Darkness
Περιβόητο μέλος
Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα.

13-08-12

19:23
Α τον Rempeske!καλα μην το αποκλειεις
μετα απο λιγο καιρο συμβιωσης, ψαχνεις τροπους να γλιτωνεις τις αγγαρειες![]()
Και ακόμη και μετά από καιρό γιατί να αποτελεί αγγαρεία; Αν είναι αγγαρεία αυτό τότε γίνεται λίγο πολύ και αυτός οπότε απαλλάσσεσαι και από τα δυο, όχι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα.

15-08-12

22:46
Και ΝΑΑΑ μια καλή φαντασίωση που θα την ήθελαν πολλές.
Kαι μιλάμε για πράγματα απλά χωρίς τρίτους και τέταρτους και μαστίγια.
Kαι μιλάμε για πράγματα απλά χωρίς τρίτους και τέταρτους και μαστίγια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

15-08-12

23:21
O.o
σακζ.
σακζ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

06-05-22

14:06
Εδω γράφουμε τις ερωτικές μας φαντασιώσεις ... κόσμια και διακριτικά 

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

06-05-22

17:53
Λοιπον εδω γράφουμε ελευθερα σχετικά έτσι ; 
η πιο συχνη μου φαντασίωση ειναι να ειμαι με μια γυναικα που γουστάρει το ρόλο της. Τι εννοω... να γουστάρει να κάνει σέξ και να αφήνεται. Μ αρεσουν πολυ τα καλσον και οι γοβες. Με τρελαίνουν να τα φοράει η δικιά μου χωρις πολλά , με μια απλή φούστα ή φόρεμα.. Μ αρεσει να ειναι σέξι η άλλη και να γουστάρει το σέξ. Αυτα φαντασιώνομαι, και το random δηλαδη οτι ειμαστε ζευγαρι κ το κάνουμε στο πισω μέρος ενος μπάρ, και μπορει να μας πιάσουν... και έχει αφεθεί σε μένα κ εχω εγώ τον έλεγχο του παιχνιδιού, να μ λέει τι να της κάνω και να της το κάνω με πάθος κ αυτη να το απολαμβάνει κ να βρισκεται σε άλλο κοσμο !!! Το κοσμο του ασθησιασμού και του έρωτα.
Αντε κ γουστάρω τέτοια θέματα !

η πιο συχνη μου φαντασίωση ειναι να ειμαι με μια γυναικα που γουστάρει το ρόλο της. Τι εννοω... να γουστάρει να κάνει σέξ και να αφήνεται. Μ αρεσουν πολυ τα καλσον και οι γοβες. Με τρελαίνουν να τα φοράει η δικιά μου χωρις πολλά , με μια απλή φούστα ή φόρεμα.. Μ αρεσει να ειναι σέξι η άλλη και να γουστάρει το σέξ. Αυτα φαντασιώνομαι, και το random δηλαδη οτι ειμαστε ζευγαρι κ το κάνουμε στο πισω μέρος ενος μπάρ, και μπορει να μας πιάσουν... και έχει αφεθεί σε μένα κ εχω εγώ τον έλεγχο του παιχνιδιού, να μ λέει τι να της κάνω και να της το κάνω με πάθος κ αυτη να το απολαμβάνει κ να βρισκεται σε άλλο κοσμο !!! Το κοσμο του ασθησιασμού και του έρωτα.
Αντε κ γουστάρω τέτοια θέματα !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...