evouli
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
daemon
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα προσανατολίζομαι σε Swatch, ή SEIKO.

Έχω αυτό από τον εθελοντισμό στους Ολυμπιακούς της Αθήνας...
διάφορα άλλα swatch, γιατί η Θεία μου είναι φανατική (έχει μερικές εκατοντάδες) και όλο τέτοια δώρα μας κάνει...
Κι ένα ωραίο άλλου είδους ελβετικό...

tsus
Δραστήριο μέλος

α, υπαρχει κανενα καλο ρολογακι να μου προτεινετε?για καθημερινο εννω,οχι πολυ κυριλε
mania
Επιφανές μέλος

Χρόνια φορούσα casio ανδρικό απο το γυμνάσιο μέχρι που παντρέυτηκα πολλύ δυνατα, την ημέρα του γάμου μου το βγάλαν με το ζόρι και μου πήρε η μάνα μου ένα ελβετικό ασημένιο fossil πολλύ ακριβό για το στίλ μου, είχα μάθει να ειμαι ατσούμπαλη και τώρα το έχω καταγδάρει

Πάντος αν δείτε το χέρι μου έχει ποια λιώσει άλλα δεν πρόκειτε να το βγάλω με τίποτα τα πάντα με το ρολόι μου, φρικάρω χωρίς αυτό

https://www.zegarki.com.pl/images/ze...3.jpg?osCsid=f2d11106618549b0ab59a35aa4dae451
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Πλέον δεν φοράω καθώς το βρίσκω ενοχλητικό και... παλιομοδίτικο [τα κλασσικά μαύρα]

Το ρολόι χειρός έχει αντικατασταθεί με το κινητό.

-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Αυτό έχω εγώ και μάλιστα πολύ το καμαρώνω...
Είναι αυτόματο και αδιάβροχο στα 200 μέτρα...
Valder εντυπωσιακό το δικό σου. Πόσο έκανε (αν μπορώ να ρωτήσω).
suspiria
Διάσημο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

View attachment 1300

Τελικά ο μπαμπάς μου μού χάρισε ένα πανέμορφο κλασικό καλό ρολόι, πο δε βγάζω από πάνω μου και σημαίνει πολλά για μένα.......
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

ειχα ενα της swatch τελειο αλλα μου χαλασε περισυ(μετα απο 5 χρονια και πολυ αντεξε

suspiria
Διάσημο μέλος

Κι εγώ θέλω

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου αρέσει το ρολόι που έχει ποστάρει το Γίδι![]()
Κι εγώ θέλω![]()

Τί τρελο-σεξουλιαρο-καλλιτεχνικό πράγμα είναι αυτό;;; Κι εμένα μ'αρέσει. Θα μας πεις Γίδι που το ανακάλυψες;;
BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από τη χρονιά 1996 είναι, λεγόταν Romeo and Juliet...
Google it:
https://www.squiggly.de/swatch/p/product/i/2583/code/AGN162/name/Romeo%20&%20Juliet%20Strap
suspiria
Διάσημο μέλος

Ποιος απο τους δύο να πάρει το ρολόι που έδειξε το Γίδι;
Όπως φαίνεται απο τα μηνύματα εγώ το είδα πρωτηηηηηηηηηηηη

suspiria
Διάσημο μέλος

Tissot T-race
Για εμενα ειναι παρα πολυ σπανιο να αγορασω ρολοι με λουρακι(δερματινο 'η κι εγω δεν κξερω τι) και οχι μπρασελε...

Συνημμένα
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ορίστε το δικό μου ρολόι! Δια χειρός Phillipe Stark παρακαλώ παρακαλώ! Το πήρα τον περσινό Οκτώβρη στα γενέθλιά μου!![]()
![]()
Πόσο περίπου κοστίζει; Ξέρεις που μπορώ να το βρω στην Αθήνα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.