Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 07:54 Η Kakerlak έγραψε: #61 18-05-07 07:54 θελω να κανω μια ωραια εκπληξη στο μωρο μου οπου ερχετε πτωμα απο την δουλεια στης 1 το βραδυ οπου εγω συνηθος κοιμαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 07:56 Η viki_thess: #62 18-05-07 07:56 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Αεροπορικά εισιτήρια για ένα Σαβ/κο στο Παρίσι Ποιος μπορεί να το "μεταφέρει" στον σύντροφό μου και να μου κάνει έκπληξη!!!????? Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: θελω να κανω μια ωραια εκπληξη στο μωρο μου οπου ερχετε πτωμα απο την δουλεια στης 1 το βραδυ οπου εγω συνηθος κοιμαμε... Click για ανάπτυξη... εκεινη την ωρα κοπελα μου που ειναι και πτωμα δεν νομιζω να το εκτιμησει και ιδιαιτερα αν του κανεις εκπληξη... ισως μια αλλη ωρα που θα το ευχαριστηθει κιολας; τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2011 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 08:07 Η Kakerlak έγραψε: #63 18-05-07 08:07 μα ετσι που δουλευουμε μονο τοτε τον βλεπω κ αυτος συνηθος θελει να κατσουμε να μιλησουμε κ εγω θελω να κοιμηθω.... κ οπωτε ερχετε οχι δεν καθομαι εστο κ λιγο αλλα κοιμαμε ηδη μια ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 08:19 Η viki_thess: #64 18-05-07 08:19 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: μα ετσι που δουλευουμε μονο τοτε τον βλεπω κ αυτος συνηθος θελει να κατσουμε να μιλησουμε κ εγω θελω να κοιμηθω.... κ οπωτε ερχετε οχι δεν καθομαι εστο κ λιγο αλλα κοιμαμε ηδη μια ωρα Click για ανάπτυξη... πωπωωωωω.... μετα εγω παραπονιεμαι και λεω οτι δεν τον βλεπω οταν δουλευει απογευμα. καλα καθε μερα ετσι δουλευει; ουτε το σκ δεν ειναι πιο λασκα τα πραγματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos thanos Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:04 Ο Nikos thanos: #65 18-05-07 09:04 καλημερα!εγω απλα της υπα οτι ειμαι κουρασμενος δεν προκειται με τιποτα να περασω απο την δουλεια να την παρω να παμε εξω, και μετα τσουπ... ειμουνα εκεινωρις νωρις να την περιμενω,με την κλασικη ατακα που λιωνε¨: ειμαι κουρασμενος αλλα οταν βλεπω τα ματια σου ξεκουραζομαι! ενωειτα οτι ειμαι δημοσιος υπαλληλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #66 18-05-07 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: θελω να κανω μια ωραια εκπληξη στο μωρο μου οπου ερχετε πτωμα απο την δουλεια στης 1 το βραδυ οπου εγω συνηθος κοιμαμε... Click για ανάπτυξη... η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:10 Η viki_thess: #67 18-05-07 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Click για ανάπτυξη... και μετα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:11 Η Κακή Επιρροή: #68 18-05-07 09:11 μετά ας πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:12 Η viki_thess: #69 18-05-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μετά ας πάει για ύπνο Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:20 Η Kakerlak έγραψε: #70 18-05-07 09:20 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Click για ανάπτυξη... στανταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:22 Η Κακή Επιρροή: #71 18-05-07 09:22 ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:23 Η viki_thess: #72 18-05-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θελω να κανω μια ωραια εκπληξη στο μωρο μου οπου ερχετε πτωμα απο την δουλεια στης 1 το βραδυ οπου εγω συνηθος κοιμαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 07:56 Η viki_thess: #62 18-05-07 07:56 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Αεροπορικά εισιτήρια για ένα Σαβ/κο στο Παρίσι Ποιος μπορεί να το "μεταφέρει" στον σύντροφό μου και να μου κάνει έκπληξη!!!????? Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: θελω να κανω μια ωραια εκπληξη στο μωρο μου οπου ερχετε πτωμα απο την δουλεια στης 1 το βραδυ οπου εγω συνηθος κοιμαμε... Click για ανάπτυξη... εκεινη την ωρα κοπελα μου που ειναι και πτωμα δεν νομιζω να το εκτιμησει και ιδιαιτερα αν του κανεις εκπληξη... ισως μια αλλη ωρα που θα το ευχαριστηθει κιολας; τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2011 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 08:07 Η Kakerlak έγραψε: #63 18-05-07 08:07 μα ετσι που δουλευουμε μονο τοτε τον βλεπω κ αυτος συνηθος θελει να κατσουμε να μιλησουμε κ εγω θελω να κοιμηθω.... κ οπωτε ερχετε οχι δεν καθομαι εστο κ λιγο αλλα κοιμαμε ηδη μια ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 08:19 Η viki_thess: #64 18-05-07 08:19 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: μα ετσι που δουλευουμε μονο τοτε τον βλεπω κ αυτος συνηθος θελει να κατσουμε να μιλησουμε κ εγω θελω να κοιμηθω.... κ οπωτε ερχετε οχι δεν καθομαι εστο κ λιγο αλλα κοιμαμε ηδη μια ωρα Click για ανάπτυξη... πωπωωωωω.... μετα εγω παραπονιεμαι και λεω οτι δεν τον βλεπω οταν δουλευει απογευμα. καλα καθε μερα ετσι δουλευει; ουτε το σκ δεν ειναι πιο λασκα τα πραγματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos thanos Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:04 Ο Nikos thanos: #65 18-05-07 09:04 καλημερα!εγω απλα της υπα οτι ειμαι κουρασμενος δεν προκειται με τιποτα να περασω απο την δουλεια να την παρω να παμε εξω, και μετα τσουπ... ειμουνα εκεινωρις νωρις να την περιμενω,με την κλασικη ατακα που λιωνε¨: ειμαι κουρασμενος αλλα οταν βλεπω τα ματια σου ξεκουραζομαι! ενωειτα οτι ειμαι δημοσιος υπαλληλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #66 18-05-07 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: θελω να κανω μια ωραια εκπληξη στο μωρο μου οπου ερχετε πτωμα απο την δουλεια στης 1 το βραδυ οπου εγω συνηθος κοιμαμε... Click για ανάπτυξη... η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:10 Η viki_thess: #67 18-05-07 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Click για ανάπτυξη... και μετα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:11 Η Κακή Επιρροή: #68 18-05-07 09:11 μετά ας πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:12 Η viki_thess: #69 18-05-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μετά ας πάει για ύπνο Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:20 Η Kakerlak έγραψε: #70 18-05-07 09:20 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Click για ανάπτυξη... στανταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:22 Η Κακή Επιρροή: #71 18-05-07 09:22 ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:23 Η viki_thess: #72 18-05-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Αεροπορικά εισιτήρια για ένα Σαβ/κο στο Παρίσι Ποιος μπορεί να το "μεταφέρει" στον σύντροφό μου και να μου κάνει έκπληξη!!!????? Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: θελω να κανω μια ωραια εκπληξη στο μωρο μου οπου ερχετε πτωμα απο την δουλεια στης 1 το βραδυ οπου εγω συνηθος κοιμαμε... Click για ανάπτυξη... εκεινη την ωρα κοπελα μου που ειναι και πτωμα δεν νομιζω να το εκτιμησει και ιδιαιτερα αν του κανεις εκπληξη... ισως μια αλλη ωρα που θα το ευχαριστηθει κιολας; τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 08:07 Η Kakerlak έγραψε: #63 18-05-07 08:07 μα ετσι που δουλευουμε μονο τοτε τον βλεπω κ αυτος συνηθος θελει να κατσουμε να μιλησουμε κ εγω θελω να κοιμηθω.... κ οπωτε ερχετε οχι δεν καθομαι εστο κ λιγο αλλα κοιμαμε ηδη μια ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 08:19 Η viki_thess: #64 18-05-07 08:19 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: μα ετσι που δουλευουμε μονο τοτε τον βλεπω κ αυτος συνηθος θελει να κατσουμε να μιλησουμε κ εγω θελω να κοιμηθω.... κ οπωτε ερχετε οχι δεν καθομαι εστο κ λιγο αλλα κοιμαμε ηδη μια ωρα Click για ανάπτυξη... πωπωωωωω.... μετα εγω παραπονιεμαι και λεω οτι δεν τον βλεπω οταν δουλευει απογευμα. καλα καθε μερα ετσι δουλευει; ουτε το σκ δεν ειναι πιο λασκα τα πραγματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos thanos Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:04 Ο Nikos thanos: #65 18-05-07 09:04 καλημερα!εγω απλα της υπα οτι ειμαι κουρασμενος δεν προκειται με τιποτα να περασω απο την δουλεια να την παρω να παμε εξω, και μετα τσουπ... ειμουνα εκεινωρις νωρις να την περιμενω,με την κλασικη ατακα που λιωνε¨: ειμαι κουρασμενος αλλα οταν βλεπω τα ματια σου ξεκουραζομαι! ενωειτα οτι ειμαι δημοσιος υπαλληλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #66 18-05-07 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: θελω να κανω μια ωραια εκπληξη στο μωρο μου οπου ερχετε πτωμα απο την δουλεια στης 1 το βραδυ οπου εγω συνηθος κοιμαμε... Click για ανάπτυξη... η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:10 Η viki_thess: #67 18-05-07 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Click για ανάπτυξη... και μετα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:11 Η Κακή Επιρροή: #68 18-05-07 09:11 μετά ας πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:12 Η viki_thess: #69 18-05-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μετά ας πάει για ύπνο Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:20 Η Kakerlak έγραψε: #70 18-05-07 09:20 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Click για ανάπτυξη... στανταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:22 Η Κακή Επιρροή: #71 18-05-07 09:22 ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:23 Η viki_thess: #72 18-05-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μα ετσι που δουλευουμε μονο τοτε τον βλεπω κ αυτος συνηθος θελει να κατσουμε να μιλησουμε κ εγω θελω να κοιμηθω.... κ οπωτε ερχετε οχι δεν καθομαι εστο κ λιγο αλλα κοιμαμε ηδη μια ωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 08:19 Η viki_thess: #64 18-05-07 08:19 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: μα ετσι που δουλευουμε μονο τοτε τον βλεπω κ αυτος συνηθος θελει να κατσουμε να μιλησουμε κ εγω θελω να κοιμηθω.... κ οπωτε ερχετε οχι δεν καθομαι εστο κ λιγο αλλα κοιμαμε ηδη μια ωρα Click για ανάπτυξη... πωπωωωωω.... μετα εγω παραπονιεμαι και λεω οτι δεν τον βλεπω οταν δουλευει απογευμα. καλα καθε μερα ετσι δουλευει; ουτε το σκ δεν ειναι πιο λασκα τα πραγματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos thanos Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:04 Ο Nikos thanos: #65 18-05-07 09:04 καλημερα!εγω απλα της υπα οτι ειμαι κουρασμενος δεν προκειται με τιποτα να περασω απο την δουλεια να την παρω να παμε εξω, και μετα τσουπ... ειμουνα εκεινωρις νωρις να την περιμενω,με την κλασικη ατακα που λιωνε¨: ειμαι κουρασμενος αλλα οταν βλεπω τα ματια σου ξεκουραζομαι! ενωειτα οτι ειμαι δημοσιος υπαλληλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #66 18-05-07 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: θελω να κανω μια ωραια εκπληξη στο μωρο μου οπου ερχετε πτωμα απο την δουλεια στης 1 το βραδυ οπου εγω συνηθος κοιμαμε... Click για ανάπτυξη... η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:10 Η viki_thess: #67 18-05-07 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Click για ανάπτυξη... και μετα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:11 Η Κακή Επιρροή: #68 18-05-07 09:11 μετά ας πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:12 Η viki_thess: #69 18-05-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μετά ας πάει για ύπνο Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:20 Η Kakerlak έγραψε: #70 18-05-07 09:20 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Click για ανάπτυξη... στανταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:22 Η Κακή Επιρροή: #71 18-05-07 09:22 ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:23 Η viki_thess: #72 18-05-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: μα ετσι που δουλευουμε μονο τοτε τον βλεπω κ αυτος συνηθος θελει να κατσουμε να μιλησουμε κ εγω θελω να κοιμηθω.... κ οπωτε ερχετε οχι δεν καθομαι εστο κ λιγο αλλα κοιμαμε ηδη μια ωρα Click για ανάπτυξη... πωπωωωωω.... μετα εγω παραπονιεμαι και λεω οτι δεν τον βλεπω οταν δουλευει απογευμα. καλα καθε μερα ετσι δουλευει; ουτε το σκ δεν ειναι πιο λασκα τα πραγματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos thanos Νεοφερμένο μέλος Ο νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:04 Ο Nikos thanos: #65 18-05-07 09:04 καλημερα!εγω απλα της υπα οτι ειμαι κουρασμενος δεν προκειται με τιποτα να περασω απο την δουλεια να την παρω να παμε εξω, και μετα τσουπ... ειμουνα εκεινωρις νωρις να την περιμενω,με την κλασικη ατακα που λιωνε¨: ειμαι κουρασμενος αλλα οταν βλεπω τα ματια σου ξεκουραζομαι! ενωειτα οτι ειμαι δημοσιος υπαλληλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #66 18-05-07 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: θελω να κανω μια ωραια εκπληξη στο μωρο μου οπου ερχετε πτωμα απο την δουλεια στης 1 το βραδυ οπου εγω συνηθος κοιμαμε... Click για ανάπτυξη... η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:10 Η viki_thess: #67 18-05-07 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Click για ανάπτυξη... και μετα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:11 Η Κακή Επιρροή: #68 18-05-07 09:11 μετά ας πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:12 Η viki_thess: #69 18-05-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μετά ας πάει για ύπνο Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:20 Η Kakerlak έγραψε: #70 18-05-07 09:20 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Click για ανάπτυξη... στανταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:22 Η Κακή Επιρροή: #71 18-05-07 09:22 ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:23 Η viki_thess: #72 18-05-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!εγω απλα της υπα οτι ειμαι κουρασμενος δεν προκειται με τιποτα να περασω απο την δουλεια να την παρω να παμε εξω, και μετα τσουπ... ειμουνα εκεινωρις νωρις να την περιμενω,με την κλασικη ατακα που λιωνε¨: ειμαι κουρασμενος αλλα οταν βλεπω τα ματια σου ξεκουραζομαι! ενωειτα οτι ειμαι δημοσιος υπαλληλος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #66 18-05-07 09:09 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: θελω να κανω μια ωραια εκπληξη στο μωρο μου οπου ερχετε πτωμα απο την δουλεια στης 1 το βραδυ οπου εγω συνηθος κοιμαμε... Click για ανάπτυξη... η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:10 Η viki_thess: #67 18-05-07 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Click για ανάπτυξη... και μετα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:11 Η Κακή Επιρροή: #68 18-05-07 09:11 μετά ας πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:12 Η viki_thess: #69 18-05-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μετά ας πάει για ύπνο Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:20 Η Kakerlak έγραψε: #70 18-05-07 09:20 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Click για ανάπτυξη... στανταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:22 Η Κακή Επιρροή: #71 18-05-07 09:22 ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:23 Η viki_thess: #72 18-05-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: θελω να κανω μια ωραια εκπληξη στο μωρο μου οπου ερχετε πτωμα απο την δουλεια στης 1 το βραδυ οπου εγω συνηθος κοιμαμε... Click για ανάπτυξη... η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:10 Η viki_thess: #67 18-05-07 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Click για ανάπτυξη... και μετα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:11 Η Κακή Επιρροή: #68 18-05-07 09:11 μετά ας πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:12 Η viki_thess: #69 18-05-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μετά ας πάει για ύπνο Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:20 Η Kakerlak έγραψε: #70 18-05-07 09:20 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Click για ανάπτυξη... στανταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:22 Η Κακή Επιρροή: #71 18-05-07 09:22 ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:23 Η viki_thess: #72 18-05-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η συγκεκριμένη ώρα είναι πολύ καλή ώρα για να τον περιμένεις με δεκάδες αναμένα μικρά κεράκια σεξυ εσώρουχα και να του κάνεις ένα μπανάκι να ξεκουραστεί Click για ανάπτυξη... και μετα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:11 Η Κακή Επιρροή: #68 18-05-07 09:11 μετά ας πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:12 Η viki_thess: #69 18-05-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μετά ας πάει για ύπνο Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:20 Η Kakerlak έγραψε: #70 18-05-07 09:20 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Click για ανάπτυξη... στανταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:22 Η Κακή Επιρροή: #71 18-05-07 09:22 ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:23 Η viki_thess: #72 18-05-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μετά ας πάει για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:12 Η viki_thess: #69 18-05-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μετά ας πάει για ύπνο Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:20 Η Kakerlak έγραψε: #70 18-05-07 09:20 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Click για ανάπτυξη... στανταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:22 Η Κακή Επιρροή: #71 18-05-07 09:22 ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:23 Η viki_thess: #72 18-05-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: μετά ας πάει για ύπνο Click για ανάπτυξη... εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:20 Η Kakerlak έγραψε: #70 18-05-07 09:20 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Click για ανάπτυξη... στανταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:22 Η Κακή Επιρροή: #71 18-05-07 09:22 ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:23 Η viki_thess: #72 18-05-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εεεεεεεεεεεεε.... με τετοιο σκηνικο δεν παιζει υπνος μετα κουε Click για ανάπτυξη... στανταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:22 Η Κακή Επιρροή: #71 18-05-07 09:22 ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:23 Η viki_thess: #72 18-05-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:23 Η viki_thess: #72 18-05-07 09:23 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:24 Η Kakerlak έγραψε: #73 18-05-07 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε ρε κορίτσια... ΓΙΑΤΙ με ρωτάτε το μετά???? τι θέλατε? να σας το ζωγραφίσω? Click για ανάπτυξη... μπορεις να μου μεγαλωσεις την υπογραφη μου σε παρακαλω δεν μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki Δραστήριο μέλος Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:49 Η hamsteraki: #74 18-05-07 09:49 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω θελω παρισιιιιιιιι..... θα με παρετε μαζι; δεν θα ενοχλω καλε...εγω θα κοπροσκυλιαζω αλα παριζιεν. Click για ανάπτυξη... Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 09:55 Η viki_thess: #75 18-05-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hamsteraki: Κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!Είμαι υπέρ της παρέας εκτός των ακατάλληλων στιγμών!!!! **Στην τελική πάμε οι δυο μας και τον αφήνουμε πίσω...!!Ούτως ή άλλως μέχρι να γίνειιιιιιι Click για ανάπτυξη... χαμστερακι εγω ψαχνω παρεα για παρισι χωρις πλακα παμε μαζι. ο αντρας μου δεν ερχεται φοβαται τα αεροπλανα και πλοια και μου λεει τι με θες εμενα μαζι πανε οπου γουσταρεις μονη σου ναι αλλα δεν εχω παρεα να παω....ολες οι φιλες μου με τον αντρα τους πανε...με μενα θα πανε; κανονισε να παμε παρισι λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:04 Η Oralee έγραψε: #76 18-05-07 10:04 Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ άμα θέλω καμιά ιδέα πάντως θα στείλω ΠΜ στην Κουέ, αλλιώς δεν παίζει με τπτ να παραμείνει έκπληξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:05 Η Κακή Επιρροή: #77 18-05-07 10:05 σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σωστό κι αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η Oralee έγραψε: #78 18-05-07 10:12 Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Angelikaaa marww kogba Superhuman Str30 JohnGreek Serotonin toolooboom Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αστα, έχω προβλήματα σου λέω! (εκείνος τουλάχιστον έχει το κρυφό να πει τον πόνο του! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2007 στις 21:58 Η *marouli*: #79 04-06-07 21:58 Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ημασταν μαζί 2 μήνες περίπου,ήταν 1 την νύχτα και ξημέρωνε 15 Αυγούστου,δλδ η γιορτή μου..Εγώ είχα άδεια απο την δουλειά ενω εκείνος θα δούλευε κανονικά..Είχα παει λοιπόν στο χωριό που κάνω διακοπές και έπαιζα trivial σε ένα σπίτι με την παρέα μου..Το κινητό μου είχε μλοκάρει και έτσι έστειλα μνμ στον καλό μου απο το κινητό της ξαδέρφης μου για να του πω να μην με ψάχνει και αν θέλει κάτι να πάρει εκεί.Με το που στέλνω το μνμ παίρνει αμέσως τηλέφωνο ΕκείνοςΑφου μου είπε τα χρόνια πολλλά και τα σχετικά)Που είσαι? Εγώ:Στην ξαδέρφη μου! Εκείνος:Εγώ ξέρεις που είμαι? Εγω:Όχι! Εκείνος:Είμαι στο Κιάτο.. Εγω(τελείως στον κόσμο μου):Α!Τι κάνεις εκεί?? Εκείνος:Τι τι κάνω ρε Μαρία?Να σε δω ήρθα!! Ε,μετά εγώ νόμιζα ότι με κορόιδευε,εκείνος με ρωτούσε που ακριβως είναι το χωριό και μετα απο 2 λεπτα με είχε στην αγκαλίτσα του και μου έλεγε χρόνια πολλά!Εκτοτε,αρκετές φορές όταν τσακωνόμαστε κα ιείχε άδικο ερχόταν στο σπίτι μου μεσα στη νύχτα για να με βρει και να τα βρούμε..Το πιο γλυκό απ'όλα δε ήταν ότι εκείνος δεν είχε αυτοκίνητο και αγγάρευε τους φίλους του να τον φέρουν!!Τώρα αυτό μπορεί να είναι κοινότυπο και συνηθισμένο αλλα για ένα άτομο τόσο παράξενο όσο ό καλός μου ήταν υπερπαραγωγή!! Και σταματάω εδω γιατι είμαι άρτι χωρισμένη γυναίκα και θα με πάρουν τα ζουμια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Isiliel έγραψε: #80 05-06-07 13:55 Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι μου κουράγιο! Να χαίρεσαι που τα έζησες! Δεν είναι και λίγο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.