Nagia.l.k
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπέρα...πήγατε καθόλου τον [...] για επίσκεψη,εκεί θα χειρουργηθώ εγώ λογικά αλλά θέλω να πάρω γνώμες για τον γιατρό!
Σημείωμα συντονιστή:Απαντήσεις που αφορούν κριτική σε γιατρό, μόνο σε πμ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ismini_i
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MarinaPapanicol
Νεοφερμένο μέλος

Εφόσον και γω βοηθήθηκα πολύ για την επιλογή του γιατρού μου από το forum, ήρθε η ώρα να μοιραστώ και γω την προσωπική μου εμπειρία!
Για την επέμβαση μου (διάφραγμα ΚΑΙ ρινοπλαστική) επέλεξα τον[...] Στον συγκεκριμένο γιατρό κατέληξα αφού είχα δει φωτογραφίες αποτελεσμάτων της δουλειάς του και φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια εμπειρία που έχει στον τομέα της ρινοπλαστικής.
Η εγχείρηση έλαβε χώρα πριν 10 βδομάδες. Το αποτέλεσμα φαίνεται πλέον ξεκάθαρα και πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη! Αναφορικά με το αισθητικό κομμάτι, η μύτη μου έχει λεπτύνει από μπροστά, έχει αφαιρεθεί ο ύβος και έχει ανορθωθεί ελαφρώς το ακρορινιο. Ότι είχαμε συμφωνήσει δηλαδή με τον γιατρό. Το αποτέλεσμα φυσικότατο και απόλυτα εναρμονισμένο με το υπόλοιπο μου πρόσωπο. Και το πιο σημαντικό, τέλεια και καθαρή αναπνοή.
Τρομερή εντύπωση μου έκανε το γεγονός πως δεν μελάνιασα ΚΑΘΟΛΟΥ!
Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μου, δε θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη επιλογή! Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ομάδα του γιατρού στο ιατρείο αλλά και στο χειρουργείο. Όλοι τους γλυκύτατοι, να σε ηρεμήσουν και να καθησυχάσουν την κάθε σου ανησυχία!!
Olgakiteach
Νεοφερμένο μέλος

Διαγράφεις όλη την ταλαιπωρία, αν ο γιατρός είναι άρτιος τεχνίτης και επιστήμονας και ο ασθενής υπομονετικός και έτοιμος για τα στάδια ανάρρωσης που ακολουθούν.
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απ'το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, απ'την συμβολή του γιατρού και των συνεργατών του.
Καλή τύχη σε όσους αποφασίσουν να το κάνουν, εγώ το συστήνω ανεπιφύλατα.
therapist nsjob
Νεοφερμένο μέλος

mariagian
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωμα συντονιστή:Απαντήσεις που αφορούν κριτική σε γιατρούς,μόνο σε προσωπικά μηνύματα.
Meldro
Νεοφερμένο μέλος

Nagia.l.k
Νεοφερμένο μέλος

Χθες έβγαλα τον νάρθηκα και θελω να κανω μια ερωτηση...ειναι πολυ ψηλα το ακρορινιο και μυτερο γνωριζετε αν αυτο πεφτει απο την εμπειρια σας γιατι ανησυχω πολυ...
Nikious
Νεοφερμένο μέλος

Xeniagr
Νεοφερμένο μέλος

zoi.ts
Νεοφερμένο μέλος

Johnas
Νεοφερμένο μέλος

Σχετικά με το ρινικό διάφραγμα δεν είχα και πολύ σοβαρό πρόβλημα καθώς είχε μια μικρή σκολίωση η οποία δεν ήταν λόγος για να μπω στο χειρουργείο, αυτό τουλάχιστον έκρινε ο γιατρός (ΩΡΛ με εξειδίκευση στην ρινοπλαστική) που με χειρούργησε και ο γιατρός που είχα πάει στα 17 μου για απλή εξέταση. Στο κομμάτι της πλαστικής τώρα το πρόβλημά μου ήταν πως είχα από την αριστερή πλευρά του ρινικού χόνδρου λίγο παραπάνω όγκο ο οποίος έδινε την αίσθηση πως η μύτη μου ήταν στραβή ανφας και φυσικά το κομμάτι του ρινικού οστού που είχε μια καμπούρα παρόμοια με αυτή που βλέπουμε στις προσωπογραφίες του Θ. Κολοκοτρώνη απλά το ακρορίνιό μου ήταν πιο σηκωμένο . Εδώ θέλω να αναφέρω πως και οι δύο γιατροί με διαβεβαίωσαν πως και η προ-χειρουργική μύτη μου πήγαινε, καθώς έχω έντονα αρρενωπά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Σχετικά με το χειρουργείο διόρθωσα το διάφραγμα και ίσιωσα την καμπούρα στην ράχη της μύτης κάτι το οποίο έχω ψιλομετανιώσει. Επίσης θα πρέπει να ξέρετε πως τις πρώτες δυο εβδομάδες η μύτη είναι αρκετά πρησμένη, καθόλου εμφανίσιμη και σίγουρα δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με το τελικό σας αποτέλεσμα. Μετά τις δυο βδομάδες τα πολλά πρηξίματα έχουν φύγει και η μύτη έχει το βασικό της μέγεθος χωρίς να έχει δείξει το τελικό αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί μετά από 6 μήνες και ίσως χρειαστεί και παραπάνω. Εγώ αυτή την στιγμή βρίσκομαι στους 3 μήνες και η αλήθεια είναι πως το ακρορίνιό μου ακόμη είναι ελαφρώς πρησμένο.
Προς όλους εσάς που έχετε σκοπό ή σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια αισθητική επέμβαση στη μύτη έχω να πω τα εξής και να σας παρουσιάσω μια λίγο διαφορετική οπτική πάνω στο θέμα της ρινοπλαστικής χωρίς να θέλω να σας αποθαρρύνω απλά να σας κάνω να δείτε το όλο θέμα λίγο πιο μετρημένα και πιο σοβαρά. Φυσικά η προσωπική εμπειρία του καθενός διαφέρει για αυτό και θα ακούσετε πολλές διαφορετικές απόψεις όμως κάποια πράγματα είναι πραγματικότητα και δεν αλλάζουν από την προσωπική εμπειρία του καθενός. Μία πραγματικότητα είναι πως η μύτη θέλει οπωσδήποτε 6 μήνες τουλάχιστον για να στρώσει.
Αρχικά θα πρέπει να αναλογιστείτε τι είναι αυτό που πραγματικά σας ωθεί να αλλάξετε την εμφάνιση της μύτης σας έστω και αν αυτή η αλλαγή είναι μικρή σαν την δική μου. Η οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να ξέρετε πως θα σας φανεί μεγάλη σε εσάς τους ίδιους διότι εσείς ξέρετε καλύτερα τις κάθε μικρολεπτομέρειες του προσώπου σας από τον οποιονδήποτε άλλον. Σίγουρα η βλακεία και η κακία κάποιον να σας τονίζουν αρνητικά αυτό το χαρακτηριστικό δεν θα έπρεπε με τίποτα να αποτελεί παράγοντα αλλαγής του. Σε περίπτωση που δεν έχετε και τόσο σοβαρό πρόβλημα -ειδικά για τους άνδρες- αυτό που προτείνω είναι να μην μπείτε στην διαδικασία της επέμβασης διότι ο χρόνος ανάρρωσης είναι ένα έτος και η ψυχολογική ταλαιπωρία που θα υποστείτε θα διαρκέσει μέχρι η μύτη σας να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να υπολογίσετε πως για 6 μήνες θα έχετε το άγχος του τελικού αποτελέσματος και για το αν αυτό είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακόμη θα πρέπει να βρείτε καλό γιατρό και να του εκφράσετε πλήρως τις απορίες και τις αμφιβολίες σας χωρίς ντροπή και φόβο και φυσικά να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τον παράγοντα αποτυχία διότι ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και σε περίπτωση που αποτύχει το χειρουργείο θα χαλάσει η εικόνα και η ψυχολογία σας. Σκεφτείτε εάν πραγματικά είναι τόσο άσχημη η εικόνα σας με αυτό το χαρακτηριστικό και αν αξίζει η ταλαιπωρία για την αλλαγή του. Στο κάτω κάτω ο καθένας είναι διαφορετικός και αντιληφθείτε πως σε μερικούς ανθρώπους πάει περισσότερο η μεγάλη μύτη διότι το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά του προσώπου θα πρέπει να έρχονται σε αρμονία μεταξύ τους. Δηλαδή σε ένα μακρόστενο πρόσωπο του ταιριάζει μια μεγάλη και μακρόστενη μύτη και σε ένα φαρδύ πρόσωπο μια πιο μικρή και λίγο πιο φαρδιά που να ικανοποιεί τις αναλογίες του. Εάν το ύψος της μύτης δεν ξεπερνά το 1/3 του ύψους του προσώπου τότε δεν θεωρείτε πως χρειάζεται κάποια μείωση στο μήκος της.
Η άποψη μου σχετικά με την ρινοπλαστική, είναι πως εάν δεν υπάρχει μεγάλο και σοβαρό αισθητικό πρόβλημα να μην μπαίνει κάποιος στην διαδικασία αλλαγής ή έστω αν αποφασίσει να την κάνει, να σκεφτεί πολύ σοβαρά αυτή του την απόφαση και να λάβει υπόψιν του όλα τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της διαδικασίας. Κλείνοντας η συμβουλή μου είναι αγαπήστε τον εαυτό σας για να σας αγαπήσουν και οι υπόλοιποι.

ASTA
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπέρα!!! Σκέφτομαι να κάνω ρινοπλαστική. Αυτό που με αγχώνει πεισσότερο είναι ότι έχω μια αρκετά ωραία μύτη και φοβάμαι μην αποβεί η επέμβαση μη αποτελεσματική..Έχω μιλήσει με γνωστό ΩΡΛ με ιατρείο στο ....... μου είπε ότι δεν έχω σοβαρό πρόβλημα για να χειρουρηθώ, ωστόσο, εντόπισε τα σημεία που σκέφτομουν να βελτιώσω πριν πω κάτι γι αυτά. Έχει κανείς εμπειρία από αυτό το γιατρό;Απαντησεις μόνο σε προσωπικα μηνύματα.
την εκανες τελικα την επεμβαση;
mariagiann
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπερα ενδιαφερομαι να κάνω ΑΜΕΣΑ ρινοπλαστική στον Λουλούδη. Έχει κανει κανεις ανοιχτου τυπου επαναληπτικη ρινοπλαστικη σε αυτόν και αν ναι εμεινε ευχαριστημενος; Ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα ευχαριστω. Σκέφτομαι να κάνω άμεσα και θέλω τη βοήθειά σας!
καλησπερα ! αν εχεις παρει απαντηση πες μου κ μενα ! ευχαριστω
σε ποιον πηγες?
σε ποιον πηγες? (πες μ σε πμ )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 468 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Irma
- fids
- Stopsaksimo
- zina15
- AggK.
- tttrap
- brokebad
- Natsuko
- charmander
- Libertus
- Scandal
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- Renap
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.