Αυτο το "εχω δει πολυ χειροτερες" το εχεις ξαναπει κ για τη δικια μου. Δηλαδη πως πρεπει να εινα μια μυτη για να την θεωρεις ασχημη, να την λειπουν ολοκληρα τα κοκκαλα της γεφυρας οπως σε μια περιπτωση που παρουσιασες παλιοτερα???
Αν μπορούσα να βάλω εδω κάποιες φοτο ανθρώπων που γνωρίζω τότε θα σου έδειχνα ποιες μύτες θεωρώ οτι είναι άσχημες. Κάποια στιγμή όμως θα βρώ απο το net και θα σου δείξω.
Ακρορινιο καρφωτο κ σε γωνια 30 μοιρες, υπερεκτομη του μεσου κ ανω τμηματος, λαικως του την φαγανε με τον τσασμα, "ανοιχτη οροφη" (open roof deformity) 'η πιο απλα τα κοκκαλα της γεφυρας δεν εφαπτονται...κ ειδικος να μην ειναι καποιος στην ρινοπλαστικη με το που βλεπει τετοια μυτη νιωθει οικτο -αν οχι αηδια.
Μα δεν είπα ποτέ οτι έγινε καλή δουλειά στη μύτη του. Αυτό που είπα είναι οτι δεν φαίνεται απαίσια τουλάχιστον σε αυτές τουλάχιστον τις φότο
Ασε που σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ εγω που εχω δει τετοια ατομα ζωντανα, οτι οι φωτογραφιες κρυβουν ανωμαλιες της μυτης, ποσο μαλλον αυτες που ανεβασες που δεν εχουν μεγαλη αναλυση.
Ναι αυτό το σκέφτηκα και εγώ και δεν αποκλείεται σε άλλες φοτο να φαίνεται χειρότερα η μύτη του. Σε αυτές όμως το ξαναλέω, δεν φαίνεται κατι απαίσιο, δηλαδή εσένα σου φαίνεται χειρουργημένος εκεί? Και αν ναι, είναι επειδή ασχολήθηκες πολύ με την μύτη και μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα, κάποιος που δεν ασχολήθηκε όμως ΔΕΝ το καταλαβαίνει.
Υπηρχαν κ περιπτωσεις που παρουσιαζες παλιοτερα γιατρου της αμερικης τον οποιον ετυχε να επισκευθω κ μου εδειξε τις ιδιες φωτογραφιες του website του σε μεγαλη αναλυση κ ανατριχιασα (ειναι καποιες που θεωρουσες κ παλι οτι δεν ειχαν τπτ).
Να υποθέσω οτι σε αυτόν έκανες το revision?Και αν οχι γιατί?
Οι περισσοτεροι γενικοι πλαστικοι κ αχρηστοι ΩΡΛ, μια τεχνικη ρινοπλαστικης μαθαινουν, την πιο προχειρη κ απηρχειωμενη, κ την κανουν την ιδια σ'ολους. Σπανε τη γεφυρα με την οστεοτομο (!), κοβουν το κατω εξωτερικο τμημα του διαφραγματος για να την σηκωσουν, ρημαζουν τους πτερυγιαιους χονδρους, κ αν δεν χτυπησει το χρονομετρο μετατοπιζουν κ εφαπτουν τα κοκκαλα της γεφυρα, αλλιως σε κλεινουν κ βαζουν μεσα τον επομενο.,
Δεν είπα ποτέ το αντίθετο.Οι καλοί ρινοπλαστικοί στην Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού και αυτοί, ακούω παράπονα απο πολύ κόσμο οτι επειδή έχουν πολύ δουλειά δεν δίνουν την απαραίτητη προσοχή στον ασθενή.Μάλλον είναι καλύτερα αν κάποιος διαθέτει περισσότερα χρήματα να το κάνει έξω αυτό.Καλά λόγια έχω ακούσει για Κυπρο και Γερμανία, αλλα καλό είναι να έχει κάποιος συγγενείς να τον φιλοξενούν εκει ώστε να μην του στοιχίσει πάρα πολλά.Μάλιστα πριν χρόνια γνώριζα μια κοπέλα που είχε μια απαίσια μύτη στυλ παπαγάλου και την έκανε στην Κύπρο και βελτιώθηκε πάρα μα πάρα πολύ.
Η θεση του Dean Toriumi ("πατερας της revision rhinoplasty", βεληνεκους Jack Gunter, του γιατρου που διορθωσε την προηγουμενη περιπτωση που ανεφερες) για τα dermal fillers με ορισμενες γραφικες φωτογραφιες:
Στο κείμενο που παρέθεσες αναφέρεται οτι η αποτυχία οφείλεται στο γεγονός οτι οι περισσότεροι γιατροί, δερματολόγοι, κ.τ.λ που κάνουν αυτές τις ενέσεις ΔΕΝ είναι ειδικοί
και δεν κάνουν στο
σωστό σημείο την ένεση.Αν ήταν έτσι δεν θα έκανε κανένας botox η ενέσεις με υαλοουρανικό οξύ για τις ρυτίδες.Άσε που ο γιατρός αυτός του Σικάγο , αναφέρεται σε περιπτώσεις Καναδά και Ευρώπης και όχι Η.Π.Α.
Κομπογιαννίτες φίλε μου υπάρχουν παντού, το θέμα είναι να το ψάχνει καποιος αρκετα και να αποφασίζει το καλύτερο.
Μην ξεχνάς οτι και στο revision που έκανες εσυ υπάρχουν κίνδυνοι. Μια κοπελιά που έκανε revision μου παραπονιόταν για κακή αναπνοή μετα την επέμβαση.Στο revision υπάρχει επίσης ο υπάρχει κίνδυνος να τεντωθεί το δέρμα πολύ και αν δεν έχει απομείνει αρκετό απο την πρώτη εγχείριση να υπάρχουν δυσάρεστες συνέπειες.Είναι πιθανόν να φαίνονται και τα μοσχεύματα εξωτερικά αν δεν είναι η υφή του δέρματος κατάλληλη για το μόσχευμα.Αν το δέρμα ειναι πολύ λεπτό και τεντωθεί θα φαίνονται τα μοσχεύματα πράγμα όχι και τόσο κολακευτικό, άσε που κινδυνεύει να σκιστεί και θέλει προσοχή.Πρέπει να είναι πολύ expert ο γιατρός που θα κάνει το revision, διότι αν δεν τα δει όλα αυτά κλάφτα χαράλαμπε.