Ευαγγελία2705
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ForHope
Νεοφερμένο μέλος

Lena23
Νεοφερμένο μέλος

Jolene
Νεοφερμένο μέλος

ForHope
Νεοφερμένο μέλος

Jolene
Νεοφερμένο μέλος

ForHope
Νεοφερμένο μέλος

ovelix360
Νεοφερμένο μέλος

Μια ακόμη ερώτηση που δεν έχω δει ακόμη. Τι γίνεται στην περίπτωση που θέλετε να φιλήσετε το έταιρον ήμισυ σας ?

ForHope
Νεοφερμένο μέλος

Jolene
Νεοφερμένο μέλος

ovelix360
Νεοφερμένο μέλος

Αυτά υποθέτω σου τα δείχνει ο γιατρός πως να τα κάνεις?είναι απαραιτητο να κανετε μασαζ και μαλαξεις στη μυτη
Είναι αυτό που λένε οτι βάζεις τον ορό απο την μύτη, τον ρουφάς και τον φτύχεις απο το στόμα? Μπλιάχ...με την σκέψη μόνο!αρκετες πλυσεις την ημερα 3-4 φορες
Ο καθαρισμός στις κόγχες κάθε πότε γίνονταν?
Jolene
Νεοφερμένο μέλος

Ναι αν και τις πρωτες μερες μετα την αφαιρεση του ναρθηκα πονας με το παραμικρο αγγιγμα και δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα...εγω προσωπικα όταν εβαζα τον ορο και ρουφαγα,δεν εφτυνα τιποτα από το στομα..το απορροφουσε ολο η μυτη περιέργως...ο καθαρισμος στις κογχες γινεται ωσότου καθαρισει τελειως η μυτη από τα κακαδακια-εξ ου και η χρηση του ορου και των ρινοσπρει..εγω περασα αυτό το βασανο 4 φορες..Animus99 έχεις πμ.!
Αυτά υποθέτω σου τα δείχνει ο γιατρός πως να τα κάνεις?
Είναι αυτό που λένε οτι βάζεις τον ορό απο την μύτη, τον ρουφάς και τον φτύχεις απο το στόμα? Μπλιάχ...με την σκέψη μόνο!
Ο καθαρισμός στις κόγχες κάθε πότε γίνονταν?

Καλησπερα σ ολους τους χρηστες απο ενα νεο μελος!!
Την περασμενη Παρασκευη 27/3 εκανα ρινοπλαστικη και διαφραγμα. Αυτο που με ενδιεφερε κ μπηκα στη διαδικασια ηταν να απαλλαξω τη μυτη μου απο ενα καρουμπαλακι που ειχε κ επ ευκαιριας εκανα κ το διαφραγμα. Οπως σας ειπα λοιπον, δεν ηθελα ουτε καμια ριζικη αλλαγη, ουτε να αλλαξω το μεγεθος της ή να τη σηκωσω. Με ενδιεφερε απλα να φυγει αυτο που οι γιατροι λενε υβος. Επειδη ενας θειος μου ειναι γιατρος του ζητησα να μου βρει εκεινος τον καταλληλοτερο που θεωρει για να με χειρουργησει, κ με εστειλε σε καποιον ωριλα, που χωρις να πουμε κ πολλα με εξετασε κ μ ειπε πως ολα οκ, κ πως θα φυγει πληρως ο υβος. Κανω λοιπον την επεμβαση κ ολα καλα. Γαζες, ναρθηκας κ εγω να ειμαι περδικι. Καθολου πονος, ουτε μελανιασμενα ματια-ζυγωματικα. Το σχημα της μυτης λογω του ναρθηκα δεν το εβλεπα. 2 μερες μετα την επεμβαση, Κυριακη 29/3, βγαζω τις γαζες και παιρνω εξιτιριο. Εκεινη τη μερα ετρεχε αρκετο αιμα, κατι λογικο απ οτι μου ειπαν. Την επομενη το αιμα ειχε σταματησει κιολας. Τριτη 31/3 παω στο γιατρο, ο οποιος με εξεταζει, μου λεει πως ολα πανε κατ ευχην και μου βγαζει το ναρθηκα. Και κοιτιεμαι για πρωτη φορα στον καθρεφτη για να παθω το πρωτο σοκ. Η μυτη μου ειναι καπως πρησμενη και μελανιασμενη βεβαια, αλλα ο υβος δεν εχει φυγει!! Εχει μειωθει συγκριτικα με αυτο που ηταν, αλλα υπαρχει!! Ο γιατρος μου λεει υπευθυνα πως θα φυγει εντελως. Πως ειναι πρηξιμο και πως θα ξεπρηστω σε 1 μηνα περιπου, ενω η οριστικη μορφη της μυτης μου θα ειναι σε 6 μηνες. Σημερα Σαββατο 4/4, δεν εχω ιχνος μελανιασματος. Η μυτη μου φαινεται πρησμενη στους οικειους μου, αλλα αμφιβαλλω αν θα το παρατηρουσε ενας αγνωστος. Μαλιστα εχω ακουσει και σχολιο '' τι ακριβως αλλαξες; ''Οπως φανταζεστε εχω αγχωθει αρκετα για το αν το καρουμπαλακι αυτο ειναι πρηξιμο ή αν ειναι ετσι η τελικη μορφη της. Σκεφτομαι να επισκεφτω κ αλλο πλαστικο για μια δευτερη αποψη. Παρακαλω, αν καποιος εχει αποψη ας μπει στον κοπο να τη γραψει. Και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.
kalispera!!!exw kleisei 2 mines apo tin epemvasei tis rinoplastikis...i muti mou einai akoma prismeni se kapoia simeia..h kampoura den exei fugei entelws..exei meiwthei polu apo thn arxiki alla den einai oloisia i muti m...stin diki sou periptwsei ti egine m tin kampoura?
snoopy_87
Νεοφερμένο μέλος

Θα ήθελα να πω στον ForHope... μάλλον έχει κολλήσει το μυαλό σου στο πώς είναι η μύτη σου, γιαυτό και νομίζεις ότι την βλέπεις συνέχεια στο βλέμμα σου κλπ. Πολύ άγχος θεωρώ, ηρέμησε λίγο και όλα θα φτιάξουν με το πέρασμα του χρόνου. Επίσης μήπως ζητάς κάτι ξένο για το πρόσωπό σου κι ο γιατρός φρόντισε να μη σου βάλει άλλη μύτη αλλά να διορθώσει τη δική σου; Φιλικά πάντα.
Τώρα σε γενικές γραμμές με τις απορίες που διαβάζω, αρχικά βλέπω πολλούς υποψήφιους για 2η επέμβαση... Θα πρότεινα να είστε σίγουροι ότι τη χρειάζεστε και να επιλέξετε προσεκτικά το γιατρό, μια δεύτερη επέμβαση είναι δυσκολότερη για τον γιατρό από την πρώτη και πρέπει να έχει περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος από την πρώτη.
Ο πόνος και το πρήξιμο που ρωτάτε αρκετοί, κρατάνε πολύ... Ένα χρόνο σίγουρα πρήξιμο, ανάλογα βέβαια και την επέμβαση κ τον άνθρωπο.
Εγώ είχα κάνει επίσης κόγχες, καθαρισμό έκανα 3-4 φορές, μαρτυρικό πραγματικά, αλλά μου χε πει ότι και κάθε μέρα να πήγαινα καλύτερα θα ήταν. Πήγαινα κάθε 2η μέρα γιατί δεν άντεχα τον πόνο.
Και κλείνοντας, να πω ότι έχω κάνει 2 φορές επέμβαση, στον ίδιο γιατρό, δεν το μετάνιωσα και τελικά όλα πήγαν καλά. ΜΕτά από 11 μήνες έκανα τη διορθωτική και ήταν νωρίς, τώρα έχω 4μήνες από τη δεύτερη επέμβαση και αν με ρωτάτε, μετά από 15 μήνες με όλο αυτό το θέμα ίσως νιώθω κουρασμένη, αλλά η ευχαρίστηση όταν κοιτάζω τον καθρέφτη είναι μοναδική. Ειδικά τώρα με τα κρύα δυσκολεύει η ανάρρωση, να το ξέρετε, και πρέπει να καλύπτετε τη μύτη με κασκόλ.
ForHope
Νεοφερμένο μέλος

snoopy_87
Νεοφερμένο μέλος

Αυτά από μένα, ελπίζω να σκεφτείς λίγο καλύτερα αυτά που σου είπα και να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις αυτό που σε βασανίζει. Καλή συνέχεια.
ForHope
Νεοφερμένο μέλος

ovelix360
Νεοφερμένο μέλος

Γνωρίζει κάποιος-α η ασφάλεια ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ τι ποσό καλύπτει και ποιά είναι η διαδικασία?
Ευχαριστώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 470 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate333er
- kostaraspn
- Renap
- charmander
- brokebad
- Natsuko
- zina15
- fids
- tttrap
- Irma
- Stopsaksimo
- AggK.
- Libertus
- Scandal
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.