Heroes
Lost
Prison Break (απ ότι μου έχουν πει, πρέπει να το ξεκινήσω κι εγώ κάποια στιγμή)
Δείτε κι εδώ
https://www.tv.com/shows/topshows.html
Το Heroes είναι δευτερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Lost
Joey
Friends
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

prison break το οποιο μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Πολυ αγωνια και αρκετες ανατροπες! Το συστηνω ανεπιφυλακτα! Αν δε σε ενθουσιασει στην αρχη, συνεχισε το λιγο, γιατι εγω μετα απο τα 4-5 πρωτα επεισοδια αρχισα να κολλαω..
ΟΜΓ
εγώ αυτή τη στιγμή περιμένω να κατέβει το επόμενο επεισόδιο για να το δω. Έχω εθιστεί τελείως!
Demelene
Διάσημο μέλος

Σαχλη? Γιατί? Η σειρά κάτω από το απίστευτα χαζοχαρούμενο υφάκι που έχει πετάει κάτι καρφιά και λέει πικρές αλήθειες.Sex and the city (ειπε η σαχλη!)
Αλλά αρχηγός στο θέμα είναι Desperate Housewives. Πολύ χώσιμο πάρα πολύ. Και ένα επιφανειακό σενάριο με σάχλα για όσους δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν.
io-io
Διάσημο μέλος

Και εγω το ειδα χτες! Φοβερο!!ΟΜΓ
εγώ αυτή τη στιγμή περιμένω να κατέβει το επόμενο επεισόδιο για να το δω. Έχω εθιστεί τελείως!

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγω το ειδα χτες! Φοβερο!!![]()
ρε ιοιο δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά
ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ?
πως ξέρεις πιο είναι το "επόμενο επεισόδιο" μου?

io-io
Διάσημο μέλος

ρε ιοιο δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά
ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ?
πως ξέρεις πιο είναι το "επόμενο επεισόδιο" μου?![]()
Υπεθεσα οτι για να σου αρεσει τοοοοσο πολυ, εισαι up to date, και κατεβασες το τελευταιο!!
Αντε μην πεταξω κανενα spoiler τωρα!

xristinaki
Δραστήριο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια κωμική σειρά, πολύ χαλαρή, που μου αρέσει είναι το my name is earl.

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Το prison break το συνιστώ κι εγώ ανεπιφύλακτα.Είμαι εθισμένος
στα'λεγαααααααααααααααα αλλά δε με ακούτε όταν πρέπει.

Αλλη μία κωμική χαλαρή σειρά είναι και το how i met your mother (επεισόδια 20λεπτα).
Demelene
Διάσημο μέλος

Φίλος μου Γιατρός μου λέει ότι το προσεγγίζε αρκετά κοντά στην πραγματικότητα το ιατρικό θέμα. Αλλά εμένα μαρέσει ο πρωταγωνιστής Dr House που είναι η πλαισίωση της Μαθηματικής λογικής στην Ιατρική και ζωή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

για πε....για πε.....Ξέρω, τρελό έρωτα έχουν όλοι με το Grey's Anatomy, αλλά εμένα μου αρέσει και το spin-off του, το Private Practice.
τι'ν αυτό????

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Χαλαρώνω με το House M.D. και με σειρές βασισμένες σε ταινίες της Disney που έχω στο πι-σι. Από ελληνικές σειρές ξέρω απέξω διαλόγους από Κωννου&Ελένης από τις τηλεορασόπληκτες εποχές μου. Ψάχνω παλιές ελληνικές σειρές στο νετ. Απαράδεκτοι, 3 Χάριτες και άλλα που έβλεπα στο δημοτικό τρώγοντας γρανίτες το καλοκαίρι.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Το έβλεπα σε σκόρπια επεισόδια και κάτι έλεγε, αλλά τώρα που τα πιασα με τη σειρά και είμαι στον τρίτο κύκλο μου φαίνεται μέχρι και ενοχλητικό σε κάποια σημεία...
Όλους εκεί μέσα σε κάποια φάση τους πιάνει κάτι και σεληνιάζονται! Άσε τη μόνιμη γκρίνια της Μέρεντιθ- κάθεται και μονολογεί με αυτή την εκνευριστικά μονότονη φωνή λες και δεν υπάρχει αύριο... Για τον Μακ-τέτοιο, για τον Μακ-άλλο, για τον Τζωωωρτζ, για τον σκύλο- τόνο δεν αλλάζει!

Η μόνη που πραγματικά συμπαθώ σαν χαρακτήρα και σαν φυσιογνωμία, από όλη τη σειρά, είναι η Άντισσον.
(κακία: η Μερεντιθ γιατί περπατάει λες και έχει δεμένα στα πόδια της 5 κιλά έρμα; :X)
Στο θέμα μας... Για χαλάρωση έχω να προτείνω
House MD (ενδέχεται να πάθεις εξάρτηση, οπότε προσπάθησε να το περιορίσεις σε ένα επεισόδιο τη φορά

Sex and the city
ξανα- Friends (never gets old)
The OC (πολύ καλό)
1ος κύκλος Ugly Betty (μόνοο πρώτος όμως)
και για μόνη σου Γιδάκι, από Ελληνικές σειρές
δες το Ευτυχισμένοι Μαζί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.