adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.805 μηνύματα.
05-11-25
14:44
Μονο μην τους παει στα γραφεια όπως εκανε με τους πανεπιστημιακούς εφόσον τους προσέλαβε και μετα δεν ηξερε τι να τους κανει ,εφόσον θεωρούνται οι γυφτοι αστυνομικοι ..
Α ρε Χρυσοχοιδη ποσο θα ξεφτιλίσεις ακομα το υποργειο ...
Ειμαι περίεργη να δω αν οι γυφτοι αστυνομικοί συλλάβουν τους ιδιους τους αστυνομικούς που καλύπτουν τους γυφτους ....

Α ρε Χρυσοχοιδη ποσο θα ξεφτιλίσεις ακομα το υποργειο ...
Ειμαι περίεργη να δω αν οι γυφτοι αστυνομικοί συλλάβουν τους ιδιους τους αστυνομικούς που καλύπτουν τους γυφτους ....
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.421 μηνύματα.
05-11-25
14:55
Μολις τωρα ετοιμαζομουν να το βαλω και εγω.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ;
Μα πόσο άρρωστοι είναι για να κάνουν κάτι τέτοιο;; Θα πληρώνουμε εμείς με τους φόρους μας ώστε να τα καταστρέφουν οι νεατερνταλ;; Τα ίδια κάνουν και με τις γραμμές των τρένων και με διάφορες άλλες υποδομές.
ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.421 μηνύματα.
05-11-25
16:12
New one!!
www.skai.gr
Μενίδι: Έκλεψαν τις βρύσες από δημοτικό σχολείο
Συνολικά 6 βρύσες «έκαναν φτερά» από τον προαύλιο χώρο του σχολείου, ενώ είχαν τοποθετηθεί λίγες μέρες νωρίτερα - Έκπληκτοι έμειναν γονείς και μαθητές
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.615 μηνύματα.
05-11-25
17:09
Μιας και αφορά την περιοχή που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια..μιλάμε για πολύ μεγάλη ξεφτίλα. Καταρχήν μπράβο που το συγκεκριμένο νοσοκομείο είχε διαθέσιμο ασθενοφορο. Δεν μας εχει συνηθίσει σε τέτοιες πολυτέλειες.Καμία θέση στην Ελληνική και στην Ευρωπαϊκή κοινωνία.
![]()
Θήβα: Ρομά κάλεσαν για πλάκα ασθενοφόρο και στη συνέχεια το έσπασαν πετώντας πέτρες - Φωτογραφίες
Οι κάτοικοι του καταυλισμού τηλεφώνησαν ζητώντας ασθενοφόρο για μεταφορά ασθενούς, κάνοντας μάλιστα λόγο για επείγον περιστατικόwww.newsbomb.gr
![]()
Θήβα: Ρομά κάλεσαν για πλάκα ασθενοφόρο και του επιτέθηκαν με πέτρες
Κινδύνευσαν διασώστες και πλήρωμα του ασθενοφόρου.www.thetoc.gr
Στα του θέματος τωρα..κοντά στον καταυλισμό τους δεν τολμάς να περασεις με αυτοκίνητο. Τρυπάνε λαστιχα, βγάζουν μαχαίρια και σε κλέβουν. Οποιος είναι απο την περιοχή, αναφέρομαι στον παράδρομο που οδηγεί στο Lidl. Το οτι μπαίνουν σε σπιτια συνέχεια; Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.
Α κι οταν αναφερομαι στον καταυλισμό, δεν εννοω 2-3 χαμόσπιτα, ετσι; Μιλαμε για μεγάλη έκταση χαμοσπιτων, έχουμε μεγάλο πληθυσμό.
American Economist
Επιφανές μέλος
05-11-25
18:04
Μιας και αφορά την περιοχή που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια..μιλάμε για πολύ μεγάλη ξεφτίλα. Καταρχήν μπράβο που το συγκεκριμένο νοσοκομείο είχε διαθέσιμο ασθενοφορο. Δεν μας εχει συνηθίσει σε τέτοιες πολυτέλειες.
Στα του θέματος τωρα..κοντά στον καταυλισμό τους δεν τολμάς να περασεις με αυτοκίνητο. Τρυπάνε λαστιχα, βγάζουν μαχαίρια και σε κλέβουν. Οποιος είναι απο την περιοχή, αναφέρομαι στον παράδρομο που οδηγεί στο Lidl. Το οτι μπαίνουν σε σπιτια συνέχεια; Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.
Α κι οταν αναφερομαι στον καταυλισμό, δεν εννοω 2-3 χαμόσπιτα, ετσι; Μιλαμε για μεγάλη έκταση χαμοσπιτων, έχουμε μεγάλο πληθυσμό.
Είναι τραγική η κατάσταση φίλε όντως, και κανείς δεν κάνει τίποτα ώστε να τους μαζέψει. Θυμάμαι όταν πήγαινα στο μεταπτυχιακό μου στο ΟΠΑ, όπου έμπαιναν μέσα στο λεωφορείο για να πάνε στα δικαστήρια και έκαναν σοβαρές φασαρίες τόσο μέσα στο λεωφορείο όσο και στα δικαστήρια. Προσωπικά όταν έβλεπα να μπαίνουν μέσα στο λεωφορείο κατέβαινα ώστε να πάρω το επόμενο. Δεν τους θέλω καθόλου καθώς είναι επικίνδυνοι.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.932 μηνύματα.
09-11-25
13:46
Σοκ στον Βόλο: Χειροπέδες σε αξιωματικό του λιμενικού – Ερευνα για ερωτικές πράξεις με παιδιά (Ρομά) έναντι χρημάτων
Σε σύλληψη ενός αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος στον Βόλο οδήγησαν πριν από λίγο εντατικές και υπό μυστικότητα έρευνες του σώματος των «Αδιάφθορων» της Ελληνι
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.805 μηνύματα.
Αναρωτιεμαι ποια ειναι η ειδηση ...
Το γεγονος οτι ειναι αξιωματικος μαλλον,εφοσον αυτοι μονίμως ξεπουλούν τα παιδιά τους ...εδω τους επιτρέπουν να παντρεύουν ανήλικα ...
Το γεγονος οτι ειναι αξιωματικος μαλλον,εφοσον αυτοι μονίμως ξεπουλούν τα παιδιά τους ...εδω τους επιτρέπουν να παντρεύουν ανήλικα ...
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.304 μηνύματα.
Η εικόνα στη Θήβα είναι όντως τρομακτική , μιας και εχει τύχει να περάσω οδικός κάποιες φορές δίπλα απο τον οικισμό στο πυρί . Έχω διασχίσει άλλους 2 οικισμούς ρομά και μάλιστα μεγαλύτερους , αλλά δεν ήταν σε τέτοια κατάσταση . Η παρουσία δε του φράχτη αλλά και οι λόγοι που τον έφτιαξαν ( πέρα απο τα λάστιχα που είπες , παρατούσαν μωρά στο δρόμο για να κατέβουν οι περαστικοί ) δίνουν την αίσθηση ότι περνάς απο μία πίστα cod zombiesΜιας και αφορά την περιοχή που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια..μιλάμε για πολύ μεγάλη ξεφτίλα. Καταρχήν μπράβο που το συγκεκριμένο νοσοκομείο είχε διαθέσιμο ασθενοφορο. Δεν μας εχει συνηθίσει σε τέτοιες πολυτέλειες.

Από google earth :
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.615 μηνύματα.
Μου ξυπνάς μνήμες με την φωτογραφία.Η εικόνα στη Θήβα είναι όντως τρομακτική , μιας και εχει τύχει να περάσω οδικός κάποιες φορές δίπλα απο τον οικισμό στο πυρί . Έχω διασχίσει άλλους 2 οικισμούς ρομά και μάλιστα μεγαλύτερους , αλλά δεν ήταν σε τέτοια κατάσταση . Η παρουσία δε του φράχτη αλλά και οι λόγοι που τον έφτιαξαν ( πέρα απο τα λάστιχα που είπες , παρατούσαν μωρά στο δρόμο για να κατέβουν οι περαστικοί ) δίνουν την αίσθηση ότι περνάς απο μία πίστα cod zombies
Από google earth :
View attachment 154473
Κι όντως απλησίαστο το Πυρί. Περα από αυτά που λες, εκαναν και το άλλο: επεφταν πάνω στο αυτοκίνητο σου επίτηδες για να σε απειλήσουν ότι τους χτύπησες κ.τ.λ αλλά θα το "ξεχάσουν" άμα τους δώσει λεφτά. Τι φάρα Χριστε μου..Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.304 μηνύματα.
όταν είχα δει τον φράχτη είχα ανατριχιάσει , δεν είχα ξαναδεί μεσα σε πόλη κάτι τέτοιο . Αλήθεια ,μιας και δεν είμαι πολυταξιδεμένος , είναι σύνηθες να χτίζεται σε οικισμούς φράχτης ή το πυρί αποτελεί ιδιάζουσα περίπτωση ;Μου ξυπνάς μνήμες με την φωτογραφία.Κι όντως απλησίαστο το Πυρί. Περα από αυτά που λες, εκαναν και το άλλο: επεφταν πάνω στο αυτοκίνητο σου επίτηδες για να σε απειλήσουν ότι τους χτύπησες κ.τ.λ αλλά θα το "ξεχάσουν" άμα τους δώσει λεφτά. Τι φάρα Χριστε μου..
American Economist
Επιφανές μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.050 μηνύματα.
Οι Ρομά είναι καλοί άνθρωποι. Μας αγαπάνε. Εσείς δεν τους αγαπάτε. Δεν ζείτε και εσείς σαν αυτούς για να σας αγαπήσουν.
@American Economist
@American Economist
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.175 μηνύματα.
Αντι να επιτρέψουν την οπλοκατοχή και τα σπίτια-κάστρα, σε όλη την επικράτεια, με δικαίωμα νόμιμης αυτοάμυνας χωρίς ποινική ευθύνη, έχουν αφήσει τους γύφτους να κάνουν ότι θέλουν, και τα αληταριά τους κρητικούς να έχουν ολοκληρα οπλοστάσια στο μπαφόνησο.
Νόμιμη οπλοκατοχή σε όλους, άμεσα.
Οι παράνομοι ούτως ή άλλως και έχουν όπλα και ξέρουν και πως να τα βρουν. Οι νόμιμοι την πληρώνουν. Ο νόμος δεν φτιάχνεται για τους εγκληματίες, αλλά για να κρατάει τους φιλήσυχους στο μαντρί απο το να μην πάρουν το νομο στα χέρια τους.
Νόμιμη οπλοκατοχή σε όλους, άμεσα.
Οι παράνομοι ούτως ή άλλως και έχουν όπλα και ξέρουν και πως να τα βρουν. Οι νόμιμοι την πληρώνουν. Ο νόμος δεν φτιάχνεται για τους εγκληματίες, αλλά για να κρατάει τους φιλήσυχους στο μαντρί απο το να μην πάρουν το νομο στα χέρια τους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- charmander
- American Economist
- Scandal
- Libertus
- louminis
- chester20080
- johnsala
- Highlander
- Kate1914
- ghоul
- Memetchi
- touvlo
- Sosstoss
- taketrance
- giannhs2001
- giorgos5002
- camil
- AggelikiGr
- Wonderkid
- Dr. Gl. Luminous
- fockos
- fourkaki
- Lathy
- Entropy24
- Dr.Katalyst
- many of Filip
- eleniS.
- Stelios1231
- back2967
- bibliofagos
- Giannismsn
- abyssiniancat
- aris65
- Joji
- fmarulezkd
- Ilma
- Varus
- vas 78
- tsiobieman
- Hased Babis
- Debugging_Demon
- A350
- globglogabgalab
- Maria_Xagorari
- Fernando_A
- Mariela.gk
- GeorgePap2003
- ck_chrysiis
- Δροσουλίτης
- anni.sfk
- synthnightingale
- ChristosM89
- plot
- J.Cameron
- Arxiepiskopos_Roma
- Maximum
- Jack of Spades
- Andante
- Lights
- Αντικειμενικός
- hirasawayui
- kost28
- Hecticism
- Jim175
- rafaela11
- millennial
- Εριφύλη
- Helen06
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- phleidhs
- Alessandra Eliza
- Μήτσος10
- physicscrazy
- Antonia Alexandra
- grtt
- eukleidhs1821
- kalhkardia
- jj!
- Anastasia_01
- Esperos1
- ΘανάσοςG4
- User2350
- Dreamer_SW
- Meow
- Appolon
- harry akritas
- korlef
- Αναστασία197
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool