aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολυ κλασικο..και δε θελω "ου"!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Πολυ κλασικο..εμενα μου αρεσουν τα πιο unisex ρολογια!
που ειναι πιο μεγαλα!
![]()
Προσωπικα φορω και ανδρικα, δεν ειναι κακα.
Αλλωστε ολα τα ομορφα χωρανε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

αυτα τα καινουργια ρολογια τα πλαστικα που ειναι παρα πολυ μοδα σας αρεσουν??![]()
![]()
![]()
Tο δεύτερο μου αρέσει περισσότερο! Και το σχέδιο και το χρώμα!
Εμένα αυτό μου αρέσει! Το έχω σε βιολετί και θα το πάρω σε γαλάζιο! Και το κίτρινο είναι πολύ ωραίο και καλοκαιρινό!

xarisfo
Νεοφερμένο μέλος

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ δεν καταλαβαίνω πιος ο λόγος σε τέτοιους καιρούς να πάρει κάποιος ακριβό ρολόι... αφήστε που κινδυνεύει...
ενα ακριβο ρολοι ''κλασσικο'' ειναι all time classic!

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

εγώ δεν καταλαβαίνω πιος ο λόγος σε τέτοιους καιρούς να πάρει κάποιος ακριβό ρολόι... αφήστε που κινδυνεύει...
να φτάνει στην ώρα του και να τον στήνουνε συνέχεια ;
το παθαίνω

Ο Χρόνος είναι σχετικός, γι'αυτό το λόγο δέν πρόκειται ποτέ ν'αργήσω.
~Albert Einstein~

AntziWin
Διάσημο μέλος

εγω θα το παρω σε ασπρο και απο μεσα μωβ...πιστευω οτι θα ειναι ωραιο..!!Tο δεύτερο μου αρέσει περισσότερο! Και το σχέδιο και το χρώμα!
Εμένα αυτό μου αρέσει! Το έχω σε βιολετί και θα το πάρω σε γαλάζιο! Και το κίτρινο είναι πολύ ωραίο και καλοκαιρινό!
![]()

Άγγελος
Επιφανές μέλος

δηλαδη πρεπει να φοραμε μεγαλα ρολογια για να μας προσεξουν οι γυναικες?Το μέγεθος μετράει παντού (ακόμα και στα ρολόγια)![]()

element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Eγω αγορασα αυτο
![]()
AAAAAaa...
Υπέροχη επιλογή!! Φτιάχνει και καφέ!

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ειναι τελειο??? Με το που το ειδα ειπα ωπππ εδω ειμαστε!AAAAAaa...
Υπέροχη επιλογή!! Φτιάχνει και καφέ!![]()

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Παιδια θα διαφωνησω με αυτα τα ρολογια, μη το παρετε ομως προσωπικα εχω φιλες που δεν ξεκολλανε με αυτα

Πολυ ψευτικα ρε παιδια! Τα βλεπεις απο μαγαζια πολυτελειας μεχρι οι μαυροι τα πουλανε αυτα και τα αλλα τα πιο λεπτα. Πολυ πλαστικουρα και αιντε οκευ θα το βαλω στη θαλασσα μια φορα, αντε να δεχτω να το βαλεω αλλη μια φορα με μια πιο σπορ εμφανιση, αλλα να γινει ενα με το χερι μου αποκλειεται! Πολυ μοδα! Παρα πολυ μοδα κι εγω με τη μοδα δε τα παω παντοτε καλα! Μου θυμιζει τον ντορο που χε γινει με τα βραχιολακια σε διαφορα χρωματα, αλλα αυτα τα ρολογια συγκρινονται με τις ρολογαρες τις σικατες?

Eγω αγορασα αυτο
![]()
Μορελο,πολυ ωραιο αυτο το ρολοι!!! Ειναι στα γουστα μου για τα ανδρικα!
prinCess.
Επιφανές μέλος

Παιδια θα διαφωνησω με αυτα τα ρολογια, μη το παρετε ομως προσωπικα εχω φιλες που δεν ξεκολλανε με αυταΟ,τι τους λεω θα σας πω (ξινιζουν βεβαια αλλα ενταξει μου λενε κι αυτες
)
Πολυ ψευτικα ρε παιδια! Τα βλεπεις απο μαγαζια πολυτελειας μεχρι οι μαυροι τα πουλανε αυτα και τα αλλα τα πιο λεπτα. Πολυ πλαστικουρα και αιντε οκευ θα το βαλω στη θαλασσα μια φορα, αντε να δεχτω να το βαλεω αλλη μια φορα με μια πιο σπορ εμφανιση, αλλα να γινει ενα με το χερι μου αποκλειεται! Πολυ μοδα! Παρα πολυ μοδα κι εγω με τη μοδα δε τα παω παντοτε καλα! Μου θυμιζει τον ντορο που χε γινει με τα βραχιολακια σε διαφορα χρωματα, αλλα αυτα τα ρολογια συγκρινονται με τις ρολογαρες τις σικατες?
Μορελο,πολυ ωραιο αυτο το ρολοι!!! Ειναι στα γουστα μου για τα ανδρικα!
Πες τα ρε Μάιντ. Βγαίνεις και τα βλέπεις που τα φοράνε ΄ολοι. Ίου. Να' ταν και τίποτα ωραίο, να πω οκ, αλλά αυτή η τεράστια άσπρη πλαστικιά κουμούτσα στο χέρι δεν είναι καθόλου ωραίο θέαμα. Άσε που μου θυμίζουν εκείνα να ζαχαρωτά που παίρναμε μικρά, και ήταν σε σχήμα ρολογιού.
Τουλάχιστον κάτι κερδίζουν και οι καημένοι πωλητές(δεν τους λέω μαύρους πια

Κρίμα είναι και αυτοί.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Άσε που μου θυμίζουν εκείνα να ζαχαρωτά που παίρναμε μικρά,
χαχχα δε το χα σκεφτει! Στη θαλασσα ημουν μια μερα και τα εβλεπα καθε 4 λεπτα να περνανε μπροστα μου, μετα κατεβηκα -την ιδια μερα- στην πολη και τα ειδα σε καλο μαγαζι και λεω ημαρτον. Τουλαχιστον οσοι ταγοραζουν ας ταγορασουν απο τους τυπους που τα πουλανε στους δρομους ειναι και πιο φτηνα. Τη φιλη που τα χει σε 250 χρωματα

Συγνωμη εχεις δικιο, αν και ειναι πιο μελαμψοι απο τους Ελληνες μωρεΤουλάχιστον κάτι κερδίζουν και οι καημένοι πωλητές(δεν τους λέω μαύρους πια) στη παραλία.
Μόνο γι' αυτό λέω το οκ!
Κρίμα είναι και αυτοί.

Εξαρταται τι εννοεις ακριβο. Προσωπικα,θα στο παω αλλιως, δε θα φορουσα ρολοι που να μην αντιπροσωπευει την στυλιστικη εικονα μου, και που κατ επεκταση ισως απο κει να διαφαινεται ο εσωτερικος κοσμος μου και ισως η οικονομικη μου κατασταση. Βεβαια, πολλοι που τα χουν πιο πολυ κι απο τους κοινους θνητους επιλεγουν χαμηλους τονους και στην εμφανιση τους. Οποτε κει βαζω ενα ισως. Το ιδιο ισχυει για μενα και για το αμαξι, το παπουτσι κοκ. Τωρα οσο για το αν ειναι επικινδυνο, σημερα σου σπανε το τζαμι του αυτοκινητου και για πενηντα λεπτα που θα χεις παρατημενα, οποτε ατοπο διοτι αμα σου τυχει σου τυχε και το κυριοτερο αμα προκαλεσεις παραπανω απο το ''μποι'' σου δεν τη γλιτωνεις.
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

και δε μοιαζουν καθολου για παιχνιδια ουτε στην οψη ουτε στην τιμη
Δε λεμε βρε για αυτο που παρεθεσες! Μια χαρα ειναι, εμενα μου αρεσει!

Οσο για τα ασημενια η τα χρυσα η τα πλαστικα η επιχρυσα ή γυαλινα

element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχχ και εμενα με ενοχλει στην γυμναστικη και δε το φοραω οσο για τα χρυσα και τα λοιπα εκτος την συνηθεια καθε μερα καπου θα πεσω η σε κατι θα χτυπησω οποτε δε πολυβολευει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.