Ρωσο-ουκρανικός πόλεμος 2022-2025

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.
Μουτζωστε ελευθερα...καμια παρεξηγηση...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Μουτζωστε ελευθερα...καμια παρεξηγηση...

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τους δίνουμε όπλα τα οποία έχουν πληρώσει οι Έλληνες πολίτες μέσω των φόρων. Αν στην θέση της Ουκρανίας είμασταν εμείς, είναι σίγουρο ότι η Ουκρανία δεν θα μας έδινε ούτε €1.

Επίσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση πέρσι δεν έδινε €12 δισεκατομμύρια στους αγρότες επειδή ταχα δεν έφταναν τα χρήματα. Τώρα όμως θα ξοδέψει €800 δις για την ανάπτυξη στρατού. Γελάνε και τα τσιμέντα με την παράνοια της Ευρώπης.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Όλος ο ελεύθερος κόσμος στην Ευρώπη είναι με την Ουκρανία. Ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία είναι μαζί μας

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Όλος ο ελεύθερος κόσμος είναι με την Ουκρανία.

Στήριξη από τον καναπέ του σπιτιού βάζοντας την σημαία της Ουκρανίας στο Facebook. Τρομερή υποστήριξη Juste. :whatever: :whatever:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

είναι μαζί μας

Ουκρανός είσαι;;

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.707 μηνύματα.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τους δίνουμε όπλα τα οποία έχουν πληρώσει οι Έλληνες πολίτες μέσω των φόρων. Αν στην θέση της Ουκρανίας είμασταν εμείς, είναι σίγουρο ότι η Ουκρανία δεν θα μας έδινε ούτε €1.

Επίσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση πέρσι δεν έδινε €12 δισεκατομμύρια στους αγρότες επειδή ταχα δεν έφταναν τα χρήματα. Τώρα όμως θα ξοδέψει €800 δις για την ανάπτυξη στρατού. Γελάνε και τα τσιμέντα με την παράνοια της Ευρώπης.

Είναι αλήθεια πως δεν τα πάω καθόλου καλά με τους οικονομικούς όρους, ωστόσο κάτι μου λέει ότι δε θα μας βγει σε καλό όλο αυτό.
Πριν βιαστώ να πω τη γνώμη μου, θα ήθελα Φώτη αν μπορείς να μου εξηγήσεις με απλά λόγια την όλη φάση. Γιατί τώρα, πώς θα βρεθούν 800 δις έτσι απλά, δεν μπορώ να καταλάβω. Κάτι μου διαφεύγει, ειδικά εκεί που λέει για τα χρέη.

American Economist

Επιφανές μέλος

Είναι αλήθεια πως δεν τα πάω καθόλου καλά με τους οικονομικούς όρους, ωστόσο κάτι μου λέει ότι δε θα μας βγει σε καλό όλο αυτό.
Πριν βιαστώ να πω τη γνώμη μου, θα ήθελα Φώτη αν μπορείς να μου εξηγήσεις με απλά λόγια την όλη φάση. Γιατί τώρα, πώς θα βρεθούν 800 δις έτσι απλά, δεν μπορώ να καταλάβω. Κάτι μου διαφεύγει, ειδικά εκεί που λέει για τα χρέη.

Θα διαβάσω αναλυτικά το σχέδιο τους, γελάμε αλλά τέλος πάντων, και θα σπυ απάντησω εδώ. Πάντως €800 δισεκατομμύρια ισούνται με το πραγματικό ΑΕΠ της Ελβετίας.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.707 μηνύματα.
Ε, κάτι θα ξέρει αυτός μάλλον.
Και για να καταλάβεις και καλύτερα, μιας και αγαπάς τη βικιπαίδεια:
Despite the 2000 ruling of a special lustration court affirming his innocence, for many years there have been allegations that Wałęsa was an informant of the Security Service of the Polish People's Republic (Służba Bezpieczeństwa or SB), the Communist security services, in his twenties.[68]

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

Πολύ απλά: θα συνεχίσουν ν αυξάνονται τα κόστη και οι φόροι.

Απλά για να πλουτίσουν οι γνωστοί άγνωστοι.

Και κάποιοι φαντασμενοι νομίζουν ότι όλος ο ντόρος γίνεται λόγω της ρωσικης «απειλησ« και για την διατήρηση της δυτικής (ψευδό)δημοκρατίας

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.
Όλος ο ελεύθερος κόσμος στην Ευρώπη είναι με την Ουκρανία. Ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία είναι μαζί μας

1741096790057.png

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Επίσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση πέρσι δεν έδινε €12 δισεκατομμύρια στους αγρότες επειδή ταχα δεν έφταναν τα χρήματα.
Όσο βλέπει αγρότες στα μπλόκα με καινούργια τρακτέρ που μόνο καφέ δεν τους κάνουν, σου λέει ας δουλέψουν και αυτοί λιγάκι υπάρχει χρήμα :bleh: :bleh:

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.909 μηνύματα.
δίχως ΗΠΑ, μάλλον κρίθηκε ο πόλεμος.
βρήκα και στα νεα. Τι παίζεται....; :hmm:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.
Αυτά είναι. Πρώτα τους ξεσήκωσες καλά καλά και τους έσπρωξες μπροστά να μπλέξουν σε έναν καταστροφικό πόλεμο που δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσουν για τα συμφέροντα σου και μετά τους σταματάς και την βοήθεια κατηγορώντας τους πως με την στάση τους δεν βοηθάνε στην ειρήνη.

Μόνο η Αμερική μπορεί να παίζει τέτοιες παιχνιδάρες στην εξωτερική πολιτική.

Όπως και να έχει ο Ζελένσκυ είχε δηλώσει έτοιμος να υπογράψει και τη συμφωνία για τα ορυκτά. Οπότε όλα αυτά είναι ναζάκια που σύντομα θα λήξουν. Οι γαίες και τα ορυκτά ανήκουν στο Ουκρανικό έθνος και όχι στα φιλαράκια σου τους αμερικάνους σκουπίδι Ζελένσκυ.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.
Αυτές τις μέρες η ρωσσική αντεπίθεση στη Σούντζα (Κουρσκ) έχει αποβεί νικηφόρα. Η Ουκρανία φαίνεται πως θα χάσει το τελευταίο διπλωματικό χαρτί που ήθελε να έχει για την επίτευξη της ειρήνης.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Πέρασαν μήνες και ακόμα οι Ρώσοι δεν κατάφεραν να επανακτήσουν πλήρως τα χαμένα ρωσικά εδάφη παρά την βοήθεια, τελευταία, από τους Αμερικανούς.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Περικύκλωση δεν θα γίνει όμως θα χάσει τα ρωσσικά εδάφη που κατέλαβε. Πιστεύω πως η Ρωσσία το κάνει αυτό για να μην έχει τίποτα εναντίον της στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.
Περικύκλωση δεν θα γίνει όμως θα χάσει τα ρωσσικά εδάφη που κατέλαβε. Πιστεύω πως η Ρωσσία το κάνει αυτό για να μην έχει τίποτα εναντίον της στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Και μετά κάποιοι φωνάζουν ότι ο ρωσικός στρατός είναι άχρηστος και αναποτελεσματικός.

Απο την στιγμή που κόπηκε η αμερικανική βοήθεια καταρρέει το μέτωπο. Αν πολεμάς έμμεσα μ όλο το ΝΑΤΟ λογικό είναι να υπάρχουν δυσκολίες στην προέλαση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια