woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Intel ®
Pentium ® 4 cpu 3.20 ghz
3.19GHz 504mb ram
Πειτε μου τι άλλο θέλετε να σας πώ πλίζ σε πμ καθώς είμαι γραφείο και φοβάμε μην με πάουν χαμπάρι.
Κολάει σε όλα, σε φόρτωμα ακόμα και την έξωδο δεν με αφήνει να πατήσω το Χ πάνω δεξια, φοβάμε μην με δούν. Μισέλ πλίζ συγχώρα με που σε βάζω σε κόπο αλλα αν με δούν θα χάσω την δουλειά μου

Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης, σου το κάνει και με άλλους φυλλομετρητές ή μόνο με Internet Explorer;

VISTA
2048 MB
popitsa
Νεοφερμένο μέλος

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

και
windows vista home premium - IE7 - 2048 MB - FireFox3
και τα δύο σετ σε συνδέσεις adsl
αλλά αυτό που σκοτώνει είναι να βλέπεις τη σελίδα, να έχει φορτώσει φαινομενικά και ξαφνικά να ακινητοποιείται και να περιμένεις ξανά γιατί κάτι κάνει μέέέχρι να ξαναλειτουργήσει το scroll
και μια και πιάσαμε τη βαθειά τεχνολογία, γίνεται το μωβάκι να γίνει λίγο πιο σκούρο γιατί βγήκε εντελώς βιολετί ??? Απλά ιδέα για ενδεχόμενη μελλοντική τροποποίηση...
Και μη με παίρνετε στα σοβαρά τέτοια ώρα, δουλεύω στον η/υ... (deadline το λένε)
mania
Επιφανές μέλος

Μάνια έχεις ελέγξει μήπως έχεις κανένα περίεργο spyware?
Επίσης, σου το κάνει και με άλλους φυλλομετρητές ή μόνο με Internet Explorer;
Δεν κατ΄λαβα τίποτα απο όσα με ρωτάς

Οσο για τον εξπλόρερ μόνο αυτόν έχω, δεν δοκίμασα να μπώ στο ιντερνετ απο το σπίτι που έχω μοζίλα

Εβαλα μονόχρωμο φόντο και καλέρεψε κάπως,αλλα παραμένει να κολάει

μήπως τότε έχεις κανέναν ιο?Δεν κατ΄λαβα τίποτα απο όσα με ρωτάςspyware να φανταστώ πώς είναι αντιβάριους;
αν ναι δεν έχω καθόλου στο δικό μου pc άρα δεν παίζει
Εβαλα μονόχρωμο φόντο και καλέρεψε κάπως,αλλα παραμένει να κολάει![]()

επίσης την πυξίδα την αφαίρεσες?
mania
Επιφανές μέλος

μήπως τότε έχεις κανέναν ιο?
επίσης την πυξίδα την αφαίρεσες?
Ιο δεν έχω το ξέρω, το ιντερνετ μου τρέχει πολλύ καλά, δεν κολάει ποτέ, μόνο στο στέκι μετα την αλλαγή κολάει

Την πυξίδα την έβγαλα, ελάφρηνε λίγο αλλα παραμένει στο κόλημα

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

@Tsipouro το antivirus είναι πιο αποδοτικό στους ιούς, όχι στο spyware. Antispyware πρέπει να βάλει.
Mania μήπως χρησιμοποιείς Internet Explorer 6?
Επίσης, δοκίμασες με μονόχρωμο φόντο;
Στο κάνει σε όλες τις σελίδες του στεκιού αυτό;

ωχ, να δεις που αυτό θα είναιMania μήπως χρησιμοποιείς Internet Explorer 6?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μπα, δεν το θεωρώ πολύ πιθανό γιατί είπε ότι χρησιμοποιεί SP3... Σε αυτό δεν είναι μέσα και ο 7?ωχ, να δεις που αυτό θα είναι

να πω την αλήθεια δεν ξέρωΜπα, δεν το θεωρώ πολύ πιθανό γιατί είπε ότι χρησιμοποιεί SP3... Σε αυτό δεν είναι μέσα και ο 7?
απλά πρέπει να είναι το μοναδικό μέλος που με μονόχρωμο φόντο και χωρίς πυξίδα σέρνεται, οπότε πρέπει να φταίει κάτι στο πισί της

υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει το αν έχει ή όχι ενεργοποιημένη javascript?
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Ναι θυμόμουν το Norton που είχα παλιά πριν, που έπιανε γενικά τα malware και είπα κοτσάνα.Πάντως παιδιά, το μόνο για το οποίο μπορούμε να κάνουμε κάτι είναι αν σας σέρνεται ΑΦΟΤΟΥ φορτώσει. Αν αργεί να φορτώσει, από τη στιγμή που δεν αργεί σε όλους, προφανώς φταίει κάτι τοπικά.
@Tsipouro το antivirus είναι πιο αποδοτικό στους ιούς, όχι στο spyware. Antispyware πρέπει να βάλει.
Πάντως σε μένα δεν αργεί σχεδόν καθόλου το τελευταίο διάστημα, όταν μπαίνω απ' το laptop.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Όχι, δεν παίζει αυτό...να πω την αλήθεια δεν ξέρω
απλά πρέπει να είναι το μοναδικό μέλος που με μονόχρωμο φόντο και χωρίς πυξίδα σέρνεται, οπότε πρέπει να φταίει κάτι στο πισί της
υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει το αν έχει ή όχι ενεργοποιημένη javascript?
mania
Επιφανές μέλος

Οσο για τα κολήματα το κάνει παντού, απλά..
Πχ στο θέμα εργασία δεν μου τα βγάζει καθόλου, ή κάνει 1 ώρα για να βγάλει τα θέματα και αυτά μισά,
πχ κάνει 1 ώρα να φορτώσει θέμα και μου λέει πώς ο εξπλόρερ δεν ανταποκρίνετε και μετά προχωράει κανονικά η σελίδα

πάει πολλύ καλά στην επεξεργασία μυνημάτων, πάει καλά στην αναζήτηση, τρέχει στα νέα μυνήματα και στα προφίλ, αλλα αργεί υπερβολικά και κολάει στα βελάκια που πάνε στο τελευταίο μύνημα κάποιου θέματος...
Ψιλοκολάει στα νέα μυνήματα λαι εκεί που περιμένεις όυ πετάει τα θέματα κάτω απο το μενού εκεί που λέει όροι χρήσης και μετά τα ανεβάζει ανα 2 λεπτά το καθένα στην σωστή του θέση

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.