Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

02-11-24

20:01
Εισαι εσυ που και καλα στη γερμανια ησουν σωστη εκπαιδευτικος και προσπαθουσες να ενταξεις τους μεταναστες...;;;;;;;;;;;;;;;;;;Και μετά με το τρένο στο Auschwitz, στους φούρνους![]()
Μια ντροπουλα θα ελεγα..πρεπει να την εχεις.Εκπαιδευτικος να μιλαει για αουσβιτς...ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.Αχ, δεν τους έχω ιδιαίτερη αγάπη τους ρομά. Για να σου πω ένα μυστικό, ούτε τους χωνεύω. Εμένα μ΄έβρισε μια ..... μια τσιγγάνα μεσα στο αστικό, με όλα τα κοσμητικά, επειδή ... δεν κατάλαβα. Να άκουγες ένα βρωμόστομα. Αλλά με ξέρεις και μένα τι ανάποδη είμαι. Στάθηκα απέναντί της και την κοιτούσα επίμονα στα μάτια. Αυτή λύσσαξε, τι, π@@τσους, τι κ@ρι@λίκι....
Πώς έβγαλες το συμπέρασμα, ότι τους υποστηρίζω.... ίσως κάπου να ειπα περί ισότητας, πιθανότατα. Όλοι καλοί είναι, αλλά μακρυά από μας
Τωρα καταννοω γιατι στο αλλο θεμα ελεγες οτι τον κωλοθεολογο που μοιραζε φυλαδια μισους για ομοφυλοφιλους δεν επρεπε να τον απολυσουν.
ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΘΕΝΚΣ.

Οσο μιλας εκτιθεσαι..θενκς
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.220 μηνύματα.

02-11-24

20:02
Δε νομίζω οτι αγριέψαμε όλοι και δεν σου ειπα αυτό.Όχι βρε, δε σας στερώ κανένα δικαίωμα. Γνώμες λέμε. Φυσικά δεν εννοώ τους φούρνους. Αλλά είδες, πού το κόλλησα; Στην απομόνωση στο νησί! Είναι λίγο ακραίο, δεν είναι; Έτσι ξεκίνησε και η δημιουργία γκέτο σε εβραίικους οικοσμούς. Μου έβγαλε κάποια κοινά, να μην τα πω;
Νομίζω σήμερα αγριέψαμε όλοι, όπως είπε σε μένα ο @Valder.

Κάποιοι άνθρωποι ζουν τις συνέπειες και έχουν, πως να το θέσω legitimate causes οπως λένε και στο χωριό μου. Βάσιμες αιτίες. Οι δράσεις μιας κοινωνικής μειοψηφίας φέρνουν αντιδράσεις από την πλειοψηφία.
Όταν αποκαλούμε κάποιον, έμμεσα ή άμεσα, Ναζί (αν και εγω το εκλαμβανω ως κοπλιμάν), είναι σαν να του λεμε τροπον τινά "Να δες, που το πας με τη σκέψη σου, ποια ειναι τα κινητρά σου, ποιός είσαι πίσω απο τις λέξεις σου, οπότε αν δεν θες να σε βλέπουν έτσι σταματα να λες αυτα που λες τα ακραια τα ναζιστικα τα ετσι, γιατι θα τρως την ταμπέλα του φασίστα" κλπ.
Δε θα επικαλεστώ τη Δημοκρατία, ούτε θα με πιάσει ο πόνος της φίμωσης και αχ με πολεμανε για την άποψή μου. Χέστηκα και για τη δημοκρατία και για το τι μου συμπληρώνουν. Τα περιμένω αυτά. Ευδοκιμώ σε κάτι τέτοια.
Δε θα παραπονεθώ που μου έφερες αντεπιχείρημα. Θα σου πω όμως οτι ξερω αυτη την διαλεκτική τακτική, ίσως και ψυχολογική προς τους αναγνωστες, συγκινησιακή.
Και δεν πιάνει σε μένα. Δεν εχω ενοχές. Δεν μπορώ να τις νιώσω. Ούτε θα παρασυρθω και θα αντιδράσω ακραία για να δωσω πατημα.
Είμαι μπάσταρδος, κάθαρμα, επειδή θέλω τον λαό μου ασφαλή;
Οκ ας είναι έτσι. Ειμαι κάθαρμα τότε. Τους θέλω απομονωμένους, αφοπλισμένους, σωφρωνισμένους, τιμωρημένους, όλους.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

02-11-24

20:10
Αν θελεις και τους παρανομους ΕΛΛΗΝΕΣ..σωφρωνισμενους,αφοπλισμενους,τιμωρημενους...ολα καλα.Αν ΟΧΙ...ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ.Είμαι μπάσταρδος, κάθαρμα, επειδή θέλω τον λαό μου ασφαλή;
Οκ ας είναι έτσι. Ειμαι κάθαρμα τότε. Τους θέλω απομονωμένους, αφοπλισμένους, σωφρωνισμένους, τιμωρημένους, όλους.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.220 μηνύματα.

02-11-24

20:13
Το εχω πει πιο πίσω σε άλλο ποστ.Αν θελεις και τους παρανομους ΕΛΛΗΝΕΣ..σωφρωνισμενους,αφοπλισμενους,τιμωρημενους...ολα καλα.Αν ΟΧΙ...ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ.
Όταν ακουω για ελληνάκια, σκατάκια οτιδήποτε -άκια με μαχαιρια που σφαζουν άλλα παιδια κλπ, π...τσα και ξύλο.
Δεν ειναι φυλετικό το θέμα, είμαι ισοτιστής, σε όλους θα έσπαγα το ιδιο την πλάτη ανεξαιρέτως.
Όχι θα κατσω να τους ξεβρωμίσω την κουλτούρα να περιμενω 200 χρονια να γινουν άνθρωποι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

02-11-24

20:49
Μαζι σου.Το εχω πει πιο πίσω σε άλλο ποστ.
Όταν ακουω για ελληνάκια, σκατάκια οτιδήποτε -άκια με μαχαιρια που σφαζουν άλλα παιδια κλπ, π...τσα και ξύλο.
Δεν ειναι φυλετικό το θέμα, είμαι ισοτιστής, σε όλους θα έσπαγα το ιδιο την πλάτη ανεξαιρέτως.
Όχι θα κατσω να τους ξεβρωμίσω την κουλτούρα να περιμενω 200 χρονια να γινουν άνθρωποι.

02-11-24

21:52
Άμα θες να τους πας όλους σε απομόνωση, είναι ανήθικο να καίγονται τα ξερά και τα χλωρά μαζί. Δεν μπορείς να τους καταδικάζεις όλους .Το εχω πει πιο πίσω σε άλλο ποστ.
Άν πάλι εννοείς μόνο όσους είναι στην παρανομία , ας πάνε φυλακή . Το θέμα είναι ότι μπαινοβγαίνουν στις φυλακές και το ίδιο εγκληματίες παραμένουν αλλά αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα, οχι μόνο για τους Ρομά.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.869 μηνύματα.

02-11-24

22:56

Πύργος: Συμπλοκή ΡΟΜΑ έξω από τα ΕΛΤΑ στην οδό Μανωλοπούλου - Ηλεία Live
Δύο ομάδες ΡΟΜΑ συνεπλάκησαν έξω από το υποκατάστημα - Δύο προσαγωγές από την Αστυνομία Στα χέρια ήρθαν δύο ομάδες ΡΟΜΑ το πρωί της Πέμπτης έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Μανωλοπούλου στον Πύργο. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν και άτομα που κρατούσαν καδρόνια προκειμένου να...

Valder
Τιμώμενο Μέλος

02-11-24

23:07
Δεν μπορώ; Ποιός θα με σταματήσει, αν αυριο πρωι κυβερνήσω τη χώρα και το κάνω; Εσυ;Άμα θες να τους πας όλους σε απομόνωση, είναι ανήθικο να καίγονται τα ξερά και τα χλωρά μαζί. Δεν μπορείς να τους καταδικάζεις όλους .
Άντε, εσυ και 10 φιλάνθρωποι. Το 99% των μη γύφτων κατοίκων, Ελλήνων και αλλοδαπών, θα μου στησει άγαλμα.
Κατα δεύτερον, γιατί πρέπει εγω να σκεφτώ τι είναι ανήθικο, όταν έρχεται η ώρα να τους απομονώσω (πρόσεχε, μιλάμε να τους πάρεις και να τους πας σε ένα νησάκι, ούτε φυλακή, ούτε κρεμάλα, ούτε τίποτα), και δεν σκέφτονται τα ίδια τα χλωρά, οι τάχα καλοί γύφτοι μες τις κοινότητες των γύφτων πόσο ανήθικο ειναι αυτό που κάνουν τα δικά τους τα ξερά (οι παράνομοι) στον δικό μου λαό, στους δικούς μου ανθρώπους;
Αν μια ομάδα, δεν αυτοθεραπεύεται, τα καλά μέλη να στηλιτευουν ή να διορθώνουν τα κακά, τότε η τιμωρία πέφτει πάνω σε όλη την ομάδα.
Είχαν χρόνια να διορθωθούν, κι απλά δεν το έπραξαν.
Μην ανησυχείς, ειμαι απλά ένας άνθρωπος στο ίντερνετ, λέγοντας πιθανότατα λανθασμένες απόψεις. Δεν έχω ούτε πιθανότατα θα έχω ποτέ τη δύναμη να εφαρμόσω τίποτα απο αυτά που σκέφτομαι.
Ούτε καν παροτρύνω να πανε σε νησί. Απλώς εκφράζω μια σκέψη, μια άποψη, δική μου, χωρίς σκοπό.
Οπότε μην ανησυχείς, περιορίζεται η ανηθικότητά μου σε αυτα τα γραπτά και μόνο.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

03-11-24

10:05
Με στήσατε στον τοίχο βρε!Εισαι εσυ που και καλα στη γερμανια ησουν σωστη εκπαιδευτικος και προσπαθουσες να ενταξεις τους μεταναστες...;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μια ντροπουλα θα ελεγα..πρεπει να την εχεις.Εκπαιδευτικος να μιλαει για αουσβιτς...ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.
Τωρα καταννοω γιατι στο αλλο θεμα ελεγες οτι τον κωλοθεολογο που μοιραζε φυλαδια μισους για ομοφυλοφιλους δεν επρεπε να τον απολυσουν.
ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΘΕΝΚΣ.
Οσο μιλας εκτιθεσαι..θενκς
Κοίτα, όσο και κάποιοι να θεωρούν πως μας εκθέτουν οι απόψεις μας, οι οποίες μεταβάλλονται διαρκώς, καθένας οφείλει να μιλά, ακόμα και με κίνδυνο να .....εκτίθεται. Το πόσο θεωρεί πως <<εκτίθεται>> είναι προσωπικό θέμα. Δεν ξέρω, σε τι συμπέρασμα έχεις καταλήξει, αλλά δεν πειράζει. Στο ίντερνετ μιλά καθένας ελεύθερα.
Δεν ήμουν ποτέ σωστή στη δουλειά μου. Ήμουν πάντα λάθος! Βάλε το κι αυτό σαν input στο τελικό σου συμπέρασμα.
Τέλος πάντων, αφού τα εξήγησες όλα, μπράβο!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
πολύ σωστό! Ναι, έτσι είναι. Πιάνεις ένα κομμάτι, που αγγίζει το συναίσθημα και το κάνεις θέμα! Μ΄ έπιασες! Αλήθεια το λέω.Θα σου πω όμως οτι ξερω αυτη την διαλεκτική τακτική, ίσως και ψυχολογική προς τους αναγνωστες, συγκινησιακή.
Απ την άλλη, αυτό έχει και λίγο ενδιαφέρον. Βέβαια, όπως λες, όχι να φτάσουμε να υπονοούμε κάποιον ναζιστή. Ε, και η συγκίνησιακή τακτική έχει και όρια!
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.589 μηνύματα.

03-11-24

10:09

Αγρίνιο: Οικογένεια έχασε 20χρονο γιο σε τροχαίο - Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη κόρη
Συνελήφθη 37χρονος Ρομά, οδηγός του αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο τροχαίο - Διέσχισε κάθετα την εθνική οδό, στην οποία κινούνταν η μοτοσικλέτα με τα δύο αδέρφια
... φρίκη

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

03-11-24

10:34
Αυτο τωρα το εβαλες εδω ως τι; Λες και οι ελληναρες δεν τα κανουν αυτα; Ουτε για πλακα.![]()
Αγρίνιο: Οικογένεια έχασε 20χρονο γιο σε τροχαίο - Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη κόρη
Συνελήφθη 37χρονος Ρομά, οδηγός του αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο τροχαίο - Διέσχισε κάθετα την εθνική οδό, στην οποία κινούνταν η μοτοσικλέτα με τα δύο αδέρφιαwww.protothema.gr
... φρίκη![]()
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.589 μηνύματα.

03-11-24

10:49
Αυτο τωρα το εβαλες εδω ως τι; Λες και οι ελληναρες δεν τα κανουν αυτα; Ουτε για πλακα.
Απλά είναι μια ακόμη περίπτωση οδηγού Ρομά.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

03-11-24

10:54
Είναι μια περίπτωση ενός ακόμα απρόσεκτου οδηγού.
Δεν έχει θέση εδώ...
Δεν έχει θέση εδώ...
nPb
Επιφανές μέλος

03-11-24

11:18
Nαι αλλά είναι όλα το προαπαιτούμενα που θα υπάρχουν: απουσία άδειας κυκλοφορίας, ενδεχομένα μεθυσμένος ή χαπακωμένος κτλ. Δεν νομίζω να ήταν Ρομά κάτοχος διδακτορικού που απλά πήγαινε στο σπίτι του. Πάντα όταν οδηγάω και βλέπω Ρομά αφήνω μεγάλη απόσταση γιατί απλά ξέρω ότι ο τρόπος οδήγησης που έχουν είναι παράξενος. Εδώ τα περισσότερα αυτοκίνητα των Ρομα είναι από συγκολλήσεις διαφορετικών αυτοκινήτων, με σκισμένα λάστιχα. Αμφιβάλλω αν πιάνουν και τα φρένα του οχήματος σε ενδεχόμενο απότομο φρενάρισμα. Είναι απλά κινούμενος θάνατος για όποιον ακολουθεί ή προπορεύεται ή ακόμη διασταυρώνεται υπό στροφή επειδή δεν πληρούνται οι σαφείς κανόνες οδικής ασφάλειας.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

03-11-24

11:25
Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο.Nαι αλλά είναι όλα το προαπαιτούμενα που θα υπάρχουν: απουσία άδειας κυκλοφορίας, ενδεχομένα μεθυσμένος ή χαπακωμένος κτλ. Δεν νομίζω να ήταν Ρομά κάτοχος διδακτορικού που απλά πήγαινε στο σπίτι του. Πάντα όταν οδηγάω και βλέπω Ρομά αφήνω μεγάλη απόσταση γιατί απλά ξέρω ότι ο τρόπος οδήγησης που έχουν είναι παράξενος. Εδώ τα περισσότερα αυτοκίνητα των Ρομα είναι από συγκολλήσεις διαφορετικών αυτοκινήτων, με σκισμένα λάστιχα. Αμφιβάλλω αν πιάνουν και τα φρένα του οχήματος σε ενδεχόμενο απότομο φρενάρισμα. Είναι απλά κινούμενος θάνατος για όποιον ακολουθεί ή προπορεύεται ή ακόμη διασταυρώνεται υπό στροφή επειδή δεν πληρούνται οι σαφείς κανόνες οδικής ασφάλειας.
Μα θεωρώ ότι δεν τα κάνουν μόνο αυτοί. Και στα χωριά συμβαίνουν αυτά. Και δεν είναι πάντα ρομά στο τιμόνι...
nPb
Επιφανές μέλος

03-11-24

11:37
Κάτι πρέπει να γίνει με την οδήγηση. Να γίνουν πολύ αυστηρές οι εξετάσεις αλλά και οι ποινές σε όσους οδηγούν χωρίς δίπλωμα. Δεν αντέχεται τέτοιος θάνατος. Και δεν το λέω επειδή είναι Ρομά μόνο, αλλά γενικά χάνεται κόσμος από μια απροσεξία. Ούτε πόλεμο να είχαμε.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.225 μηνύματα.

03-11-24

12:17
Άλλος ένας Ρομά αποκληρώνει οικογένεια.
Έχω βαρεθεί τα κωλοπλυντήρια του iSchool όμως.
www.dikastiko.gr

Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός 21χρονος σε τροχαίο – Εγκεφαλικά νεκρή η αδερφή του
Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 37χρονος οδηγός που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο................
Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο του Αγρινίου καθώς οι γονείς ενημερώθηκαν αρχικά ότι ήταν νεκρός ο 21χρονος γιος τους και στη συνέχεια ότι η 17χρονη κόρη τους είναι εγκεφαλικά νεκρή.
[...]
ο 37χρονος οδηγός του οποίου φέρεται να ευθύνεται για την πρόκληση του δυστυχήματος και είναι Ρομά.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.869 μηνύματα.

03-11-24

12:25
Άλλος ένας Ρομά αποκληρώνει οικογένεια.
![]()
Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός 21χρονος σε τροχαίο – Εγκεφαλικά νεκρή η αδερφή του
Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 37χρονος οδηγός που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο................www.dikastiko.gr
Τίποτα δεν θα πουν ως συνήθως, όπως έκαναν τους Κινέζους με την δολοφονία του 3χρονου παιδιού προχθές.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

03-11-24

12:26
Συστημικος ρατσισμος αρα εχουμ το δικαιωμα στον παιδοβιασμο και στη παιδοκτονιαΆλλος ένας Ρομά αποκληρώνει οικογένεια.
![]()
Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 37χρονος οδηγός που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο................www.dikastiko.gr
hirasawayui
Νεοφερμένο μέλος
Ο hirasawayui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 69 μηνύματα.

03-11-24

15:04
Τραγικό γεγονός. Ασχέτως του ποιος έφταιγε, υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα και παρανομίες με το πως παίρνουν τα διπλώματά τους οι Ρομά (και όχι μόνο. Και ντόπιοι και μετανάστες, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό). Δεν μιλάμε απλώς για "λάδωμα" στο τεστ οδήγησης, που είναι κοινή πρακτική πολλών εξεταστών σε συνεργασία με σχολές οδηγών, αλλά και για τα θεωρητικά τεστ ερωτήσεων. Έχω μαρτυρία γνωστού μου ρομά (παλιού συναδέλφου σε μια δουλειά), που ευθέως και χωρίς ντροπή είπε πως το δίπλωμα του ήρθε με τον ταχυδρόμο στο σπίτι. Χωρίς ΚΑΜΙΑ απολύτως εξέταση.
Για το κομμάτι της οδήγησης είναι γνωστά αυτά. Για τις εξετάσεις με τις ερωτήσεις, όμως, δεν πίστευα ότι μπορούν να στο δώσουν έτσι. Όχι απλά να γράψεις και να αποτύχεις, αλλά χωρίς να είσαι καν εκεί.
Για το κομμάτι της οδήγησης είναι γνωστά αυτά. Για τις εξετάσεις με τις ερωτήσεις, όμως, δεν πίστευα ότι μπορούν να στο δώσουν έτσι. Όχι απλά να γράψεις και να αποτύχεις, αλλά χωρίς να είσαι καν εκεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- johnsala
- ck_chrysiis
- AggelikiGr
- American Economist
- fmarulezkd
- Paragontas7000
- taketrance
- charmander
- giannhs2001
- Joji
- Kate1914
- Scandal
- chester20080
- Memetchi
- A350
- GeorgePap2003
- Δροσουλίτης
- Dr. Gl. Luminous
- tsiobieman
- Vasiliis
- back2967
- anni.sfk
- synthnightingale
- ChristosM89
- giorgos5002
- plot
- J.Cameron
- touvlo
- Arxiepiskopos_Roma
- Maximum
- Libertus
- Jack of Spades
- Reader
- Andante
- Hased Babis
- Lights
- Sosstoss
- Αντικειμενικός
- Fernando_A
- hirasawayui
- bibliofagos
- Debugging_Demon
- kost28
- Hecticism
- Jim175
- rafaela11
- millennial
- Εριφύλη
- ghоul
- Helen06
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- fourkaki
- phleidhs
- camil
- Alessandra Eliza
- Μήτσος10
- physicscrazy
- Antonia Alexandra
- grtt
- eukleidhs1821
- kalhkardia
- jj!
- Anastasia_01
- Esperos1
- Ilma
- ΘανάσοςG4
- User2350
- Dreamer_SW
- Meow
- Appolon
- harry akritas
- korlef
- Αναστασία197
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.