Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

27-02-22

15:58
Εσένα τι κρίση σ εχει πιάσει πάλι με τους Τσετσένους; Ομόσπονδο κρατίδιο της Ρωσίας είναι, γιατί να μην πολεμήσουν;
Δεν ξέρω, αυτό λέω. Αλλά, είτε οι Ρώσοι τους βομβάρδισαν είτε οι Ουκρανοί είτε ο οποιοσδήποτε, δεν είναι επαρκής λόγος ισοπεδωτικής ακύρωσης του υπεύθυνου και η άνευ ετέρου αποδοχή τού αφηγήματος του άλλου μέρους.
Μαλιστα εσυ δηλαδη δεν συμφωνεις με την αποστολη πολεμικου υλικου στην Ουκρανια.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

27-02-22

16:04

Πούτιν εκτός ελέγχου: Έθεσε σε κατάσταση συναγερμού τις πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας! - iefimerida.gr
O Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε να τεθούν σε κατάσταση συναγερμού οι πυρηνικές αποτρεπτικές δυνάμεις της Ρωσίας μετά από επιθετικά σχόλια κρατών μελών του ΝΑΤΟ, μεταδίδει το Reuters.

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

27-02-22

16:05
Ξέρεις ποιος είναι ο Καντίροφ; Οι φονιάδες ισλαμιστές Τσετσένοι;Εσένα τι κρίση σ εχει πιάσει πάλι με τους Τσετσένους; Ομόσπονδο κρατίδιο της Ρωσίας είναι, γιατί να μην πολεμήσουν;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

27-02-22

16:32
Διοτι βεβαια δεν σηκωνουμε στις πλατες μας ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ προσφυγες..ΤΟΣΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ!!!!!!!
Που εισαι @giannhs2001 και λοιποι εθνικιστες που δεν μου θελετε τους προσφυγες; .Η μηπως απο Ουκρανια ειναι ολα οκ;
Η ΞΕΦΤΥΛΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Κατα τα αλλα ο Τσιπρας καλεσε τους προσφυγες.
ΜΙΑ ΑΥΤΟΜΟΥΤΖΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Που εισαι @giannhs2001 και λοιποι εθνικιστες που δεν μου θελετε τους προσφυγες; .Η μηπως απο Ουκρανια ειναι ολα οκ;
Η ΞΕΦΤΥΛΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Κατα τα αλλα ο Τσιπρας καλεσε τους προσφυγες.
ΜΙΑ ΑΥΤΟΜΟΥΤΖΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κια ο καθε πολιτης που εχει σωας τα μυαλα του.Μαλιστα εσυ δηλαδη δεν συμφωνεις με την αποστολη πολεμικου υλικου στην Ουκρανια.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

27-02-22

16:37
Οι Ουκρανοί είναι Χριστιανοί και Ευρωπαίοι.Που εισαι @giannhs2001 και λοιποι εθνικιστες που δεν μου θελετε τους προσφυγες; .Η μηπως απο Ουκρανια ειναι ολα οκ;
Τα σύνορα της Ευρώπης πρέπει να είναι ανοιχτά για τους Ουκρανούς.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

27-02-22

16:38
Τι σημαίνει καντιρόβτσι. Θα μας χρειαστεί.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

27-02-22

16:39
πάλι μπερδεύεις τους πρόσφυγες με τους παράνομους μετανάστες. Πότε είπα ότι είμαι κατά των Σύρων ας πούμε; Αν δεις τα μηνύματα μου ήμουν ξεκάθαρα υπέρ της άφιξης Σύρων προσφύγων. Καιρό το έλεγα.
juste un instant
Επιφανές μέλος

27-02-22

16:40
Με αυτούς συνεργάζεται ο Πούτιν."Επί της ουσίας, θεωρούνται ιδιωτικός στρατός, με βασική αποστολή την εδραίωση του απολυταρχικού καθεστώτος Καντίφορ.
Έχουν, δε, καταγγελθεί για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων: από απαγωγές και βασανιστήρια, έως δολοφονίες και εξωδικαστικές εκτελέσεις.
Πλέον θεωρούνται η πιο αδίστακτη ένοπλη οργάνωση στην Τσετσενία. Κάτι, που αναμένεται τώρα να φανεί και στα ουκρανικά εδάφη"…
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος
Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα.

27-02-22

16:46
Ξέρω ότι είναι μέρος του ρωσικού στρατού, άρα εξ ορισμού φονιάδες. Το θρήσκευμά τους δεν βλέπω πώς εμπλέκεται. Αλλά δεν ξέρω πολλά για το θέμα, αν γνωρίζεις κάτι περισσότερο πες.Ξέρεις ποιος είναι ο Καντίροφ; Οι φονιάδες ισλαμιστές Τσετσένοι;
Όχι, δεν είμαστε Γαλλία ή Μ. Βρετανία που δεν έχουν προβλήματα με γείτονες. Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, ενόψει της Τουρκίας. Η αποστολή υλικού είναι εξόφθαλμα επιπόλαια κίνηση που συγχρονως δυναμιτίζει τις διπλωματικές διεργασίες. Στόχος μας θα έπρεπε να είναι η παύση του πυρός, όχι η εντατικοποίηση του πολέμου.Μαλιστα εσυ δηλαδη δεν συμφωνεις με την αποστολη πολεμικου υλικου στην Ουκρανια.
Μπορείς να πεις ό.τι θες για τον Ερντογάν, αλλά έχει κάνει την Τουρκία στρατιωτική και οικονομική περιφερειακή υπερδύναμη, παίζοντας μπάλα διπλωματικά και Δύση και Ρωσία. Αν σε 10, 20, 50 χρόνια το έδαφος, οικονομικα, στρατιωτικά και διπλωματικά, επιτρέπει στην Τουρκία να κάνει ό.τι θέλει με την Ελλάδα, τέτοια φαινομενικά μικρά γεγονότα, όπως η αποστολή υλικού τώρα, θα μελετούν οι ιστορικοί τού μέλλοντος.
juste un instant
Επιφανές μέλος

27-02-22

16:54

Βλαντιμίρ Πούτιν, ένας κακοήθης τύραννος απομονώνεται διεθνώς | LiFO
Ο Πούτιν, ένας δεσποτικός καταπατητής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο εσωτερικό της Ρωσίας και μια κακοήθης παρουσία στην παγκόσμια σκηνή, θεωρείται εδώ και καιρό - δικαίως - ένας κακός παίκτης. Τώρα όμως θεωρείται και αξιοπερηφρόνητος παρίας. Ένας απομονωμένος τύραννος.

Καλά το πας.Ξέρω ότι είναι μέρος του ρωσικού στρατού, άρα εξ ορισμού φονιάδες.
A, ο.κ. Ψάξε λίγο και το συζητάμε.Αλλά δεν ξέρω πολλά για το θέμα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

27-02-22

17:03
Σοβαρα; Εχει παρει η υπολοιπη ΕΕ και ειδικα αυτες οι χωρες, τους προσφυγες απο Συρια που τους αναλογουν;πάλι μπερδεύεις τους πρόσφυγες με τους παράνομους μετανάστες. Πότε είπα ότι είμαι κατά των Σύρων ας πούμε; Αν δεις τα μηνύματα μου ήμουν ξεκάθαρα υπέρ της άφιξης Σύρων προσφύγων. Καιρό το έλεγα.
ΕΛΑ ΣΥΝΕΛΘΕ.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

27-02-22

17:54
Όχι, δεν είμαστε Γαλλία ή Μ. Βρετανία που δεν έχουν προβλήματα με γείτονες. Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, ενόψει της Τουρκίας. Η αποστολή υλικού είναι εξόφθαλμα επιπόλαια κίνηση που συγχρονως δυναμιτίζει τις διπλωματικές διεργασίες. Στόχος μας θα έπρεπε να είναι η παύση του πυρός, όχι η εντατικοποίηση του πολέμου.
Μπορείς να πεις ό.τι θες για τον Ερντογάν, αλλά έχει κάνει την Τουρκία στρατιωτική και οικονομική περιφερειακή υπερδύναμη, παίζοντας μπάλα διπλωματικά και Δύση και Ρωσία. Αν σε 10, 20, 50 χρόνια το έδαφος, οικονομικα, στρατιωτικά και διπλωματικά, επιτρέπει στην Τουρκία να κάνει ό.τι θέλει με την Ελλάδα, τέτοια φαινομενικά μικρά γεγονότα, όπως η αποστολή υλικού τώρα, θα μελετούν οι ιστορικοί τού μέλλοντος.
Διαφωνώ. Οταν υπάρχει μια κατασταση θα πρέπει να αναλάβεις μια κίνηση χωρις να ειμαι υπέρ του να ενεργεις μονιμως με βάση και μονο την αλογιστη τολμηροτητα.
Η κινηση αυτη ειναι συμβολική και εναρμονισμένη με το γενικοτερο κλιμα που επικρατει και στους συμμάχους. Δειχνει επισης οτι η Ελλαδα ανα πάσα στιγμη ειναι έτοιμη για ενέργειες που ειναι ενάντια στους αδυναμους. Οπως ειναι οι Ουκρανοι.
Εντάξει σεβαστη η γνώμη σου αλλα ειμαι αντίθετος. Θεωρω οτι αν δεν προχωρησεις ποτέ λιγο παρακατω μονιμως θα εισαι στο ιδιο σημειο... οι καιροι αλλαζουν δεν μπορουμε να ειμαστε μονιμως επιφυλακτικοι και σκεπτικιστές.
Καταρχας η Τουρκια καταδικασε επισης ανοιχτα τις κινησεις της Ρωσιας αρα δεν προκειται σε καμια περιπτωση να κατηγορησει κ εμάς για τις συγκεκριμενες κινήσεις.
Απο μενα εγκρίνεται.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εισβολή στην Ουκρανία: Αυτές είναι οι χώρες που στέλνουν όπλα και βοήθεια - Η ανακοίνωση του ΝΑΤΟ
«Κάθε χώρα έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα, στηρίζουμε την εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας» διαμηνύει ο Γενς Στόλτενμπεργκ - Το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Τσεχία, η Εσθονία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Λετονία, η Λιθουανία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Σλοβακία, η Σλοβενία, το Ηνωμένο...
πολλες χωρες ακομη λοιπον δεν ειμαστε οι μοναδικοι... οπως ειπα εναρμονιζομαστε στο γενικοτερο κλιμα που επικρατει αναμεσα στους συμμαχους. Αφου αυτοι κρινουν επισης πως πρέπει , έτσι κρινουμε κ εμεις καθως ειμαστε κ συμμαχοι.
Κακως βριζετε κάποιοι τον Μητσοτακη ηταν μια ιδιαιτερη σωστη ενέργεια.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1.967 μηνύματα.

27-02-22

18:14
Ας προετοιμαστουμε ολοι μαζι για το επομενο τριμηνο

juste un instant
Επιφανές μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

27-02-22

18:30
Ο Ζελένσκι καλεί όσους ξένους θέλουν να «έρθουν και να πολεμήσουν στο πλευρό των Ουκρανών» | LiFO
Εμπρός! Τι κάθονται οι δικοί μας Ράμπο του πληκτρολογίου; Να η ευκαιρία να πάνε να πολεμήσουν!
Εμπρός! Τι κάθονται οι δικοί μας Ράμπο του πληκτρολογίου; Να η ευκαιρία να πάνε να πολεμήσουν!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

27-02-22

18:49
Είμαι χαμηλών τόνων και δεν φανατίζομαι. Ποτέ δεν το παίζω ήρωας. Τώρα απλά θα παρακολουθώ από την Τ.V. τα παλικάρια της λεγεώνας των ξένων.Πες μας εσύ τι θα κάνεις όμως.
juste un instant
Επιφανές μέλος

27-02-22

18:51
Χαίρομαι όσο δεν φαντάζεσαι. Πολλοί αριστεροί έχουν βιομηχανία ηρώων τα μπλουζάκια και τις κονκάρδες.Είμαι χαμηλών τόνων και δεν φανατίζομαι. Ποτέ δεν το παίζω ήρωας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

27-02-22

18:55
Ο Διας δεν το παιζει Ραμπο.Μαθε γμτ να καταννοεις τι ο λεει ο αλλος και γιατι το λεει.Πες μας εσύ τι θα κάνεις όμως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 316 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- A350
- giannhs2001
- taketrance
- Paragontas7000
- Memetchi
- charmander
- Dr. Gl. Luminous
- Kate1914
- bibliofagos
- American Economist
- giorgos5002
- Scandal
- fmarulezkd
- Wonderkid
- louminis
- Jack of Spades
- ChristosM89
- Joji
- johnsala
- Hased Babis
- Entropy24
- Unicex
- Libertus
- AggelikiGr
- back2967
- ROM32
- chester20080
- Ryuzaki
- Ilma
- vasilis123321
- J.Cameron
- teacher_40
- kafka
- aggelosst9
- Μήτσος10
- Hecticism
- bboys
- linuxman
- Nameless Ghoul
- epote
- еще один пророк р...
- phleidhs
- o venizelikos
- rootbreaker
- physicscrazy
- kost28
- fourkaki
- camil
- AK-92
- Esperos1
- Mitsaras23
- SIAmia
- Fernando_A
- Γατέχων
- rafaela11
- tsiobieman
- Antonia Alexandra
- Maraki4you
- pax91
- synopsis
- darkhappysong
- Meow
- Human being
- Shadowban
- User2350
- Arianara S3
- ΘανάσοςG4
- glaros22
- exotic xo
- Δροσουλίτης
- Kostas_Athens
- jimis2001
- hirasawayui
- arko
- jj!
- GeorgePap2003
- Johnny15
- ggl
- Στεφανος56
- synthnightingale
- Unboxholics
- giannis256
- PinkButterfly
- Xfactor
- Maria_Xagorari
- marww
- Ness
- goldmoon1
- ArisKladis999
- Lorraine1
- allall1
- Μαυρίκιος
- qwertyuiop
- parrot/παπαγάλος
- Christos1971
- kajamix
- MaikeHan21
- H-M
- Sevasti
- Mexicanos
- Sosstoss
- Stelios725
- alexd99
- Georgepap_21
- Dimitris2001
- Idontknoww
- Metalhead_4_life
- xristarac
- ThrowawayAlgevristis
- Stres
- Citylights
- johnstamjr
- DieM
- oups
- Chemwizard
- ag97
- snowy
- dimitra38
- tfghp
- Zelina
- Εχέμυθη
- Sherlockina
- TheLittleBookworm
- ougka pougka
- Αλκης Κ.
- azula
- Ιντερλουδιο
- nicks1999
- elen300
- Unseen skygge
- Giii
- Cookie_Monster
- petran_95
- ]ifrit[
- eukleidhs1821
- Ωρορα
- panamixagr97
- gademis
- Αντικειμενικός
- DiV
- Ελεγκολόγος
- makis999
- F1L1PAS
- johnietraf
- felixatos
- Dreamer_SW
- Appolon
- Jimmy20
- Helen93
- jims
- harry akritas
- Andreas542
- parnam
- Nikos350zed
- VasoGrimes
- desp1naa
- maria12344
- skot
- fockos
- George9989
- Freddys
- kalhkardia
- mirzatera180
- grtt
- Johnman97
- CiNeFiL
- korlef
- Κλημεντίνη
- Psychologist
- Kassiopi
- chris2799
- gregory nub
- 1011
- Theodora03
- Viedo
- Forgetit
- Panos_02
- fretoe
- SlimShady
- mathboi
- Mapas26
- xrisamikol
- Nickx
- Aurora Ambrosia
- Ivii
- constansn
- Mt73
- Αναστασία197
- ioannam
- L0st
- kiyoshi
- math1234
- Αλκίμαχος
- Giann779
- Mhtrogoal
- leo41
- NikolasGewrgiou
- iminspain
- Griff
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.