Άμα θες να τους πας όλους σε απομόνωση, είναι ανήθικο να καίγονται τα ξερά και τα χλωρά μαζί. Δεν μπορείς να τους καταδικάζεις όλους .
Δεν μπορώ; Ποιός θα με σταματήσει, αν αυριο πρωι κυβερνήσω τη χώρα και το κάνω; Εσυ;
Άντε, εσυ και 10 φιλάνθρωποι. Το 99% των μη γύφτων κατοίκων, Ελλήνων και αλλοδαπών, θα μου στησει άγαλμα.
Κατα δεύτερον, γιατί πρέπει εγω να σκεφτώ τι είναι ανήθικο, όταν έρχεται η ώρα να τους απομονώσω (πρόσεχε, μιλάμε να τους πάρεις και να τους πας σε ένα νησάκι, ούτε φυλακή, ούτε κρεμάλα, ούτε τίποτα), και δεν σκέφτονται τα ίδια τα χλωρά, οι τάχα καλοί γύφτοι μες τις κοινότητες των γύφτων πόσο ανήθικο ειναι αυτό που κάνουν τα δικά τους τα ξερά (οι παράνομοι) στον δικό μου λαό, στους δικούς μου ανθρώπους;
Αν μια ομάδα, δεν αυτοθεραπεύεται, τα καλά μέλη να στηλιτευουν ή να διορθώνουν τα κακά, τότε η τιμωρία πέφτει πάνω σε όλη την ομάδα.
Είχαν χρόνια να διορθωθούν, κι απλά δεν το έπραξαν.
Μην ανησυχείς, ειμαι απλά ένας άνθρωπος στο ίντερνετ, λέγοντας πιθανότατα λανθασμένες απόψεις. Δεν έχω ούτε πιθανότατα θα έχω ποτέ τη δύναμη να εφαρμόσω τίποτα απο αυτά που σκέφτομαι.
Ούτε καν παροτρύνω να πανε σε νησί. Απλώς εκφράζω μια σκέψη, μια άποψη, δική μου, χωρίς σκοπό.
Οπότε μην ανησυχείς, περιορίζεται η ανηθικότητά μου σε αυτα τα γραπτά και μόνο.