ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.

20-01-25

00:29
Νεαρέ μου, μακάρι να περάσει κάποτε νόμος για οπλοφορία και να σε πάω βόλτα σε καζίνο, να παίξουμε μπλακ τζακ έχοντας παραμάσχαλα τα όπλα μαςολα κοκκινο αδερφια

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

20-01-25

00:35
ΚΑΥΛΑ.Νεαρέ μου, μακάρι να περάσει κάποτε νόμος για οπλοφορία και να σε πάω βόλτα σε καζίνο, να παίξουμε μπλακ τζακ έχοντας παραμάσχαλα τα όπλα μας![]()
Μόνο να μη μας τύχουν 2 ασσοι και 2 οκτάρια
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.

20-01-25

00:39
ΚΑΥΛΑ.
Μόνο να μη μας τύχουν 2 ασσοι και 2 οκτάρια
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

20-01-25

00:40
Κάναν ποκερά έχουμε στο steki;
Για «ποκερού» δε ρωτάω γιατί σιγά μην παίζει καμία!
Για «ποκερού» δε ρωτάω γιατί σιγά μην παίζει καμία!

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

20-01-25

00:49
Θα εψηνα να μαθω ετσι για την πλαακ αλλα δε ξερω πως 
βέβαια δε θα ηθελα οντως να τζογαρω

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

20-01-25

00:50
Ε καλά δεν είναι ρουλέτα το πόκερ (το live εννοείται για να βλέπεις τον άλλο μπροστά σου, όχι online κ.λπ.), είναι και «τεχνικό» παιχνίδι...εμείς σα φοιτητές μαζευόμασταν συνέχεια, η νέα γενιά δεν παίζει;Θα εψηνα να μαθω ετσι για την πλαακ αλλα δε ξερω πως

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

20-01-25

10:45
Tα τρωμε στις πουτανες και στα ντουμανια , που να μας μεινει για ποκα.Ε καλά δεν είναι ρουλέτα το πόκερ (το live εννοείται για να βλέπεις τον άλλο μπροστά σου, όχι online κ.λπ.), είναι και «τεχνικό» παιχνίδι...εμείς σα φοιτητές μαζευόμασταν συνέχεια, η νέα γενιά δεν παίζει;![]()

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

20-01-25

10:57
Πρωτα ξεκινας με το τριτο, με την ελπιδα οτι θα εχεις περισσοτερα λεφτα για τα πρωτα δυο μετα.Tα τρωμε στις πουτανες και στα ντουμανια , που να μας μεινει για ποκα.![]()

20-01-25

11:04
Η νέα γενιά παίζουμε Παλέρμο όταν μαζευόμαστεεμείς σα φοιτητές μαζευόμασταν συνέχεια, η νέα γενιά δεν παίζει;![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

20-01-25

11:08
Δε θα εισαι για πολύ ακόμα νεα γενιά. Περνάνε τα χρόνια.Η νέα γενιά παίζουμε Παλέρμο όταν μαζευόμαστε

20-01-25

11:10
ΑνυπομονώΔε θα εισαι για πολύ ακόμα νεα γενιά. Περνάνε τα χρόνια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

20-01-25

11:13
Θα μετανιώσεις αυτό το πόστ, όταν έρθεις στα 40ς.Ανυπομονώ
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

20-01-25

14:49
Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να τζογάρω ποτέ πραγματικά λεφτά. Στοιχήματα, Μπλάκ Τζακ, πόκερ τι είναι όλα αυτά απλά μακριά.
Μικροαστική υλιστική ανάγνωση της ζωής. Το όνειρο ενός εύκολου πλουτισμού που σύντομα θα γίνει εφιαλτης ντετερμινιστικά. Ως τώρα έχω δει κόσμο να καταστρέφεται (και να χαλάει και την οικογένειά του) με αυτά. Επιτυχημένο δεν είδα πάντως.
Μικροαστική υλιστική ανάγνωση της ζωής. Το όνειρο ενός εύκολου πλουτισμού που σύντομα θα γίνει εφιαλτης ντετερμινιστικά. Ως τώρα έχω δει κόσμο να καταστρέφεται (και να χαλάει και την οικογένειά του) με αυτά. Επιτυχημένο δεν είδα πάντως.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

20-01-25

15:03
Δυστυχώς ναι.
Αλλά δεν είναι για λόγους πλουτισμού ή κερδοσκοπίας καμία σχέση.
Με εξιτάρει το ρίσκο και μόνο
Αλλά δεν είναι για λόγους πλουτισμού ή κερδοσκοπίας καμία σχέση.
Με εξιτάρει το ρίσκο και μόνο

20-01-25

15:13
Οχι γιατι στα 40 θα ειμαι χοτ και θα κάνω ταξίδια ανέμελα και ανοργάνωταΘα μετανιώσεις αυτό το πόστ, όταν έρθεις στα 40ς.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

20-01-25

15:32
Έχει τζογάρει ελάχιστα στη ζωή μου, αν και τις λίγες φορές που το έκανα, χάλασα αρκετά χρήματα.
Ευτυχώς δεν εθίστηκα ποτέ και δεν το συνέχισα.
Όχι, δεν μου αρέσει το ρίσκο του τζόγου γιατί και τις 2 - 3 φορές που το έκανα, έχασα τα χρήματα. Και κατάλαβα ότι αν θέλω χρήματα για κάποιο σκοπό (γιατί συνήθως όταν θέλω χρήματα για σκοπό με τρώει η χούφτα μου), ο καλύτερος τρόπος είναι η αποταμίευση. Παρακμή με άλλα λόγια.
Ευτυχώς δεν εθίστηκα ποτέ και δεν το συνέχισα.
Όχι, δεν μου αρέσει το ρίσκο του τζόγου γιατί και τις 2 - 3 φορές που το έκανα, έχασα τα χρήματα. Και κατάλαβα ότι αν θέλω χρήματα για κάποιο σκοπό (γιατί συνήθως όταν θέλω χρήματα για σκοπό με τρώει η χούφτα μου), ο καλύτερος τρόπος είναι η αποταμίευση. Παρακμή με άλλα λόγια.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

20-01-25

16:38
Δεν είπαμε να πας και στην Πάρνηθα ρε συ (εις το βουνό ψηλά εκεί που σε αφήνουνε χωρίς βρακίTα τρωμε στις πουτανες και στα ντουμανια , που να μας μεινει για ποκα.![]()

Πάντως τα χρόνια που ήμουν εγώ φοιτητής το να μην ξέρει/παίζει ένας άντρας φοιτητής πόκερ ήταν περίπου τόσο weird όσο το να μην ασχολείται καθόλου με ποδόσφαιρο/μπάσκετ κι ομάδες/οπαδικά, ήταν ψιλορουτίνα τις μέρες που δεν έπαιζε κάποιο πάρτι κ.λπ. μάζωξη σε κάποιο φοιτητικό σπίτι χαρτί 3-4 ώρες (ή όσο αντέξουμε

Τι είναι αυτό;Η νέα γενιά παίζουμε Παλέρμο όταν μαζευόμαστε
Σα να λέμε π.χ. κούκος αβολοντέ με διπλό πιπίνι;

20-01-25

16:40
Δεν ξέρω τι θα πει αυτό, μάλλον.Δεν είπαμε να πας και στην Πάρνηθα ρε συ (εις το βουνό ψηλά εκεί που σε αφήνουνε χωρίς βρακί), κάνα τραπέζι με συμφοιτητές κ.λπ. μια στο τόσο με 5€-10€ ξέρω 'γω ίσα ίσα για να γίνει κανονικό παιχνίδι και να μην παίζετε όπως να 'ναι!
Πάντως τα χρόνια που ήμουν εγώ φοιτητής το να μην ξέρει/παίζει ένας άντρας φοιτητής πόκερ ήταν περίπου τόσο weird όσο το να μην ασχολείται καθόλου με ποδόσφαιρο/μπάσκετ κι ομάδες/οπαδικά, ήταν ψιλορουτίνα τις μέρες που δεν έπαιζε κάποιο πάρτι κ.λπ. μάζωξη σε κάποιο φοιτητικό σπίτι χαρτί 3-4 ώρες (ή όσο αντέξουμε) και ιδανικά να παίζει κι η τηλεόραση στο φόντο τις εκπομπές της Pokerstars με κοντρίτσες Phil Hellmuth και Tony G και τα σχετικά...good times!
Τι είναι αυτό;
Σα να λέμε π.χ. κούκος αβολοντέ με διπλό πιπίνι;![]()
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

20-01-25

16:43
Αν εννοείς το τελευταίο, ούτε κι εγώ!Δεν ξέρω τι θα πει αυτό, μάλλον.

Δες στο 1:16...
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

20-01-25

21:07
Εγώ παίζωΚάναν ποκερά έχουμε στο steki;
Για «ποκερού» δε ρωτάω γιατί σιγά μην παίζει καμία!![]()

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εμένα μου αρέσει και το Black Jack πολύ. Έχω παίξει, δεν θα πω ψέματα.
Αν μπορείς να το ελέγχεις, πιστεύω δεν είναι πρόβλημα. δηλαδή να πας συνειδητά με 20-50 ευρώ και όταν χάσεις ή κερδίσεις βγαίνεις.
Αν δεν μπορείς να το διαχειριστέις, καλύτερα να μην πας καζίνο. Παίξε στο σπίτι σου με φασόλια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.