Η Ρωσια δε θα υποχωρήσει. Ειναι πλεον θεμα γοήτρου για την ισχυρη αυτη χώρα, να μην δειξει ηττημένη, γιατι μετα θα παψει να ειναι υπολογίσιμη δυναμη. Κλασσικά αντανακλαστικά ισχύος.
Οι Δυτικοί απλά θα πρεπει να της δώσουν διοδο αξιοπρεπούς υποχωρησης.
Οι Δυτικοί και οι κυβερνήσεις τους είναι διεφθαρμένοι και ελεγχόμενοι από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Κλάους Σβαμπ. Η ατζέντα τους είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια, έχουν μπει στην τελική φάση του σχεδίου τους.
Μακροπρόθεσμα οι κυρώσεις θα ωφελήσουν την Ρωσία. Ο Πούτιν θα πουλάει πλέον 50 δις κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στην Κίνα, ετησίως. Η Gazprom απελευθερώνεται οικονομικά απ' την εξάρτηση των δυτικών.
Ο πόλος Ρωσία-Κίνα-Ινδία απαριθμεί κοντά στα 3,5 δισεκατομμύρια ψυχές. Αν βάλεις και τους φίλους Βραζιλία-Βενεζουέλα-Κούβα-Λευκορωσία-Μολδαβία, κοκ, αλλά και τους ουδέτερους όπως το Ισραήλ και η Τουρκία, το πρόβλημα θα το έχουν στο τέλος Αμερική και Ευρώπη και τα βιο-φασιστόμουτρα στον Καναδά και την Αυστραλία. Η Ιαπωνία δεν είναι πια υπολογίσιμη δύναμη, σύντομα θα καταρρεύσει απ' το τεράστιο χρέος της.
Υψηλό κόστος ζωής, μεγάλες προσδοκίες. Όταν οι Ευρωπαίοι πολίτες νιώσουν για τα καλά στην τσέπη τους τις συνέπειες των διεφθαρμένων κυβερνήσεών τους θα παρακαλάνε για λίγη συμπόνια και ενέργεια παραπάνω.
Εμείς στο Ελάντα, έχουμε Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη-Τσίπρα και πολλές ρουκέτες στα νησιά να πάρουμε από εκεί και να τις στείλουμε δωράκι στον Ζελένσκι. Αν θες να σταματήσει ο πόλεμος δεν στέλνεις όπλα. Στέλνεις είδη ανθρωπιστικής φροντίδας, τρόφιμα, φάρμακα, ρουχισμό, βοηθάς τους πρόσφυγες. Έρχεται ο αφοπλισμός των ελληνικών νησιών;
Το φυσικό αέριο δεν είναι πετρέλαιο. Είναι η βάση για να φτιαχτεί η αμμωνία απ' την οποία προέρχονται τα λιπάσματα. Ποιος θα πεινάσει στο τέλος; Ο Ρώσος που θα έχει υπό την κατοχή του τον μεγαλύτερο σιτοβολώνα της Ευρώπης;
Πόλεμος πατήρ πάντων. Θέλω να σταματήσει ο Πούτιν να βομβαρδίζει και να γυρίσει στο σπιτάκι του, αλλά δυστυχώς, το κουμπί πατήθηκε. Χωρίς αποζημίωση δεν σταματάει. Η τόσο στοχευμένη, άμεση αντιρωσική υστερία δείχνει ότι το πράγμα ήταν μεθοδευμένο και σχεδιασμένο καιρό τώρα. Ήταν φανερό, ήθελαν να προκαλέσουν τον Πούτιν να εισβάλλει. Γιατί όμως;
Στην παγκόσμια μοιρασιά θέλουν όλη την πίτα δική τους.