Myrtle
Διάσημο μέλος

Μερικά παραδείγματα:

Κυκλοφορούν και σε τρισχαριτωμένα σχεδιάκια Looney Tunes

Εδώ το σάιτ που τα πουλάει!
Βέβαια, αυτά δεν είναι για να τα βάζεις και να τα βγάζεις κάθε τρεις και λίγο, αλλά αφού από ότι κατάλαβα το πρόβλημά σου είναι μόνο για τους δύο συγκεκριμένους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείς να τα κρατάς όσο θες και το χειμώνα να τα βγάζεις και να τα φυλάς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Δεν είναι άκυρη ερώτηση, διότι υπάρχει λεβιές της diesel για το fiat 500.Οχι (φυσικά) αλλά η ερώτησή σου είναι άκυρη με το θέμα που συζητάμε

Γυναίκες, πάντα πρόωρα συμπεράσματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

υφασμάτινο κάλυμμα για τον λεβιέ
Εδώ το σάιτ που τα πουλάει!
Εισαι τρομερή! Κατι τετοιο εψαχνα! Να που υπαρχει!
Myrtle εισαι τρομερη!!!

Σου ειπα οτι εισαι τρομερη;;;

Δεν είναι άκυρη ερώτηση, διότι ...

Ε να το λες απο την αρχη!

Myrtle
Διάσημο μέλος

Εισαι τρομερή! Κατι τετοιο εψαχνα! Να που υπαρχει!
Myrtle εισαι τρομερη!!!Το ξερα οτι θα φανει χρησιμο αυτο το thread!
Σου ειπα οτι εισαι τρομερη;;;![]()

Νόμιζα πως τα είχες υπ' όψιν σου αυτά και ρώταγες για κάτι πιο εξειδικευμένο! Φυσικά και κυκλοφορούν πάρα πολλά τέτοια μικροπραγματάκια στο εμπόριο. Εγώ το δικό μου το έχω στο αυτοκίνητο 6 χρόνια περίπου (από τότε που το πρωτοπήρα και το γέμισα πραματάκια με τον Τουίτυ

Χαρά μου που βοήθησα!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Πολύ καλή ιδέα και φυσικά θα το πάρω σε χρωματάκι αοσρτί κια μια χαρα θα γλιτωνει το χερακι μου. Σημερα μετα τη θαλασσα που το χα αφησει στον ηλιο, εβαζα τις ταχυτητες μεχρι να δροσισει με τα δυο δαχτυλα μαζι με ενα χαρτομαντηλο

Thanx again

MissKit
Επιφανές μέλος

Myrtle
Διάσημο μέλος

Ρε συ δεν τα ηξερα! Και φαντασου εκει που ρωτησα δεν ηξερε, οκ ζητησα ηλιοπροστασια, αλλα θα μπορουσε να μου προτεινει κι αυτο, σωστα;
Πολύ καλή ιδέα και φυσικά θα το πάρω σε χρωματάκι αοσρτί κια μια χαρα θα γλιτωνει το χερακι μου. Σημερα μετα τη θαλασσα που το χα αφησει στον ηλιο, εβαζα τις ταχυτητες μεχρι να δροσισει με τα δυο δαχτυλα μαζι με ενα χαρτομαντηλο
Thanx again![]()
Ε ναι φυσικά θα μπορούσε! Βασικά εγώ δεν πήγα καν σε μαγαζί με εξοπλισμό αυτοκινήτου. Σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ που έχουμε στην περιοχή μου το βρήκα.
Καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ τα ίδια παθαίνω με το τιμόνι παρ' όλο που του έχω κάλυμμα. Με τον λεβιέ δεν καταλαβαίνω τίποτα γιατί ποτέ δεν ζεσταίνεται πολύ με αυτό το τρισχαριτωμένο καλυμματάκι που του έχω αγοράσει!
Δεν έχει hello kitty.![]()
Ευτυχώς...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Επισης, σαν δωρο στον εαυτο μου, μολις παρω το διπλωμα, εκτος απο το απαρετιτο "Ν" νομιζω θα μου παρω αυτο. Και δεν ξερω αν προτιμω ζαρια η το κλασικο δεντρακι να κρεμετε απο τον καθρευτη....

Έχει και αρκουδάκια καλέ που κολλάνε στο παράθυρο.Μιας και λυθικε το πρωτο προβλημα, να προτινω κατι "μαξιλαρακια" που μπαινουν στις ζωνες ασφαλιας και μου εχουν γινει φετιχ απο οταν τα ειδα, σε ολους οσους εχουν αυτοκινιτο!
Επισης, σαν δωρο στον εαυτο μου, μολις παρω το διπλωμα, εκτος απο το απαρετιτο "Ν" νομιζω θα μου παρω αυτο. Και δεν ξερω αν προτιμω ζαρια η το κλασικο δεντρακι να κρεμετε απο τον καθρευτη....![]()

enrose
Δραστήριο μέλος

Εχετε τίποτα υπ'όψιν σας? Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

enrose
Δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αν τριβεται η πλακα φαινεται
για οικολογικα εχω ακουσει,,αλλα απλα τριβονται πιο γρηγορα,,
αλλα οικολογικα που τσιριζουν,,
δεν αποκλειεται..

αλλα μηπως ειναι τιποτα αλλο
enrose
Δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

enrose
Δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

enrose
Δραστήριο μέλος

Αμαν πια!!!
Εσυ τι μου προτείνεις που το κατέχεις???
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ρωτα τους,,ή ρωτα σε αλλο συνεργειο ή στην αντιπροσωπεια..εταιρια.
τι μαρκα ειναι?
παρε στο κοντινο σου καταστημα που πουλαει ανταλλακτικα της εταιριας -οχι αντιπροσωπεια απαραιτητα- και ρωτα,,για το τριξιμο κλπ,,να δεις τι θα σου πουν..
enrose
Δραστήριο μέλος

Ολο τα ιδια κανουν! Θα παω απο βδομαδα σε αλλη αντιπροσωπια χωρις να ξερουν πως ειμαι μεσα στην εγγυηση ακομα οι δισκοπλακες να δω τι θα μου πουν και αν ειναι μαπα θα παω και θα τους τα φερω στο κεφαλι!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.