Λοιπόν μου κόστισε 3750,αλλά θεωρείται καλύτερη τιμή.(κανονικά δεν ξέρω..ίσως 4000?)Δεν είναι γνωστος μου ή κτι τέτοιο-η swamps μου τον συνέστησε κι έψαξα κι εγώ αργότερα.Απλά του είπα την καλύτερη τιμή που θα μπορούσε,με είδε και κοπελίτσα,ίσως με συμπάθησε και μου είπε αυτή.Να ρωτάς και να ρωτάτε ότι θέλετε.Ειλικρινα δεν έχω κανένα πρόβλημα.Αν θέλετε δείχνω ίσως και φωτογραφίες.
Λοιπόν-μέχρι χθες είχα το κλασσικό ναρθηκάκι που στερεώνεται με μία ταινία στο πρόσωπό μου,τα σφουγγαράκια μέσα στα ρουθούνια για να μαζεύουν τα υγρά και ακριβώς πάνω στα ρουθούνια μου να καλύπτουν τα σφουγγαράκια μια απλή μικρή γαζούλα (που από τετράγωνη,την δίπλωνα στη μέση κάνοντάς την τριγωνική για να εφάπτεται στα ρουθούνια)στερεωμένη με ταινία και αυτή,που μάζευε ότι "έτρεχε" από τα σφουγγαράκια(μη σας τρομάζει αυτό-δε με ενοχλούσε καθόλου),την οποία και άλλαζα όταν γέμιζε με υγρά.
Από χθες έχω μόνο το ναρθηκάκι.Τα σφουγγαράκια μου τα έβγαλαν και τη γάζα από κάτω.
Από την επόμενη μέρα μετά το χειρουργείο είχα απλά σαν μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια-σαν να έχω ξενυχτήσει,το οποίο καλυπτόταν ΑΝΕΤΑ με makeup(τώρα δεν το έχω) και στα πάνω βλέφαρα-
όταν τα έκλεινα είχα(κι έχω) εκεί που αρχίζει το μάτι(στην αρχή του ημικυκλίου-δε φτάνει ούτε στη μέση) σαν μια χοντρή γραμμή μολυβιού-χρώματος μπλαβί

(απλά δεν είναι eyeliner-λίγο πιο χοντρό

),τα οποία καλύπτονται με makep και αυτά.Πρήξιμο στην περιοχή των ματιών που είχα ελάχιστο 1η-2η μέρα τώρα δεν έχω καθόλου.Από χθες το πρωί όμως ρε γμτ-μου φαίνεται επειδή το μάτιασα είναι λίιιιγο πρησμένο το δεξί μου μάγουλο(σήμερα μάλλον καλύτερα).Μη φανταστείτε-δεν το πολυκαταλαβαίνεις αν δε με ξέρεις.Ο γιατρός μου είπε ότι θα περάσει.
Να πω τώρα τι χρησιμοποιώ από φάρμακα.Κάθε μία ώρα(το οποίο είναι και λίγο σχετικό

) εκτός της ώρας που κοιμάμαι κάνω πλύσεις στη μύτη μου με μια ένεση(χωρίς τη βελόνα

).5 φορές την ημέρα βάζω μια κρεμούλα(έχει μια μικρή προεξοχή το σωληνάριο).Κάθε 12ωρο μια αντιβίωση και όποτε αισθανθώ "βαριά" την περιοχή της μύτης και γύρω της(δε νιώθω πόνο) παίρνω παυσίπονο.Μου είπαν όποτε την αισθανθώ βουλωμένη να πάω εκεί να την "ρουφήξουν"

Οι πλύσεις και η κρέμα για 15 μέρες.
Να φανταστείτε χθες βράδυ πήγα cinema!!!!!

Είχα μαζί μου ένα bowl και στο διάλλειμμα έκανα αλλαγή.Εγώ βέβαια είμαι και τρελή

Αυτά...Είμαι λιγάκι αναλυτική-αλλά κι εγώ τόσο αναλυτικά θα ήθελα να τα ξέρω..
Επίσης να προσθέσω ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε
μένα.Πολύ πιθανόν να εξαρτώνται από τον οργανισμό,το πόσο χαλαρά-ψύχραιμα βλέπει κάποιος τα πράγματα και από την εγχείρηση που ακριβώς έχει κάνει.Εγώ
δεν έκανα διάφραγμα.
Υ.Γ:Δε θυμάμαι αν το είπα αυτό,αλλά αντί για Τετάρτη που ήξερα ότι θα έβγαζα το ναρθηκάκι(μετά από μια βδομάδα) μου'παν Σάββατο.Κάτι είπαν εξαιτίας άλλης τεχνικής,επειδή νομίζω δούλεψαν και στο ακρορίνιο-δεν ξερω!