Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

όλα δίπλα,, πολλές συγκοινωνίες, και έχω και ησυχία άμα θελήσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 125423
Επισκέπτης

φρι
Διάσημο μέλος

εδώ που μένω είναι ήσυχα.
κορυδαλλό...
...μέσα;;

Guest 125423
Επισκέπτης

κορυδαλλό...
...μέσα;;![]()
Μπα όχι, δεν στα είπαν καλά. Εκεί μόνο ήσυχα δεν είναι. Χαμός γίνεται στις φυλακές

NatashaLP
Νεοφερμένο μέλος

Καθαροτερος αερας,θαλασσα να την πιεις στο ποτηρι,εστιατορια και καφετεριες,μαγαζια,συγκοινωνιες και ενα σωρο αλλα μπροστα στα ποδια σου

Mar.ia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
N.F
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατοικω σε ενα χωριο περιπου 20 λεπτα απο το κεντρο της Καστοριας. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενη καθως εχουμε ενα απο τα καλυτερα σχολεια του νομου και φυσικα το ριβερ!. Θα προτιμουσα βεβαια να ειχε λιγα περισσοτερα μαγαζια![]()
Το καλοκαίρι φαντάζομαι θα γίνεται χαμός με το ρίβερ!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Το καλοκαίρι φαντάζομαι θα γίνεται χαμός με το ρίβερ!Αλλά και το χειμώνα,άσχημα δεν είναι!Πάνω στο βουνό,μες τα χιόνια...εδώ χιονίζει λίγο το Μάρτιο (πάνω που πάει να βγει ο χειμώνας!!!)Χριστούγεννα με χιόνι δεν έχω κάνει ποτέ μου!
![]()
Γινεται ναι! Ο ΚΑΚΟΣ χαμος

Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στρουφιτα
Εκκολαπτόμενο μέλος

στον δήμο Ωρωπού.
Ενταξει, ωραιο μερος ειναι,
τα απαραιτητα τα εχει.
Τι αλλο να ζητησεις???
Το μονο προβλημα
ειναι στο σχολείο
του Χαλκουτσιου
γιατί ακομα λυπουν
καθηγητές για:
Βιολογια
Τεχνολογια
Λογοτεχνία (βεβαια υπαρχει φιλολογος)
Φυσικη
Μαθηματικα (η ταξη μου κανει
μαθηματικα με τον καθηγητη
της πληροφορικης)
Αυτα!!!
Ααα¡¡¡ Εχουμε και προβλημα με
τα λεωφορεία, δεν εχουν βγει
ακομα τα καρτελακια.
Βεβαια αυτα ειναι προβληματα
που πρεπει να καλυφθούν
απο τον δημο.
Τεσπα, πολλα ζηταω. Εδω δεν εχει
φτιαχτει σταση για να καθονται
τα παιδια οταν βρεχει!¡!¡!¡!¡!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.