Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πολύ καλό!!!!!!!!!"Καινούριο" ρολόι made by suspiria![]()
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

true_love
Νεοφερμένο μέλος

Έχω μεγάλη τρέλλα και αλλάζω συχνά!!!

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

θελω να ειναι με μπρασελε οχι με λουρακι

για δωστε καμια ιδεα

io-io
Διάσημο μέλος

fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορείς να τα δεις εδώ
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Κι εγώ Folli Follie θα πρότεινα...
Μπορείς να τα δεις εδώ
μου αρεσαν τα φολι φολι φαιρυτειλ

σε τι τιμες κυμαινονται αυτα ξερετε;
αλλες μαρκες με μπρασελε;

εγω δεν θελω να δωσω πανω απο 150-200 ευρω για ρολοι...ειναι καλα τα λεφτα νομιζω...

io-io
Διάσημο μέλος

αλλες μαρκες με μπρασελε;![]()
Εχμ....
Εγω εχω ενα παρομοιο με αυτο. Γενικα μου αρεσουν τα Guess, αλλα και το Folli Follie. Δες το και πες μου αν σου αρεσει το στυλ, η θες κατι πιο μεγαλο, πιο εντυπωσιακο κλπ....
Και τα swatch εχουν αρκετα σχεδια με μπρασελε. Νομιζω οτι κυμαινονται απο 100 σε 200 (και παραπανω ισως καποια, αλλα οχι πολλα) ευρω, με ακριβοτερα τα Folli Follie.
Guest 990498
Επισκέπτης

Πρώτα από όλα ρίξε μία ματιά στα swatch.παιδια θελω να παρω ρολοι αλλα δεν ξερω τι μαρκα να κοιταξω
θελω να ειναι με μπρασελε οχι με λουρακι
για δωστε καμια ιδεα![]()

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Πρώτα από όλα ρίξε μία ματιά στα swatch.![]()
τα ειδα τα swatch με μπρασελε δεν με πολυτρελαναν μπορω να πω

ειχα ενα swatch με μπρασελε αλλα τα φτυσε το καημενο

θα το κοιταξω το θεμα οκ

σενκ γιου παντως

Guest 990498
Επισκέπτης

https://www.oroloi.gr/product_info.p...=2429&osCsid=b763af13c0a292d1d403158acf4a28f0
https://www.oroloi.gr/product_info.p...=2583&osCsid=b763af13c0a292d1d403158acf4a28f0
Δες τα λίγο.

io-io
Διάσημο μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

δεν μ αρεσαν αυτα μπορατι...τα ειδα στο σαιτ oroloi.gr

γιατι να σε βαλω στους αποκλεισμενους χρηστες καλε;

αχ πολυ μου αρεσαν αυτα...σε τι τιμες πανε ξερεις;
και μονο σε συγκεκριμενα καταστηματα μπορω να τα βρω; η οπου να ναι;

io-io
Διάσημο μέλος

δεν μ αρεσαν αυτα μπορατι...τα ειδα στο σαιτ oroloi.gr
γιατι να σε βαλω στους αποκλεισμενους χρηστες καλε;μια χαρα κοριτσι εισαι και σε παω κιολας
αχ πολυ μου αρεσαν αυτα...σε τι τιμες πανε ξερεις;
και μονο σε συγκεκριμενα καταστηματα μπορω να τα βρω; η οπου να ναι;![]()

Εγω το δικο μου το πηρα 150 ευρω νομιζω... και το ειχα παρει απο μαγαζι που ειχε διαφορες μαρκες, και ειχε και αυτη. Στο επισημο σαιτ δινει μονο ενα μαγαζι στην Αθηνα, αλλα σιγουρα θα τα βρεις σε μαγαζια με κοσμηματα και ρολογια.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Εγω το δικο μου το πηρα 150 ευρω νομιζω... και το ειχα παρει απο μαγαζι που ειχε διαφορες μαρκες, και ειχε και αυτη. Στο επισημο σαιτ δινει μονο ενα μαγαζι στην Αθηνα, αλλα σιγουρα θα τα βρεις σε μαγαζια με κοσμηματα και ρολογια.
ναι το ειδα οτι δινει ενα μαγαζι μονο στην αθηνα το σαιτ

θα το κοιταξω ιο ιο μου σ ευχαριστω κοριτσαρα μου

ωραια κομματια εχει παντως η μαρκα. δεν θελω απλα να ειναι ενα ρολοι με πιανεις;

μεχρι 200 ευρω δεν θα βρω κατι καλο;
Guest 990498
Επισκέπτης

δεν μ αρεσαν αυτα μπορατι...τα ειδα στο σαιτ oroloi.gr![]()

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

ελα παραπονιαρη...

απλα αυτα τα ειχα δει στο σαιτ εκει οπως και ολες τις αλλες μαρκες οχι μονο τα swatch.

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

https://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=2138&osCsid=b763af13c0a292d1d403158acf4a28f0
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.