swαmps ΕΜΕΙΝΑ με αυτο που ειπες, γτι οντως ισχυει!!αναφερομαι στο οτι πιεζει ο ναρθηκας τη μυτη και μετα απο λιγο μπορει να ειναι πιο πρησμενη.Οντως στις fotos που σου εστειλα την πρωτη μερα,η μυτη φαινοταν πιο ξεπρησμενη.Μετα ψιλοφουσκωσε.

παιδια κοιταζεστε συνεχεια στον καθρεφτη..φωτογραφιες συνεχεια βγαζετε???

εγω εχω και ολοκαινουρια μηχανη και ειδικα στις αρχες εβγαζα τακτικοτατα..

λοιπον να πω τη μικρη εμπειρια μου στο πρηξιμο.

εγω ειμαι λιγο μετα τους διομιση μηνες.η διαδικασια σε εμενα τλχστ ηταν ως εξης.τον πρωτο μηνα μου εφυγε το -πολυ πρηξιμο-,αυτο που σε ενοχλει ,σε κανει να αισθανεσαι βαρια τη μυτη(οτι θα πεσει στο μαξιλαρι..

)
στους δυο μηνες εχει φυγει της ραχης κυριως το πρηξιμο και γενικα μπορεις πλεον να ακουμπας,οχι να πιεζεις(

) πλεον τη μυτη σου.
στους δυομιση που ειμαι τωρα,αυτο που περιμενω ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να φυγει ,ειναι το πρηξιμο του ακρορινιου(που εκει μου ειπε η βοηθος του γιατρου μαζευεται το περισσοτερο πρηξιμο)
καμμια σχεση με πριν βεβαια και μπορω πλεον να κουναω το ακρορινιο αριστερα δεξια,παιζοντας,πανω-κατω-ελαχιστοτατα..(μα δεν ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυ περιγραφικη???? λολ )
η μυτη ειναι ομορφη στη ραχη,αλλα οπως εχω ξανααναφερει εχω ενα μικρο οιδηματακι στο δεξι μερος της ραχης(που το βλεπω μονο εγω..),το οποιοι φανηκε οταν "καταλαγιασε" το πρηξιμο στη μυτη.του κανω μασαζ να φυγει.
θελει υπομονη το πρηξιμο παιδια.οσο περισσοτερο κοιταζεστε τοσο χειροτερα.εγω που τελευταια το χω παραμελησει το πολυ το κοιταγμα στον καθρεφτη,οταν με παρατηρω μετα απο καιρο τοτε βλεπω τη διαφορα..
αυτα απο εμενα..ελπιζω να μη φαινομαι πολυ Ναρκισσος με τη σχολαστικοτητα μου..δεν ειμαι τυπος που με νοιαζουν ολο αυτα..