• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ρινοπλαστική

eirini14

Νεοφερμένος

Η eirini14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Εγώ θα πήγαινα σε αυτόν που ανεφερε η Swamps, απο αποψη γνωσεων ειναι ο καλυτερος στην Ελλαδα. Στο μονο που υστερει ειναι στο service του. Ειναι εξαιρετικα πολυασχολολος, απ'οτι μου ειχε πει στο consultation χειρουργει καθε μερα, και τα Σαββατα (!). Επισης εχει χαμηλες τιμες, πραγμα ανησυχητικο για χειρουργο που εξειδικευμενος σ'αυτο που κανει και που αφιερωνει το διπλασιο χρονο στη ρινοπλαστικη απ'οτι ΟΛΟΙ οι αλλοι στην Ελλαδα. Ζητα του να σου φταξει και εικονα της μυτης σου στον υπολογιστη, εμενα δεν μου το εκανε την 1η φορα που πηγα γιατι ηταν τοσες πολλες οι ερωτησεις μοθ σχετικα με το τεχνικο κομματι που εξαντλησαμε την ωρα και περιμενε και ενα καρο κοσμος εξω. Εγω αυτον συστηνω σ'οποιον με ρωταει αλλα παντα λεω να του σκανε 1-2 χιλλιαρικα παραπανω απ'οσα ζηταει για να'χουν το κεφαλι τους ησυχο. Και ΠΑΝΤΑ τα λεφτα τα δινεις απο ΠΡΙΝ, ΠΟΤΕ παζαρια με τον πλαστικο! Μην κινηθεις με βασει το χρημα σ'αυτο το θεμα, οι περισσοτεροι που χρειαζονται revision ετσι την παθανε! Κ αν μπορεις ζητα ΜΕ ΤΡΟΠΟ κ αποδειξη, οι τιμες που σου δινει ειναι χωρις γι'αυτο ειναι τοσο χαμηλες. Κ τελος πηγαινε παντα με καποιον να σε συνοδευει στο ραντεβου (πχ. τη μητερα σου), θα σε αντιμετωπισει με μεγαλυτερη σοβαροτητα.

Οι παραπανω κανονες φυσικα ισχυουν για ολους τους χειρουργους. Αυτες ειναι οι συμβουλες ενος παθοντος.

δεν τις βγαζει αλλο τις φωτο... :( ειναι ευκολο να μου στειλεις το ονομα του καλου γιατρου που ειπες.eirandreadi@gmail.com

Καλησπέρα, έκανα τελικά την επέμβαση χθες. Θα ήθελα να ρωτήσω δυο πράγματα σε όσους έχουν κάνει ήδη. Καταρχην ενώ χθες είχα ένα μικρό πρήξιμο κάτω από το ένα μάτι, σήμερα έχει πρηστεί όλο το μάτι, έχει κλείσει σχεδόν. Αυτό είναι φυσιολογικό? Και δεύτερον, έτσι όπως βλέπω τη μύτη έχει ισιώσει, είναι σωστή η προβολή, τα ρουθούνια μια χαρά, αλλά τα πλαινά είναι σαν να έχουν γίνει λίγο πιο πλατιά κάπως. Βέβαια έχω και τις ταινίες πανω και σίγουρα δεν είναι κάτι που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, αλλά και πάλι. Μπορεί να είναι από το πρήξιμο? Περιμένω να υποχωρήσει κανονικά?

Καλησπέρα!!!!! καλη αναρρωση!!!!! ηθελα να ρωτησω για το συγκεκριμενο γιατρο και για τη νεα μεθοδο που χρησιμοποιει ατραυματικη νομιζω λεγεται τι ακριβως κανει και πως γινεται? πως σπαει το κοκκαλο? ευχαριστω...

Καλησπέρα!
Επειδή και εγώ ταλαιπωρήθηκα μέχρι να το πάρω απόφαση θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Έκανα ανοιχτή ρινοπλαστική πριν από 50 μέρες στον [...]
Λοιπόν είχα πολύ άγχος για την επέμβαση και πολλές αμφιβολίες για τον γιατρό που είχα επιλέξει μέχρι την τελευταία στιγμή γιατί διάβαζα όλα αυτά στο φόρουμ. Άργησα να φτάσω στο νοσοκομείο μία ώρα γιατί εκείνο το πρωινό ξανασυζητάγαμε με τον άντρα μου αν πρέπει τελικά να κάνω ή όχι! Φοβόμουνα πάρα πολύ...
Φτάσαμε στο νοσοκομείο, έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις μπήκα στο χειρουργείο. Όλοι πολύ φιλικοί με ηρεμούσαν...πολύ καλή εντύπωση μου έκανε η αναισθησιολόγος!φοβερή!πολύ γλυκιά!
Το χειρουργείο κράτησε περίπου δυο ώρες. Μετά με πήγαν στο δωμάτιο και είχα πάγο στα μάτια και νάρθηκα εννοείται στην μύτη. Ο γιατρός ήρθε αμέσως στο δωμάτιο και με ηρέμησε γιατί φοβόμουνα πααααρα πολύ! Ευτυχώς ο συγκεκριμένος γιατρός σου βάζει σωληνάκια στην μύτη και αναπνέεις κανονικά! ΌΛη μέρα με πάγο στα μάτια και μια γάζα κάτω από την μύτη που την αλλάζεις που και που γιατί γεμίζει αίμα.
Το επόμενο πρωινό μου έβγαλε τα σωληνάκια από την μύτη και πήγα σπίτι. Δεν πόνεσε καθόλου απλά σε αηδιάζει λίγο η διαδικασία. Συνέχισα να βάζω πάγο στα μάτια για τις επόμενες τρεις μέρες ώστε να μην κάνω έντονες μελανιές. Παρ όλα αυτά έκανα έντονες μελανιές κάτω από τα μάτια! Το πρόσωπό μου πρίστηκε και ήταν συνέχεια ιδρωμένο. Κυρίως την τρίτη μέρα ήταν πρισμένο, τόσο που νόμιζα ότι θα σπάσει ο νάρθηκας της μύτης! από εκεί και πέρα άρχισε σιγά σιγά να ξεπρίζεται.
Μετά από μια εβδομάδα πήγα και μου έβγαλε ο γιατρός τον γύψο και μου κόλησε κάτι αυτοκόλλητα στην μύτη. Αυτά απότι κατάλαβα στα βάζει γιατί φεύγει το πρίξιμο από το πρόσωπο και πάει στην μύτη και αυτά εμποδίζουν το έντονο πρίξιμο. Τα βγάζεις μόνος σου μετά από τρεις μέρες.
Πιστεύω ότι για να κάνεις την επέμβαση πρέπει να έχεις χρόνο και υπομονή. Για δύο εβδομάδες ήμουνα σαν να με πάτησε τρένο..μελανιές και πρίξιμο...το πρίξιμο από την μύτη φεύγει μετά από τρεις μήνες τουλάχιστον!!!!επίσης κάνεις συνέχεια πλύσεις με φυσιολογικό ορό γιατί είσαι μπουκωμένος...και βάζεις και κρέμα στα ράμματα κάτω από την μύτη. Γενικά αισθανόμουνα χάλια εμφανησιακά και ήμουνα χάλια και ψυχολογικά.. Πόνο πάντως δεν ένοιωσα καθόλου!!!!τίποτα!!

Τώρα που έχει περάσει ο καιρός χαίρομαι πάααααρα πολύ που το πήρα απόφαση και χαίρομαι και για την επιλογή γιατρού που έκανα!!!Αυτό που γράφουν όλοι στα φόρουμ ότι είναι φοβερός γιατρός και άνθρωπος ισχύει! Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα!!! Δεν μου έκανε ο γιατρός κάτι ακραίο και φαίνεται πολύ φυσική η μύτη!!!με βλέπουν φίλοι μου και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι έχω κάνει ρινοπλαστική!!είναι πολύ περίεργο αυτό γιατί πριν είχα καμπούρα και πεσμένη μύτη!!

καλησπερα!!!! ο γιατρος που εκανες ειναι ο [...] σου ειναι ευκολο εφοσον το θες να μου στειλεις φωτο του πριν και μετα?
ευχαριστωωω πολυ!!!eirandreadi@gmail.com
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ermis11

Νεοφερμένος

Ο ermis11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Χειρουργήθηκα την Τρίτη από [...] Σε προηγούμενο ποστ, αναφέρω το τι ακριβως μου είχε κάνει ο προηγούμενος ιατρός. Καταρχην εχω μεινει πολυ ικανοποιημένος από την παροχή υπηρεσιών του νοσοκομείου. Πραγματικά υπόδειγμα. Τωρα η εγχείρηση κράτησε 7 ώρες!!! υπήρχε και θωρακοχειρούργος που αφαίρεσε τον χόνδρο απο το πλευρό. Μόνο η επεξεργασία του χόνδρου κράτησε 2,5 ώρες. Μου μεγάλωσε την ράχη από το 1,5 εκ. που την είχε πάει ο άλλος στα 3. Χρειάστηκε και μόσχευμα από το αυτί για να στερεώσει το ακρορίνιο καλύτερα και να μην γέρνει. Κάθε μια ωρα έβγαινε ο βοηθος της κι ενημέρωνε την μητερα μου που περίμενε. Γενικά όλη η ομάδα της είναι από πάνω σου συνέχεια. Την τρίτη που θα βγάλω τον νάρθηκα θα σας πω αποτελέσματα. Δεν εχω πρήξιμο και μελανιες γιατι δεν πείραξε κόκκαλο αλλά εχτισε πάνω σε αυτό. Μου εξηγησε λεπτομερως οπως και πριν για το τι ακριβως έκανε.
Μεχρι στιγμης έχω μεινει πολυ ευχαριστημένος και πιστευω οτι θα υπαρξει το επιθυμητο αποτέλεσμα.
Οταν βγαλω τον νάρθηκα θα σας ενημερώσω!

Η ιδιωτικη ασφάλεια καλύπτει το διάφραγμα. Για την πλαστική συνηθως ο ιατρός γραφει οτι κανει και κάτι ακόμη όπως κόγχες για να την δικαιολογήσει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

eirini14

Νεοφερμένος

Η eirini14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. έχω κάνει ρινοπλαστική πριν 6 μήνες ακριβώς. Το αποτέλεσμα πολύ καλό και είχε μείνει λίγο μόνο μούδισμα. Πήγα σήμερα στο γήπεδο και πάνω σε πανηγυρισμό δέχθηκα ένα χτύπημα -όχι πάρα πολύ δυνατό- στη μύτη. Υπάρχει περίπτωση να στραβώσει ή να πάθει κάτι; εκ πρώτης όψεως οκ φαίνεται αλλά δεν ξέρω έχω αγχωθεί.

Σε ποιο γιατρο πηγες ειναι ευκολο να μας πεις? ευχαριστω

Αριελ με γειά τη νεα μύτη! Είχα κάνει κ εγώ πριν 8 χρόνια επέμβαση στον [...] Ειναι αρκετά αξιόλογος χειρουργός και δεν είναι από τους τηλεμαιντανούς.

Την Παρασκευή που χειρουργήθηκες τον επισκέφτηκα πάλι γιατί έχω αποκτήσει αναπνευστικό πρόβλημα τα τελευταία 2 χρόνια (υπερτροφικές κόγχες) και επιπλέον το ακρορρίνιο μου χρειάζεται λέπτυνση, οπότε ειπα να τα διορθώσω με 1 επέμβαση.
Μου είπε και για τη νέα του μέθοδο που έχει τελειοποιήσει τα τελευταία χρόνια.

Γι αυτό που ρωτάς να ξέρεις το πρήξιμο θα κάνει κάποιους μήνες να φύγει εντελώς, ειδικά στο ακρορρίνιο. Η ράχη της μύτης είναι λογικό να ειναι πρησμένη. Εγώ θα του έκανα ένα τηλεφώνημα να τον ρωτήσω για το πρήξιμο στο μάτι.
τι ακριβως γινεται ακομα και πλαστικη να εχεις κανει,η μυτη μετα απο χρονια μπορει να παρουσιασει πορβληματα?

Καλησπέρα σας!!!! ενδιαφερομαι κι εγω για ρινοπλαστικη για να αφαιρεθει ο υβος και λιγο να μικραινει το μεγεθος της μυτης!! αλλα με τα οσα διαβαζω εχω τρομοκρατηθει δεν περιμενα να υπαρχουν τοσοι κινδυνοι...αυτο που λενε οτι μερικοι γιατροι ανασηκωνουν το ακρορρινιο και η μυτη μοιαζει σαν του γουρουνιου...αυτο απο τι καθοριζεται δηλαδη γνωριζει κανεις σε ποιες περιπτωσεις αναγκαζεται να το ανασηκωσει τοσο ο γιατρος? επισης υπαρχουν καποιες περπτωσεις στις οποιες φαινεται οτι εχει γινει πλαστικη στη μυτη και οτι εχει σπασει το κοκκαλο.μηπως γνωριζει κανεις ποτε ειναι εμφανες αυτο?εξαρταται απο το ποσο φαρδυ ειναι το κοκκαλο? εννοω οσο πιο λεπτο ειναι το κοκκαλο στο σημειο που αφαιρειται ο υβος τοσο λιγοτερο θα φαινεται οτι εχει γινει σπασιμο?
αν καποιος γνωριζει ας μου απαντησει!!!!ευχαριστωωωω πολυ!!!

Εγώ θα πήγαινα σε αυτόν που ανεφερε η Swamps, απο αποψη γνωσεων ειναι ο καλυτερος στην Ελλαδα. Στο μονο που υστερει ειναι στο service του. Ειναι εξαιρετικα πολυασχολολος, απ'οτι μου ειχε πει στο consultation χειρουργει καθε μερα, και τα Σαββατα (!). Επισης εχει χαμηλες τιμες, πραγμα ανησυχητικο για χειρουργο που εξειδικευμενος σ'αυτο που κανει και που αφιερωνει το διπλασιο χρονο στη ρινοπλαστικη απ'οτι ΟΛΟΙ οι αλλοι στην Ελλαδα. Ζητα του να σου φταξει και εικονα της μυτης σου στον υπολογιστη, εμενα δεν μου το εκανε την 1η φορα που πηγα γιατι ηταν τοσες πολλες οι ερωτησεις μοθ σχετικα με το τεχνικο κομματι που εξαντλησαμε την ωρα και περιμενε και ενα καρο κοσμος εξω. Εγω αυτον συστηνω σ'οποιον με ρωταει αλλα παντα λεω να του σκανε 1-2 χιλλιαρικα παραπανω απ'οσα ζηταει για να'χουν το κεφαλι τους ησυχο. Και ΠΑΝΤΑ τα λεφτα τα δινεις απο ΠΡΙΝ, ΠΟΤΕ παζαρια με τον πλαστικο! Μην κινηθεις με βασει το χρημα σ'αυτο το θεμα, οι περισσοτεροι που χρειαζονται revision ετσι την παθανε! Κ αν μπορεις ζητα ΜΕ ΤΡΟΠΟ κ αποδειξη, οι τιμες που σου δινει ειναι χωρις γι'αυτο ειναι τοσο χαμηλες. Κ τελος πηγαινε παντα με καποιον να σε συνοδευει στο ραντεβου (πχ. τη μητερα σου), θα σε αντιμετωπισει με μεγαλυτερη σοβαροτητα.

Οι παραπανω κανονες φυσικα ισχυουν για ολους τους χειρουργους. Αυτες ειναι οι συμβουλες ενος παθοντος.
ειναι ευκολο να μας δωσετε τα αρχικα του γιατρου αυτου?

Σημείωση ΟΔ: Δεν επιτρέπεται η δημόσια αναφορά ονομάτων Ιατρών.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Bleeding rose

Νεοφερμένος

Η Bleeding rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
ας μου λυσει καποιος κ μενα την απορια... πως γερνανε οι μυτες που εχουν υποβληθει σε επεμβαση... χειροτερευουν με τα χρονια με αποτελεσμα να θες καποια στιγμη επανεπεμβαση???
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ermis11

Νεοφερμένος

Ο ermis11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Όλα πόλυ καλά. Εβγαλα τον νάρθηκα. Αλλα μου εβαλε εσωτερικα κατι σαν σιλικονες για 1 εβδομαδα ακόμη και αυτοκόλλητα εξωτερικα. επιτέλους έχω μύτη!!! Η ράχη ειναι τέλεια. Μου ίσωσε το ακρορίνιο και συμμετριάσε τα ρουθούνια...Εχω πρηστει μόνο στο ακρορίνιο και τα ρουθούνια. Ειμαι παρα πολύ ευχαριστημένος απο [...].....Εχει ομάδα πολύ καλώ γιατρων μαζί της. Στον 2 μηνα θα δειξει πως θα εχουν κάτσει τα μοσχεύματα...μέχρι στιγμης όλα καλά... Πιστεύω οτι η συγκεκριμένη ιατρός το έχει, είναι αρτια εκπαιδευμένη στην επανορθωτική χειρουργική ρινός και στην ρινοπλαστική
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

GiorgosΤ7

Νεοφερμένος

Ο GiorgosΤ7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Παρακαλώ αν κάποιος έκανε Διάφραγμα και ρινοπλαστική στην [...], να μου στείλει προσωπικό μήνυμα με τις εντυπώσεις του.

Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Bleeding rose

Νεοφερμένος

Η Bleeding rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
guys θα ηθελα τις εμπειριες οσων εχουν κανει την επεμβαση... ποτε νιωσατε ανετα να βγειτε εξω? οι αλλοι καταλαβαιναν οτι κανατε επεμβαση? ξερω οτι θελει ενα 6μηνο τουλαχιστων για να φυγει το πρηξιμο αλλα στο μηνα πανω ειναι πιο νορμαλ η μυτη ή παραπανω απο μηνα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Donella

Νεοφερμένος

Η Donella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπερα, ποια ειναι η γνωμη σας για [...];

Σημείωμα συντονιστή:Απαντήσεις που αφορουν κριτικη σε γιατρο,μόνο σε πμ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

BESSY MEL

Νεοφερμένος

Η BESSY MEL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Φίλοι μου μην ψάχνετε σε λάθος δρόμους! Επειδή κάποια στιγμή πελάγωσα κι εγώ ψάχνοντας στο ιντερνετ, μετά από έρευνα μηνών επέλεξα να χειρουργηθώ για ρινοπλαστική από τον [...]Το αποτέλεσμα? Εκπληκτικό! Παρότι κατά την επίσκεψη στο ιατρείο του μου είχε δείξει στο κομπιούτερ, πώς θα είναι η μύτη μετά την πλαστική, στην πραγματικότητα έγινε μακράν καλύτερη. Τέλεια!!! Τον ευχαριστώ! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,342 μηνύματα.
Γνωρίζετε κανέναν καλό γιατρό Θεσσαλονίκη και γύρω περιοχές;

Σημείωμα συντονιστή: Απαντήσεις μόνο σε πμ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Stauros14

Νεοφερμένος

Ο Stauros14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά. Έχει περάσει ένας χρόνος και ένας μήνας από την επέμβαση μου. Έκανα ρινοπλαστική και διάφραγμα μαζί, όμως μετά από τόσο καιρό ακόμα πονάω στη στυλίδα της μύτης και την βλέπω σαν να έχει πάει προς ταδεξιά και να έχει βγει προς τα έξω. Ξέρετε αν γίνεται κάτι τέτοιο, ή αν είναι στην φαντασία μου; Η μύτη πότε σταματάει ΕΝΤΕΛΏΣ να αλλάζει, να πονάει και πότε μπορείς να την κουνήσεις κανονικα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bleeding rose

Νεοφερμένος

Η Bleeding rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά. Έχει περάσει ένας χρόνος και ένας μήνας από την επέμβαση μου. Έκανα ρινοπλαστική και διάφραγμα μαζί, όμως μετά από τόσο καιρό ακόμα πονάω στη στυλίδα της μύτης και την βλέπω σαν να έχει πάει προς ταδεξιά και να έχει βγει προς τα έξω. Ξέρετε αν γίνεται κάτι τέτοιο, ή αν είναι στην φαντασία μου; Η μύτη πότε σταματάει ΕΝΤΕΛΏΣ να αλλάζει, να πονάει και πότε μπορείς να την κουνήσεις κανονικα;

σε ποιον γιατρο εκανες την επεμβαση???
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stauros14

Νεοφερμένος

Ο Stauros14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Δεν εχει σημασία αυτό στα άλλα θέλω απάντηση.....????????????
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bleeding rose

Νεοφερμένος

Η Bleeding rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
κατανοω την αγωνια σου για το αποτελεσμα που εχεις κ μακαρι να γνωριζα να σου απαντησω.. τωρα στο αλλο θεμα για το αν εχει σημασια ή οχι για ολους τους υπολοιπους που ειναι υποψηφιοι για μια τετοια επεμβαση εχει κ παραεχει ο γιατρος κ κατα ποσο εμεινε ο καθε ενας ευχαριστημενος ή οχι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stauros14

Νεοφερμένος

Ο Stauros14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Εγώ έμεινα πολύ ικανοποιημένος απλά τώρα φοβάμαι για κάποια πράγματα. Στον [...] την έκανα....δεν κάνει νομίζω να πω όνομα δημόσια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Alexander82R

Νεοφερμένος

Ο Alexander82R αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα, σε όλους. Έπειτα από έρευνα, αφήνοντας την "γνωστή" μέθοδο "μου είπε κάποιος", επέλεξα τον [.....] τον οποίο και ευχαριστώ, όπως και πολλοί άλλοι.. (περιπτώσεις που μου έδειξε) για το άριστο αποτέλεσμα. Τα κριτήρια επιλoγής μου ήταν, 1. To πλήθος παρόμοιων περιπτώσεων που έχει χειρουργήσει ο γιατρός.
2. Η επιστημονική του κατάρτιση, ειδικότητα ιατρική και ειδίκευση.
3. Το "απαραίτητο" προ- εγχειρητικό πλάνο, που σου παραθέτει κατά την ώρα της εξέτασης.

Και στα τρία έμεινα σαφώς ευχαριστημένος.
Τέλος να αναφέρω, την ευγένεια των ανθρώπων που εργάζονται στο ιατρείο του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

eleftheria74

Νεοφερμένος

Η eleftheria74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα! Σκέφτομαι να κάνω και εγώ ρινοπλαστική και έχω καταλήξει σε δύο. [...] και [...]. Μου αρέσει πολύ η δουλειά τους ...ότι φαίνεται δηλαδή στο site του καθενός αφού δεν γνωρίζω κάποιο άτομο να έχει χειρουργηθεί από αυτούς.Υπάρχει κάποιος να έχει χειρουργηθεί σε κάποιον από αυτούς και να μπορεί να μου στείλει φωτό? Θα με βοηθούσε πολύ...Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν σας έδειξαν επεξεργασμένες φωτο στον υπολογιστή πριν και εάν αυτές τελικά έμοιζαν με το αποτέλεσμα....

επισης θα ηθελα να μαθω αν εχει κανείς και στον [...] θα ηθελα να μου στείλει προσωπικό μήνυμα....

Σημείωμα συντονιστή:Απαντήσεις που αφορούν κριτική σε γιατρό, μόνο σε πμ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Mediter

Νεοφερμένος

Ο Mediter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
καλησπέρα θα ήθελα πληροφορίες αν κάποιος έχει κάνει επιτυχημένη διορθωτική ρινοπλαστική καθώς έχω φτάσει στην 3η και έχω μπερδευτεί,δεν είχα μπει ποτέ στον κόπο να κοιτάξω κάποιο forum και πήγα σαν πρόβατο στην σφαγή,πραγματικά η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giannis pap

Νεοφερμένος

Ο giannis pap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Στις 20 Ιουλιου εκανα επεμβαση ρινοπλαστικη και διαφραγμα στον [...]Το αποτελεσμα ειναι πολυ ικανοποιητικο και μπορω να πω πως μου αλλαξε την ζωη.Οσοι το σκεφτονται ας προχωρησουν ακει να δωσουν περιθωριο σε στο πρωτο δεκαημερο που χρειαζεται μεχρι να βγουν τα ραμματα και ο γυψος.Κατα την γνωμημου αξιζει τον κοπο.Τωρα στο τριμηνο εχω ξεπρηστει αρκετα αλλα το τελικο αποτεσμα θα φανει στον 1 χρονο..Ευχαριστω πολυ τον γιατρο που ηταν αψογος σε ολα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

nanto

Νεοφερμένος

Ο nanto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας
Επειδή βοηθήθηκα πολύ από τα forum στο να πάρω την απόφαση και να κάνω επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα. Νοιώθω την υποχρέωση να καταθέσω την εμπειρία μου .
Αρκετό καιρό (χρόνια) με απασχολούσε το πρόβλημα με το στραβό ρινικό διάφραγμα μου, επισκέφτηκα αρκετούς γιατρούς . Εκείνος που μου έκανε κλικ είναι ένας ιατρός [...]
Έκανα την επέμβαση πριν από 5 μήνες , όλα πήγαν όπως μου τα είχε πει ο ιατρός , σχεδόν ανώδυνη η επέμβαση , αν και κράτησε σχεδόν 4-5 ώρες . Το αποτέλεσμα καταπληκτικό ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω τον πλούσιο αέρα που εισπνέω και εκπνέω. Δεν το περίμενα ότι θα είχα τέτοιο αποτέλεσμα .
Όσο περνούν τα χρόνια το πρόβλημα του στραβού ρινικού διαφράγματος , επιδεινώνετε σταδιακά και δεν το καταλαβαίνεις με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι δεν θα έχεις και μεγάλη διαφορά στην αναπνοή σου κάνοντας μια τέτοια επέμβαση.
Καλή επιτυχία σε όσους αποφασίσουν να το κάνουν, εγώ μετάνιωσα που δεν το είχα κάνει ποιο νωρίς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top