JellyFish
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τhe Bing Bang Theory

α, και φυσικά ο πολυαγαπημένος μου Dexter

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

2)How i met your mother (https://www.imdb.com/title/tt0460649/)
3)Bored to death (https://www.imdb.com/title/tt1255913/)
Τωρα βλεπω το big bang theory, μιας και στα αλλα περιμενω νεα επεισοδια..Καλο ειναι αλλα οχι σαν τα αλλα 3..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Sheldon έχει αρκετά αστείο στυλ, αλλά οι άλλοι ηθοποιοί δε με τρελαίνουν.Μου φαίνεται πιο πολύ σειρά που βασίζεται στις ατάκες.
Από την πρώτη σεζόν που είχα δει κάποια επισόδεια δε με τράβηξε ώστε να την παρακολουθώ, αν και από ότι μου λένε άτομα που το παρακολουθούν έχει βελτιωθεί μετά την πρώτη σεζόν.
Μια σειρά που είδα πρόσφατα και έχει πλάκα είναι το IT Crowd
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κατά τα άλλα εγώ λατρεύω House, Grey's anatomy, Private Practice, Damages, Nip/Tuck. Τελευταία έχω κολλήσει με το Las Vegas, αν και είναι πολύ light σειρά.
Κάποτε έβλεπα και Heroes, αλλά με χάσανε στον 3ο κύκλο. Το ίδιο και το Lost, που είδα μόνο τον 1ο κύκλο. Dexter έχω δει μόνο το 1ο επεισόδιο και δεν μ ενθουσίασε, το ίδιο και το Scrubs. Επίσης όταν δεν έχω τι να δω, βλέπω το Βurned.
Γενικά έχω κόλλημα

Simos_Moss
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Για προτείνετε καμιά ωραία σειρούλα που βλέπετε ή είχατε δει και σας έχει μείνει !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

- https://gamatotv.me/group/blackadder-1983-2000
Ap;o τις σειρές που έχω δει ούτε ξέρω πόσες φορές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Το άλλο το ξέρω αλλά δεν το έχω δει ποτές.
Δώστε τίποτα πιο πρόσφατο στον λαό.

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Δώστε τίποτα πιο πρόσφατο στον λαό.![]()
Δεν είναι πρόσφατη η δεκαετία '70 και '80;;;;;;;;;;;;;;;; Υπονοείτε κάτι εσείς;;;;;;

Αλλά εδώ μιλάμε για ωλλ τάιμ κλάσσικσ, όχι απαραίτητα φετινά. Ο τρίτος κύκλος του Τουήν Πηκσ για παράδειγμα, πατάτα σκέτη. Ντέηβιντ Λυντσ είναι αυτός; Ο Μπήσαπ πάλι, επαναλαμβάνεται. Γενικά, μετά τα πρώτα επεισόδια πρώτου κύκλου, ταμάμ για τις αϋπνίες όποιων τα υπναγωγά απεχθάνονται. (Στο μπλάκαντερ έπαιζε και ο Χιου Λόρυ! Το ανακάλυψα πρόπερσι :Ρ)
Ki ;oso για το φώλτυ τάουερσ, αξίζει να το δει κανείς με αγγλικούς υπότιτλους. Κάποιες θανατηφόρες ατάκες περνούν λαθραία. (μιλάμε για τζων κληζ στα καλύτερά του, αν και χωρίς τον έτερο αιρετικό τέρυ γκίλιαμ του φλάηιν΄ σέρκους
https://www.youtube.com/watch?v=wYtlFoe-biY )
Αναζητώντας δε κάτι για τους μόντυ, έπεσα πάνω σ' αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=594oR0iWn6I
Δεν ξέρω αν το θυμάται κανένα από τα συνομήλικα υπέργηρα μέλη του φόρουμ, θανατηφόρο βρετανικό σαρκαστικό φλέγμα, επίκαιρο όσο ποτέ. Πραγματικά για γέλια και για κλάματα το πόσο επίκαιρο (αναλογιών τηρουμένων):
https://vidzi.tv/qbjh5i1snzo3.html
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Έχω δεί μέχρι και την τέταρτη σεζόν, τις δυο τελευταίες σκοπεύω να τις δώ το καλοκαίρι.
Διαφθορά, power politics, διπλωματία, σεξ, τα ΠΑΝΤΑ, σε ένα series!
Έπειτα, έχω να προτείνω και ένα μαφιόζικο, το Peaky Blinders, επίσης εξαιρετικό!
Aν θέλεις κάτι πιο μεταφυσικό, try Sense8 και Lucifer, υπέροχα και τα δυο!

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζω η καλύτερη σειρά της χρονιάς: The handmaid's tale
https://gamatotv.me/group/the-handmaid-s-tale-2017
έχει πολλούς ιντροβέρτηδες; Τα ρέητινγκσ εντυπωσιακά πάντως! Και το σενάριο ιντριγκαδόρικο ακούγεται.
''Βαθμολογία: 8.9/10
Πρόκειται για την ιστορία της ζωής στην δυστοπία του Gilead, μια απολυταρχική κοινωνία που κάποτε αποτελούσε κομμάτι των Ηνωμένων Πολιτειών. Αντιμέτωπο με περιβαντολλογικές καταστροφές και υπογεννητικότητα, το Gilead διοικείται απο ένα διεστραμμένο θρησκευτικό φονταμεταλισμό που αντιμετωπίζει τις γυναίκες σαν περιουσία του κράτους. Οντας μια απο τις ελάχιστες εναπομείναντες γόνιμες γυναίκες, η Offred είναι μια υπηρέτρια στο σπίτι του Διοικητή, μια τάξη γυναικών που αναγκάζονται να προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες σε μια τελευταία και απεγνωσμένη προσπάθεια αύξησης του πληθυσμού. Σε αυτή την τρομακτική κοινωνία όπου μια λάθος λέξη θα μπορούσε να της στοιχίσει τη ζωή, η Offred κινείται ανάμεσα σε Διοικητές, τις σκληρές συζύγους τους, τις ντόπιες Marthas και τις υπόλοιπες Υπηρέτριες, όπου η οποιαδήποτε θα μπορούσε να είναι κατάσκοπος του Gilead, ενώ όλες έχουν τον ίδιο σκοπό: να επιβιώσουν και να βρούν την κόρη που τους έκλεψαν.''

Να έχεις υπόψη σου οτι είναι μια πολύ σκοτεινή, καταθλιπτική και απαισιόδοξη σειρά. Ίσως την έβαλα σε λάθος θέμα πάντως δεν είναι για χαλάρωση. Σε προβληματίζει, σε στεναχωρεί, σε βάζει να σκεφτείς. Αλλά σίγουρα δε σε χαλαρώνει.

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

πάρτνερ βρήκα ήδη!!! Αργά πια, πωρώθηκε! Αλλά αναίσθητη γαϊδάρα δηλώνει, δεν την φοβάμαι. Θα αντιρροπήσει και εμένα εν ανάγκηΝα έχεις υπόψη σου οτι είναι μια πολύ σκοτεινή, καταθλιπτική και απαισιόδοξη σειρά. Ίσως την έβαλα σε λάθος θέμα πάντως δεν είναι για χαλάρωση. Σε προβληματίζει, σε στεναχωρεί, σε βάζει να σκεφτείς. Αλλά σίγουρα δε σε χαλαρώνει.![]()

πάρτνερ βρήκα ήδη!!! Αργά πια, πωρώθηκε! Αλλά αναίσθητη γαϊδάρα δηλώνει, δεν την φοβάμαι. Θα αντιρροπήσει και εμένα εν ανάγκη![]()
Είναι όντως εθιστική σειρά. Έχει και δεύτερη σεζόν. Εγώ δεν το ήξερα και είδα ένα βράδυ 3,5 επεισόδια back to back να δω το τέλος και τελικά μετά κατάλαβα οτι έχει και δεύτερη σεζόν. Τα νεύρα μου!

Καλή διασκέδαση τότε.

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι όντως εθιστική σειρά. Έχει και δεύτερη σεζόν. Εγώ δεν το ήξερα και είδα ένα βράδυ 3,5 επεισόδια back to back να δω το τέλος και τελικά μετά κατάλαβα οτι έχει και δεύτερη σεζόν. Τα νεύρα μου!
Καλή διασκέδαση τότε.![]()
ας μην προτρέχουμε και φάμε κανα φτύσιμο και τρέχουμε. Αλλά πέρα από πλάκα, φαίνεται να λέει. Και στην τελική, στον πρώτο κύκλο είναι μόνο. Αν και μετά το γιες μίνιστερ και το γιες πράιμ μίνιστερ που τσάκισα τις τελευταίες μέρες, τον ψιλοφοβάμαι τον διακτινισμό
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.