elenadi
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ πήγα σήμερα για καθαρισμό ή "ρούφηγμα" όπως το λέω εγώ.Συνάντησα εκεί και την κοπέλα που σας είχα πει ότι είχε κάνει την ίδια μέρα με μένα+διάφραγμα και είχε αντιδράσει πιο άσχημα.Δεν είχε καθόλου μελανιές-μόνο λιγάκι πρησμένη στο πρόσωπο.Μου έδειξε παλιά φωτογραφίες-η μύτη της ήταν μεγάλη και προς τα κάτω.Πιστεύω ότι τα πάντα εξαρτάται πάνω απ'όλα από τον οργανισμό.Μου είπε ότι της είπε ο γιαρός ότι ήταν πρημένη λίγο η μύτη και από μένα.Όταν πήγα εγώ μου είπε ότι όλα μια χαρά μέσα και ότι είμαι από τις πιο χαλαρές.Μια άλλη κοπέλα που συνάντησα μου λεει έρχεται συνέχεια να την "ρουφηξουν" γτι "τρέχει".Εγώ πρώτη φορά μετά τα σφουγγαράκια πήγα σήμερα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgalis
Νεοφερμένο μέλος

επειδη βλεπω εχετε κανει εδω θα ηθελα να ρωτησω τι κοστος ειχε η ρινοπλαστικη?
αν ξερετε κανεναν ανδρα που να εκανε ρινοπλαστικη και ξερετε το κοστος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina-Maria
Νεοφερμένο μέλος

Το πρόβλημα στην περίπτωση την δική σου είναι οτι και να κάνεις ρινοπλαστική ναι μεν το σαγόνι θα φαίνεται λιγότερο μέσα αλλα πολύ φοβάμαι οτι θα εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά.
ναι το εχω δει αυτο που λες...ειναι ομως να το παρω αποφαση...δεν εχω μιλησει καν με τους γονεις μου...ειμαι και απο επαρχεια...χαλια μαυρα...
αυτο που λες οτι και παλι θα φαινεται το σαγονι το εχω σκεφτει..μια κοπελα που ξερω εχει γενικα μικρα χαρακτηριστικα κ η μυτη της ειναι μια χαρα αλλα το σαγονι της ειναι πολυ πισω και φαινεται καπως..οχι ασχημα αλλα εγω το εχω παρατηρησει...γενικα παντως εχουν πολλοι ανθρωποι προβλημα με το σαγονι..ειτε οπισθογναθισμο ειτε προγναθισμο...
απλα μου φαινεται οτι ειναι πιο επικινδυνη η γναθοχειρουργικη απο την ρινοπλαστικη(καλα κ ποιο φθηνη δεν το συζητω)...
elenadi
Νεοφερμένο μέλος

fannnnnn
Νεοφερμένο μέλος

petrina 1987
Νεοφερμένο μέλος

Ακόμα μου μίλησε πολλές φορές για μια φυσική μύτη που θα κάναμε.΄Ηταν
ανένδοτος στο να μου φτιάξει καμπυλωτή μύτη σαν γαλλική.Μου είπε χαρακτηριστικά ότι αν μου έκανε γαλλική μύτη θα είχαμε 2 δυστυχισμένους, εμένα και το γιατρό.
Όταν τον ρώτησα γιατί, μου είπε ότι δε θα ταίριαζε στο προσωπό μου.
Ήταν τόσο πειστικός και σίγουρος για το αποτέλεσμα, όπως ο ίδιος το είχε συλλάβει στο μυαλό του και μου εξήγησε, και σε λίγες μέρες χειρουργήθηκα. Μετά από 3 ώρες χειρουργέιο, ξύπνησα χωρίς καθόλου πόνο, χωρίς πρήξιμο στο πρόσωπο και χωρίς καμία μελανιά. Μετά ΄2 μέρες , μου αφαίρεσε από τη μύτη το σφουγαράκι . Ένιωσα αμέσως να αναπνέω όπως ποτέ δεν είχα αναπνεύσει. Την όγδοη μέρα μετά το χειρουργείο, μου αφαίρεσε τπο νάρθηκα . Αυτό που άνιωσα όταν είδα το πρόσωπό μου ήταν πρωτόγνωρο. Ήταν η μύτη που ονειρευόμουν. Η καμπούρα έλειπε από τη μύτη , η άκρη της μύτης, η κορυφή όπως την αποκαλούσε ο γιατρός , ήταν λεπτή και ανασηκωμένη, χωρίς όμως να φαίνονται τα ρουθούνια. Η στραβή μου μύτη ήταν τώρα ευθειασμένη.
Νιώθω τώρα πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου και δε με νοιάζει να με βλέπουν στο προφίλ. Κάθε πρωί που ξυπνάω και πάω στον καθρέφτη νιώθω πολύ πιο όμορφη και σίγουρη για τον εαυτό μου. Η ζωή μου έχει αλλάξει. Το χρωστώ στο χειρουργό μου που σε όλες τις φάσεις ήταν πολύ κοντά μου απλός , καταδεκτικός και ανθρώπινος, ώστε να νιώθω ότι και αν μου συνέβαινε κάτι θα ήταν κοντά μου.
Σας αναφέρς όλα αυτά και είμαι πρόθυμη να απαντήσω σε ερωτήσεις σας , ακόμα και να σας στείλω προεγχειρητικές και μετεγχειρητικές φωτογραφίες μου.
Θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη αν έχω βοηθήσει κάποιον να λύσει το πρόβλημά του.
elenadi
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πετρίνα, πόσο σου στοίχισε;
kitkat
Νεοφερμένο μέλος

giorgalis
Νεοφερμένο μέλος

εγω πηγα την προηγουμενη βδομαδα επισκεψη στον [...] τα περιμενα μονο μιση ωρα (παλι καλα) και εχω κλεισει το χειρουργιο για 8 σεπτεμβρη πρωι!
παντως δεν μου ειπε ουτε τον ρωτησα πως θα γινει η μυτη,απλως η κοπελα με εβγαλε φωτογραφιες προφιλ κτλ και μετα ο γιατρος στο κομπιουτερ μου εδειξε το προβλημα και μετα μου ειπε το κοστος!
παντως η αληθεια ειναι οτι το επαιζε λιγο φιρμα και οτι καποιος ειμαι αλλα ειχε γελιο με αυτα που μου ελεγε τα ασχετα!τωρα εγω νομιζω οτι και να του ελεγα για το πως θα μου κανει την μυτη το θεωρουσα περιτο γιατι αυτος θα κανει το σχημα που θελει και πιστευω να μου ταιριαζει!
Subject to change
e-steki.gr Founder

αλλα ειχε γελιο με αυτα που μου ελεγε τα ασχετα!
Τι σου έλεγε δηλαδή;

giorgalis
Νεοφερμένο μέλος

απλως στην αρχη μου εκανε πλακα επειδη εχω <<γυμνασμενο σωμα>> ξερεις, ποσα κιλα σηκωνεις κτλ και μετα μου ελεγε αν εχω τρεις-τρεις τις γκομενες κτλ!!!
σοβαρος ειναι ο ανθρωπος και κορυφη στην ρινοπλαστικη,παντως εχει και χιουμορ καλο ειναι αυτο!
ενταξει ειπαμε και για την μυτη απλως εγω τα εχω διαβασει ολα στο ιντερνετ και μου εδειξε τις φωτο μου και μου ειπε τι θα κανει στην μυτη μου και του ειπα ΟΚ!
Subject to change
e-steki.gr Founder

giorgalis
Νεοφερμένο μέλος

σε ενα σαιτ βρηκα ενα μυνημα ενους παιδιου που εκανε επεμβασηπριν 15 μηνες περιπου σε αυτον και λεει δεν του αρεσει καθολου και οτι μετα την επεμβαση ηταν χαλια δεν μπορουσε να σηκωθει κτλ
παντως οταν το προσωπο ειναι χαλια η μυτη μονη της δεν το κανει ωραιο!
τωρα δεν ξερω αν λεει αληθεια παντως εδω μεσα οσοι εκαναν ειναι ευχαριστημενοι!!!
petrina 1987
Νεοφερμένο μέλος

kitkat
Νεοφερμένο μέλος

gremlin9662
Νεοφερμένο μέλος

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Petrina και αποφάσισα οτι ήρθε επιτελους η στιγμή να κάνω κάτι γι' αυτό

Επίσης όποια έχει διάθεση και θέλει ας μου στείλει και φωτο και ότι άλλες πληροφορίες που πιστεύετε οτι χρειάζονται..
Σας ευχαριστώ πολύ και ανυπομονώ

elenadi
Νεοφερμένο μέλος

Εγω θελω απλα να ξανααναφερω κτι που ειχα ξαναπει.Ολα ειναι θεμα ανθρωπου και οργανισμου.Το ποσο γρινιαρης ειναι ο αλλος,το ποσο αντεχει στην "ταλαιπωρια" και φανταζομαι την επεμβαση που κανει.Εγω το βραδυ που ημουν μεσα στο νοσοκομειο βαριομουν κι εκανα βολτες με τον ορο να περασει η ωρα.Μια αλλη κοπελα ηταν σαν να χε κανει συγκρουση με λεωφορειο.

Θα αναφερω ολα τα ασχημα αυτης της επεμβασης που εγω ειλικρινα δυσκολευομαι να τα θυμηθω..

Το πιο δυσκολο για μενα ηταν οτι δε μπορουσα να αναπνευσω για 3 μερες.Μονο απο στομα.Ηταν λιγο σπαστικο.'Οπως και η διαδικασια να μου βγαλουν τα σφουγγαρακια ηταν οχι επιπονη ,απλα οχι ευχαριστη.Διαρκει ομως δευτερολεπτα.Και μετα ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ και δεν το πολυθυμασαι.
Επισης αισθανεσαι λογω πρηξιματος "βαρια" την περιοχη γυρω απο τη μυτη(σαν ιγμοριτιδα φανταζομαι αν και δεν ειχα ποτε..).Ειδικα οταν ξαπλωνεις το αισθανεσαι περισσοτερο-ειναι σαν να "κατεβαινει" το βαρος.Μεχρι να μου βγαλουν το ναρθηκα ψιλοφοβομουν να ξαπλωσω πλαγια-ενιωθα οτι θα μου "επεφτε" η μυτη στο μαξιλαρι λολ -ηταν λογω πρηξιματος
Τελος για κανα 15μερο ειναι σαν να εχεις κρυολογημα.Αισθανεσαι πονολαιμο,βουιζουν αυτια και εχεις πονοκεφαλο.Και ολα αυτα οχι σε πολυ μεγαλο βαθμο.Το χειμωνα που κρυολογησα και πρηστηκαν οι αμυγδαλες εκει να δειτε πονο.Λογω μυτης δεν ηταν τπτ.Φανταζομαι γι'αυτο επαιρνα και αντιβιωση κατα φαρυγγιτιδας αν θυμαμαι καλα μετα την επεμβαση.Εγω προσωπικα επαιρνα ενα panadol οταν αισθανομουν περιεργα κι εβγαινα,διασκεδαζα,διαβαζα.
Και να τονισω οτι ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ.θα το ονομασω ταλαιπωρια.Σε καμμια περιπτωση πονο.
Ενα θετικο επισης ειναι οτι κυκλοφορεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με το που σου βγαζουν το ναρθηκακι.Εγω δεν το πιστευα οταν μου το λεγε ο γιατρος.Απλα δε φαινεται η μυτη αμεσως.Μονο αν ειχε καμπουριτσα η αν ηταν στραβη.Οταν ξεπρηστει φαινονται ολα(κι εγω αυτο περιμενω 1μισι σχεδον μηνα μετα-ξεπρηζομαι σταδιακα)
Ανεφερα ολα τα ασχημα μαζεμενα για να ξερει ο καθε ενδιαφερομενος ακομα κι αν δεν ειναι του παραπονου τι ειναι το χειροτερο που τον περιμενει.Ελπιζω να βοηθησα

petrina 1987
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 468 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- zina15
- tttrap
- Irma
- fids
- Stopsaksimo
- AggK.
- brokebad
- Natsuko
- charmander
- Libertus
- Scandal
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- Renap
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.