enrose
Δραστήριο μέλος

Πηγα σε αλλη αντιπροσωπεια και βρηκαν πως ειναι οντως γνησια και πως δεν εχουν προβλημα. Μου τα καθαρισαν και τελος ο απαισιος ηχος!!! Βεβαια μολις πιασουν παλι μακα θα ξανακανουν αλλα αγορασα αυτο το σπρευ και ειμαι πανετοιμη να τα αντιμετωπισω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andartis7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

γειασας εχω ανα παλιο mazda323f και χθες μου σταματησε ξαφνικα στον δρομο η πατουσα γκαζι και δεν προσωρουσε σαν να ειχα κενο,,η μπαταρι αδουλευε ειχα ραδιο ενδειξεις στο κατραν σημερα με παει κανονικα προς το παρων ,,ειναιμ θεμα βενζινης>? εχω κανιε σερβις πριν 3μηνες ευχαριστω,νικο=ς
Τι ενοεις οτι πατουσες γκαζι και δεν πηγενε; Μπουκονε; Η ανεβαζε στροφες χωρις να μεταδιδει στον αξονα; Αν το δευτερο παιζει να μην κουμποσε καλα η ταχυτιτα, παιζει να εχεις προβλημα με τον δισκο σου η με το κιβωτιο ταχυτιτων η να ειναι κατι πιο περιπλοκο.
Στην θεση σου θα ρωταγα καποιον μηχανικο να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα παθω καμια ζημια εν κινιση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andartis7
Νεοφερμένο μέλος

ανεβαζε στροφες χωρις κινηση παντω ςευχαριστω πολυ θα παω σε μηχανικοΤι ενοεις οτι πατουσες γκαζι και δεν πηγενε; Μπουκονε; Η ανεβαζε στροφες χωρις να μεταδιδει στον αξονα; Αν το δευτερο παιζει να μην κουμποσε καλα η ταχυτιτα, παιζει να εχεις προβλημα με τον δισκο σου η με το κιβωτιο ταχυτιτων η να ειναι κατι πιο περιπλοκο.
Στην θεση σου θα ρωταγα καποιον μηχανικο να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα παθω καμια ζημια εν κινιση.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θυμάμαι τι είχε τελικά γιατί πάνε χρόνια, αλλά θυμάμαι ότι δεν το έκανε συνέχεια όπως λες.
KateThom
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον εδω και καμποσο καιρο εχω ενα θεματακι με το αυτοκινητο. Οταν η θερμοκρασια του περιβαλλοντος ειναι 35 με 40 βαθμους κελσιου σβηνει η μηχανη. Αυτο συμβαινει ακομα πιο συχνα οταν ανοιγω το κλιματιστικο. Το πηγα στο σερβις 5 φορες αλλα τιποτα. Το συνεδεσαν και με υπολογιστη παλι τιποτα. Εχω επικοινωνησει με μεγαλη βρετανια αλλα δεν μπορουν να κανουν τιποτα γιατι ειμαι ελλαδα. Οι ελληνες με εχουν στα αζητητα και ετσι εγω προσευχομαι μην με βρουν σε καμια κολωνα της Δεη καμια ωρα

Σας χιλιο ευχαριστω εκ των προτερων!
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα "Scenic II Πρόβλημα με τη μηχανή".
fockos
Επιφανές μέλος

KateThom
Νεοφερμένο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Το πρόβλημα ίσως είναι η θερμοκρασία της εσωτερικής μηχανής (θεωρώ με τα σερβις πως σου αλλάξανε τα λάδια), και ότι ελέξανε εσωτερικά την μηχανή ότι δεν κόλλησε κάτι μέσα. Αφου ο υπολογιστής δε δείχνει κάποιο πρόβλημα αυτό σημαίνει ότι οι ρυθμίσεις του είναι σωστές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εσωτερικά.
Συνεπώς το πρόβλημα που υποψιάζομαι είναι στην μπαταρία .... και το αυτοκίνητο σε λίγο θα σβήνει και σε κανονικές θερμοκρασίες αν ισχύει αυτό.
Τα γαλλικά αυτοκίνητα έχουν συχνά πρόβληματα με τα ηλεκτρονικά τους (αλλά αφού ο υπολογιστής τα έδειξε όλα εντάξει δε νομίζω να βρίσκεται στις λειτουργίες του τουτου το πρόβλημα.
Είναι απλά μια υπόθεση

το καλύτερο είναι να γραφτείς σε ένα πιο εξειδικευμένο φορουμ όπως οι 4τροχοί του γνωστού περιοδικού
https://www.4tforum.gr/phpBB3/
KateThom
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω πολυ και μονο για την απαντηση!!!!
fockos
Επιφανές μέλος

δεν νομιζω να ειναι η μπαταρια την αλλαξα προχθες για ευνοητους λογους. Απο τοτε εχει κλεισει γυρω στις 5 με 8 φορες, ισως να ειναι η θερμοκρασια αλλα και παλι γιατι να κλεινει? Μπορω να κανω κατι? Οποιαδιποτε ιδεα ευπροσδεκτη! ΕΓΙΝΕ!!!!
Ευχαριστω πολυ και μονο για την απαντηση!!!!

Το airconditοn βγάζει έξω ζεστό αέρα και βάζει κρύο (όπως ο κλιματισμός του σπιτιού) αν λειτουργεί αυξάνει την θερμοκρασία του περιβάλλοντος της μηχανής.

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια σκέψη που κάνω ειναι ότι ίσως κατι τρέχει με την ρυθμιση του ρελαντί. Οπως και να εχει, μηχανικος δεν ειμαι και διαγνωση εξ αποστασεως δεν γινεται. Οποτε καλυτερα να πας και σε καποιο αλλο συνεργειο να παρεις και μια αλλη γνωμη
Καλές διακοπές στην Κρήτη

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μηπος εχεις κανενα προβλημα με το ψυγειο; Για service που λες οτι το πηγες, τους το πηγες και ειπες πως εχει αυτο και αυτο, σου ειπαν οτι το εφτιαξαν αλλα τιποτα; Μπουζι εχεις αλλαξει;
Παρομοια ζημια εχω συναντισει σε μηχανακι αλλα δεν ειχε να κανει με την θερμοκρασια του περιβαλλοντος, περαν του οτι οσο πιο ζεστη ειχε τοσο πιο γρηγορα εσβηνε φυσικα, το προβλημα ητανε η υπερθερμανση του κινιτιρα και το προβλημα βρισκοτανε μεσα στον κινιτιρα, δεν θυμαμε ομως αν ητανε φλαντζα ή στροφαλος ομως.
Αλλιως ισως καποιο βραχυκυκλωμα καπου, το οποιο ομως καλη τυχη στο να το βρεις!...!
Επισης ενα πολυ τραβιγμενο σεναριο ειναι να εχει προβλημα στην παροχη καυσιμου, το οποιο δεν μπορω να το συνδεσω αμεσα με την θερμοκρασια ομως.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Έχω ένα opel corsa του 2005 και με χρέωσαν 200 ευρώ το service από την αντιπροσωπεία της opel (μου βρήκαν και κάτι πράγματα που θέλαν αλλαγή) που δε ξέρω τι ειναι .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Νταξ, βρηκαμε τι φταιει. Μου ραγισε η καρδια και η τσεπη αλλα αντεχω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.