Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

07-04-25

09:47
Εκείνο που κατάλαβα από την εμπειρία μου το Σάββατο είναι πως σε ένα πιο μικρό μέρος ειναι πιο ευκολο να πας υπό την έννοια ότι σίγουρα θα γνωριστεις καλυτερα ο κόσμος στις μικρές πολεις ειναι πιο ανοιχτός δεν έχει αποκτήσει αυτή την επιφυλακτικότητα των μεγάλων πολεων.
Από εκεί και περα είναι φυσικά και θέμα ανθρώπων.
Εν κατακλειδι ναι ίσως στην Αθήνα σε κοίταζαν περιεργα ( χεστηκες βέβαια) αν ήσουν μόνος. Στα μικρά μέρη δε νομίζω.
Από εκεί και περα είναι φυσικά και θέμα ανθρώπων.
Εν κατακλειδι ναι ίσως στην Αθήνα σε κοίταζαν περιεργα ( χεστηκες βέβαια) αν ήσουν μόνος. Στα μικρά μέρη δε νομίζω.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

12-04-25

23:58
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

13-04-25

00:08
Εγώ δεν πίνω καθόλου αλκοόλ και δεν πηγαίνω σε μπαρ.
Βέβαια, γενικά με το ζόρι βγαίνω από το σπίτι μου, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
Βέβαια, γενικά με το ζόρι βγαίνω από το σπίτι μου, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

13-04-25

00:14
Θα μπορουσα να παρω κάποιον να βγουμε αλλά προτιμησα να βγω μόνος κ βλέπουμε...
Παραξενιες λόγω ηλικίας
Συνήθως μόνος πηγαινα σε κανα κωλομπαρο να παιξω με καμια γυναικα τώρα είναι πρωτογνωρο να έρχομαι και σε " Κανόνικο " Μπαρ μόνος! Μ αρέσει όμως.
Παραξενιες λόγω ηλικίας

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Συνήθως μόνος πηγαινα σε κανα κωλομπαρο να παιξω με καμια γυναικα τώρα είναι πρωτογνωρο να έρχομαι και σε " Κανόνικο " Μπαρ μόνος! Μ αρέσει όμως.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

13-04-25

01:31
Δεν είναι αμήχανο μετά από κάποια ώρα ;πρωτογνωρο να έρχομαι και σε " Κανόνικο " Μπαρ μόνος! Μ αρέσει όμως.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

13-04-25

01:46
Δεν είναι αμήχανο μετά από κάποια ώρα ;
Για μένα όχι. Είναι το δευτερο σαββατο βράδυ που το κάνω... Εντάξει τώρα έφυγα
Έκατσα κανα δυο ωρο περιπου άκουσα τη μουσική μου ήπια δυο βοτκες πορτοκαλι. Χαζεψα γενικότερα.
Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς... εντάξει το πασχα θα είναι οι δικοί μου εδώ.
Γενικά σαν άνθρωπος σε ένα νέο μέρος δεν ανοιγομαι ευκολα οπότε βγήκα μόνος να χαλαρώσω ναι.
Εντάξει δεν το κανεις κάθε σαββατοκυριακο. Αυτό.
Μια φορά το μήνα να το κανεις.
Ετυχε τώρα κ δεν πηγα κάπου εκδρομή... Συνήθως θα φευγω τα σουκου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν είναι αμήχανο μετά από κάποια ώρα ;
Και να σ πω κ κάτι άλλο;;;; ακόμη δε ξερω κανέναν καλά εδώ... Είχε έρθει ο άλλος τις προαλλες κ άρχισε τα κουτσομπολιά... Σε κάποια φάση μ λέει αυτες πισω τις βλέπεις ;;; χώσου το κάνουν ευκολα.
Και τις προαλλες έμαθα τυχαία ότι η μια τραβιέται με έναν που έρχεται από τη Καλαμάτα κ ήταν πρωην συνάδελφος εδώ....
Ε δεν είναι σοβαρά πραγματα τώρα αυτά... Καλά όχι πως θα έκανα κάτι... Αλλά λέμε τώρα. Από το να ακους τέτοια αραξε μόνος πιες το ποτακι σ κ φυγε

Άκου εκεί " Αυτή το κάνει ευκολα χώσου " Λες κ είμαστε 22 χρονών στο American pie ξέρω γω.
Μαλακιες κουτσομπολιά. Για αυτό εγώ δεν ανοιγομαι ευκολα εδώ μετά τα ίδια μπορεί να λένε κ για μένα. Μακρυά.
Αν θες να σε παρουν σοβαρά κρατάς αποστάσεις.
Νόμος.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

21-04-25

01:20
Τελικά το να βγαίνεις μόνος είναι πιο ωραίο από όσο νόμιζα 
Το διασκεδάζω! Αμα είχα και κανα φίλο θα κάναμε κανα φλέρτακι. Χρειάζεται που και που για τον χαβαλέ... Θα αρχίσουμε παλι σε λίγο καιρό... Οπωσδήποτε.
Οχι για κάτι συγκεκριμένο. Απλά για να τις ψαρωνουμε.

Το διασκεδάζω! Αμα είχα και κανα φίλο θα κάναμε κανα φλέρτακι. Χρειάζεται που και που για τον χαβαλέ... Θα αρχίσουμε παλι σε λίγο καιρό... Οπωσδήποτε.
Οχι για κάτι συγκεκριμένο. Απλά για να τις ψαρωνουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- A350
- johnsala
- Debugging_Demon
- kirizi3
- iew
- rafaela11
- synthnightingale
- Ilma
- Scandal
- Jack of Spades
- Paragontas7000