακα χαλια, εξαντλημενη...περπαταγα σιγα σιγα, με κραταγανε οι δικοι μου...μαλλι αχτενιστο απο το κρεβατι..φορουσα μια φορμα....με εβλεπες κ με λυποσουν...κ στην αιθουσα αναμονης σκαει διπλα μου μια τυπισσα κ αυτη για να βγαλει ταμπον, με μποτες, μαλλι περιποιημενο, βαμμενα νυχια κ καθοταν σταυροποδι κ διαβαζε τα περιοδικα.

τη βλεπω κ μενω λαλακας...κ λεω στη μητερα μου "κοιτα πως ειναι αυτη! εγω γιατι ειμαι σα να εχω τρακαρει με νταλικα??"

melinaki26
Νεοφερμένο μέλος

ξερετε για ποσο καιρο πρεπει να κοιμαι ανασκελα???πειραζει αν κοιμηθω στο πλαι(ετσι και αλλιως η μυτη δεν ακουμπαει στο μαξιλαρι

brigitte_bardot
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαλλον ειναι και θεμα οργανισμου οπως ειπες...εγω ημουν σαν την τυπισα που περιεγραψεςτριτη εκανα την επεμβαση και πεμπτη πρωι στολιστηκα βγηκα για ψωνια και το βραδυ πηγα και για ποτο(χυμο δηλαδη γιατι επερνα αντιβιωση)
καλα μετα απο την παρασκευη που εβγαλα και τις γαζες απο τη μυτη ηθελα να παω και στο γυμναστηριο (εννοειται πως δεν πηγα
).Πάντως λιγες μερες αφου εβγαλα τον ναρθηκα πηγα αγγλια και ετυχε στο αεροπλανο να καθεται διπλα μου ενας πλαστικος χειρουργος (ειδικευομενος) του ειπα οτι ειχα κανει ρινοπλαστικη 2 βδομαδες πριν και οτι δεν ειχα νιωσει καθολου πονο και μου ειπε οτι σταθηκα πολυ τυχερη στο θεμα του γιατρου γιατι η τοση γρηγορη αναρρωση και το γεγονος οτι δεν ενιωσα πονο οφείλεται στο γεγονος οτι με προσεξε πολυ ο γιατρος (η ρινοπλαστικη μου ειπε οτι ειναι δυσκολη επεμβαση) και οτι εχει πολυ καλη τεχνικη ο συγκεκριμενος.αυτα...τελος καλο ολα καλα
![]()
καλα οι γιατροι αναμεταξυ τους, παντα τα "ευλογανε τα γενια τους". ακομα κ χαλια να εχει κανει μια μυτη ενας πλαστικος, ο αλλος πλαστικος θα πει "ειμαι βεβαιος οτι ο συναδελφος εκανε ο,τι καλυτερο μπορουσε!"... αν κατι παει καλα οφειλεται κατ'αποκλειστικοτητα στις δικες τους εξαιρετικες ικανοτητες, ενω αν κατι παει ασχημα οφειλεται στον οργανισμο του ασθενους

ειναι πολυ ευχαριστο που σου πηγαν ολα τοσο καλα...!! αντε γιατι ολο για δυσαρεστα διαβαζουμε εδω μεσα τελευταια...!

προς mmmm1, +εγώ ένιωθα αρκετή πίεση στην πάνω οδοντοστοιχία αρκετές μέρες μετά την επέμβαση, σαν να σπρώχνονταν τα δόντια μεταξύ τους. Είχα ρωτήσει+μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό. Φαντάσου ότι τώρα ένα μήνα μετά την επέμβαση το πάνω χείλος ακόμα δεν έχει πλήρη ευκινησία. Νομίζω ότι ίσως είναι αποτέλεσμα του πρηξίματος και εξελίσσεται διαφορετικά στον καθένα.
Τώρα ένα άλλο ζήτημα που θέλω να ρωτήσω. Είμαι ένα μήνα μετά την επέμβαση. Μεγάλο πρόβλημα δεν είχα πριν, απλά λίγο κυρτή μύτη στο προφίλ και λίγο στρουμπουλή στο ακρορίνιο.Το προφίλ μου νομίζω διορθώθηκε ιδανικά, αλλά στο ανφάς εχω απειροελάχιστη διαφορά με πριν. Η μύτη είναι εξίσου στρουμπουλή με πριν και αναρωτιέμαι -έχω δει την ίδια απορία από πολλούς- το ακρορίνιο αν έχει σμιλευτεί θα έπρεπε να φαίνεται ήδη ή θα φανεί όταν θα υποχωρήσει το πρήξιμο- τύπου μετά το εξάμηνο που έχω διαβάσει;;;
Όποιος ξέρει σχετικά, ας μου δώσει τα φώτα του...
brigitte_bardot
Εκκολαπτόμενο μέλος

στους 3 μηνες που ειμαι εγω, βρικεται πλεον ολο στο ακρορινιο. η ραχη εχει ξεπρηστει εντελως. σε αυτη τη φαση δε βλεπεις στο πληρες το "σμιλευμα" του ακρορινιου (tip definition) η εστω δε το βλεπεις οπως το εβλεπες τις πρωτες μερες μετα την επεμβαση. εφοσον χρειαστηκαν 3 μηνες ωστε να φτασει το πρηξιμο εκει, θεωρω αναμενομενο να χρειαζονται αλλοι τοσοι ωσπου να φυγει εντελως...οποτε μου φαινεται πως θα επιβεβαιωσω κ εγω, αυτο που λενε οι περισσοτεροι χειρουργημενοι, οτι ναι, χρειαζονται 6 μηνες για να φυγει το πρηξιμο εντελως ..και σε πολλες των περιπτωσεων εως κ ενας χρονος, συμφωνα με τους γιατρους.
παραγοντες οπως το παχος του δερματος (παχυ δερμα κραταει περισσοτερο υγρο, λεπτο δερμα λιγοτερο) καθως κ ποσο μεγαλη εκταση αλλαγων εγινε στη μυτη, επηρεαζουν το ποσο θα επιμεινει το οιδημα.
φυσικα παιζει ρολο κ τι συνηθειες εχεις. καταναλωση αλκοολ, αλατιου, καπνισμα, εντονη σωματικη ασκηση κτλ, καθυστερουν πολυ τη βελτιωση σου. εγω εχω παρατηρησει οτι αν ειμαι ξεκουραστη κ δεν εχω πιει τις τελευταιες μερες αλκοολ (δε καπνιζω) η μυτη μου ειναι τελεια. αν κανω εντονη σωματικη ακσηση, κουραστω, πιω αλκοολ η φαω πολλα αλμυρα, νιωθω την ακρη της μυτης να "βαραινει" κ να φουσκωνει λιγακι.
σωστη διατροφη κ ξεκουραση, θα βοηθησουν πολυ στην συντομοτερη αναρρωση σου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 470 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Guessing
- fids
- Scandal
- Kate333er
- kostaraspn
- Renap
- charmander
- brokebad
- Natsuko
- zina15
- tttrap
- Irma
- Stopsaksimo
- AggK.
- Libertus
- touvlo
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.