Ρομά και η θέση τους στην ελληνική κοινωνία

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.805 μηνύματα.
Μονο μην τους παει στα γραφεια όπως εκανε με τους πανεπιστημιακούς εφόσον τους προσέλαβε και μετα δεν ηξερε τι να τους κανει ,εφόσον θεωρούνται οι γυφτοι αστυνομικοι ..:bleh:

Α ρε Χρυσοχοιδη ποσο θα ξεφτιλίσεις ακομα το υποργειο ...

Ειμαι περίεργη να δω αν οι γυφτοι αστυνομικοί συλλάβουν τους ιδιους τους αστυνομικούς που καλύπτουν τους γυφτους ....

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.423 μηνύματα.
Μολις τωρα ετοιμαζομουν να το βαλω και εγω.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ;

Μα πόσο άρρωστοι είναι για να κάνουν κάτι τέτοιο;; Θα πληρώνουμε εμείς με τους φόρους μας ώστε να τα καταστρέφουν οι νεατερνταλ;; Τα ίδια κάνουν και με τις γραμμές των τρένων και με διάφορες άλλες υποδομές.

ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.​

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.423 μηνύματα.

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.619 μηνύματα.
Καμία θέση στην Ελληνική και στην Ευρωπαϊκή κοινωνία.

Μιας και αφορά την περιοχή που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια..μιλάμε για πολύ μεγάλη ξεφτίλα. Καταρχήν μπράβο που το συγκεκριμένο νοσοκομείο είχε διαθέσιμο ασθενοφορο. Δεν μας εχει συνηθίσει σε τέτοιες πολυτέλειες.
Στα του θέματος τωρα..κοντά στον καταυλισμό τους δεν τολμάς να περασεις με αυτοκίνητο. Τρυπάνε λαστιχα, βγάζουν μαχαίρια και σε κλέβουν. Οποιος είναι απο την περιοχή, αναφέρομαι στον παράδρομο που οδηγεί στο Lidl. Το οτι μπαίνουν σε σπιτια συνέχεια; Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.
Α κι οταν αναφερομαι στον καταυλισμό, δεν εννοω 2-3 χαμόσπιτα, ετσι; Μιλαμε για μεγάλη έκταση χαμοσπιτων, έχουμε μεγάλο πληθυσμό.

American Economist

Επιφανές μέλος

Μιας και αφορά την περιοχή που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια..μιλάμε για πολύ μεγάλη ξεφτίλα. Καταρχήν μπράβο που το συγκεκριμένο νοσοκομείο είχε διαθέσιμο ασθενοφορο. Δεν μας εχει συνηθίσει σε τέτοιες πολυτέλειες.
Στα του θέματος τωρα..κοντά στον καταυλισμό τους δεν τολμάς να περασεις με αυτοκίνητο. Τρυπάνε λαστιχα, βγάζουν μαχαίρια και σε κλέβουν. Οποιος είναι απο την περιοχή, αναφέρομαι στον παράδρομο που οδηγεί στο Lidl. Το οτι μπαίνουν σε σπιτια συνέχεια; Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.
Α κι οταν αναφερομαι στον καταυλισμό, δεν εννοω 2-3 χαμόσπιτα, ετσι; Μιλαμε για μεγάλη έκταση χαμοσπιτων, έχουμε μεγάλο πληθυσμό.

Είναι τραγική η κατάσταση φίλε όντως, και κανείς δεν κάνει τίποτα ώστε να τους μαζέψει. Θυμάμαι όταν πήγαινα στο μεταπτυχιακό μου στο ΟΠΑ, όπου έμπαιναν μέσα στο λεωφορείο για να πάνε στα δικαστήρια και έκαναν σοβαρές φασαρίες τόσο μέσα στο λεωφορείο όσο και στα δικαστήρια. Προσωπικά όταν έβλεπα να μπαίνουν μέσα στο λεωφορείο κατέβαινα ώστε να πάρω το επόμενο. Δεν τους θέλω καθόλου καθώς είναι επικίνδυνοι.​

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.932 μηνύματα.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.805 μηνύματα.
Αναρωτιεμαι ποια ειναι η ειδηση ...

Το γεγονος οτι ειναι αξιωματικος μαλλον,εφοσον αυτοι μονίμως ξεπουλούν τα παιδιά τους ...εδω τους επιτρέπουν να παντρεύουν ανήλικα ...

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.304 μηνύματα.
Η εικόνα στη Θήβα είναι όντως τρομακτική , μιας και εχει τύχει να περάσω οδικός κάποιες φορές δίπλα απο τον οικισμό στο πυρί . Έχω διασχίσει άλλους 2 οικισμούς ρομά και μάλιστα μεγαλύτερους , αλλά δεν ήταν σε τέτοια κατάσταση . Η παρουσία δε του φράχτη αλλά και οι λόγοι που τον έφτιαξαν ( πέρα απο τα λάστιχα που είπες , παρατούσαν μωρά στο δρόμο για να κατέβουν οι περαστικοί ) δίνουν την αίσθηση ότι περνάς απο μία πίστα cod zombies :popeanim:
Από google earth :

1762712003173.png

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.619 μηνύματα.
Η εικόνα στη Θήβα είναι όντως τρομακτική , μιας και εχει τύχει να περάσω οδικός κάποιες φορές δίπλα απο τον οικισμό στο πυρί . Έχω διασχίσει άλλους 2 οικισμούς ρομά και μάλιστα μεγαλύτερους , αλλά δεν ήταν σε τέτοια κατάσταση . Η παρουσία δε του φράχτη αλλά και οι λόγοι που τον έφτιαξαν ( πέρα απο τα λάστιχα που είπες , παρατούσαν μωρά στο δρόμο για να κατέβουν οι περαστικοί ) δίνουν την αίσθηση ότι περνάς απο μία πίστα cod zombies :popeanim:
Από google earth :

View attachment 154473
Μου ξυπνάς μνήμες με την φωτογραφία. :P Κι όντως απλησίαστο το Πυρί. Περα από αυτά που λες, εκαναν και το άλλο: επεφταν πάνω στο αυτοκίνητο σου επίτηδες για να σε απειλήσουν ότι τους χτύπησες κ.τ.λ αλλά θα το "ξεχάσουν" άμα τους δώσει λεφτά. Τι φάρα Χριστε μου..

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.304 μηνύματα.
Μου ξυπνάς μνήμες με την φωτογραφία. :P Κι όντως απλησίαστο το Πυρί. Περα από αυτά που λες, εκαναν και το άλλο: επεφταν πάνω στο αυτοκίνητο σου επίτηδες για να σε απειλήσουν ότι τους χτύπησες κ.τ.λ αλλά θα το "ξεχάσουν" άμα τους δώσει λεφτά. Τι φάρα Χριστε μου..
όταν είχα δει τον φράχτη είχα ανατριχιάσει , δεν είχα ξαναδεί μεσα σε πόλη κάτι τέτοιο . Αλήθεια ,μιας και δεν είμαι πολυταξιδεμένος , είναι σύνηθες να χτίζεται σε οικισμούς φράχτης ή το πυρί αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση ;

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.051 μηνύματα.
Οι Ρομά είναι καλοί άνθρωποι. Μας αγαπάνε. Εσείς δεν τους αγαπάτε. Δεν ζείτε και εσείς σαν αυτούς για να σας αγαπήσουν. :P

@American Economist

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.180 μηνύματα.
Αντι να επιτρέψουν την οπλοκατοχή και τα σπίτια-κάστρα, σε όλη την επικράτεια, με δικαίωμα νόμιμης αυτοάμυνας χωρίς ποινική ευθύνη, έχουν αφήσει τους γύφτους να κάνουν ότι θέλουν, και τα αληταριά τους κρητικούς να έχουν ολοκληρα οπλοστάσια στο μπαφόνησο.

Νόμιμη οπλοκατοχή σε όλους, άμεσα.

Οι παράνομοι ούτως ή άλλως και έχουν όπλα και ξέρουν και πως να τα βρουν. Οι νόμιμοι την πληρώνουν. Ο νόμος δεν φτιάχνεται για τους εγκληματίες, αλλά για να κρατάει τους φιλήσυχους στο μαντρί απο το να μην πάρουν το νομο στα χέρια τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια