Γεια σε όλους! Πολύ χαίρομαι που ανακάλυψα αυτό το φόρουμ! Εδώ μέσα μπορεί κανείς να συζητήσει οτιδήποτε τον απασχολεί και οι απαντήσεις φαίνονται αρκετά σοβαρές

Είναι το δεύτερο μήνυμα που γράφω και με αυτό ξεθάβω ένα αρκετά παλιό θέμα. Στην αναζήτηση δε μου έβγαλε άλλο θέμα πιο πρόσφατο σχετικό με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που τον τελευταίο καιρό με απασχολούν αρκετά...

Είχα πριν ένα μήνα επαφή χωρίς προφύλαξη με ένα άτομο που ναι μεν φαινόταν καθαρό και υγιές αλλά δεν τον γνώριζα τόσο καλά ώστε να είμαι 100% σίγουρη γι αυτό. Αυτό που με έχει ανησυχήσει κάπως είναι ότι μερικές φορές αισθάνομαι ένα κάψιμο στην επίμαχη περιοχή και γι αυτό μου έχουν μπει διάφορες ιδέες.
Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, και παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει, τι εξετάσεις πρέπει να κάνω για να διαπιστώσω αν έχω κολλήσει κάτι; Αν απευθυνθώ σε ιδιώτη γυναικολόγο ή ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο πόσο θα κοστίσει περίπου; Αν πάω στα εξωτερικά ιατρεία του Αλεξάνδρα ή του Έλενα μπορούν εκεί να μου κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις δωρεάν αφού έχω ΙΚΑ;
Δεν ξέρω αν αυτό που ρωτάω έχει ξανασυζητηθεί, διάβασα μόνο τις τελευταίες 2 σελίδες του θέματος. Αν και, ακόμα κι αν έχει ξανατεθεί το ίδιο ερώτημα, ίσως να έχουν αλλάξει τα δεδομένα από την τελευταία δημοσίευση...έτσι δεν είναι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις!