εμενα μ'αρεσουν τα ρολογια πολυ και εχω τρομερη σχεση με τον χρονο γενικοτερα, εσεις?
τι σημασια δινετε στα ρολογια? τι ρολοι φορατε? τι ρολογια σας αρεσει να φορουν οι αλλοι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα που το σκεύτομαι είναι πολύ ρετρό το θέαμα, τα ρολόγια τσέπης εβγαζαν πάντα μια αρχοντιά. Τί κι αν τα σημερινά παίρνουν και τηλέφωνα/SMS/MMS/e-mails/φωτογραφίες και αντί για αλυσιδάκι έχουν handsfree.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

χμμ εγώ μόνο το κινήτο έχω όταν είμαι έξω και όταν είμαι στο σπίτι τον υπολογιστή ...Αρχική Δημοσίευση από gilie:για πολυ κοσμο ειναι συμαντηκο να φορουν καλο ρολοι αλλα και πολλοι ειναι αυτοι που κρινουν τους αλλους απο το ρολοι που φορανε, ισως επειδη ειναι ενα "κοσμημα" που φορας αρκετο καιρο και κοιταζεις συχνα οποτε συγουρα θες να σ'αρεσει...
εμενα μ'αρεσουν τα ρολογια πολυ και εχω τρομερη σχεση με τον χρονο γενικοτερα, εσεις?
τι σημασια δινετε στα ρολογια? τι ρολοι φορατε? τι ρολογια σας αρεσει να φορουν οι αλλοι?
Βέβαια σε περίοδο που τα σχολεία είναι ανοιχτά δεν κοιτάω πότε ρολοί γιατι τα μαθήματα με βοηθούν πάντα να ξέρω τι ώρα είναι
Παρολλά αυτά νομίζω ότι έχω αρκετή σχέση με την ώρα.... πάντα ξέρω τι ώρα είναι περίπου....
Vkey
Επιφανές μέλος

Πάντως η σχέση μου με το χρόνο είναι απλά χάλια...πάντα στήνω...πάντα καθυστερώ σε σημείο να με λένε οι φίλες μου...κύρια Πρόεδρε ή VIP γιατί πάντα φτάνω καθυστερημένη για να κάνω την μεγάηλ είσοδο...η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν υπολογίζω καλά την ώρα 8)

ps. Ενα πάρα πολύ καλό e-shop για swatch είναι το www.squiggly.com με όλα τα μοντέλα που έχουν κυκλοφορίσει!

ps2. αυτό είναι αυτό που φοράω αυτή την εποχή!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αυτην την στιγμη εχω ενα Casio που το εχω απο τα χρηστουγενα που χαλασε το πρωηγουμενο. Ειναι με μπρασελε και εχει μαυρο φοντο. Γενικα προτιμο το μπρασελε, δεν ξερω γιατι αλλα το λουρακι δεν μου αρεσει καθολου. Στους αλλους παλι δεν κοιταω το ρολοΐ.

λατρευω τα ρολογια, νομιζω οτι δε μπορω να ζησω χωρις αυτα
εχω:
12 swatchακια (συλλογη απ'οταν ειμουν μαθητρια) σπανιως τα φοραω
1 Tag που φοραω συνηθως τα πρωινα
1 CD αρκετα καλο
και 1 Longines αρκετα μεγαλης αξιας
ενα Cartier θα με ευχαριστουσε πολυ αλλα ειναι πολυ ακριβα γμτ
θελω ο αντρας μου να φοραει ωραιο ρολοι, οχι απαραιτητα ακριβο αλλα καλαισθητο, ενα ομορφο swatchακι ειναι αρκετο αν και ο Γιωργος φοραει ενα καταπληκτικο ρολοι με μεγαλη ιστορια
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως μέσα στο σπίτι δεν φοράω γιατι με ενοχλεί. Προτιμώ να βλέπω την ώρα απο τον υπολογιστή ή το βίντεο.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

(ίσως αν φορέσω ένα σταματημένο?????)
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Μου αρέσουν πολύ
Μπορεί να φορέσω κάποιο απλό μέχρι και κάποιο παράξενο αλλ'α ωραίο

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:(ίσως αν φορέσω ένα σταματημένο?????)
Χαχαχαχαχα!!! έτσι για αξεσουάρ ε? καλή φάση!!!

Έγινε συγχώνευση θέματος
με το παρόν θέμα.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Σπουδαίο θέμα άνοιξα...

Το δικό μου είναι Swiss Military.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemeng
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φοράω ένα Casio το οποίο το λατρεύω γιατί είναι δώρο από την παρέα μου!!!
Βέβαια, το όνειρό μου είναι ένα Vacheron Constantin της συλλογής Malte Retrograding...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.