Giovanna
Επιφανές μέλος

εξω λεμε, με τη θεα! την πρωτη φορα που πηγα δεν ειχε πολυ κοσμο γιατι ειχαν χαλασει τα ασανσερ. ε, μια τετοια αναλογη φορα φανταζομουν κι εγω..
και τη δευτερη παλι, ουτε τοτε ειχε κοσμο γιατι ηταν 15 λεπτα πριν τελειωσει η ωρα που ειναι ανοιχτος για επισκεψεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:εχμ, οχι και στις τουαλετες ρε παιδια του εστιατοριου του πρωτου οροφου..![]()
εξω λεμε, με τη θεα! την πρωτη φορα που πηγα δεν ειχε πολυ κοσμο γιατι ειχαν χαλασει τα ασανσερ. ε, μια τετοια αναλογη φορα φανταζομουν κι εγω..
και τη δευτερη παλι, ουτε τοτε ειχε κοσμο γιατι ηταν 15 λεπτα πριν τελειωσει η ωρα που ειναι ανοιχτος για επισκεψεις!
Μάλλον πάς γυρέυοντας να βγεις στα δελτιά της Γαλλικής τηλεόρασης!

Το Λούβρο βέβαια απο την άλλη έχει κάτι γωνίτσες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:τι λες βρε, disneyland ftw. μιλάμε για πληθώρα επιλογών συντρόφου ε.![]()
![]()
Ο σάτυρος της Ντίσνευλαντ!

Πάλι φαντασίωση είχες με την άριελ την γοργόνα?
Giovanna
Επιφανές μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:τι λες βρε, disneyland ftw. μιλάμε για πληθώρα επιλογών συντρόφου ε.![]()
![]()

η καλύτερη περίπτωση είναι όταν βγαίνουν από το space mountain. λένε νι σε όλα

ladycat
Δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover
Διάσημο μέλος

το χω ξεσκισει το θεματο θεμα ειναι που δεν το εχω κανει...
χιχι! δώσε ιδέες!!!
εγώ κλασσικά: παραλίες, πανεπιστήμιο,κ σε ένα πάρκο once

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

χιχι! δώσε ιδέες!!!
εγώ κλασσικά: παραλίες, πανεπιστήμιο,κ σε ένα πάρκο once![]()
προσθετω: αμαξι και εξω απο το αμαξι, τουαλετες goodys, τουαλετες club, τουαλετες μουσειου,ταρατσα ταβερνας σε χωριο

underwater
Περιβόητο μέλος

Αν και δεν έχω κάνει κάτι σε πολύ extreme μέρος. Αλλά παραλία την ώρα που μόλις είχε ξημερώσει just perfect!
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ψαχνω αλλα δεν το βρισκω...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Εξω απ'το σουπερ μαρκετ, κατω απ'τον σκυλο, πισω απ'το ποδηλατο του απεναντι (δε φαινομασταν).

Giovanna
Επιφανές μέλος

όχι, με τη μηχανή γίνεται ως εξής:
ο άντρας κάθεται κανονικά, αλλά στην πίσω θέση (αν φτάνει το τιμόνι είναι άλλο θέμα, μη τα θέλουμε όλα δικά μας) και η γυναίκα μπροστά του, αλλά με την πλάτη στο τιμόνι!!!
δε ξέρω πόση ορατότητα θα έχουν βέβαια....![]()
καλε, μπορει η τυπισσα να κοιταει προς το δρομο...

εγω παντως ετσι θα το κανα

μη σκοτωθουμε κιολας ΛΟΛ!
στον κινηματογράφο την ώρα που όλοι έβλεπαν το έργο....!
ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ?
Για δωσε κανα hint βρε καλο μου γιατι εμεις τελικα την ειχαμε κοψει τη φαση.
Οχι ψαθα...δεν μου αρεσει...ουτε το τραπεζομαντηλο!Παραεινε λεπτο!![]()
τωρα για πικε...ξες τι; Μπας και απο το πολυ τριψημο πανω της (θα εχω κι ενα αλφα βαρος πανω μου) Μπας και με πιασει καμια φαγουρα στην πλατη!![]()
Πσσσσ...μιλαμε τα θελω ολα στην εντελεια ε!!![]()
Γι' αυτο ή κουβερτουλα μαλακη ή πετσετα θαλασσης που ειναι κι αυτη μαλακη.![]()
Η αλλιως τα παραπανω που λες αλλα εγω θα ειμαι απο πανω να φαει αλλος το μανικι!![]()
![]()
εμ αυτα ειναι. εσενα πρεπει να βαλει κατω η μικρη, να παρει τα ινια της σχεσης στα... "χερια" της!!!!!

mania
Επιφανές μέλος

προσθετω: αμαξι και εξω απο το αμαξι, τουαλετες goodys, τουαλετες club, τουαλετες μουσειου,, δασακι, ταρατσα επισης οικοδομης, αυτα μου ερχονται προς το παρον![]()
Αυτά και για μένα βάλε και σε καλό εστιατόριο, στις τουαλέτες της δουλειάς μου, σε ασανσέρ, σε καφετέρια, σε αεροπλάνο, τρένο, σε κάμπικγκ με μπιτς πάρτι δίπλα και ούτε εμένα μου έρχετε κάτι άλλο τώρα
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.