"Ο Ερντογάν έχει καθυβρίσει Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ισραήλ, Σ. Αραβία, ΗΑΕ, Αίγυπτο, έχει εισβάλει σε Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Κύπρο, έχει προμηθευθεί S-400, δεν επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία, για να μη μιλήσουμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Κι από την άλλη, όλοι οι ηγέτες Δύσης και Ανατολής τρέχουν να τον συναντήσουν, προσβλέποντας στο ρυθμιστικό του ρόλο στον πόλεμο της Ουκρανίας και στην ευρύτερη περιοχή".
Προσθέτω ότι επειδή αυτά συμβαίνουν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την εισβολή στην Ουκρανία, θέλω να μου εξηγήσει κάποιος πως λέγεται αυτός που παίρνει μέτρα εναντίον των εισβολέων Α, ενώ συνεργάζονται με τον εισβολέα Β. Πριν απαντήσετε με κανέναν "απρεπή" χαρακτηρισμό, να ενημερώσω ότι αφού στα μέτρα εναντίον των Ρώσων συμμετέχει ΚΑΙ η Ελλάδα, η οποία επί 50 χρόνια ΔΕΝ έχει πάρει ακόμη τέτοια μέτρα εναντίον των Τούρκων (!), σε αυτούς τους "κάποιους" (όπως και να τους ονομάσετε) συγκαταλεγόμαστε και ΕΜΕΙΣ!!
Τρομερό;
Spoiler
Κλεμμένο από δικό μου αγαπημένο αναλυτή....το έβαλα έτσι για να το διαβάσετε όλο και να μην κάνετε σκρολ