πανος28
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mallorca1983
Νεοφερμένο μέλος

καλησπερα εχω παρει την αποφαση να διορθωσω τη μυτη μου και ψαχνω ενα καλο γιατρο μπορει καποιος να με βοηθησει ; εχω ηδη παει σε 2 γιατρους ο ενας που πηγα προσφατα και ειναι και ο πιο γνωστος ειναι ο ιωαννιδης εχει κανεις αποψη για τον συγκεκριμενο ;
έχει ακουστεί ότι ο τύπος είναι χασάπης....διάβασε λίγο τις προηγούμενες σελίδες.....και μακριά από τον Λ....ρα!!!!!!!!!!!!!!!!ο άλλος ποιος είναι? μην γράφεις ολόκληρα ονόματα, θα σου την πουν οι administrators....

mallorca1983
Νεοφερμένο μέλος

ok σε ευχαριστω για τη συμβουλη ... η αληθεια ειναι οτι ο συγκεκριμενος με αφησε με πολλες αποριες και δεν εξετασε καθολου τη μυτη μου.Το μονο θετικο ειναι η τιμη που μου εδωσε για τη ρινοπλαστικη.Ο αλλος γιατρος ειναι Γ.Β*σ*λ*κ*ς δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα γνωστος.Εριξα μια ματια σε προηγουμενες σελιδες του forum και εχω παρει μια ιδεα εχω μπερδευτει ομως λιγο![]()
μην έχεις κριτήριο την τιμή....όσο δύσκολο και αν είναι αυτό στις μέρες μας....επίσης μακριά και απ τον Σκ....ρα....σύμφωνα πάντα με την δικιά μου εμπειρία....αυτόν που ανέφερες δεν τον ξέρω...ωρλ ή πλαστικός?...όσο για το μπέρδεμα, welcome to my world!!!

riariaki_1990
Νεοφερμένο μέλος

mallorca1983
Νεοφερμένο μέλος

γεια σας παιδια ακριβως εναν χρονο πριν εκανα πλαστικη...το αποτελεσμα μου αρεσε απλα στο ανφας απο την μια πλευρα εχω ενα καρουμπαλακι ...πηγα στον γιατρο και μου ειπε οτι μπορει να το διορθωσει...η διορθωση θα γινει χωρις επεμβαση ουτε με τοπικη αναισθησια αλλα με μεθη μου ειπε!!!τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να γινει χςιροτερο και μου εδωσε τον λογο του και μου απαντησε με σιγουρια πως αυτο δεν γινεται!!! μηπως ξερει κανεις να μου πει αν υπαρχει περιπτωση να γινει χειροτερο??????????????
ότι επέμβαση και να κάνεις, είτε είναι πρώτη είτε επανορθωτική (μικρή, μεγάλη) έχει τους κινδύνους της....ποτέ δεν μπορείς να είσαι απολύτως σίγουρη!και κανείς γιατρός δεν θα σου δώσει εγγύηση ποτέ!!!!!σε ποιον γιατρό την έκανες?...γτ δεν ρωτάς και κανέναν άλλον?
riariaki_1990
Νεοφερμένο μέλος

riariaki_1990
Νεοφερμένο μέλος

brigitte_bardot
Εκκολαπτόμενο μέλος

...απλα το κοκαλακι θα σπρωχτει νομιζω λιγο πιο μεσα ωστε να γινει ιδιο κ απ τις δυο πλευρες...δεν θελω να παω σε αλλον δεν ξερω...διοτι αν παω μπορει να μου πει διαφορα προκειμενου να κανω εκει την επανορθωτικη...απλα θελω να σου πω πως ειναι λεπτομερεια...μπορει λες να την καταστρεψω?
ρια βαλε λιγο τη λογικη σου να δουλεψει..πως γινεται να "σπρωχτει ενα κοκκαλακι μεσα"?? σπροχνωνται τα κοκαλα? οστεοτομη θα κανει, δε γινεται αλλιως. θα το χαραξει για να το μετακινησει.
plus, ο ωρλ μου εχει πει οτι επεμβασεις στη μυτη με μεθη δε γινονται. η μεθη ειναι για να κανεις μια εξεταση χωρις να νιωθεις δυσφορια (πχ γαστροσκοπηση). οσοι λενε οτι κανουν χειρουγεια με μεθη, απλα το λενε για να μη τρομαξει ο ασθενης, κανονικη ναρκωση κανουν κ μετα σου λενε "ολα ενταξει, ααα.. κοιμηθηκες κ λιγο απ'το φαρμακο"
εγω δε στο λεω αυτο για να πας σε αλλον, ουτε λεω οτι θα ειναι καμμια φοβερη κ τρομερη εγχειρηση. αλλα αν τελικα το αποφασισεις, να ξερεις οτι πας για revision κ οχι για ενα σπρωξιμο του στυλ "αμπρα-καταμπρα...κοκαλο μετακινησου!...πουφ!"
riariaki_1990
Νεοφερμένο μέλος

brigitte_bardot
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν ο γιατρος ειναι ασχετος, περιπτωση να σου καταστρεψει τη μυτη υπαρχει ακομα κ αν πας για να στην καθαρισει απλα!........απλα φοβαμαι μηπως την καταστρεψω τελειως???υπαρχει τετοια περιπτωση??
τον εμπιστευεσαι το γιατρο?
riariaki_1990
Νεοφερμένο μέλος

riariaki_1990
Νεοφερμένο μέλος

brigitte_bardot
Εκκολαπτόμενο μέλος

η λαθος τοποθετηση γυψου ειναι πολυ σημαντικη κ μπορει να χαλασει ολο το χειρουργικο αποτελεσμα, κανονικα πρεπει να την κανει ο γιατρος κ οχι νοσοκομοι-βοηθοι. anyway μια στραβη μπορει να τυχει κ στον καλυτερο γιατρο.τον εμπιστευομαι ναι διοτι εχει κανει δουλεια καλη κιολας σε γνωστους μου...δεν εχω ακουσει κανεναν να παραπονιεται η κατι τετοιο..απλα υποψιαζομαι πως το λαθος εγινε στην τοποθετιση γυψου, την οποια δεν κανει αυτος νομιζω αλλα οι βοηθοι..νομιζω τον εμπιστευομαι διοτι μου μιλησε με τοση σιγουρια την τελευταια φορα που τον επισκεφτηκα..σα να ναι κατι πολυ ευκολο λεπτομερεια και μπορει να το κανει..και του λεω μια υπαρχει περιπτωση να γινει κατι ανεπανορθωτο αν ναι να μην το κανω.. και μου ειπε οχι με τοοοοσηηηη σιγουρια...και δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και λεει θα σπασουμε απλα λιγο το κοκαλακι και θα το μετακινησουμε και τετοια....
αν γενικα εσυ τον εμπιστευεσαι κ οι συστασεις που εχεις ειναι καλες, τοτε σκεψου το σοβαρα να προχωρησεις. ο φοβος αποτυχιας θα υπαρχει κ σε αλλον να πας, οποτε θα το περασεις αυτο το σταδιο του αγχους, αναποφευκτα...
παντως γενικα μιλωντας ...keep in mind, οτι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο. απολυτα ιδια δε προκειται να ειναι ποτε τα ρινικα οστα, δεν υπαρχει απολυτη συμμετρια σε κανενα προσωπο.

Δεν κερδίζεις τίποτα με το να φοβάσαι.
Έχει και μια ευθύνη απέναντί σου, αφού ουσιαστικά δεν πέτυχε απόλυτα η αρχική επέμβαση.
Στη βράση κολλάει το σίδερο.
riariaki_1990
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι εμπειρος γιατρος νομιζω...την επεμβαση την εκανα σε δημοσιο νοσοκομειο..ο γιατρος ειναι ωρλ δεν ξερω αν ειναι και πλαστικος χειρουργος βασικα ποια η διαφορα?
Τί να σου εξηγήσουμε? Τη διαφορά αναμεσα σε έναν ΩΡΛ και έναν πλαστικό χειρουργό?
Είναι δύο τελείως διαφορετικές ειδικότητες.
riariaki_1990
Νεοφερμένο μέλος

riariaki_1990
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 470 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Guessing
- fids
- Scandal
- Kate333er
- kostaraspn
- Renap
- charmander
- brokebad
- Natsuko
- zina15
- tttrap
- Irma
- Stopsaksimo
- AggK.
- Libertus
- touvlo
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.