Ρωσο-ουκρανικός πόλεμος 2022-2024

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 2,140 μηνύματα.
Άσε μας ρε ζουστ. Αυτό το θρεντ ξεφτίλα το έχετε κάνει οι δυτικολάγνοι. Ούτε για τη Λιβύη σε συμφέρει να μιλάς, την χώρα με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο προ δυτικής παρεμβάσεως και την κάνατε αυτό το χάλι που είναι σήμερα.

Δεν με νοιάζει ποιος θα είναι αν θα λέγεται Πούτιν ή Ρασπούτιν ή ο,τιδήποτε, θέλω να φιλήσω όμως τα χέρια αυτού που επί τέλους θα δώσει ένα γερό φρένο στη Δύση για να σταματήσει να καταστρέφει χώρες και ανθρώπους.


Το πρόσωπο του @giannhs2001 όταν δεν έκανε whataboutism για δύο δευτερόλεπτα (impossible challenge).
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,824 μηνύματα.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 2,140 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,824 μηνύματα.

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,043 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,888 μηνύματα.
Ο Πούτιν κάνει τεμεναδες στον Σι γιατί είναι απόλυτα χαμένος.
 

Esperos1

Δραστήριο μέλος

Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.
{{αλλά συνεχώς υπεκφευγεις:}}
Δεν υπεκφεύγω αλλά δεν μπορώ σε μια παράγραφω να τα εξαντλήσω όλα, ούτε και τα γνωρίζω όλα άλλωστε.
Φυσικά και το Καταριανό τροφοδοτεί έγκλημα πολέμου

{{ 4) Η συνύπαρξη και συνεργασία μεταξύ των ευρωπαϊων, συμπεριλαμβανομένων των Ρώσων, οι οποίοι και αυτοί ανήκουν στην Ευρώπη, ένα μέρος τουλάχιστον, ήταν άψογη. Μέχρι που είδε ο big John ότι μπορεί να επωφεληθεί από μια τέτοια είδους κρίση στο έπακρον και να ισχυροποιήσει παλι ξανα την θέση του. Απλή λογική ειναι, για οποιον βλέπει τα πράγματα απλα και δεν φοβάται την αυτοκριτική και αντικειμενικότητα.}}

Με άλλα λόγια, μας λές πως ο Πούτιν ήταν εντελώς ηλίθιος και ζόμπι ή ήταν βοηθός μπαλαρίνα του Μπαιντεν. Πήγε ο παππούς απ το Αμέρκα, κάτι έκανε, ο poo tin "τσίμπησε" και τον έκανε με τα κρεμμυδάκια, μας παρουσιάζεις την χώρα υπερδύναμη, ως ένα ψιλομπουρδέλο όπου ένας πελάτης, κάτι κάνει, κάτι λέει στην τσατσα, και μετά ξεμαλλιάζονται οι κοπέλες μέσα.

Λυπάμαι, όλα αυτά που περιγράφεις, είναι πρόχειρες αβάσιμες και αρκετά συνωμοσιολογίες ψεκ προπαγάνδες που εκπονήθηκαν στο πόδι από μπεκρήδες της γκαγκεμπε για να διασπείρουν χρήσιμοι ηλίθιοι, να έχουμε να λέμε στα καφενεία. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει, ισχύει μόνο ότι η Ρωσία έχει εξελιχθεί σε μια σοβινιστική νεοναζιστικής νοοτροπίας, φασιστική χώρα. Και ως νεοναζίδες σταλινοφασιστες, το μυαλό τους το έχουν διαρκώς στο κακό.

{{1) Και το κρισιμότατο ερώτημα (ξανα) παραμένει: και γιατί να μην αγοράσουμε το ρωσικό τοτε, το οποίο μια χαρα τροφοδοτούσε την ΕΕ τόσα χρονια; Μήπως υπάρχουν κάποιες άλλες σκοπιμότητες από πισω; }}

Ο λόγος είναι απλός, απλούστατος. Αν με τα χρήματα που εισπράττει ο νεοναζί ρώσος κοντοστούπης ηγέτης, χρηματοδοτεί εγκληματικές ενέργειες π.χ χυμάει σε ανεξάρτητες χώρες, χρηματοδοτεί νεοναζί ακροδεξιούς ακροαριστερούς και ψεκ σε όλη την ευρώπη, χρηματοδοτεί 5ο φαλαγγίτες, λογικό είναι να μην πρέπει με το στανιό να του δίνουμε περισσότερα κεφάλαια και με οποιονδήποτε τρόπο να τον μποϊκοτάρουμε.

{{2)Πάλι λαθος (ξανα) κατάλαβες.
Η Ρωσία προφανως και ειναι ένα κράτος ή μαλλον ένα σύστημα που βασίζεται σε αυταρχικές μεθόδους και σε διαφορετικό σύστημα διακυβερνήσης. }}

Μια χαρά το κατάλαβα, το ερώτημα είναι για ποιο λόγο υπάρχει τόσο μένος για τον Δυτικό κόσμο ο οποίος ούτε αυταρχικός είναι ούτε βασίζεται σε ολοκληρωτικές πρακτικές και την ίδια ώρα περνάει ο ρωσικό ναζισμός φασισμός στο απυρόβλητο και στο ότι τα παιδιά τους ενοχλούσε το ΝΑΤΟ. Αυτό να μας εξηγήσεις.

{{βασίζεται σε αυταρχικές μεθόδους .... Αυτο δεν σημαίνει ότι Κατ ανάγκην ειναι «κακές» ή δυσλειτουργίκες. }}

Το να εισβάλεις σε άλλες ανεξάρτητες χώρες, να γεμίζεις τα χωριά με ομαδικούς τάφους, αυτό το λέμε "δεν είναι κατ ανάγκη «κακές» ?? Δεν έχει αντιπολίτευση το άτομο. Αν του στρίψει, τους πήρε όλους στο λαιμό του.
Σχετικά με το "δυσλειτουργίκες" , είδαμε τι ζόρι τραβάει η υπερδύναμη (της κακομοιριάς και της καρπαζάς) για να συντάξει μερικές μεραρχίες, να στείλει στρατά 100 χιλιόμετρα μακριά και να μην πεθάνουν απ την πείνα και απ το κρύο οι μισοί στρατιώτες, διότι κάτι τέτοιο παίχτηκε στην εισβολή προς το Κίεβο, έστειλαν μια φάλαγγα δε ξέρω πόσα χιλιόμετρα και τους σταμάτησαν οι Ουκρανοί με τα ντρον και με κάτι φορητά πυροβόλα. Μιλάμε το απόλυτο αίσχος και ξεφτίλα, ο κοντοστούπης νεοναζί αρχηγός της Ρουσίγιας, βρήκε τον καλύτερο τρόπο να αποκαλύψει πως ακριβώς λειτουργούν τα αυταρχικά κράτη και τι εστί δυσλειτουργία. Τόσα χρόνια σοβιετίλα, τίποτα δεν μάθανε.

{{ Οι ευρωπαίοι, και δη οι Γερμανοί, δεν έχουν σχεδόν καμία αυτόβουλη πολιτική δράση μετά τον Β ΠΠ. Τα σχέδια λαμβάνονται στην Ουάσιγκτον και εκτελούνται από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Προς κέρδος των ΗΠΑ. }}
Και σεις τι ακριβώς ζόρι τραβάτε? Αν τα σχέδια λαμβάνονταν στις Βρυξέλλες, τότε θα είχατε άλλη άποψη περί ουκρανικού ζητήματος και ρωσικής νεοναζιστικής δυσωδίας ?

{{Παράλληλα, Οι ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν στον στραγγαλισμό της οικονομίας τους και στην εξαθλίωση των κατοίκων τους λόγω ξένων συμφέροντων. Αυτα ολα ειναι η πραγματικότητα, όχι ξύπνησε ένα πρωί ο κακός πουτιν και εισέβαλε σε μια χώρα επειδή ειναι εκ φύσεως κακός, σταλινοφασιστας, νεοναζί( Ε αποφάσισε επιτέλους!!). Κάποιος άλλος εδώ μ φαινεται έχει ρατσιστικά κόμπλεξ που τα εκφράζει με κενά επιχειρήματα. }}

Αν οι ΕΕ δεν έπαιρνε ενεργό μέρος κατά αυτής της παράφορης εισβολής της νεοναζιστικής σταλινοφασιστικής (το ίδιο είναι, δεν χρειάζεται να αποφασίσω) τότε πάλι θα υπήρχε το επιχείρημα ότι οι ΕΕ είναι κότες και μόνο της θαλπωρή τους και τη ζέστα τους το χειμώνα τους νοιάζει, κάνουν τα στραβά μάτια σε ένα νεοναζί που εισβάλει σε ανεξάρτητες χώρες και τα λοιπά.
Αλλά ελάχιστα με ενδιαφέρει τι θα έλεγε ο κάθε ψεκασμένος 5φαλαγίτης προβοκάτορας. Όσο βλέπει ο νεοναζί κοντοστούπης ηγέτης μπουνταλάς πανίβλαξ ότι η Δύση κάνει τα στραβά μάτια στις παπαριές του, τόσο αποθρασύνεται. Τώρα, δεν ξέρω αν την βγάλει καθαρή, πιστεύω θα τον δούμε σύντομα στην Χάγη με χειροπέδες, έχει καταστρέψει την χώρα του, όταν μπουν οι Ουκρανοί στην Μόσχα, όλος ο ρωσικός πλούτος θα πάει για αποζημιώσεις, οποιοσδήποτε άλλος "περίεργος" ηγέτης, θα το σκεφτεί πολύ καλά για να κάνει μαγκιές. Επομένως, όλα πολύ καλά τα βλέπω και πρέπει να συνεχιστούν οι κυρώσεις μέχρι τέλους. Οι άλλοι σκοτώνονται, εμείς απλώς κρυώνουμε και πληρώνουμε τα μακαρόνια 20, 30 λεπτά πιο ακριβά, χαλάλι της ειρήνης.

{{ 2) Μονο που οι υπόλοιπες πηγές δες μας το πουλάνε για 3 η 4, αλλά για 15 και για 20. Το ιδιο ακριβώς το προϊόν το οποίο από Ρωσία απλα περναει στην ινδια.

Ποσό νόημα κάνει αυτο μπορείς να μας πεις; Η μήπως από την άλλη μερια, το καταρικο αέριο ειναι πιο δημοκρατικό; Πάντως ούτε Κ αυτο πιο φθηνό δεν ειναι.}}

Και 50 να το πουλάνε, είναι σημαντικό να μην είσαι ενεργειακά εξαρτώμενος, διότι και το ρώσικο αέριο, το φτηνό, μια χαρά το ανέβασε την τιμή ο άλλος 40 φορές πάνω για να μας εκβιάσει, επομένως, μην σκέπτεσαι σαν γερολαδάς συνεργάτης των Γερμανών της Κατοχής.

{{αλλά συνεχώς υπεκφευγεις: το καταρικο ή σαουδαραβικο αέριο που τροφοδοτεί Κ αυτο αιματηρούς πολέμους, ειναι εξίσου ανήθικο να το αγοράζουμε;

Η ειναι πιο καθαρό επειδή κερδίζεται Απο από το αίμα μη- ευρωπαίων; }}

Δυστυχώς δεν υπάρχει ένας παγκόσμιος αστυνομικός που να επιβάλει διεθνώς τον νόμο και τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Αν εντός Ελλάδας, δω κάποιον να εκδίδει ανήλικο, ειδοποιώ και έρχονται οι αρχές και συλλαμβάνουν. Αυτό δεν μπορεί να γίνει διεθνώς. Μπορούν οι χώρες της Δύσης να επιβάλουν κυρώσεις αλλά δεν έχουν καμία δυνατότητα να επιβάλουν. Όταν μου λένε για το Σαουδαραβικό πετρέλαιο που και αυτό σκοτώνει, μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα του Τσίπρα με υπουργό ΕΑ τον Καμένο, που έτρεχαν να προλάβουν να πουλήσουν βλήματα σε Σαουδική Αραβία πριν τεθούν σε ισχύ απαγορεύσεις της ΕΕ. Τόσο τους ενδιαφέρει η Ειρήνη και θεωρούν τους Αμερικάνους φονιάδες λαών, έτρεχαν να ξεπουλήσουν πριν την καταληκτική ημερομηνία, και πρέπει να παντελώνιασαν και κάτι ψιλά.
Τέλος πάντων, η διαφορά μεταξύ Ουκρανικού και Υεμένης Συρίας Αφγανιστάν και πολλές άλλες χώρες είναι ότι στην Ουκρανία, οι πολίτες επέλεξαν να πολεμήσουν και να αγωνιστούν για την ανεξαρτησία τους. Οι Αφγανοί, μόλις έφυγαν οι Αμερικανοί, σε ένα ΠΣΚ είχαν παραδοθεί στους ταλιμπάν. Οι Σύριοι έφυγαν κακήν κακώς απ την χώρα τους, προτίμησαν να μεταναστεύσουν στην Δύση, να κολυμπήσουν Αιγαίο παρά να πολεμήσουν. Οι Υεμένιοι, και αυτοί δεν τους πολυενδιαφέρει. Στην περίπτωση της Ουκρανίας, οι ΕΕ και ΗΠΑ τις πρώτες μέρες, τα είχαν χαμένα, δεν ήξεραν τι να κάνουν. Είπαν του Ζελένσκι, έλα να σε φυγαδεύσουμε. Ο Ηρωας ΖΕΛΕΝΣΚΙ, δεν δέχθηκε να φυγαδευτεί, έμεινε εκεί και έδωσε θάρρος και παλμό, μετέτρεψε τους Ουκρανούς από υποψήφια θύματα και σκάβους των ρώσων σε επικούς ήρωες και αυριανούς παίκτες στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα (θα παραγκωνισθούν οι Ρώσοι, θα είναι μόνο για βενζινάδικα, την θεση τους θα πάρουν οι Ουκρανοί)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Όσο βλέπω τα ρωσάκια και τον Πούτιν, το χουνέρι που έπαθαν, μου θυμίζουν τους Αθηναίους στην Σικελία. Στο τέλος, συνέλαβαν τους Αθηναίους οι Συρακούσιοι, τους έβαλαν αιχμάλωτους σε κάτι ορυχεία, εκεί έτρωγαν εκεί κατούραγαν εκεί έκαναν και το χοντρό τους οι περήφανοι Αθηναίοι, άρχισαν να πεθαίνουν, οι Συρακούσιοι τους έβαλαν σε διαγωνισμό τραγουδιού και χωρού. Όσοι Αθηναίοι ήξεραν χωρικά απ τις τραγωδίες και τραγουδούσαν με καλή φωνή, τους έπαιρναν για χανούμισες στα σπίτια τους, όσοι ήξεραν καλό χωρό, το ίδιο, τους έβαζαν να χωρέψουν και να τραγουδίσουν και διάλεγαν ποιον ήθελαν, οι υπόλοιποι στο υπόγειο ορυχείο, ΄αυτό θα δούμε και με τα ρωσάκια και τον Πο'υτιν , πριν το καλοκαίρι.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Esperos1

Δραστήριο μέλος

Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.
Όσοι ήξεραν χορό να χορεύουν (ομικρον, όχι χωρό)
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,888 μηνύματα.
«Η Εκκλησία και η κρατική ηγεσία στη Ρωσία συνεργάστηκαν στο έγκλημα της επιθετικότητας και μοιράζονται την ευθύνη για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν ως αποτέλεσμα της επιθετικότητας, όπως η σοκαριστική απαγωγή Ουκρανόπουλων», είπε σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη κοινοβούλιο της Λιθουανίας.
 

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
2AFEFEF7-454F-4B88-98DE-82D2122C70CD.jpeg
Ρωσικοί στόχοι του πόλεμου:
1) αποστρατικοποιηση της Ουκρανίας - Λόλ τώρα παίρνουν και DU APFSDS βλήματα εκτός από όλα τα αλλά.
2) ανατροπή του ζελενσκι - Λόλ ήταν προχθές 24κμ μακρυά από το μπαχμουτ.
3) ουδέτερη Ουκρανία - Λόλ παίρνει νατοϊκά όπλα, εκπαιδεύεται με το ΝΑΤΟ και θα μπει στην ΕΕ.
4) κατάκτηση του ντονμπας - Λόλ ούτε το μπαχμουτ η την αβντιβκα δεν έχουν πάρει ακόμα. Τώρα ο Πριγκοζίν λέει θα φύγει να πάει Αφρική.
5) αποδυνάμωση του ΝΑΤΟ - Λόλ το ΝΑΤΟ πιο ενωμένο από ποτέ, η Γερμανία εξοπλίζεται πάλι.
6) αποτροπή καινούριων γειτονικών στη Ρωσία χωρών να μπουν στο ΝΑΤΟ - roflmao φιλανδια θα μπει και μετά τις τουρκικές εκλογές θα εξομαλυνθεί και η φάση με Σουηδία.

Σαν έξτρα μπόνους τώρα η Ρωσία είναι ειναι το πο&$(/&·@κι της Κίνας.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,824 μηνύματα.
Η απελευθέρωση του Ντονμπάς προχωράει. Η Ρωσσία με ελάχιστες δυνάμεις απελευθερώνει με αργό ρυθμο τα εδάφη της. Κανένας Ρωσσόφωνος στα χέρια του αδίστακτου αυτού καθεστώτος της Ουκρανίας.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,888 μηνύματα.
View attachment 114122Ρωσικοί στόχοι του πόλεμου:
1) αποστρατικοποιηση της Ουκρανίας - Λόλ τώρα παίρνουν και DU APFSDS βλήματα εκτός από όλα τα αλλά.
2) ανατροπή του ζελενσκι - Λόλ ήταν προχθές 24κμ μακρυά από το μπαχμουτ.
3) ουδέτερη Ουκρανία - Λόλ παίρνει νατοϊκά όπλα, εκπαιδεύεται με το ΝΑΤΟ και θα μπει στην ΕΕ.
4) κατάκτηση του ντονμπας - Λόλ ούτε το μπαχμουτ η την αβντιβκα δεν έχουν πάρει ακόμα. Τώρα ο Πριγκοζίν λέει θα φύγει να πάει Αφρική.
5) αποδυνάμωση του ΝΑΤΟ - Λόλ το ΝΑΤΟ πιο ενωμένο από ποτέ, η Γερμανία εξοπλίζεται πάλι.
6) αποτροπή καινούριων γειτονικών στη Ρωσία χωρών να μπουν στο ΝΑΤΟ - roflmao φιλανδια θα μπει και μετά τις τουρκικές εκλογές θα εξομαλυνθεί και η φάση με Σουηδία.

Σαν έξτρα μπόνους τώρα η Ρωσία είναι ειναι το πο&$(/&·@κι της Κίνας.
Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.
 

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
Η απελευθέρωση του Ντονμπάς προχωράει. Η Ρωσσία με ελάχιστες δυνάμεις απελευθερώνει με αργό ρυθμο τα εδάφη της. Κανένας Ρωσσόφωνος στα χέρια του αδίστακτου αυτού καθεστώτος της Ουκρανίας.

η Γερμανία κατέκτησε τις Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία σε 6 βδομάδες στις αρχές του βππ και είχαν σχετικά ομότιμους στρατούς.

Η Αμερική κατέκτησε το ιρακ σε 4 βδομάδες, το οποίο ιρακ είναι ένας ωκεανός και 2 ηπείρους μακρυά όχι μια μέρα δρόμος με το αυτοκίνητο.

Και ο «δεύτερος στρατός» παλεύει ανεπιτυχώς μια πόλη 75.000 κατοίκων εδώ και 8 μήνες. :clapclap::clapclap::hehe:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.
Πρέπει να προσέχουμε γιατί αν τσατιστεί ο Πούτιν θα βάλει κοτσαδόρο και θα σύρει στη μάχη τα Τ14 και θα εξαπολύσει τα 4 su57!!

Παρεπιπτόντως οι Ρώσοι τώρα στέλνουν T54/T55. Νομίζω το επόμενο βήμα είναι να στείλουν Τ34. Να τονίσω εδώ πτι τα Τ55 είναι τόσο παλιά που η θωράκιση τους δεν αντέχει 25mm ούτε 12.7mm AP.
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,503 μηνύματα.
η Γερμανία κατέκτησε τις Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία σε 6 βδομάδες στις αρχές του βππ και είχαν σχετικά ομότιμους στρατούς.

Η Αμερική κατέκτησε το ιρακ σε 4 βδομάδες, το οποίο ιρακ είναι ένας ωκεανός και 2 ηπείρους μακρυά όχι μια μέρα δρόμος με το αυτοκίνητο.

Και ο «δεύτερος στρατός» παλεύει ανεπιτυχώς μια πόλη 75.000 κατοίκων εδώ και 8 μήνες. :clapclap::clapclap::hehe:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οι Γερμανοι οταν μπαίνανε σε χώρες τον Β ΠΠ μπαινανε με ολοκληρωτικές και συχνά γενοκτονικές μεθόδους, στραγγαλίζοντας έμψυχο και άψυχο υλικό μη λογαριάζοντας τίποτα και αντιμετωπίζοντας τους κατακτημένους λαούς, ειδικά τους ανατολικούς, σαν άχρηστα δίποδα όντα- όποιος θέλει να μαθει περισσότερα υπάρχει άπειρο υλικό στο διαδίκτυο απο απομνημονεύματα απλών στρατιωτών όσων και των ΣΣ. Ολοκληρωτικές καταστροφικές επιθέσεις παρατηρήσαμε και σε σχεδόν όλους τους πολέμους του ΝΑΤΟ τοσο στα Βαλκάνια όσο και στην Μέση Ανατολή.



Αν Οι Ρώσοι χτυπούσανε έτσι όπως το τελείως άσχετο παράδειγμα παραπάνω με τους Γερμανούς, δλδ τις ίδιες τους τις οικογένειες με ολοκληρωτικές μεθόδους , ειναι σαν να ηταν η Ελλάδα να έστελνε στρατό στην Κύπρο και να εσφαζε αδιακρίτως επειδή δεν γουστάρουμε την κυβέρνηση στην Λευκωσία. Τελείως γελοίος συσχετισμός Β-ΠΠ με την παρούσα ουκρανική κρίση.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,824 μηνύματα.
Και το επιχείρημα του Ιράκ είναι άσχετο. Ουδεμία σχέση το Ιράκ με την Ουκρανία σε όλα τα επίπεδα. Το Ιράκ δεν είχε καμμία υπερδύναμη από πίσω να του παρέχει υλική και τεχνολογική στήριξη όπως η Ουκρανία έχει ένα ολόκληρο ΝΑΤΟ. Και ο στρατός του Ιράκ δυστυχώς ήτο για τα μπάζα, την μία χαζομάρα μετά την άλλη έκαναν. Έκαναν μία ολόκληρη ατελείωτη φάλαγγα με άρματα μάχης στην έρημο περιμένοντας τους Αμερικανούς εκεί. Με λίγα αερομαχητικά στο άψε σβήσε τους έσβησε η Αμερική. Εκτός των άλλων το Ιράκ ήτο ήδη πολυδιασπασμένο από το ευρύ μέτωπο των Κούρδων ανταρτών στα βόρεια ( έτσι είχαν στα βόρεια άτακτους Κούρδους και στα νότια τον υπερσύγχρονο αποβατικό αμερικανικό στρατό ). Η Ουκρανία είναι ομογενοποιημένη στο μεγαλύτερο τμήμα της, αποσπασμένη από άλλες απειλές. Ρωσσόφωνοι αντάρτες και Ρώσσοι βρίσκονται μαζί στην ίδια ακτίνα οπότε δεν αποτελούν πρόβλημα.
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,043 μηνύματα.
Οι Ρώσοι αργά αλλά προοδευτικά, έχουν καταλάβει και κατέχουν επί της ουσίας σχεδόν ολόκληρη τη Νότια Ουκρανία, με μοναδικό ελεύθερο τμήμα της να απομένει η Οδησσός
1679654559166.png

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα εδάφη αυτά πολύ δύσκολα προβλέπω να ανακτηθούν, πόσο μάλλον μεγάλο μέρος αυτών
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θα μιλάμε πλέον για μια Ουκρανία εσώκλειστη φιλοδυτική και μία Νότια Ουκρανία, ακόμη και προσαρτημένη ως ρωσικές περιφέρειες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

1679654850921.png

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

 
Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,888 μηνύματα.
η Γερμανία κατέκτησε τις Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία σε 6 βδομάδες στις αρχές του βππ και είχαν σχετικά ομότιμους στρατούς.

Η Αμερική κατέκτησε το ιρακ σε 4 βδομάδες, το οποίο ιρακ είναι ένας ωκεανός και 2 ηπείρους μακρυά όχι μια μέρα δρόμος με το αυτοκίνητο.

Και ο «δεύτερος στρατός» παλεύει ανεπιτυχώς μια πόλη 75.000 κατοίκων εδώ και 8 μήνες. :clapclap::clapclap::hehe:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Πρέπει να προσέχουμε γιατί αν τσατιστεί ο Πούτιν θα βάλει κοτσαδόρο και θα σύρει στη μάχη τα Τ14 και θα εξαπολύσει τα 4 su57!!

Παρεπιπτόντως οι Ρώσοι τώρα στέλνουν T54/T55. Νομίζω το επόμενο βήμα είναι να στείλουν Τ34. Να τονίσω εδώ πτι τα Τ55 είναι τόσο παλιά που η θωράκιση τους δεν αντέχει 25mm ούτε 12.7mm AP.
T54/T55; Καλά δεν τους έμειναν άλλα τανκς;
 

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
Οι Γερμανοι οταν μπαίνανε σε χώρες τον Β ΠΠ μπαινανε με ολοκληρωτικές και συχνά γενοκτονικές μεθόδους, στραγγαλίζοντας έμψυχο και άψυχο υλικό μη λογαριάζοντας τίποτα και αντιμετωπίζοντας τους κατακτημένους λαούς, ειδικά τους ανατολικούς, σαν άχρηστα δίποδα όντα- όποιος θέλει να μαθει περισσότερα υπάρχει άπειρο υλικό στο διαδίκτυο απο απομνημονεύματα απλών στρατιωτών όσων και των ΣΣ. Ολοκληρωτικές καταστροφικές επιθέσεις παρατηρήσαμε και σε σχεδόν όλους τους πολέμους του ΝΑΤΟ τοσο στα Βαλκάνια όσο και στην Μέση Ανατολή.



Αν Οι Ρώσοι χτυπούσανε έτσι όπως το τελείως άσχετο παράδειγμα παραπάνω με τους Γερμανούς, δλδ τις ίδιες τους τις οικογένειες με ολοκληρωτικές μεθόδους , ειναι σαν να ηταν η Ελλάδα να έστελνε στρατό στην Κύπρο και να εσφαζε αδιακρίτως επειδή δεν γουστάρουμε την κυβέρνηση στην Λευκωσία. Τελείως γελοίος συσχετισμός Β-ΠΠ με την παρούσα ουκρανική κρίση.
Μαρινκα:


Μπαχμουτ:


μπουτσα:


οι ίδιοι οι Ρώσοι δηλώνουν ότι χρησιμοποιούσαν 60.000 όλμους την ημέρα στις αρχές του πολέμου. Στον πόλεμο στο ιρακ οι αμερικανοί χρησιμοποίησαν 34.000 όλμους. Όχι την ημέρα. Σύνολο.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,503 μηνύματα.
Μαρινκα:


Μπαχμουτ:


μπουτσα:


οι ίδιοι οι Ρώσοι δηλώνουν ότι χρησιμοποιούσαν 60.000 όλμους την ημέρα στις αρχές του πολέμου. Στον πόλεμο στο ιρακ οι αμερικανοί χρησιμοποίησαν 34.000 όλμους. Όχι την ημέρα. Σύνολο.

συνεπώς τις παπαριες αυτές να τις λες εκεί που σε παίρνει οχι σε όσους ξέρουν ανάγνωση.




Συγκρίνεις τον Β παγκόσμιο πόλεμο, την χειρότερη καταστροφή που έζησε ποτέ ο πλανήτης, με «μια» εισβολή- ναι , μια μονο επιπλέον στις χιλιάδες που γίνονται καθημερινώς και παγκοσμίως, ανεξάρτητα αν δεν μαθαίνουμε γι αυτές λόγω άλλων συμφερόντων- για να δικαιολογήσεις τις ονειρώξεις σου. Νόηση ακαδημαϊκού επιπέδου.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,888 μηνύματα.
Μαρινκα:


Μπαχμουτ:


μπουτσα:


οι ίδιοι οι Ρώσοι δηλώνουν ότι χρησιμοποιούσαν 60.000 όλμους την ημέρα στις αρχές του πολέμου. Στον πόλεμο στο ιρακ οι αμερικανοί χρησιμοποίησαν 34.000 όλμους. Όχι την ημέρα. Σύνολο.

συνεπώς τις παπαριες αυτές να τις λες εκεί που σε παίρνει οχι σε όσους ξέρουν ανάγνωση.
Η απόλυτη ισοπέδωση με 60.000 όλμους την ημέρα και με μηδενικά αποτελέσματα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top