MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Δραστήριο μέλος

Γιατί έχω διαβάσει σε προηγούμενα ποστς ότι το ¨must¨ του εξωτερικού σεξ είναι στη θάλασσα... και με μεγάλη μου ντροπή ομολογώ ότι δεν το έχω κάνει ποτέ σε θάλασσα...

Οκ, έχω κάτι αντισταθμιστικά εξωτερικού χώρου νεκροταφείο, δάση , αλσάκια, ασανσέρ εμπορικού, αυλή σχολείου, οικοδομή,
Μα πρέπει να επανορθώσω το καλοκαίρι στη θάλασσα!τέλος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Οκ, έχω κάτι αντισταθμιστικά εξωτερικού χώρου νεκροταφείο, δάση , αλσάκια, ασανσέρ εμπορικού, αυλή σχολείου, οικοδομή,
Μα πρέπει να επανορθώσω το καλοκαίρι στη θάλασσα!τέλος.![]()
Αυλή σχολείου;;; Νεκροταφείο;;; ααααααα!!!! είμαι πολύ πίσω....

marina289
Δραστήριο μέλος

Καλά,μην νομίζεις.... στα νιάτα μου...Αυλή σχολείου;;; Νεκροταφείο;;; ααααααα!!!! είμαι πολύ πίσω....πιο πίσω δεν γίνεται.....
![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Προσωπικά προτιμώ παραλία, φεγγάρι, τσιγάρακι, αλκοόλ και χαζοσυζήτησηΈχω κομπλεξαριστεί πάάάρα πολύ με αυτό το θέμα...
Γιατί έχω διαβάσει σε προηγούμενα ποστς ότι το ¨must¨ του εξωτερικού σεξ είναι στη θάλασσα... και με μεγάλη μου ντροπή ομολογώ ότι δεν το έχω κάνει ποτέ σε θάλασσα...![]()
Μα πρέπει να επανορθώσω το καλοκαίρι στη θάλασσα!τέλος.![]()

Υ.γ.: Νεκροταφείο τα σπάει! Εξου και το Now I know, there is beauty in darkness

marina289
Δραστήριο μέλος

Κοίτα, έχω αποκτήσει φοβίες για μέσα στο νερό...Προσωπικά προτιμώ παραλία, φεγγάρι, τσιγάρακι, αλκόολ και χαζοσυζήτηση. Μέσα στο νερό δεν εμπνέει (δεν έχω δοκιμάσει σε θαλασσινό νερό, μόνο πισίνας αλλά πόσο μπορεί να διαφέρει; ).

Απ'την άλλη,αν μιλάμε για μέσα στο νερό, αν ο άλλος δεν πατώνει πώς θα έχει έλεγχο των κινήσεων;;;

Στην ακροθαλασσιά μου κάνει πιο ωραίο και πιο κινηματογραφικό... Καλύτερα με άμμο, μην σου χώνεται η βοτσαλάρα στην πλάτη...
υγ- έχω και χειρότερο από νεκροταφείο, αλλά δεν το λέω, είναι άκρως παρεξηγήσιμο....

cacofonix
Δραστήριο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

υγ- έχω και χειρότερο από νεκροταφείο, αλλά δεν το λέω, είναι άκρως παρεξηγήσιμο....άλλωστε δεν είχαμε ολοκληρώσει, κάτι ψιλά είχαν γίνει, και πίναμε μπυρίτσες με συνοδεία φουντούνια... μικρά παιδιά, άμυαλα (δικαιολογούμαι τώρα), δεν υπήρχαν λεφτά για ξενοδοχεία, και πού να βρεις ξενοδοχεία στο ....Κριεκούκι;;;
![]()
Πες καλέ, όλοι μια οικογένεια είμαστε εδώ...

Ποιος να σε παρεξηγήσει??
marina289
Δραστήριο μέλος

...κάποιοι..., βλ.σελίδα 29...Πες καλέ, όλοι μια οικογένεια είμαστε εδώ...
Ποιος να σε παρεξηγήσει??

Καλά, δεν μιλάμε για ολοκληρωμένη επαφή, κάτι φιλάκια και χαδάκια ψιλούλικα,οπότε απαλλάσσομαι ... δεν βρήκαμε άλλο έρημο μέρος να πάμε στο Κριεκούκι, μέρα μεσημέρι και με βροχή... και λέω ως άλλοθι και το μικρή καψουρεμένη 17χρονη...

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

πταισματα φιλεναδα.......κάποιοι..., βλ.σελίδα 29...και άλλοι πολλοί ακόμα...
Καλά, δεν μιλάμε για ολοκληρωμένη επαφή, κάτι φιλάκια και χαδάκια ψιλούλικα,οπότε απαλλάσσομαι ... δεν βρήκαμε άλλο έρημο μέρος να πάμε στο Κριεκούκι, μέρα μεσημέρι και με βροχή... και λέω ως άλλοθι και το μικρή καψουρεμένη 17χρονη...
Καλά, εδώ έχω πει τα περί ΠΑΣΟΚ , αυτό θα με πειράξει...
![]()

Φιλεναδα στο νερο ,οπως εχω ηδη πει σε παλαιοτερη παραθεση ειναι η τελειοτερη εμπειρια ....ειτε ειναι στη θαλασσα ειτε σε πισινα ειναι μοναδικη αισθηση ...Έχω κομπλεξαριστεί πάάάρα πολύ με αυτό το θέμα...
Γιατί έχω διαβάσει σε προηγούμενα ποστς ότι το ¨must¨ του εξωτερικού σεξ είναι στη θάλασσα... και με μεγάλη μου ντροπή ομολογώ ότι δεν το έχω κάνει ποτέ σε θάλασσα...![]()

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

...κάποιοι..., βλ.σελίδα 29...και άλλοι πολλοί ακόμα...
Καλά, δεν μιλάμε για ολοκληρωμένη επαφή, κάτι φιλάκια και χαδάκια ψιλούλικα,οπότε απαλλάσσομαι ... δεν βρήκαμε άλλο έρημο μέρος να πάμε στο Κριεκούκι, μέρα μεσημέρι και με βροχή... και λέω ως άλλοθι και το μικρή καψουρεμένη 17χρονη...![]()
Σιγά καλέ... Η πρώτη είσαι ή η τελευταία??? Και σιγά το μεγάλο κακό... Εγώ πάντως σε κατανοώ απόλυτα, όσον αφορά το μέρος... Όχι το Κριεκούκι που δεν έχω ιδέα τι και που είναι... Το άλλο...
Καλά, εδώ έχω πει τα περί ΠΑΣΟΚ , αυτό θα με πειράξει...
![]()
Κάλα, σ' αυτά το έχεις ξεσκίσει... Και ολυμπιακός και ΠΑΣΟΚ??? Πες μας τίποτα και καμιά Ρεάλ να σου ευχηθούμε περαστικά

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Φιλεναδα στο νερο ,οπως εχω ηδη πει σε παλαιοτερη παραθεση ειναι η τελειοτερη εμπειρια ....ειτε ειναι στη θαλασσα ειτε σε πισινα ειναι μοναδικη αισθηση ...try it ...
![]()
Μες το νερό είναι και πολλές οι μολύνσεις που μπορεί να κολλήσεις. Προσέχετε...
https://www.in2life.gr/articles/171315/article.aspx
Προέχει η υγεία μας.

Και το λέω εγώ που έχω κάνει ακάποτο από πίσω στο 2ο ραντεβού...
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Τοτε μαλλον εσυ πρεπει να προσεχεις την υγεια σου φιλε μουhttps://www.in2life.gr/articles/171315/article.aspx
Προέχει η υγεία μας.
Και το λέω εγώ που έχω κάνει ακάποτο από πίσω στο 2ο ραντεβού...

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Τοτε μαλλον εσυ πρεπει να προσεχεις την υγεια σου φιλε μου![]()
Το ότι έχω κάνει βλακείες, που ευτυχώς δεν έχω πληρώσει ακόμα, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δίνουμε συμβουλές...
Μην κάνεις τα λάθη των άλλων λένε...

[SIZE="1"]Και το λέω εγώ που έχω κά...[/QUOTE] Μηπως ηταν στο ΚΤΕΛ Πατρα-Αθηνα ; :P
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Μηπως ηταν στο ΚΤΕΛ Πατρα-Αθηνα ;![]()
Οχι...Ευχομαι την επόμενη φορά να έχω το μυαλό να μην το ξανακάνω...

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν παιζεσαι Lorien ...Ειναι το KΤΕΛ πατρα-αθηνα εξωτερικος χωρος;Μηπως ηταν στο ΚΤΕΛ Πατρα-Αθηνα ;![]()

Απο την αλλη, δεν ειναι και μεσα σε σπιτι τα λεωφορεια..
cacofonix
Δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι τωρα μεγαλος εισαι ;Δεν νομίζω να έκανα τώρα ότι έκανα μικρός...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.